Advocaten en andere hypocrisie bij Jeugdzorg

Advocaten en andere hypocrisie bij Jeugdzorg

Dacht ik ein-de-lijk door de roddel- en lastercampagnes heen te zijn en ja hoor: daar is er weer één die d’r mond niet kan houden. Het onbegrijpelijke is dat mensen die larie nog geloven ook. Als je iets wilt weten over mij, dan vráág je mij dat, klaar! Waar zijn het respect en het fatsoen gebleven? Het is een bepaald slag “mensen” dat hieraan meedoet en dat er als de kippen bij is, als ze die Vassiliou een loer kunnen draaien. Ik los problemen immers op en dat staat lang niet iederéén aan. Laten wij eens kijken naar de huidige stand van zaken bij Jeugdzorg en naar een paar advocaten in jeugdzorgrecht, die bijzonder opvallen en roddelen.

Mij is namelijk ter ore gekomen dat de inmiddels geschorste jeugdzorgadvocate Henriëtte Nakad akelige en bizarre dingen over mij loopt rond te bazuinen tegen allerlei mensen. Zo heeft zij beweerd in mijn “jeugdzorgdossier” te hebben rondgesnuffeld en daarin “gezien” te hebben, dat mijn verhaal over mijn leven zogenaamd “niet waar” zou zijn. Nog afgezien van het feit dat wij elkaar niet kennen en zij dus nooit toegang tot mijn jeugdzorgdossier (welk dan? Er zijn er meerdere) kan hebben gehad – behalve als ze voor de ISS werkt en dan is ze sowieso verrot – gelooft zij hier opeens het altijd liegende Jeugdzorg. Opvallend, niet? Dat doet ze bij anderen niet. Waarom bij mij dan wel? Dat vertel ik u in dit artikel. Ik heb haar om een verklaring gevraagd, maar ze gaf geen antwoord. Nee, logisch: die had ze immers niet! En vanwaar die haat tegen mij en dat stiekeme geroddel in besloten Facebookgroepjes waar ík geen toegang toe heb? Het is wel duidelijk waarom ik daar uitgeknikkerd ben. Nakad vecht helemaal níet tegen Jeugdzorg. Mensen die hypocriet zijn, vallen altijd door de mand. Vandaag roddelt ze over mij, morgen over u, maar ik laat u nu zien wie zij met dit voor een advocaat ongepaste gedrag eigenlijk steunt.

Nakad heeft de steun van iedereen in dit land, die van doen heeft met Jeugdzorg, omdat ze af en toe een zaak wint – advocaat zijnde. Dan heb je dat wel eens. Maar Jeugdzorg is een enorm wespennest van slechteriken op een kluitje. De ISS zwaait er met de scepter, maar door mijn toedoen – en dat van Costas! – en zeker niet dat van Nakad, is die totaal ingezakt. Wij hebben de top van deze maffiabende overwonnen, omdat die om mij heen stond. Wat er nu over is, dat is een enorme verzameling kleine groepjes van kwaad, die bestreden moeten worden. Ze werken tegen elkaar in, dus als wij ouders een team hadden, konden we de hele bende zo oprollen. Dat is echter niet zo, want iedereen loopt achter de kliek van SOS-jeugdzorg aan, die de problemen helemaal niet wil oplossen. Zij willen alleen maar de aandacht op zichzelf gericht hebben. Anders hadden ze mij toch met open armen ontvangen?

