You are currently viewing 5G internet en wat dat echt met u doet

5G internet en wat dat echt met u doet

Liever dan boos uitvallen – hoezeer ik ook gelijk heb – over 5G kan ik er een zinnig stuk over schrijven, dacht ik gisteravond. Hiermee een nieuwe poging. 

 

De frequenties van het internet

soursop-graviola
Zuursop

Haat kan een gecreëerde emotie zijn. Hoe maak je die? Wel, door op één van de frequenties waarop positieve emoties werken, internetgolven te gaan zitten uitzenden. Dan worden positieve gevoelens zoals vriendschap, liefde, sympathie of menselijke warmte omgekeerd in haat, jaloezie, woede en ergernis en daarom is iedereen zo’n zuursop tegenwoordig.

Ik heb eens opgezocht over wat voor frequenties we het nu eigenlijk hebben als we het over ‘5G’ hebben. Dat was schrikken, kijkt u maar even mee. Ik zet alle frequenties waarop apparaten werken, even onder elkaar, zodat u het kunt zien. Een frequentie is overigens hetzelfde als een golflengte en wordt gemeten in Hz: Herz, kHz, mHz en gHz. Dit even voor de alfa’s onder ons of degenen die hun natuurkunde van vroeger vergeten zijn.

Apparaat of internetgolvenFrequenties
Het hele spectrum aan apparaten3kHz tot 300 gHz
1G850 mHz en 1900 mHz
2G en 3Gca 2100 kHz
4G600 mHz, 700 mHz, 1.7/2.1 gHz, 2.3 gHz en 2.5 gHz
5G28 gHz en 39gHz

 

Alle golflengtes vanaf ongeveer 30 kHz (30.000 Hz) vallen onder hoogfrequente golven en deze golven staan weer voor positieve gevoelens of emoties. Dat betekent dat onze hersenen op al deze golflengtes werken, wanneer we positieve emoties ervaren. Sympathie, medeleven, vriendschap, vrede, tevredenheid, geluk en liefde. De elektromagnetische golven die de lucht, maar ook uw computer ingestuurd worden om u met het internet te verbinden, verstoren deze positieve gevoelens. Niet alleen dat: ze draaien ze ook om naar hun negatieve tegenpool: boosheid, jaloezie, ontevredenheid, chagrijn, haat, gemeenheid en wrok. Mensen die van zichzelf al veel negatieve emoties ervaren, hebben er uiteraard veel meer last van dan mensen die meer positieve gevoelens hebben.

En ja: onze kinderen worden er gillend chagrijnig van. In dit artikel waar u een stukje van kunt lezen, staat dat bevestigd plus dat deze golven ook enorm slecht voor het milieu zijn. In dit onderzoek waar u ook alleen de inleiding van kunt zien, staat dat 5G de ogen en de huid aantast en daarnaast negatieve ‘systemische effecten’ op de gezondheid heeft. En in dit onderzoek wordt duidelijk dat 5G inderdaad ook een negatieve werking op uw gevoelens heeft. Ik bedoel … als de politie er een menigte mee uiteen kan drijven, wat doet zo’n energie dan met u als mens? Blackbox had een geweldige video over 5G laatst. Die zet ik hier even neer, want ik heb er zelf veel van geleerd. Wie weet u ook:

 

 

Mensen die meer positieve of juist negatieve emoties ervaren

Zoals ik al jaren roep, hebben mensen met een dominante linker hersenhelft meer positieve gevoelens en mensen bij wie de linker hersenhelft niet goed werkt, meer negatieve. Die zijn ook veel sneller in staat om een ander kwaad te doen, want ze analyseren hun gevoelens niet alvorens erop te reageren. De linker hersenhelft is min of meer wie u bent als persoon en slechte of negatieve mensen hebben niet zoveel persoonlijkheid. Ik weet dat veel mensen dat al wel is opgevallen en dat klopt dus met mijn bevindingen van 10 jaar werk als genezer, waarbij ik het brein aan vele onderzoeken heb onderworpen. Trouwens tijdens mijn studie taalwetenschap heb ik ook een en ander over het brein geleerd.

Zoals u in het schema hierboven ziet, werkt 5G internet opeens op véél hogere frequenties dan 4G, dat ook al heel hoog zit. Bovendien warmen zulke hoge frequenties de aarde ook op en ik zei in het vorige artikel al dat het me niet zou verbazen, als de sprookjes over zogenaamde opwarming van de aarde door het internet komen. En ja, als onze machthebbers de hele planeet gaan volplempen met 5G internetgolven, dan dénk ik wel dat de algehele temperatuur zal toenemen. Het wordt al sinds 2012 op Nederland uitgetest en we weten het niet eens. Dat is iets wat ik echt heel erg vind, maar op dit moment niet verder kan bewijzen dan dat ik het gezien heb. Nou ja en ervaren ook! Echt, sinds zo 2012-2013 lag mijn leven steeds verder in puin en werden de mensen om me heen ook steeds vijandiger. Naarmate ik de storingen opruimde, werd het wel beter, maar mijn situatie ging er niet op vooruit.

Negatieve mensen zijn aan elkaar gebonden door waarden zoals discipline en dwang. Positieve mensen worden aan elkaar verbonden door solidariteit, sympathie, vrijheid en saamhorigheid. Deze laatste gevoelens worden door het internet dat in de lucht, in onze computers en telefoons hangt, verdraaid en dat is wat we voelen wanneer we te lang op het internet zitten. In de politiek ziet u dat de enige partij die last heeft van het internet in de lucht, Forum voor Democratie is. Die zijn nu al tig keer uit elkaar gegaan en dat komt deels door die straling. De leden daarvan zijn dús aan elkaar gebonden door positieve emoties, zoals ik die net genoemd heb. Alle andere partijen niet. Daarom kunnen wij geen groep ouders vormen die tegen Jeugdzorg vecht, tegen de woke op school, tegen de onrechtmatige regering, tegen de volkomen debiele Covidmaatregelen en -vaccins en ga zo maar door. Niet alleen door 5G internet, maar door internet in z’n algemeenheid en door andere apparaten die op hogere golflengtes werken. Tijd om ermee af te rekenen!

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.