new-year

2022: het jaar van de Grote Ommekeer

In mijn vorige column schreef ik het al: er is een hele generatie jongere mensen opgestaan, die alles wat onderdrukkend, bazig en corrupt is, helemaal niet meer begrijpen. Ze willen leven en dat doen ze ook. Wij maken ondertussen de onderdrukkers een kopje kleiner met hun hulp, want dat wat die globalisten het allerminst kunnen hebben, is dat ze genegeerd worden. Dat al hun geregel en hun bevelen nergens meer binnenkomen.

Toen ik moest ontdekken dat magie echt bestond en wat het dan eigenlijk was (een mindtruc), had ik al snel door dat het een stuk minder werkte, als een slachtoffer het totaal niet door had wanneer iemand hem ermee belaagde. Precies eender is het met macht: iemand die je op autoritaire toon bevelen geeft, heeft alleen impact als je je erdoor laat intimideren. Als je het hele begrip intimidatie uit je systeem verwijdert, kan niemand je meer bruuskeren. Dan breek je zo door de verdedigingswal van de ander heen. Er is geen betere leraar voor deze vrije en positieve houding dan die van onze eigen jongeren.

 

 Coronarestricties? Hoezo? Waarom mag ik niet gewoon mijn werk doen en mijn winkel dus openen? Klimaatrestricties? Hoezo? Waarom zou ik als boer weggaan, terwijl ik hartstikke nodig ben en van mijn werk hou? Verplicht vaccin? Hoezo? Ik ben toch niet ziek en maak toch ook niemand anders ziek?  Nog meer mensen toelaten in Nederland? Hoezo? We zitten toch al jaren bommetje vol?

 

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Mij persoonlijk lijkt het een goed idee om onszelf deze vrijheid te gunnen en alles wat negatief, onderdrukkend en overheersend is uit ons systeem te verjagen. Dat doe je door jezelf te leren er niet meer op te reageren, want dan herken je het niet meer als bijvoorbeeld de regering iets onredelijks afdwingt. Of iemand in je omgeving! Een baas, een partner, een buurvrouw of wie ook. Dan heb je je vrijheid en je eigen ruimte terug op een vreedzame manier en niemand kan je iets verwijten. Je had immers niet door dat die ander iets van je eiste, want alleen als die netjes vraagt of je een mondkap op wilt zetten, merk je dat op. En dan kun je in alle rust ‘ja’ of ‘nee’ antwoorden. Het is geen strategie, maar je allereigenste, dikverdiende recht op een mooi leven.

 

 The Happy News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Ik wens iedereen die mijn website leest en verder de hele wereld een geweldig en vrij 2022 toe. Met vreugde, geluk, meezitters, meer dan genoeg geld en bezit, vakanties en reizen, natuurlijk gezellige en ondersteunende familie, vrienden en collega’s, een goede gezondheid en alles wat je je verder nog wenst. Dat het leven eindelijk eens inhoud krijgt, diepgang, humor en schoonheid, zoals het bedoeld is. Laat dit maar het jaar van de Grote Ommekeer worden.

En laat het nou ook eindelijk eens het jaar worden waarin jullie mij eens gaan respecteren en ondersteunen! Voor de feestdagen heb ik precies één kleine donatie ontvangen. Dat kan toch niet mensen? Waar moet ík van leven dan? Je bent toch niet alleen op de wereld dat je niet aan een ander hoeft te denken? Als ik in welk ander land ook kon wonen, had ik mezelf allang bevrijd, had ik mijn familie bijeen en een mooi inkomen. Maar als ik mijn jongens hier moet achterlaten, zijn ze niet veilig voor de satansekte. En mijn columns zijn het meer dan waard dus hup even bijspringen allemaal!!! Niet zo gierig en allemaal even deze column en alle andere overal waar je kunt, delen.

Hier heb ik een artiest waar je in alle rust naar kunt luisteren om hem te waarderen. Hij heet Tamino, is van gemengd Belgische, Egyptische en Libanese komaf en zijn grootvader was een dijk van een Egyptische zanger, genaamd Muharram Fuad. Het nummer dat ik heb uitgekozen, heet Habibi, het is in een live-uitvoering en ik denk dat hij het zelf geschreven heeft. Persoonlijk heb ik nog nooit zoiets goddelijks gehoord. Als er iemand is die je kan laten zien hoe je jezelf echt helemaal de ruimte kunt gunnen om er volop te zijn en van het leven te genieten, is het Tamino wel.

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.