corona-vaccine

92% van overledenen aan Covid waren gevaccineerd volgens nieuw rapport

Vlak voordat ik wilde gaan slapen, stond er een artikel in mijn e-mail waarin eindelijk duidelijk werd bevestigd wat we al zolang vermoeden: het gros van de Coviddoden was toch echt gevaccineerd. Officiële informatie van de Engelse regering is dit.

covid-deaths-vaccinated
Uit net uitgekomen officieel onderzoek naar Coviddoden door de Engelse regering.

Nee nee nee, we mogen geen onderzoek doen naar de vraag of zoveel oversterfte in de laatste twee jaar misschien toch wel iets te maken zou kunnen hebben met de coronavaccins. Beláchelijk is dat! Het feit dat de oversterfte precies begon nadat de eerste vaccins gezet waren, was totaal niet te linken aan gevaren van die prik. En op díe vraag hebben we nog altijd geen antwoord, maar wel op de vraag hoeveel van de mensen die vanaf dat de vaccins er waren, corona kregen, geprikt waren.

Nou, 92% dus. Hier is de link naar het artikel van de Engelse nieuwswebsite The Exposé. Hieronder ziet u hun tweet erover en daarna het statistiekje uit het officiële onderzoek door de Britse overheid over de zaak. Het officiële onderzoek met statistieken enzovoort kunt u dan weer hier downloaden. En het grafiekje vindt u hier rechts. De bewijzen komen wel, maar het duurt even. De Covidvaccins zijn gewoon niet veilig en dat is nu al zó vaak alweer gebleken.

Het was in 2021 allang gezien door zelfs het Nederlandse Lareb, dat vaccinatieschade bijhoudt. Maar we moesten allemaal aan de prik en dus kregen we zulke informatie niet in de grotere media te zien, te horen of te lezen. Ongelofelijk maar waar.

https://twitter.com/exthepose/status/1629108882109870080

 

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

Nu het dan toch al licht is, ga ik maar even een tijdje onkruid trekken uit de tuin en daarná slapen. Ik wens u een goed weekend en vergeet niet Untold Times te steunen! Anders kan de site immers niet draaien, want zoals u iedere dag op tv hoort en in de kranten leest, kun je tegenwoordig geen onafhankelijk nieuws of opiniestuk meer schrijven zonder gesponsord te worden door je lezers. U blijft zonder Untold Times echt niet op de hoogte van wat er speelt en van wat er allemaal achter zit.

 

 

donaties

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.