Kharkiv-ukraine
Charkiv or Charkov - Oekraïne

Aha-Erlebnis: Verhouding Amerika, Duitsland en Rusland

Dat er een club griezels is, die de wereld overheerst en allerlei belangen heeft in letterlijk alle landen, is nu wel duidelijk. Ongezond is het ook en dus hoort het onderwerp thuis op Natassa News! Maar dit wat ik hier vandaag ontdekte, is echt niet alleen maar een clubje sneue satanistjes. U gaat niet geloven wat u straks leest. De complete verhoudingen tussen Amerika, Europa en Rusland dat eigenlijk toch ook bij Europa hoort, is een veel groter onderwerp dan zelfs de Satanskerk. Lees het maar!

 

Frontnieuws en de Oekraïne

Vannacht was ik weer eens in slaap gesukkeld tijdens verwoede pogingen om nu toch echt serieus met die Indiaanse krachtdieren te werken. Om een uur of 5 vanochtend werd ik wakker met de kat in mijn armen en ik pakte mijn telefoon om te zien of er nog mail was. Een donatie bijvoorbeeld! Niks zoals bijna altijd. Wel lag er een mailtje van Frontnieuws in mijn mailbox. Nu weet ik dat deze website bekendstaat als complotsite, maar ik krijg er dagelijks een mail van en moet eerlijk zeggen dat van de ongeveer zes artikelen die er per dag nieuw op staan, er meestal wel twee heel goed zijn.

Frontnieuws vandaag dus! Hier vindt u het artikel en ik denk dat u net als ik opschrikt als u het leest. Het stuk kopt “De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over Duitsland”. Oeps, dat moest ik dus lezen en terwijl ik het las en het op Twitter deelde, besefte ik opeens het héle probleem op onze wereld. Hoeveel machtclubs en -clubjes hebben we nu niet ontmanteld in die 13 jaar dat Costas en ik proberen eigenlijk gewoon míj te bevrijden uit de klauwen van de satansekte, die me als baby ontvoerde en daarmee zes levens verwoestte? Het probleem bleek veel groter, ontdekten we gaandeweg, want ik was een soort van – hoe zeg je zoiets? – mascotte, machtsmiddel, troef, slachtoffer … voor deze sekte, die de macht op de hele wereld wil grijpen en hard op weg is daarnaar toe. Het feit dat zoveel mensen zo hardnekkig weigeren dit in te zien, bewijst alleen maar hoe waar het is en als het níet waar was, had mijn familie toch een leven? Omdat de satansekte sinds een week zelfs niet meer bestaat nadat Justin Trudeau hem opgeheven heeft, is het sprookje van Maria Magdalena niet meer im Frage. De machtwolfjes willen me nu kapot hebben, omdat ze mij zelf als hun doofpot misbruikt hebben en ik nu dus alles van ze weet. Vandaag weet u wie de poppenspelers op de wereld zijn!

 

 Natassa News is een onafhankelijke medicinale nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en medische kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun Natassa met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

hamvraag
De hamvraag

Wat las ik nou in dat artikel op Frontnieuws? Jawel, ik las dat de hele crisis in Oekraïne helemaal niet gáát over Oekraïne dat per se van Amerika bij de NAVO moet en zal. Ik had er wel eens iets over voorbij zien komen op sociale media, maar het drong niet tot me door. Deze keer echter wel. Het is toch ook best raar dat Amerika zó vastbesloten is dat dat land coûte que coûte bij die NAVO moet en daarover bijna een Derde Wereldoorlog start met Rusland, die dat uiteraard níet ziet zitten? Bovendien had de NAVO eigenlijk als doel om Europa te verdedigen tegen de USSR, die lang geleden ooit eens bestond. Het Warschaupact in de USSR, die het doel had om de Sovjetrepublieken juist tegen Amerika te beschermen, is er immers ook allang niet meer? In feite hoort er helemaal geen NAVO te zijn en daar zat ik al een paar weken mee in mijn maag: waarom vindt niet gewoon iedereen dat die tent eens afgelopen moet zijn? Waarom zijn er daar geen grote demonstraties voor? Dat bleek een regelrechte hamvraag te zijn, beste lezer. Laat ons verdergaan.

 

Zelfs de satansekte blijkt slachtoffer!

