lab-test

AIDS als biologisch wapen?

Deze dagen zag ik overal waar ik me bevond, getuigenissen langskomen van mensen die in de jaren ’80 zélf AIDS zeggen te hebben verspreid onder de zwarte Zuid-Afrikaanse bevolking. Dat had ik nog nooit gehoord, dus ik schrok me te pletter. Vooral omdat er steeds hardnekkiger berichten rondgaan dat mensen die de corona-injecties gehad hebben, óók een niet meer werkend immuunsysteem hebben en dat dit vergelijkbaar is met als je HIV hebt. Tel daarbij op de verhalen over de Nazi’s in Oekraïne en je ziet overal de parallellen overduidelijk verschijnen.

Over Oekraïne heb ik al vrij veel geschreven, dus dat doe ik vandaag niet weer! Gewoon omdat het stuk anders te lang wordt en ik af en toe op mijn lazer krijg dat ik te langdradig ben. Dat is een waarheid als een koe en dus doe ik mijn best korter te wezen. Nu mag u niet meer zeggen dat Natassa niet tegen kritiek kan! Over mijn naam nog even dit: ik ben er nog niet zo heel lang achter dat ik dus Anastasía heet en in Athene geboren ben. Maar Costas wil me gewoon voluit Anastasía noemen en zou graag willen dat ik mezelf ook zo noem; niet afgekort Natassa (vergriekst van het Russische Natasha). Alleen gaan mensen me dan Anastááásia noemen en dat kan ik niet aanhoren. Offeh … Anna Stèsiejè. Dat is ook echt verboden! De klemtóón ligt op de í en daar ligt ‘ie. In ieder geval vind ik het best als u mijn naam voluit wilt gebruiken, mits u hem goed uitspreekt.

conversation-birds
Zei het ene vogeltje tegen het andere ….

 

-“Hadde-gij nog meer op uwen leverrr?”
-“Nou neej, zo is’t wel goe”.

(Ik ben een groot fan van het Vlaams zoals u weet)

 

Moedwillig AIDS verspreiden

Laten we dan maar naar Zuid-Afrika gaan, maar heel kort. Ik vind namelijk dat wat ik gehoord heb zo vreselijk, dat ik er niet meer over kan schrijven. Ja, ik ben zelf ook ziek gemaakt met MS, in 2011. Had het uiteraard niet gemerkt, maar toen ik uitzocht hoe ik aan die rare ziekte kwam, zag ik een cliënte van mijn praktijk een druppeltje van iets griezeligs in mijn koffie druppelen. MS wordt namelijk veroorzaakt door een bacterie, ook al vecht de medische wetenschap daar nog wel over. Ik weet zeker dat het zo is, want ik was altijd wel gauwer moe dan anderen, maar echt ziek was ik niet. Dat begon gelijk in 2011 en tegen 2013 was de verlamming al in mijn longen aangekomen. Er wordt dus geknoeid met ziektes, want hoe komt die sekte anders aan een MS-bacterie om in mijn koffie te pleuren? Maar dat het wereldwijd wordt gebruikt als biologisch wapen om hele volkeren ziek te maken, dat is toch nog wel een graadje erger. Toch zag ik onder andere dit filmpje vandaag:

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Het kan natuurlijk best zijn dat u nu denkt dat dit een complottheorie is, want zo werd dit verhaal uiteraard meermalen afgedaan door de media. Maar de volledige film waar bovenstaand fragment uitkomt, vindt u hier op Bitchute. Ik zet hem niet hier neer, want het kan zijn dat Google dan gaat denken met die bots van ‘m en de film gaat verwijderen. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat informatie en documentatie beschikbaar blijven, ook al zijn die bepaalde groepen in onze samenleving wellicht niet zo welgevallig, vandaar. Maar als ze niet willen dat wij weten wat ze doen, moeten ze geen slechte dingen doen. Simpel! U moet u toch een mening kunnen vormen en dat lukt gewoon niet zo best als u niet alle kanten van een zaak kent.

 

AIDS om de bevolking uit te roeien

Hoe dan ook: de makers van de film, Mads Brügger en Göran Björkdahl, ontdekten dat de Algemeen Secretaris van de VN in de jaren ’50 tot 1961, de Zweedse Dag Hammarskjöld, vermoord was en niet per ongeluk omgekomen. Het was omdat hij vond dat de Afrikaanse landen volledige souvereiniteit en onafhankelijkheid moesten hebben van hun kolonisten. Met name in Congo lag dat niet zo lekker, want daar was een enorme fabriek en het hele grondgebied met mijnen en alles eromheen was bezit van Engeland. Dat hoort niet zo te zijn en er brak dan ook oorlog over uit. Precies op het moment waarop Hammarskjöld arriveerde om hopelijk een vredesoplossing te vinden, stortte zijn vliegtuig neer. Toen de filmmaker dit aan het onderzoeken was, stuitte hij op een enorm schandaal, namelijk dat er was geprobeerd om de zwarte Afrikaanse bevolking uit te roeien, door hen te vaccineren met iets wat AIDS veroorzaakte. Zie de filmpjes.

