“Ze heeft al medische hulp”

“Ze heeft al medische hulp”

Zo. Ik heb nog één keer een vervelend zaagstuk voor u en hoop dat het daarna toch echt Schluß is. U bent onderhand vast alweer vergeten dat ik niets erger vind dan over mezelf schrijven. Het is echter nodig, want de mensen moeten weten wat de daders mij, mijn gezin en familie en via ons ook u geflikt hebben. Dit gaat over het nooit ontvangen van medische hulp en wat daarachter zit. Het is meer dan grof, het is ten strengste verboden en iets gemeners dan dit bestaat op de hele wereld niet.

 

Waarom ik nooit medische hulp kreeg

Ik heb al meermalen verteld dat ik mijn leven lang eigenlijk nooit medische hulp heb gekregen. Als kind wel, maar later niet meer en dat is begonnen toen ik op mijn 16e jaar door mijn pleegouders in overleg met de satansekte op straat gesmeten werd. Ik kreeg de schuld dat ik zogenaamd weggelopen was en ik geloof dat het vanaf dat moment is geweest, dat ik letterlijk altijd en eeuwig overal de schuld van kreeg, wat er mislukte in mijn leven. En dat terwijl de satansekte die me had ontvoerd als baby en bij de meest walgelijke pleegouders neergepoot had onder een nota bene helemaal veranderde identiteit ook nog, dat zelf veroorzaakte.

Dat is belangrijk, omdat de hele medische stand dus met hun stomme kop de door de satansekte verzonnen fabel gelooft dat ik “schizofreen” zou zijn door een “verleden van misbruik” en dat ik zogenaamd “speciale medische hulp zou krijgen”. Van wie dan wel zei de sekte er niet bij, dus die artsen hadden hun verstand ook eens kunnen gebruiken. Of mijn verzekering Zilveren Kruis Achmea. Als ik zogenaamd medische hulp kreeg, moest die toch gedeclareerd worden? Wel, nooit gebeurd hoor! Maar verstand gebruiken is kennelijk moeilijk voor zó hoog opgeleide en hoog aangeschreven gasten als artsen. Met andere woorden: geen huisarts, geen neuroloog, geen gynaecoloog en geen enkele andere arts mag mij behandelen, onderzoeken of zelfs maar vertellen wat ik allemaal mankeer, want dat zou de sekte oftewel de ISS (International Social Service, bij jullie bekend onder de valse naam FIOM) mij verteld hebben. Kom ik nu bij een arts en zeg ik naar waarheid dat ik niets van dit alles weet en ook zéker geen medische hulp ontvang, dan staat er vervolgens in de aantekeningen van die arts een raar verhaal dat ze niet weten wat ze met me aan moeten. Ja, onderzoeken wellicht? Hun werk doen? Me genezen konden ze niet, maar mijn ziekte vertragen wel en eerlijk zijn over wat ik nou eigenlijk mankeerde.

Mensen met een dominante linker hersenhelft zoals ik zijn NIET vatbaar voor psychische ziektes en mijn bloedeigen moeder is psychiater. Hoezo gek? Ze zijn zélf gek en dat kan ik bewijzen ook. Er zijn vele wetenschappelijke artikelen geschreven over de narcisten en psychopaten bij bijvoorbeeld Jeugdzorg (de FIOM hoort daarbij), onder artsen of in de linkse, slachtofferdenkende politiek. Over moeders die taalwetenschap gestudeerd hebben, is nog nooit één artikel verschenen waaruit blijkt dat die gek zouden zijn. O en even voor de duidelijkheid: NOOIT heb ik speciale medische hulp gekregen via de satansekte. Niet via hen direct, niet via de ISS of FIOM of anderszins Jeugdzorg, niet via mijn verzekering en ook niet op welke andere manier dan ook. Ik werd achtergelaten om als alleenstaand moeder te sterven, toen ik in 2013 ALS bleek te hebben (ja het was niet eens MS, maar ALS) en in rap tempo verlamd raakte. Ik heb mezelf moeten genezen en dat heeft me jaren gekost, vooral omdat ik nog tig andere net zo dodelijke aandoeningen had. En omdat ik niet zeker wist wat ik nou precies had.

Artsen nu hebben vaak een hoop universitaire titels, maar ze zijn in feite zo dom als je maar zijn kunt. Welke normale persoon gelooft immers dat ik, een keurige intelligente, hoogopgeleide, werkende en netjes uitziende mevrouw en moeder van twee fantastische jongens, gék zou zijn?? Zonder diagnose bovendien! Wie zou zonder mij iets te vragen, geloven dat ík nota bene zou liegen of in de war zou zijn, als ik naar een arts ga omdat ik ziek ben? Wat is daar raar aan? Daar zijn artsen toch voor? Ik betaal toch belasting en een ziektekostenverzekering net als u en alle anderen? Het moest er nog bijkomen dat ik niet behandeld zou mogen worden! Bovendien kreeg ik dus gelijk maar liefst twéé diagnoses van een zelfstandig gevestigde auto-immuunarts, naar wie ik in mijn wanhoop toeging. Deze man had al die quatsch over mij niet gehoord en onderzocht me gewoon. Toen vond hij chronische ziekte van Lyme en een voedselintolerantie oftewel de ziekte van Crohn. Met één simpele bloedtest! Als die vermaledijde sekte niet in de weg stond dat ik een normaal inkomen kon verdienen, had ik meer onderzoeken kunnen laten doen en was de hele waarheid er toen uitgekomen in 2013.

 

Conclusie

Deze sekte ligt nu op z’n gat. Ze zijn eraan, want hun plannen voor de toekomst – Agenda 2030, The Great Reset enzovoort – zijn ingestort nu de waarheid over dat Covidvirus is gebleken. Alle waarheden komen nu uit en de satansekte is afgelopen. Ze zullen nog wat naschokken, want het is een kwaadaardige slang vol met gif, maar ze zijn op sterven na dood. En dat komt omdat ze míj niet meer in hun macht hebben. Ze hadden immers al hun macht op mij gewed en hebben me moeten loslaten! Ik verzin het niet hoor. Ik heb twee kinderen, een huis en genoeg werk te doen om mezelf bezig te houden met leukere dingen dan dit. Het is niet voor de leuk, om maar met een quote van Mona Keijzer over 5G te eindigen.

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.