Dat Amerika op dit moment niet echt een beste relatie heeft met pijpleidingen waar gas doorheen raast, hebt u wel gezien. De enorme Keystone XL Pipeline van Canada naar Texas en weer terug ging op één van de eerste dagen van Bidens bewind stijf dicht om nooit meer open te mogen en toen er dús een kolossale energiecrisis ontstond in Amerika, deed Joe alsof hij zich van de prins geen kwaad wist. Geen uitleg over het waaróm van de pijpleiding en iedereen dacht dat hij gewoon wraak wilde nemen op het Republikeinse Texas. Politici kunnen zo kinderachtig zijn! Toch was het niet zo, want het energieprobleem heeft ook geen hond te maken met de zogenaamde klimaatcrisis. Nee, het gaat om macht en die macht moet naar Amerika. Vindt een groep mensen met te veel geld en veel te veel macht.

Mijn onderzoek naar wie die mensen dan toch zijn, heeft al uitgewezen dat de geëikte als daders aangewezenen onschuldig zijn: geen Rockefellers, Gates, Soros, Kennedy’s, Bidens, Clintons en geen Rothschilds. De echte machthebbers verschuilen zich altijd achter anderen en zo is het nu ook. Tot zover is het logisch en te volgen. Wie ik daarna opspoorde, dat zijn ze óók niet: geen Justin Trudeau, want dat bleek een ontzettend sympathieke gast te zijn die enorm verdrietig was dat hij geen goede premier van Canada mocht zijn; geen Emmanuel Macron, geen Angela Merkel, geen Ursula von der Leyen en geen Recep Erdoǵan. En nee, ook geen Klaus Schwab. Hij heeft dat boek over The Great Reset niet eens zelf geschreven!

Wél schuldig is een groepje van vier artsen en een schoolmeester in Amsterdam, die de vereniging voor de kwakzalverij runnen, waarmee ze natuurgeneeskundige praktijken en vooruitstrevende artsen slopen. Maar in dat groepje zitten ook Hugo de Jonge en Ab Osterhaus. Die worden dús onder de duim gehouden door twee ‘artsen’ van de kwakzalverij en één van Veilig Thuis, Kinderbescherming en FIOM. In al die clubjes met heel hooggeplaatste manipulatoren zit iedere keer één of een paar mensen die het niet goed bedoelen. Die houden een groepje politieke leiders onder controle, ziet u? Daarom zag Hugo de Jonge er vaak zo afgepeigerd uit.

Wat kunnen wij dus concluderen? Achter de politici en miljonairs die ik net noemde, staat een kluit boze wolven die hen aan de macht willen hebben, omdat zij uit satanische families komen. Zij zijn zelf géén daders en geen slechte mensen, zoals ik al vaker heb uitgelegd: niemand kiest voor het satanisme en iedereen is er slachtoffer van. Je bent alleen wel getraumatiseerd met zo’n verleden, want tot de jaren ’80 ongeveer werden kinderen een aantal keer ritueel verkracht als soortement van inwijding. Na zulk misbruik ben je óf een platgelegd slachtoffer, óf is je leven kapot. Dat laatste is als je in opstand durft te komen, maar dat durft bijna niemand, dat begrijpt u nu vast wel. Satanisme blijkt al zo’n 40 jaar niet meer het martelen en doden van kindertjes te zijn. Het is nu een uiterst sluwe psychologische toko die met enge wetenschap werkt, waarin ze net als bij mij je DNA pikken en weer met je verbinden, waarna ze je in de macht hebben. Kijk maar naar mij: mijn leven is nog altijd helemaal stuk.

Gisteren vond ik alwéér een club die nog DNA van me had. Dat was Annabel Nanninga van JA21. Deze sneue ‘partij’ koopt niet alleen volgers op sociale media, maar zelfs om peilingen in te vullen, waaruit dan “blijkt” dat deze partij straks veel zetels zou krijgen. Niks krijgen ze! Iedereen stemt straks rechts, dat geef ik u op een briefje. Stem alstublieft niet op JA21, want die partij heeft geen enkel principe. Dat van die volgers kunt u overigens zelf constateren op Twitter: de partij heeft bijna 22.000 volgers, maar niemand reageert of liket hun berichten. In die situatie kan het uiteraard niet zijn dat ze opeens wél heel hoog scoren op politieke peilingen. En hoe gemakkelijk is het om mensen te betalen om een positieve peiling voor je in te vullen? Voor geld doen mensen veel hoor. De drie anderen echter die in het WEF-clubje zaten, zijn Marcel van Dam, Jan-Peter Balkenende en Ed Nijpels. Ik ben beslist niet vóór ze, maar geloof niet dat zij mijn DNA zouden stelen en mij kapot zouden maken. Of dat zij nou de hele wereld in katzwijm houden.

