aluhoedje

5G en uw gezondheid: een onheilige combinatie

Er is bewijs wat 5G met een mens doet. Ik heb direct van iemand uit de regering van Nederland gehoord dat er inderdaad al vanaf 14 november 2015 – vóór onze verhuizing dus al – op ons wordt gestraald met deze elektromagnetische golven. Niet alleen op mij, maar ook op mijn kinderen (!) en nu kan ik u exact uit de doeken doen waar wij toen last van kregen. Dat is echt niet alleen maar kanker! Ik zal ermee beginnen te zeggen dat noch mijn jongens noch ik ooit gevoelig zijn geweest voor straling door internet of apparaten die op elektromagnetische golven werken. Jeugdzorg: lezen jullie even mee?

Heel even voordat ik het vergeet: ik werd er door een vriendin aan herinnerd dat de methode van vaccins maken op basis van RNA verboden was tot 2020. Zelf was ik het helemaal vergeten door de hele toestand en ik dacht dat u het misschien ook wel even kwijt zou zijn. De wet is in 2020 aangepast om deze rommelvaccins die er nu zijn, te mogen fabriceren. Fabrikanten hebben alleen een noodtoelating gekregen, aldus de Wikipedia.

 

Moedwillig bestookt met 5G-stralen

Ik zweer u waar ik bij sta dat ik afgelopen maandagavond, toen de boodschappen aangekomen waren en ik weer aluminiumfolie in huis had, direct een reepje daarvan op onze voordeur heb geplakt. De rest van wat je daartegen kunt doen, was ik alweer vergeten. Die nacht was ik in één klap van al mijn allergieën af. De volgende verbetering kwam een paar dagen later. Vrijdagnacht moest ik nog paracetamol slikken tegen de pijn overal in mijn lijf om te kunnen slapen en sliep ik slecht, maar zaterdag tegen de middag begon ik me beter te voelen. Geen pijn meer en ik kon die nacht voor de eerste keer in jaren zonder paracetamol naar bed. Ik heb zeker een uur of 5 geslapen en wel om normale tijden. ‘s Nachts dus, niet overdag zoals ik al jaren moet doen om nog iets aan slaap te krijgen.

Een beter bewijs dat er inderdaad heel hoge frequenties aan elektromagnetische straling op ons worden afgevuurd, is er mijns inziens niet. Ja misschien nog een rapport waar het in staat, maar dat heeft de regering dus. Het kabinet! Elektromagnetische straling kunt u wel zien, als de lucht aan het zinderen is en als dat niet komt doordat het warm weer is. Dat ziet eruit als een doorzichtige, bijna onzichtbare wolk. Het voelt ook kouder aan dan warmtezindering. Het voelt zelfs heel koud en steriel aan en dat komt, omdat hoogfrequente straling op dezelfde golven reist als liefde, vriendelijkheid en verbondenheid. Daar had ik al eens over geschreven. Vandaag over wat deze straling met uw gezondheid doet en dat is niet fraai. Voordat het stralen op ons huis begon in 2015, had ik al MS die genezen was in 2014, maar iedere keer terugkwam (door de straling), mijn geheugen deed het niet meer (Alzheimer), ik had een trage schildklier en diabetes, waar ik echter niet veel last van had.

Vandaag bedacht ik me dat ik nog meer kan doen tegen de straling op ons huis, die nog steeds niet gestopt is: zo’n runeteken op de voordeur tekenen, dat lijkt op een mislukte zeven, bijvoorbeeld. 〽️ En ik heb een bergkristal, een rozekwarts, twee amethisten en een koperen bakje erbij gezet. Nu kijken of het helpt! Er wordt tevens voor ons gelobbyd vanuit de regering, want de 5G-stralen worden door de AIVD op ons afgestuurd. Maar zoals u weet, is er áchter de regering een geheime clan van 9 leden, die de echte macht heeft – en ik weet wie dat zijn. Daarvan zitten ook leden in de regering, tenminste in Nederland wel, maar ze moeten allemaal wel alle negen hun macht kwijt zijn om ons dit aan te doen, voordat het stopt. Het feit dat het bestoken van mijn gezin nog altijd doorgaat, betekent dat zij het nog ḱunnen. Wat ik eraan kan bijdragen, is zorgen dat hun aanslagen op ons geen gevaar meer voor ons vormen, want dan heeft het geen zin meer en stoppen ze er wel mee. Dit bestoken wordt overigens volgens de woordvoerder van de regering die ik sprak, alléén op ons huis gedaan. Verder nergens, dus u wordt niet bestraald met 5G-stralen.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Wetenschappelijk onderzoek naar 5G stokt

Wetenschappelijk onderzoek naar 5G elektromagnetische straling is een lachtertje, zo las ik op meerdere websites vandaag. Zo staat op de bekende wetenschapspagina van de Amerikaanse overheid bijvoorbeeld dat de onderzoeken die gedaan worden, allemaal betaald worden door bedrijven, die zo snel mogelijk willen beginnen met de uitrol van 5G. Geen betrouwbare zaak en ze vinden zogenaamd ook niets, terwijl het duidelijk is dat zulke hoogfrequente straling wél iets met ons doet. Het gaat om een Nederlands onderzoek naar invloed van straling in het algemeen op de gezondheid, dat COSMOS genoemd wordt en nóg altijd niet klaar is. Verder gaat het om een internationaal onderzoek, uitgevoerd door ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection). Die laatsten kijken alleen naar warmte voortgebracht door de straling en of dat wat met mensen doet. Nou, we weten inmiddels al dat daarmee menigtes uiteen kunnen worden gedreven! Dus dat onderzoek kan gauw door de plee.

