You are currently viewing 5G internet en wat dat echt met u doet
  • Post author:
  • Post category:World
  • Reading time:8 mins read
  • Post last modified:11/06/2022

5G internet en wat dat echt met u doet

Alle reden om eens een zinnig stuk over 5G-internet schrijven, dacht ik gisteravond. Hiermee! Bijgewerkt op 11 movember 2021.

 

De frequenties van het internet

soursop-graviola
Zuursop

Haat kan een gecreëerde emotie zijn. Hoe maak je die? Wel, door op één van de frequenties waarop positieve emoties werken, internetgolven te gaan zitten uitzenden. Dan worden positieve gevoelens zoals vriendschap, liefde, sympathie of menselijke warmte omgekeerd in haat, jaloezie, woede en ergernis en daarom is iedereen zo’n zuursop tegenwoordig.

Ik heb eens opgezocht over wat voor frequenties we het nu eigenlijk hebben als we het over ‘5G’ hebben. Dat was schrikken, kijkt u maar even mee. Ik zet alle frequenties waarop apparaten werken, even onder elkaar, zodat u het kunt zien. Een frequentie is overigens hetzelfde als een golflengte en wordt gemeten in Hz: Herz, kHz, mHz en gHz. Dit even voor de alfa’s onder ons of degenen die hun natuurkunde van vroeger vergeten zijn.

 

Apparaat of internetgolvenFrequenties
Het hele spectrum aan apparaten3kHz tot 300 gHz
1G850 mHz en 1900 mHz
2G en 3Gca 2100 kHz
4G600 mHz, 700 mHz, 1.7/2.1 gHz, 2.3 gHz en 2.5 gHz
5G28 gHz en 39gHz

 

 

Leuke dingetjes met 5G

In de video hieronder legt voormalig Staatssecretaris van Klimaat Mona Keijzer uit wat voor coole dingen je kunt doen met 5G-technologie. Bijvoorbeeld vanuit een ambulance een harttest op afstand uitvoeren en gelijk de resultaten ervan zien. Heel eerlijk denk ik dat er nu al genoeg goede methoden zijn om levens te redden en dat we dit truukje best kunnen missen. We hebben er 11,82 miljard jaar zonder geleefd, dus dat kan best in de toekomst ook. We hoeven niet te overdrijven, want met 5G-tech kunnen ook veel minder coole dingetjes worden gedaan, zoals mensen op straat op afstand detecteren en ze tegen elkaar opstoken. Vroeger moest je daar ouderwetse voodoo voor gebruiken, maar sinds dat niet meer lukt, is er 5G. Niet doen, mensen!

 

 

Vervelende en gevaarlijke dingetjes met 5G

 

 5G
is geen goed idee!

 

Alle golflengtes vanaf ongeveer 3 kHz (3000 Hz) vallen onder hoogfrequente golven en deze golven staan weer voor positieve gevoelens of emoties. Dat betekent dat onze hersenen op al deze golflengtes werken, wanneer we positieve emoties ervaren. Verbondenheid, sympathie, medeleven, vriendschap, vrede, tevredenheid, geluk en liefde. De elektromagnetische golven die de lucht, maar ook uw computer ingestuurd worden om u met het internet te verbinden, verstoren deze positieve gevoelens. Niet alleen dat: ze draaien ze ook om naar hun negatieve tegenpool: boosheid, jaloezie, ontevredenheid, chagrijn, haat, gemeenheid en wrok. Het is net als bij warmte en kou: kou is een gebrek aan warmte, net zoals ergernis een gebrek aan sympathie is.

Iets wat ik nog veel gevaarlijker vind van die 5G-tech, is dat gebruikers – de overheid dus en wie weet in de loop er tijd allerlei bedrijven – mensen tegen elkaar kunnen opstoken. Dus als er in Leeuwarden iemand is die het niet eens is met de overheid, kan de rest van de mensen tegen die persoon opgestookt worden. Of gewoon omdat het kan. Dat mensen tegen iemand worden opgezet, gewoon omdat degene die achter de knoppen van de technologie zit, diegene niet zo mag. Of omdat die persoon geen coronapas heeft. Willekeur en onderdrukking zijn het gevolg. Nee, 5G is geen goed idee!

 

Gezondheid en milieu

En ja: onze kinderen worden er gillend chagrijnig van. In dit artikel waar u een stukje van kunt lezen, staat dat bevestigd plus dat deze golven ook enorm slecht voor het milieu zijn. In dit onderzoek waar u ook alleen de inleiding van kunt zien, staat dat 5G de ogen en de huid aantast en daarnaast negatieve ‘systemische effecten’ op de gezondheid heeft. Blijvende aandoeningen dus. En in dit onderzoek wordt duidelijk dat 5G inderdaad ook een negatieve werking op uw gevoelens heeft. Ik bedoel … als de politie er een menigte mee uiteen kan drijven, wat doet zo’n energie dan met u als mens? Blackbox had een informatieve video over 5G laatst. Die zet ik hier even neer, want ik heb er zelf veel van geleerd. Wie weet u ook:

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft unieke informatie over de top van de wereldmacht en over satanisch kindermisbruik, die zij onder veel andere interessante kennis deelt. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Mensen die meer positieve of juist negatieve emoties ervaren

Zoals u in het schema hierboven ziet, werkt 5G internet opeens op véél hogere frequenties dan 4G, dat ook al heel hoog zit. Bovendien warmen zulke hoge frequenties de aarde ook op en ik zei in het vorige artikel al dat het me niet zou verbazen, als de sprookjes over zogenaamde opwarming van de aarde door het internet komen. En ja, als onze machthebbers de hele planeet gaan volplempen met 5G internetgolven, dan dénk ik wel dat de algehele temperatuur zal toenemen. Het wordt al sinds 2015 getest en we weten het niet eens.

De website van de GGD-zl (Zuid-Limburg) meldde dat de EU wil dat in ieder land in één stad werkend 5G internet is. Dat dat ook daadwerkelijk het geval is (er staan masten), kunt u op deze website zien. In Den Haag zijn ook al 5G-masten:

 

ggd-5gnederland
5G in de EU vanaf 2020

 

5g-denhaag
5G masten in Den Haag

 

I rest my case. 5G internet en technologie zijn er al en worden kennelijk ook al gebruikt. Het feit dat er veel meer masten voor nodig zijn, omdat dit internet op heel hoge frequenties werkt, die bijvoorbeeld niet om de hoek werken, maakt de overheid niet uit. De crowd control die erdoor mogelijk is, trekt hen bijzonder aan en de medische mogelijkheden zijn een mooi verkooppraatje: “5G redt levens”. Nee, 5G is gevaarlijk en ondermijnt de democratie, terwijl het verdeeldheid en haat onder de mensen creëert. Dat is dat snelle harttestje vanuit de ambulance toch niet waard??

 

Denk eraan beste mensen: abonneer u hier rechts in de zijbalk op het nieuws, deel mijn artikelen en doneer voor de vrije onafhankelijke media, die op u steunt! Zonder Natassa News hebt u alleen nog de NOS!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.