Dan heb je die advocate Mieke Krol, die alleen opkomt voor mensen bij wie ze een zielig verhaal kan houden in de rechtszaal en alle anderen snoeihard laat stikken. Zelfde verhaal met die andere advocaten Chris Sent en Richard Korver: ze kennen allemaal één truc die soms werkt en dat is het. Henriëtte Nakad hoort ook in dit rijtje thuis. Van mij wil geen van hen iets weten, is dat niet hoogst opmerkelijk? Terwijl ik als hardste vecht én mijn probleem met Jeugdzorg als eerste opgelost dient te worden. Uit mij haalt deze boevenbeweging immers haar ongebreidelde macht! Het feit dat niemand van hen zelfs maar van mij wil weten, betekent dat zij allemaal belang hebben bij de chaos in de Jeugdzorg. Daar halen zij hun inkomen uit! Zo laag-bij-de-gronds zijn ze. Juist door hén is Jeugdzorg zo machtig en worden ze steeds machtiger, naarmate ze door mijn werk toch steeds meer aan macht inboeten. De kleine overgebleven groepjes slaan immers als een gek om zich heen om te blijven bestaan. Het is zoooooo’n lekker lucratieve sector om in te werken, dat Jeugdzorg! Dat laten ze niet los, tenzij je ze lossláát. En ik ben de enige die dat doet. Niemand steunt mij, behalve mijn familie die mij niet eens kan bereiken, omdat de ISS mijn jongens dan vermoordt.

 

Wat hebben we nu dan zoal voor clubjes in de Jeugdzorg?

 • Wel, wat dacht u van medewerkers die niet alleen door de ISS, maar ook zelf vóór kindermisbruik, pedofilie en/of satanisme zijn. Dit zijn verschillende clubjes, want zonder de strakke leiding van de ISS doet iedere afdeling waar ‘ie zin in heeft.
 • Wat dacht u van woke-types, die voorstaan dat kinderen geplet worden met levensgevaarlijke zever over gendergedoe? Dragqueens en andere excentriekelingen die uw kind voorlezen in de bieb en op school, met als doel hen in de war te maken over het feit dat ze jongetje of meisje zijn. Sekslessen in de klas op de basisschool.
 • Jeugdwerkers die geloven dat kinderen niet door hun ouders, maar door de staat opgevoed dienen te worden. In de kinderopvang, maar ook graag in een instelling, zodat ze zoveel mogelijk getraumatiseerd – en misbruikt – kunnen worden.
 • Weer andere jeugdwerkers die vinden dat plebskinderen zoals die van ons wel goed af zijn op het vmbo. Als ze meer kunnen, dan mogen ze dat niet en gaat Jeugdzorg regelen dat ze een niveau lager moeten of niet mogen opklimmen. Ik heb het allemaal meegemaakt, want ook ík heb talloze mensen succesvol geholpen met Jeugdzorg.
 • Jeugdwerkers die vinden dat liefdevolle ouders het verkeerd doen. Juist dáár halen ze de kinderen weg. Kijk maar naar ons. Het wordt kinderen juist door Jeugdzorg niet gegund dat zij een stevige, positieve basis in het leven meekrijgen.
 • Jeugdwerkers die vinden dat kinderen die thuis mishandeld en/of misbruikt worden, de juiste opvoeding krijgen.
 • Jeugdwerkers die vinden dat kinderen zoveel mogelijk peperdure, door de staat betaalde “hulp” moeten krijgen. De ouders moeten zoveel mogelijk worden tegengewerkt bij het verkrijgen van al die verplichte larie. Goede ouders zijn immers zogenaamd dom in hun ogen.

 

Wat is satanisme eigenlijk?

Ik heb zo’n “opvoeding” mogen genieten en ik heb me erin verdiept om te weten te komen hoe alles in elkaar steekt. In een satanische opvoeding moeten kinderen een horrorprogramma door. Jessie Czebotar vertelt erover in een stuk of 30 video’s. Het is een enorm werk om die allemaal te beluisteren en om daarna bovendien uit te vissen wat er wel en niet waar is van wat zij zegt. Zij zit immers zelf óók in het satanische systeem, ook al zegt ze dat ze eruit is. Nou, zij is opgeleid om één van de hoogste ambten binnen deze maffia te bekleden en daar kom je echt niet uit. Ikzelf ben opgeleid tot een nog hoger ambt: dat van Moeder God, van wie bijna niemand meer weet dat ze bestaat en dat komt door hen. Ik ben dus de allerhoogste persoon in hun wereld en wel degene die zij allemaal afwijzen: God. Ik zeg dus niet dat ik God bén, maar dat ik dat voor hen ben. Uiteraard heb ik nog veel meer video’s bekeken en websites en zelfs boeken zitten doorworstelen.