Op deze website wordt verteld over hoe wetenschappers en artsen, die zich zorgen maken om wat de uitrol van 5G met de volksgezondheid gaat doen, een onderzoek hebben geëist voor de EU. En daar kwam weinig van, want de EU vindt dat stoken in menigtes en sowieso mensen tegen elkaar opstoken, veel te cool. Die gaan echt geen onderzoek doen. Ondertussen wordt in ieder geval in Duitsland en nog een paar landen, het 5G-netwerk uitgerold. Dit verhaal hier gaat over dat ICNIRP-onderzoek door het Swinburgteam en zegt dat 5G niet zo diep in het lichaam doordringt als lagere straling (wist u dit? Ik niet). Daarom ligt de focus in het onderzoek op de vraag wat de hoge frequenties met de ogen en de huid doen. Inderdaad gaat het in dit onderzoek alléén maar over de warmte van de 5G-stralen en verder niets. Bovendien zeggen ze niets over de uitkomst op het gebied van ogen en huid. Als u nog zin hebt in een warrig verhaal, dan heb ik dat hier voor u. En hier een totaal nietszeggend stuk uit India. Wat er geschreven wordt over 5G op het gebied van wetenschap is óf propaganda óf kritiek die niet zeker is.

 

Wetenschappelijk onderzoek met mijn gezin als labrats

Wetenschappers en artsen denken dat 5G-straling massaal kanker zal veroorzaken en ik kan dat beamen. Op mijn zoons is respectievelijk twee en drie jaar straling afgevuurd en op mij zes jaar. Daarmee weten we niet wat die straling met iederéén doet, maar wel dat die iedereen ziek en ellendig maakt. Het is zelfs mogelijk dat je er tegenslagen door krijgt. Enfin, hier zet ik keurig netjes in een tabel voor de leesbaarheid, wat het gifje met ons gedaan heeft. Ik begrijp nu wel hoe ik zóveel ziektes over elkaar heen heb kunnen krijgen. Dat was onverklaarbaar tot nu toe! Het kan niet alleen maar door het misbruik komen, want dan was ik toch al eerder ziek geworden en ook niet alleen door de anemie. Maar nu weten we het: 5G-straling! 24 uur per dag op ons huis gericht, zowel in Wageningen als hier in Friesland.

Iedere keer dat wij nieuwe ziektes kregen, kwam dat doordat de frequentie van de straling werd verhoogd.

 

