kinderen-water

Abortus tot na de geboorte, seksles aan kleuters op school, maar satanisten bestaan niet!

Het is echt onvoorstelbaar soms, hoe diep mensen hun kop in het zand kunnen steken om de realiteit maar niet te zien. En zich maar druk maken om futiliteiten, zoals waar ze naar toe ‘moeten’ op vakantie en daar dan ook nog ruzie over weten te maken. Een prestatie op zich! Cognitieve resonantie heet het bizarre fenomeen in de psychiatrie en wat mij betreft mag daar nog wel meer onderzoek naar worden gedaan. Vooral naar hoe je het oplost, want daar zijn ze in de medische sector niet zo bedreven in. Vandaag over abortus tot ná de geboorte van een baby’tje, stelen van kinderen, ze seksles geven op school met 5 jaar oud en meer, maar satanisten bestaan zogenaamd niet.

Als je naar mijn ontvoering kijkt en het feit dat ik in een satanistenkinderhuis en daarna bij een satanisch stel werd neergepoot, denk je eerst: jemig-de-pemig, wat een verhaal! Maar als je ziet wat het Hollandsche Jugendsorge allemaal uitspookt tegenwoordig met het speciaal bij goede ouders uithuisplaatsen (dat is al een werkwoord geworden!), besef je dat het juist raar zou zijn, als ik níet bij de satanisten terechtgekomen was. Een kind ontvoeren uit het buitenland uit een vooraanstaande familie is toch óók satanisme? Jazekers mensen.

Maar déze tweet van 4 augustus jl. die ik vanochtend tegenkwam, zegt alles in één keer zo duidelijk dat je kop vanzélf uit het zand tevoorschijn komt. Kijk maar eens wat Nieuw-Zeeland kortgeleden voor gestoorde abortuswet heeft aangenomen:

 

In Californië is het bijna net zo erg. Ze zijn geen kampioen meer in de woke, want Finland en Nieuw-Zeeland hebben goed opgelet, maar ze kunnen er ook wat van. Eerst even Untold Times steunen en dan door naar de dichtstbevolkte staat van Amerika!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

In Californië werken ze al een tijdje aan een wet, die abortus zelfs ná de geboorte nog mogelijk moet maken. Tot 10 maanden erna, dus dat betekent dat je je baby letterlijk vermoordt. Denhemelzijdank zijn er zelfs in Californië nog een paar mensen die níet geestelijk gestoord zijn en die hebben gezorgd dat díe wet er niet komt. Toch gaat het gedram maar door en nu ligt er dus een voorstel om abortus tot aan het moment dat een foetus buiten de baarmoeder zou kunnen overleven, mogelijk te maken. Dat betekent tot 23 weken zwangerschap, iets meer dan vier maanden. Wat mij betreft is dat nog steeds veel te lang en op dit moment is het zelfs al toegestaan om ná 23 weken ook nog te aborteren, als het levensreddend of beter voor de gezondheid van de moeder is. Ergens zou je denken dat iedereen toch wel weet dat abortus tot ongeveer 2,5 maand toegestaan zou moeten zijn en daarna alleen als het levensreddend is of als het kindje overleden is. Maar aan de linkse kant van de politiek vindt men dat het leven helemaal geen gave is en ook geen wonder. Dat je het maar zo mag afbreken zonder reden. Dat is iets wat bij de satanisten vandaan komt, want normale mensen denken echt niet zo!

 