 

Terug naar Oekraïne

Na de Tweede Wereldoorlog moest Duitsland herstelbetalingen doen. Daarmee was de vijandschap tegen dat land in één klap over en mochten ze meedoen met de EGKS, de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal die inmiddels is uitgegroeid tot bijna een staat, de EU. Maar omdat de wereld inderdaad wordt geregeerd door een kwáde groep mensen, moest er een nieuw slachtoffer komen. Een nieuw zwart schaap, een zondebok. Dat werd Rusland en ik begrijp nu eindelijk waarom: omdat Duitsland en Rusland het altijd goed met elkaar hebben kunnen vinden. Als ze weer onderling goede relaties zouden opbouwen, zou Europa wel net zo machtig zijn als de VS en dat mocht natuurlijk niet. Van wie, dat vertel ik u zo, maar het waren niet de politici en ook niet de miljonairs. Frankrijk en Duitsland samen hebben bij lange na niet zoveel invloed als wanneer Rusland erbij zou zijn en dat ziet u aan de eindeloze linkse regeringen in beide landen.

Een linkse regering betekent slecht beleid voor de mensen, te veel macht voor de politiek en het bedrijfsleven en geen democratie. Mensen die links stemmen, zijn ook meestal niet goed op de hoogte, want als je wél een beetje je best doet, heb je binnen een paar minuten door dat socialisme en communisme heel gevaarlijk zijn. Ik was zelf links, dus ik kan het weten! Zodra ik een paar hersens gekweekt had, ging ik lezen en werd ik rechts. De media mogen absoluut niet schrijven hoe de verhoudingen écht liggen en wie er de baas zijn, want mensen moeten links blijven stemmen, ziet u? Zo past alles in elkaar. Het westen van Oekraïne nu trapt daarin en dat is heel begrijpelijk. Oekraïne wordt straatarm gehouden door Amerika en daarmee bedoel ik dus de kluit die Amerika écht bestuurt en die de politieke leiders eronder houdt. Het oosten van Oekraïne is meer rechtsgezind en is het daarom meer eens met Rusland.

 

Duzzz ….

De clan met te veel poeha hebbende figuren in Amerika wil dat Oekraïne met het mes op de keel bij de NAVO moet, omdat ze een wereld met één land willen. Oekraïne moet daarvoor het graan en de groentes leveren, omdat het er vruchtbaar land is. Als dat land nu op de Russische hand is, heeft de machtclan geen landbouwgrond, want ze zijn nú de boeren in een aantal Europese landen aan het verjagen. Alles staat gewoon te lezen op de website van het World Economic Forum. Een land als bijvoorbeeld Kazachstan wordt eveneens arm gehouden, zodat de mensen daar gemakkelijk kunnen geloven dat dit “Poetins” schuld zou zijn. Maar toen ze daar vorige week een probleem hadden met vandalisme na een volksopstand waarbij de regering afgezet werd, riep het land Russische hulp in en geen Amerikaanse. Zo vijandig zijn ze elkaar dus niet echt. Je moet verder kijken om door te hebben hoe de verhoudingen liggen. Bovendien waren de Russische troepen binnen een paar dagen alweer vertrokken, want Rusland wil juist géén landen annexeren.