Zij willen Jessie niet kwijt, maar mij net zo goed niet. Toch is die hele hoge top van het satanische systeem, dat helaas onze wereld bestuurt (ga het maar geloven, want het is waar), door mijn werk en dat van Costas omvergeworpen. Ze hebben geen Satan meer, geen God en geen raad van 5 hogepriesteressen, waar Jessie de leider van geworden zou zijn: Queen Mother Darkness. Ook het Bestuur, nummer 4 in de hiërarchie (dat veel mensen kennen als de Cabal of in mijn woorden de miljardairsclub van Oom Dagobert), bestaat nog maar uit een handjevol personen. Die vijf hogepriesteressen die op nummer 3 van de hiërarchie staan, waren alle vijf Nederlands en stonden om mij heen. Wie weet het dus het beste? Ja: ikke. Ik moest er mijn geheugen voor openbreken en me erover inlezen, maar toen herinnerde ik me alles weer en herkende ik de patronen.

 

Een satanische opvoeding: hoe ziet die eruit?

Kinderen krijgen dus een opleiding in het satanische systeem. Waarom denkt men bij Jeugdzorg zo heel anders over de opvoeding van kinderen en het gezin in het algemeen dan wij normale mensen? Wel, omdat Jeugdzorg er satanische ideeën op nahoudt en dat laat ik u nú zien. Satanische kinderen groeien bijvoorbeeld vaak in speciale huizen op, zonder ouders. Ze lopen daar een parcours door van geplande trauma’s, zoals ik al eerder verteld heb. Een kind uit een satanisch gezin wordt in ieder geval 5 jaar lang verkracht. Het hangt helemaal van het programma af, dat hun is opgelegd door “Satan”, wat er verder met de kinderen dient te gebeuren aan erge dingen. In dat door minister Grapperhaus zo aanbeden pedohandboek staat precies beschreven hoe u een kind moet misbruiken. Dat gaat voor de meeste kinderen in ieder geval met de fluwelen handschoen. De moeder kijkt dan weg, want zo hebben ze geleerd dat het hoort. Dit wordt onder andere gedaan, zodat de kinderen “erbij horen in de familie en hun plek hebben gekregen”. Het is een soort ontgroening voor hen en Jeugdzorg vindt dit prima.

De haat en het geweld die ík kreeg van mijn pleeg”ouders” stond níet op mijn specifieke programma. Ook het mij meermalen van de trap smijten en in een bak met water bijna laten verdrinken, waardoor mijn hele rechter hersenhelft het niet meer deed én doet en ik met de jaren steeds zieker word, hoorde er níet bij. Ze wilden dat ik al mijn talenten, gaven en vaardigheden zou behouden, zodat zij die van mij konden tappen. Dat is nou niet echt gelukt, zeg maar. Niemand anders kon het echter aan om zo’n lief en zacht meisje als ik zo te mishandelen, misbruiken en traumatiseren. Ja, in dat satanshuis in Utrecht misschien, waar ik mijn eerste jaar mocht doorbrengen met zeer ernstige verwaarlozing en misbruik. Daar kon ik echter niet blijven, want mijn ouders vonden me de hele tijd weer en haalden me terug. Daarom hebben ze mijn identiteit verwisseld en me laten adopteren door twee brute monsters. Voor alle andere kinderen uit satanische gezinnen staat fysieke mishandeling echter helaas wél op het programma. Seksueel en psychisch misbruik horen bij het ene programma wel en bij het andere niet. Omdat deze mensen vaak een gespleten persoonlijkheid hebben of in ieder geval een narcist c.q. psychopaat zijn, zijn ze zo hypocriet als wat en kun je het satanische niet aan ze zien.

