fairy-tale-house
Verder in Natassaland ...

Pauze wegens ziekte

Terwijl ik hard aan het werk was om mijn thalassemie te genezen, kreeg ik plotseling een ongekende migraine. Mijn hele lijf stond en staat er nog steeds van top en teen door in brand. Twee dagen lang kon ik de oorzaak niet vinden, maar vanochtend verscheen ‘ie opeens: nóg een tumor, deze keer in mijn onderrug en daar weer het merg van.

Ik ben te ziek om er meer over te lezen en dit stukje typen veroorzaakt enorme pijn aan mijn ogen. Het laatste ding dat ik nog kon – schrijven – is nu ook onmogelijk geworden. Ik leef op paracetamol, want deze helse pijn letterlijk overal kan zelfs ik niet verdragen. En ik ben heel wat gewend.

Voor de derde keer: doordat er met een plugin (een functie) op mijn website was geknoeid van buitenaf, moest ik die er afhalen. Nu is helaas mijn nieuwsbrieflijst verdwenen en bijna niemand heeft zich opnieuw of nieuw ingeschreven. Wat is het toch een toestand steeds en waarom loopt en groeit mijn website niet gewoon vanzelf??

Schrijf u nog maar even (opnieuw) in en vergeet de donatie niet! Ik ontving er één: heel hartelijk dank daarvoor, maar daarvan overleef ik niet en kan ik zéker niet voor een beter leven voor iedereen vechten. Veel heb ik niet nodig om te bestaan, maar onafhankelijke journalistiek kan absoluut niet gratis bestaan. Van minder dan €1000 per maand is dat zelfs voor mij onmogelijk. Dus help even ja! Wat vervelend dat ik dit constant moet blijven zeggen. Dat zou toch vanzelfsprekend moeten zijn! Voor wie schrijf ik anders?

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

Follow The News by Email

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.