Kinderen illegaal ontvoeren en zonder reden uithuisplaatsen

Niet alleen abortus tot aan de geboorte van een baby’tje, maar ook het zonder enige reden bij ouders weggrissen van kinderen is uiterst traumatisch. Ook dat kan niet door iemand verzonnen zijn, die geen satanist is. In ons gezin ging de staat – en dat zijn dus de satanisten die daar werken – eerst zorgen dat ik op geen enkele manier meer aan geld kon komen en daarna graaiden ze mijn jongens weg.  Dáárna gingen ze met met een stok slaan, zodat ik doodziek werd – gehandicapt zelfs – en de kinderen niet terug konden komen omdat ik dus geen inkomen mag hebben. En maar slaan met onterechte “schulden” die ik helemaal niet heb, maar waar niet over gepraat kan worden. Jaarlijks worden er rond de 25.000 gevallen bekeken door de Raad voor de Kinderbescherming en dat is een klein deel van het totaal aantal gezinnen die Jeugdzorg op bezoek krijgen. Veilig Thuis is zeer slecht met informatie en geeft weer eens geen cijfers. Maar dat er duizenden kinderen per jaar met ‘maatregelen ‘ – ondertoezichtstelling of OTS of uithuisplaatsing of UHP – te maken krijgen, is geen geheim.

Veel daarvan worden expres naar de verkeerde ouder gestuurd, die ze juist verwaarloost, mishandelt of zelfs misbruikt. Of ze worden afgepakt van goede ouders. Vooral alleenstaande ouders zijn het mikpunt van de duivelse serie organisaties die zichzelf “jeugdzorg” durft te noemen. En wat een kind nodig heeft in het leven, is zó eenvoudig:  een beetje veiligheid en stabiliteit, een dikke bak liefde, onderwijs en wat positieve steun. Je hoeft als ouders niet rijk te zijn om een kind gelukkig te laten opgroeien. Arme ouders die warm en lief zijn, zijn veel beter dan rijke ouders die hun kinderen laten waaien voor hun carrière.

 

Door de toeslagenaffaire kwam het criminele gehalte van Jeugdzorg aan het licht

Door de toeslagenaffaire bij de belastingdienst, die een wereldwijd schandaal werd doordat er meer dan duizend kinderen uit huis geplaatst zijn en ouders niet eens weten waar ze zijn gebleven, is het criminele gedrag van het Nederlandse Jeugdzorg eindelijk aan het licht gekomen. Mensen gingen warempel inzien dat Jeugdzorg veel meer schade aanricht dan goede dingen te doen en het allerergste is nog wel het machtsmisbruik in de Jeugdzorg. Ik vertelde bijvoorbeeld al dat ik na 56 jaar nóg steeds mijn bloedeigen familie en mijn papieren niet terug mag hebben en dat de Raad voor de Kinderbescherming recht in mijn gezicht staat te liegen dat ze zogenaamd geen documenten zouden hebben met mijn echte identiteit erop. Nou, die hebben ze me in april 1970 middels een rechtszaak te Assen, waar mijn ouders en ik niet bij waren, even afhandig gemaakt. Ik was toen thuis in Athene en alles ging achter onze rug om. Natuurlijk zijn daar documenten van!

Wat ook niet onderzocht wordt en maar niet boven water wil komen, is het lot van al die 1675 (of hoeveel het er ook maar mogen zijn) uithuisgeplaatste kinderen vanwege die toeslagenaffaire. Niet alleen die, maar álle kinderen die afgepakt zijn van hun ouders moeten dit lot ondergaan. Na een paar maanden mogen ze hun ouders niet meer zien. Stel je eens voor wat dát voor gigantisch trauma is! Dat je verplicht bij vreemden moet opgroeien en je ouders nooit meer mag zien! Er zijn behoorlijk wat kinderen die zelf teruglopen naar hun ouders, maar Jeugdzorg smijt ze meedogenloos terug naar het kindertehuis of het pleeggezin. Voorál als ze daar mishandeld of misbruikt worden. En ja, ook ik ben teruggelopen naar mijn ouders toen ik vierenhalf was. Het was alleen een beetje ver van Emmen naar Athene en toen bracht de politie me weer terug bij die satanisten. Dit overkomt jaarlijks duizenden kinderen!