Hoe machtig zijn de satanisten? Wel, ze grepen me dus bij mijn ouders vandaan – niet de eersten de besten! – en wonnen ook nog eens een rechtszaak op het Internationale Gerechtshof in Den Haag tegen maar liefst vier machtige landen: Duitsland waar ik geboren ben, Griekenland dat mijn vaderland is, de USSR die helemaal niet zo slecht is als men wel beweert en de VS. Zij verloren met z’n allen deze rechtszaak! In de tijd van de bijbel opereerden deze smeerlappen in ieder geval nog in het openbaar, maar nu weet je niet meer wie erbij horen en kun je zomaar een satanische man of vrouw trouwen en er kinderen mee krijgen. Deze volledige macht is op MIJ gericht en op mij geënt. Dacht u nu werkelijk dat ik zo’n idioot ben die niet kan leven of die Jeugdzorg niet kan overwinnen? Ik heb ze een keer of zes overwonnen, maar toen ze de hele staat der Nederlanden tegen me opzetten, ontkwamen mijn bedrijf, mijn gezin, mijn gezondheid en mijn goede reputatie niet aan ze.

 

De vijf programma’s

Programma 1 is voor de hoogste top en bestaat uit vijf gigantische trauma’s. Zij worden als baby’tje al in drie delen opgedeeld, maar hebben geen MPS. Die drie delen zijn allemaal volgezet met traumatische ervaringen. Ze zitten vastgeprogrammeerd met codewoorden om hun programma aan of uit te zetten. Ook worden deze kinderen ernstig verwaarloosd, zoals dat ze bij tijden bijna geen eten en drinken krijgen, niet gedoucht worden, moeten toekijken naar geweld dat anderen wordt aangedaan en opgesloten worden in hun eentje in het donker. Ik ben de enige uit dit programma die op de leeftijd van 12 jaar geen anderen kwaad hoefde te doen. Dat doet God immers niet – wat moet ik er nog van zeggen? Zulke horror.

Programma 2 is MK Ultra Monarch en daar is vrij veel over bekend. Het is een talentenprogramma. De slachtoffertjes voor dit programma worden op 11-jarige leeftijd bij hun ouders vandaan of uit een kindertehuis geronseld. Zij worden niet in drieën, maar in tweeën gespleten door ritueel misbruik. Zij hebben wél MPS (of DIS, wat ik een stomme en verkeerde naam vind): een meervoudige persoonlijkheid. Ook zij worden binnen het gareel gehouden met een naam voor iedere persoonlijkheid en ook weer een codewoord voor aan en uit. Zij leren hoe ze een talent uit mij moeten tappen en daarin worden ze keihard en meedogenloos getraind. Denk maar aan spionnen, allerlei soorten artiesten (lang niet alleen in Hollywood), prostituees, regeringsleiders en hoge directeuren van enorme bedrijven. Deze mensen hoeven géén anderen kwaad te doen en ook niet te kijken naar geweld dat anderen wordt aangedaan.

Programma 3 is voor wetenschappers op alle gebieden van taal en filosofie tot scheikunde, eugenetica enzovoort. Er worden met andere woorden genieën gekweekt en dat kunt u het állerbeste zien aan de gigantische hoeveelheid genieën en wonderkindertjes in China. Gruwelijk, niet? Op driejarige leeftijd ondergaan deze arme peutertjes een ritueel dat half uit occultisme en half uit wetenschap bestaat. De schrik van hun leven. Het is een omgekeerde zegening in het donker door een gemaskerde en in een lang zwart gewaad geklede satanspriester, waarbij ze bloed moeten drinken. Daardoor krijgen ze één enorm talent, waarin ze vervolgens meedogenloos hard getraind worden. Dit gebeurt zoveel in China, omdat deze satanskliek wil dat we een wereldwijde communistisch-fascistische dictatuur worden met China aan het hoofd. Ziet u nu dat de mensen die u uitscheldt voor wappies meer weten dan u denkt? Zij gebruiken hun verstand tenminste.