Het is dan ook klinkkare kolder dat het Russische leger nu Oekraïne zou binnenvallen. Het leger staat gewoon aan de grens om tegenwicht te bieden aan ál die Amerikaanse en Amerikaans gezinde troepen in Oekraïne (!) en in andere omringende landen, zoals Polen en Tsjechië. In een land waar 50% van de bevolking Amerika niet vertrouwt, is het eigenlijk wel een oorlogsdaad om je leger te parkeren. Maar liefst driehonderd troepen zijn er gestationeerd en die staan in tegenstelling tot de Russische nú klaar om Oost-Oekraïne aan te vallen. Het probleem dat daar speelt, is dus niet dat Rusland Oekraïne zou binnenvallen, maar dat het Amerikaanse leger dat al hééft gedaan en klaar is om ook daadwerkelijk aan te vallen. Niet Rusland want daar kunnen ze niet tegenop, maar Oost-Oekraïne dat niets te vertellen heeft in dat land en zichzelf onmogelijk kan verdedigen tegen zo’n aanval.

Het échte probleem is dat die Amerikaanse kluit om de dooie dood niet wil dat Rusland weer gezellig bij Europa komt horen, zodat we met ons allen die wereldheerschappij van ze kunnen tegenhouden. En dus mag Duitsland geen gas uit Rusland en oh Nederland mag ook niet. Daarom moet opeens het hele land van het gas af: dat hoort bij deze campagne. Rusland moet geïsoleerd worden, zodat de Amerikaanse foute figuren het kunnen overpoweren. Daar gaat het allemaal om, vandaag in Kiev.

 

En over wie hebben wij het nu?

Wie zijn deze foute figuren nu? Ik heb ze hoor:

 • Nancy Pelosi, de Amerikaanse Vera Bergkamp en slang van het Wilde Westen
 • Liz Cheney, één van de leiders van de Republikeinse partij en krokodil der Republikeinen
 • Al Gore, verteller van het klimaatsprookje
 • Oprah Winfrey, wolf in schaapskleren van teevee
 • Barack Obama, oorlogszuchtige Democratisch ex-president van de VS
 • George Bush jr eveneens oorlogszuchtige ex-president van de VS, maar dan Republikeins
 • Madeleine Albright, Minister van Buitenlandse Zaken onder Bill Clinton en zeemonster in één.

 

Zoals ik al zei, heeft dit weinig meer met satanisme te maken. Deze mensen hierboven willen gewoon verplicht een werelddictatuur. Je snapt het niet, want waarom zou je 7 miljard mensen eronder willen houden met een klein kluppie, waarvan alleen deze zeven het willen? Degenen die die dictatuur moeten leiden, moeten er immers óók ondergehouden worden. Dat is wel zwaar werk voor deze slavendrijvers en een erg ambitieus plan! Voor de volledigheid moet ik de Europese versies van deze zeven ook nog even noemen:

 

 • Alexei Navalny, Ruslands Medousa bmet 0% van de stemmen
 • Sophie in ‘t Geld, stelt niets voor in de EU
 • Annabel Nanninga dus van JA21, die érg dom bezig is
 • Drie mislukte artsen van de kwakzalverij, die ik niet bij naam kan noemen omdat ze niet eens bekend zijn. Al met al geen krachtig clubje!

 

Over het vechten tegen het kwaad: Donald Trump kreeg het gedaan om tot president gekozen te worden. Hij kreeg de Amerikaanse industrieën die naar China verkast waren, terug en kreeg de Amerikanen weer aan het werk. Maar toen de coronacrisis kwam, kon hij daar niet tegenop. Hij werd op zich wel opnieuw verkozen, maar de boze club wist de duidelijk zichtbare verkiezingsfraude gewoon te maskeren. Trump kon het goede in het land niet langer dan een paar jaar volhouden, want eerst moet deze machtsclub aan de kant. Dan pas kunnen we alle 7 miljard eindelijk leuk leven. U weet nu wie het zijn en wie het niet zijn! Ik vind het ook nog steeds ingewikkeld om te volgen en te begrijpen, maar dit zijn toch echt de feiten. Nu u het weet, denk ik dat u de bewijzen ervoor wel zelf kunt vinden. Dan ga ik ze te lijf, samen met de mensen die me daarbij helpen en die u nu ook wel kent. Uiteraard kan het zijn dat we nog weer meer clubjes vinden, hoewel ik denk dat we de meeste wel gehad hebben.

 

Fijne dag en vergeet niet te delen, te abonneren en te doneren voor mijn mooie werk! Niet bang zijn dat u gepakt wordt als u me steunt, want dat is echt niet zo. Ze moeten míj hebben, niet u!

 

 

U kunt ook doneren via het platform BackMe.org door hier te klikken.

OF

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.