Jeugdzorg weigert eveneens halsstarrig openheid te geven in de redenen waarom die kinderen zijn weggehaald bij de ouders en dat terwijl heel veel van hen dus onterecht zijn gestigmatiseerd als zijnde “oplichters”. Dat hebben ze met mij ook gedaan, buiten die affaire om en daar kun je niet tegen vechten. De hele staat bovenop je en jij krijgt geen media-aandacht, want oh het schandaal mag toch niet bekend worden, mensen! Tot in Amerika en Australië aan toe is de toeslagenaffaire “tax kids” bekend, maar beweging is er niet in te krijgen. Kun je nu werkelijk volhouden dat kinderen zúlke erge trauma’s toebrengen – en hun ouders overigens ook! – geen satanisme is? Dat is exact wat satanisten voor staan: afbraak van familie en gezin! Ik heb toch zo vaak verteld dat zij zelf vaak kinderen adopteren en hun eigen kinderen afstaan ter adoptie? Dat doen ze om een minder warme band met hun kinderen te hebben en is bekend uit het satanisme.

https://twitter.com/mustapha_muh/status/1562746671297331200

 

Satanisme is echt en komt ook heel veel voor

Hier is een verhaal uit het Verenigd Koninkrijk over een moeder van zes kinderen, die weggehaald zijn door maatschappelijk werk. De moeder werd ervan beschuldigd betrokken te zijn bij schandalen van kinderhandel. Stond in The Telegraph, een doodnormale krant. En wat dacht je bijvoorbeeld hiervan: een hele pdf vol over kinderen uit Malawi die door hekserij ziek gemaakt zijn en een bak ellende over satansaanbidding.

Deze video hieronder is één van een hele serie van een Zuid-Afrikaanse vrouw, Jessie Czebotar. Zij is in de top van het satanisme opgegroeid, net als ik en vertelt ook onder andere over dat veel satanisten kinderen adopteren. Lang niet alles wat ze zegt, is waar, want niemand weet alles over deze stiekeme sekte en je weet ook niet of ze misschien wel gedwongen is halve waarheden te vertellen. Plus ze zegt natuurlijk van die dingen over satanische tekens (pizza’s en ringeltjes) en over de rode schoenen van de paus, die zogenaamd van kinderhuid gemaakt zouden zijn. Dat is flauwekul allemaal, maar trekt wel bezoekers op je video, omdat veel mensen erin geloven. Dit is in ieder geval een verhaal van haar. Bedenk erbij dat het feit alleen al dat zij wél aandacht krijgt en ik níet, betekent dat ze in ieder geval niet de sekte uit is en dat ze verder niet geheel zuiver is. Als ze dat wél was, zou ze net als ik volkomen geblokkeerd en geframed worden.

 

 

Conclusie

Satanisme is echt. Ja, kinderen worden misbruikt en mishandeld in deze sekte, die alle macht op de wereld in haar handen houdt. En ja er wordt overal gepromoot dat kinderen verwaarloosd moeten worden, uithuisgeplaatst en dat ze maar geen aandacht moeten krijgen. Het gezin mag niet langer de hoeksteen van de samenleving zijn en ís dat ook inderdaad al een tijdje niet meer. Dit soort belachelijke en levensvreemde ideeën worden bovendien echt niet bedacht en gepromoot door normale mensen! Iemand die normaal is, houdt van kinderen en wil dat kinderen zo weinig mogelijk narigheid meemaken. Dat ze in liefde opgroeien in een warm nest, zodat ze zo ongeschonden mogelijk de maatschappij ingaan wanneer ze volwassen zijn. En ze worden al helemáál niet zomaar even hup geaborteerd, omdat hun moeder opeens geen zin meer in ze heeft of een vriendje heeft gevonden, dat geen kind wil. Of weet ik waarom allemaal. Dát is satanisme! Of mensen zich er nu van bewust zijn of niet.

 

Dit was mijn tirade voor vandaag! Hieronder kun je Untold Times steunen, door mijn artikel te delen, je in te schrijven voor nieuwe artikelen en te doneren. Een echte journalist moet tegenwoordig een donatieknop op z’n website hebben, want bij een mediabedrijf werken is er niet bij als je vrij wilt zijn in het berichten van de waarheid! Dat betekent dus dat je als lezer dient te doneren, want anders heb je geen onafhankelijke media meer.

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.