Programma 4 is voor de maffia oftewel de criminele sector. Er is echt niet alleen maar een maffia in Zuid-Italië, in Rusland en Oekraïne! Overal is er maffia en hun werk is de drugshandel. Hiervoor worden jongens en meisjes in de tienerleeftijd van straat of uit instellingen geronseld. Daarom is het zoooo belangrijk dat uw kinderen naar school gaan en een opleiding afmaken! Anders kunnen ze hier maar zo in terechtkomen. Deze arme jongeren krijgen hetzelfde initiatieritueel als de wonderkindjes uit programma 3, waarbij ze van schrik ook een talent krijgen: handig en snel zijn namelijk, zodat ze niet gesnapt worden. Worden ze dat toch, dan houdt de satansclan ze uit de gevangenis en dat is de reden waarom er zo weinig criminelen gesnapt worden. Deze mensen worden er ingeluisd, kunnen er nooit meer uit en kunnen behoorlijk hoog opklimmen als baas in de onderwereld.

Programma 5 is voor spionnen en afluisteraars. Die kunnen op iedere leeftijd geronseld worden en krijgen geen initiatieritueel. Ze worden getest op hoe laf en gemeen ze zijn en hoever ze willen gaan om een ander te verraden. Daarna krijgen ze een enorme baal leugens over iemand te horen, die afgeluisterd dient te worden door bijvoorbeeld de AIVD, door Jeugdzorg en andere organisaties. De mensen die mij mijn leven lang hebben zitten bespioneren, hebben deze “opleiding” dus ook gehad en als ú bespied wordt, is dat ook door zulke NSB-ratten. Dit is het laagste allooi dat er bestaat. Mensen die van sensatie houden en alleen maar om zichzelf geven, zoals bijvoorbeeld die directrice van mijn zoons basisschool waar ik vaak over heb verteld. Buren enzovoort. Zij hoorde ook bij de top van het satanisme, maar heeft dit vuile werk als dubbelrol en zo waren er nog vier. Deze mensen hebben ook altijd heel veel geld, wat niet strookt met het werk dat ze doen. Het valt gewoon op, maar u komt er nooit achter hoe ze aan dat geld komen: via het satanisme en dat is lang niet altijd de ISS, waar ik zoveel last van heb, omdat het Jeugdzorg overheerst.

 

Even voorstellen: Satan

Baphomet
Baphomet, één van de afbeeldingen van Satan

Satan, Moloch, Baphomet, Baäl, Beëlzebul of de Duivel is een standbeeld van een hermafrodiet mensachtig geval. Hij heeft geitenhoorns en -poten, is geen man en ook geen vrouw en is gewoon niet om aan te zien. Hij is ooit verzonnen door Eva, de vrouw van Adam weet u wel uit de hof van Eden. Zij heeft de aarde “gemaakt”, de andere engelen van toen hebben de aarde en sowieso het universum wat opgeleukt door er naast vreselijke dinosauriërs ook leuke neer te zetten en mooie planten en bloemen. En goeie mensen naast slechte. Eva, die dus de échte duivel is, wilde dat de mensen dit afzichtelijke gedoe hier rechts gingen zitten aanbidden, waarbij ze dus hun kindertjes moesten verkrachten, mishandelen, vermoorden als offer voor dat beest en verder gewoon alles moesten doen wat slecht is en erg. En dat is wat Satan is.

Het genderneutrale aspect is dan weer belangrijk, wat u nu overal in de maatschappij ziet. Mensen die geen man of vrouw meer willen zijn, maar onzijdig of het andere geslacht en die onze kinderen op school óók gek maken, met als doel dat zij óók genderneutraal willen worden op latere leeftijd. In de Amerikaanse staat Californië is al een geval bekend van een driejarig meiske, dat per ongeluk tegen haar ouders zei dat ze een jongetje wilde zijn – mijn buurmeisje deed niet anders totdat ze 5 werd! Deze ouders moeten haar nu verplicht van de staat hormonenpillen geven, zodat ze steeds minder meisje wordt. Als ze dit níet doen, wordt hun dochtertje afgepakt en verdwijnt het in één van de vijf programma’s hierboven. Rudy Giuliani vertelde het in één van zijn video’s.

 

Jeugdzorg satanische ideeën?