Jaar Effect van de 5G-stralen op onze voordeur gericht
2015 Oudste zoon: had vermoeidheidsziekte gehad, die toen opeens weer opspeelde.
-Hij was uitgeput, lamlendig, boos en dwars.
-Als kind wilde hij al nooit melkproducten, behalve Danoontjes, maar nu ontwikkelde hij een allergie. Ik vermoed lactose-allergie.
-en hij had altijd last van zijn rechterarm die helse pijn deed.
Jongste zoon: werd plotseling moe vanaf precies half november, toen het stralen begon. Het werd steeds erger en mogelijk had hij Pfeiffer opgelopen.
Natassa: de MS die ik had genezen, kwam terug.
-COPD
-Kanker
-Voedselintolerantie die ik al had, werd ziekte van Crohn
-Wratten en allerlei ‘paddestoelen’ op mijn huid: allerlei soorten huidkanker
-Ogen werden de ene keer slechter, de andere keer beter
-Kiezen losten zomaar op en infecties in mijn gebit, terwijl ik een perfect gebit had
-Tia’s werden erger, soms wel drie op een dag
-Mensen waren heel erg vijandig tegen me en niemand wilde me steunen. Geen vrienden meer. Onmogelijk om een advocaat te krijgen: die keerden zich allemaal onverklaarbaar tegen me en begonnen over me te liegen midden in de rechtszaal. Dit is NOG steeds zo!
-Steeds meer onverklaarbare tegenslagen
-Mijn aanwezigheid op het internet was al niet best, maar ik werd nu totaal onzichtbaar met 0 bereik en ik raakte mijn patiënten kwijt.
2016 – na verhuizing Oudste zoon: nog vermoeider dan hij al was en steeds vaker ‘griep’ (koorts)
-Meer pijn aan zijn rechterarm
-Lamlendig gevoel
-Niet boos, maar woedend op het hele leven
-De allergie veroorzaakte herpesachtige bultjes op zijn huid en werd steeds erger
Jongste zoon: steeds zieker en vermoeider. In Wageningen had hij het ook, maar minder.
Jeugdzorg maakte hier misbruik van door te liegen dat ik niet goed voor hem zou zorgen – tegen beter weten in en ondanks dat ik al mijn best deed om uitgezocht te krijgen wat hem zo ziek maakte. De huisarts én de kinderarts in het MCL van Leeuwarden werkten openlijk tegen en de leerplicht wist dat.
Natassa: Steeds minder goed lopen.
-Steeds zieker en meer uitgeput zonder aanwijsbare reden.
-Steeds heviger menstruaties, zonder dat de menopauze zich aankondigt.
-Instanties begonnen me nu echt voor gek te verklaren, ook alweer zonder enige reden.
2017 Jongens: zelfde situatie. In december wist Jeugdzorg met een enorme coup waar ze 16 jaar aan hadden gewerkt, mijn zoon uit huis te forceren. Hij had geen recht van spreken en wilde gewoon thuis bij mij blijven.
-Zijn vermoeidheidsklachten namen zeker voor de helft af, nadat hij weggestuurd was. Blijkbaar gaan niet alle klachten over als de straling stopt.
Natassa: Opeens toename overgewicht.
-In februari kwam ik in één nacht tijd plotseling 7 kilo aan en die gingen er nooit meer af. In juni nogmaals 2 kilo in één nacht.
-Bloedarmoede komt uit bloedtest en wordt thalassemie.
2018 Oudste zoon: was nu zo woedend dat ik bang was dat hij me iets zou aandoen. Hij richtte al zijn woede op mij, maar vertelde me niet waar hij dan zo woedend om was.
-In december begon hij met verhuizen, omdat hij dat moest van het Gebiedsteam Menameradiel. Hij moest bij een drugsverslaafde in huis, waar het zo vies was dat hij nu altijd ziek is.
-De pijn in zijn arm werd minder, maar hij kan nog altijd alleen overdag slapen en is altijd moe en lamlendig.
  Natassa: ik had mijn leven lang al diabetes, wat ik óók weer niet mocht weten. Maar nu kreeg ik er enorme last van. Ik wist het binnen een week volledig te genezen en nooit meer kwam het terug.
-De ziekte van Lyme keerde terug.
-Rugklachten blijken dubbele hernia die ik al vanaf de leeftijd van anderhalf jaar oud had (!). Daar werd ook over gelogen.
-Kanker begon uit te zaaien tot 31 tumoren.
-Allergieën werden zo erg dat ik niet meer kon slapen en de kat niet meer kon aanraken.
2019
Natassa: Incontinentie door misbruik in mijn jeugd werd steeds erger
-Mijn ogen zijn niet meer te corrigeren. Ik heb nu -5 en dat is wel -11 geweest met lenzen en -13 met bril, maar nu maakt het niet uit wat voor lenzen ik draag: ik zie toch niet veel.
2020
Natassa: heel erge ontstekingen gebit, pijn aan rechteroor.
-In 2021 bleek dat het allemaal uit mijn schildklier kwam, waar ik al veel langer last van had.
-Ook in 2021 kreeg ik hartaanvallen. 18 achter elkaar en toen wist ik ze te stoppen.

 

 

Nóg meer reden om nooit 5G uit te rollen

Voor als u zelfs dit horrorverhaal hierboven nog niet erg genoeg vindt, heb ik hier nog een verhaal van een technische website. Niet alles wat er staat, klopt, maar het is wél waar dat 5G-stralen heel erg kort zijn. Hoe hoger de frequentie van een elektromagnetische straal, des te korter die wordt namelijk. Ze hebben daardoor ook maar een heel kort bereik en als je ze wilt gebruiken, moet je op iedere 100 meter zo’n internetpaal neerzetten. Geen doen! Deze stralen kunnen ook de hoek niet om, echt onbruikbaar. Bovendien wordt iedereen dan ziek en ja: dat geldt ook voor de figuren die ze uitgevonden hebben en die het zo leuk vinden om ons te laten lijden.

Het zijn satanisten hè en die zijn heel ‘spiritueel’. Ze geloven in Satan en God tegelijkertijd, in reïncarnatie, in een vijfdimensionale wereld, in buitenaardsen en reptielmensen enzo, in het sprookje dat Jezus met Maria Magdalena getrouwd zou zijn geweest (heb ik hier al gedebunkt) en dat ik dat mens in een nieuwe reïncarnatie zou zijn. Daarom jagen ze zo op mij en mijn familie. Zij geloven ook dat ze ons helemaal dood kunnen krijgen met ziel en al. Daarom gebruiken ze van die rare methodes daarvoor, zoals vaccins met gif erin en elektromagnetische stralen. Het is allemaal uitlegbaar als je het eenmaal weet!

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.