-Jeugdzorg vindt: dat kinderen liever door de staat moeten worden opgevoed dan door de ouders. Een warme, positieve hechting vinden zij maar eng. Dat is een satanische idee!
-Jeugdzorg vindt seksueel misbruik niet erg voor kinderen en haalt misbruikte kinderen dan ook bijna nooit weg bij hun ouders. Wél pakken ze goed opgevoede kinderen van hun liefdevolle ouders weg om ze vervolgens van hot naar her te sturen, tot gevangenissen aan toe en gruwelijke instellingen, waar ze mishandeld en misbruikt worden en geen kans meer krijgen op onderwijs. Dat is nóg een satanische idee!
-Jeugdzorg vindt Genderneutraliteit niet belachelijk en heel zielig voor mensen die ermee worstelen, maar de normale gang van zaken bij het opgroeien van kinderen. U zag net dat Satan genderneutraal is, dus dit is inderdaad nog een satanische idee.

-Ook vindt Jeugdzorg dat kinderen op jonge leeftijd al seksuele voorlichting moeten krijgen, waarbij naakte volwassenen in de klas komen, die zij moeten aanraken. Satanisch? Dacht het wel!
-Verder vindt Jeugdzorg dat kinderen genoeg hebben aan vmbo of hoogstens mavo. Zíj zijn de elite en dus moeten zij wél naar havo of vwo om een hogere opleiding te krijgen. Wij zijn maar plebs. Ik wil hiermee niet zeggen dat vmbo geen goede opleiding kan zijn! Maar als een kind meer intellectueel is dan handig, dient het een geschikte opleiding te krijgen. Dat wordt onze kinderen niet gegund. Nog een keer satanisch.
-Jeugdzorg vindt ten slotte dat kinderen zo vroeg mogelijk al gemonitord moeten worden. Dat gaat door ze de meeste belachelijke en peperdure “hulp” te geven, zoals totaal onnodige therapie en dat soort dingen.

 

We worden voorbereid op een satanische samenleving, beste mensen!

Een jeugdzorgadvocaat die belang heeft bij het bestaan van Jeugdzorg zoals het is, steunt het satanisme. Een échte jeugdzorgadvocaat zou míj steunen en míjn werk. Die zou willen dat Jeugdzorg echte bescherming aan kinderen zou bieden. Als hij of zij later geen baan meer had, omdat er niet meer tegen hen geprocedeerd hoeft te worden, zou diegene gewoon ander werk gaan doen. Lesgeven, een mooi boek schrijven, de wetenschap in, fietsenmaker worden … En u steunt het satanisme ook, als u over mij roddelt en lastert in privéclubjes op Facebook en daarbuiten. Denkt u daar maar eens goed over na! Jeugdzorg is geen kattepis en het is écht een van binnenuit door het satanisme beïnvloede organisatie. Mensen die normaal denken over kinderen en over het gezin, krijgen daar niet eens een baan! Hebt u eindelijk door wat dat alles betekent?

Laatste opmerking: waarom hebben achterbaks liegende roddelaars altijd zo’n desastreuze impact op hun slachtoffer? Ten eerste omdat een slachtoffer zich er niet tegen kan verdedigen. Verder omdat er overal, maar in het bijzonder in Nederland ontzéttend veel slechte mensen bestaan. Mensen die het als sensatie zien om een ander kapot te roddelen en die niet meer dan een vuile rat zijn. Mensen die een ander haten, omdat die verstandiger is dan zij. Capabeler, succesvoller, een betere ouder, de partner van een leuke man of vrouw, iemand die slimmere kinderen heeft dan zij … Afgunst, nijd, jaloezie en een vals karakter! In het gevolg geen geroddel meer over mij. Ik heb geen belang bij Jeugdzorg zoals het nu is en ik lieg mijn verhalen ook niet bij elkaar. Dat gezeur wil ik niet meer horen en ik wil niet meer tegen idioten aanlopen die allerlei belastende kolder over mij rondstrooien!

 

 


reminder Denkt u er nog even aan:

 • hier een like
 • een like op Facebook
 • en/of een like op Twitter
 • een leuke reactie
 • bent u al ingeschreven voor de nieuwsbrief?
 • even het artikel delen

 

 

© Natassa Vassiliou

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.