Zoiets verschrikkelijks kun je je gewoon niet voorstellen, maar zowel de Engelsen als de Amerikanen hebben er een handje van om voor politieagentje te spelen op de wereld en om van alles te ‘doen’ met bevolkingen. Dat is gewoon een feit en het zou ook niet de eerste keer in de geschiedenis zijn dat hele volkeren ziek gemaakt werden. In de middeleeuwen gooiden ze dan een rat in het drinkwater voor een stad. Dan kreeg iedereen de pest en was de stad ingenomen … Dat is ook een biologisch wapen! Tegenwoordig gaat het allemaal heel geavanceerd en stijlvol in een biolab, waar met virussen en bacteriën geknoeid wordt om de mensen ziek te krijgen. We hebben net een pandemie achter de rug, die op die manier in elkaar gedraaid is: Covid. In de Tweede Wereldoorlog gebeurden zulke dingen bovendien ook. De mensheid is sindsdien echt niet opeens minder kwaadaardig geworden ofzo. Eerder nóg erger, omdat ze nu met alle moderne technologie gemakkelijker kunnen verbergen wat ze uitspoken aan helse zooi.

 

AIDS door de coronavaccins?

Wat ik nog véél erger vind, is dat je de laatste tijd steeds hardnekkiger berichten hoort dat er in de vaccins tegen het coronavirus iets zou zitten, wat het immuunsysteem doet stoppen. Dat is eigenlijk al wel meer dan voldoende bewezen, maar dat wat er met AIDS-patiënten gebeurt, is óók dat hun immuunsysteem het begeeft. Als je immuunsysteem ermee stopt, word je steeds zieker en sterf je uiteindelijk. Het is een vreselijke dood, maar dit zien we nu opnieuw verschijnen met veel mensen die coronavaccins hebben genomen. Omdat ik het zo’n akelig onderwerp vind, dat ik nog niet moedig genoeg geweest ben om erin te duiken en uit te vinden hoe het precies werkt, zet ik hier een video neer van een arts die het uitlegt. Ik wil niemand opdringen dit te geloven, maar ik vind het altijd goed om je bewust te zijn van wat er gaande is op de wereld. Kijkt u zelf maar wat u ervan denkt. Ik heb nog wel een opmerking hierna.

 

 

Als het dus zo is dat er iets ingespoten kan worden bij mensen, waardoor hun immuunsysteem het begeeft, dan is dat één ding, lijkt me. Ik kan me niet voorstellen dat er meerdere manieren zouden zijn om een immuunsysteem zo perfect te laten stoppen als bij AIDS én bij … het coronavaccin. Dat ís dan dus niet zo. Dat wat het immuunsysteem stopt, is niet AIDS, want zo wordt de ziekte genoemd die je dan oploopt en waaraan je overlijdt. Dat wat je immuunsysteem doet stoppen, schijnt het spike-eiwit te zijn, dat in het coronavirus zit. Eigenlijk griep dus, want corona heeft dezelfde symptomen als een gewone griep. Op die manier zou je corona en AIDS wel aan elkaar kunnen koppelen, maar ik wil me er pas over uitspreken, als ik er meer over weet. Dit is zomaar even mijn gedachte op grond van wat ik wél weet over het immuunsysteem. Dat is natuurlijk best veel, aangezien ik zoveel mensen heb genezen de afgelopen ongeveer 10 jaar.

 

Omdat de vrije en onafhankelijke journalistiek NIET kan bestaan zonder donaties, moet ik maar wéér gaan verzoeken dat u donaties doet aan mij. Het is te gek voor woorden dat dat nodig is, want de dingen die ik hier vertel en ook de manier waarop ik ze vertel én het feit dat ik voor ieder probleem altijd een oplossing heb, zijn toch wel uniek zat dat u uit uzelf zou besluiten mij financieel te steunen. U weet wat ik allemaal heb moeten meemaken én nog altijd moet meemaken met de satansekte, die natuurlijk ook achter al die biowapens en het globalisme zit. U weet dat ik geen inkomen heb en er maar op moet vertrouwen dat dat ene nieuwsbedrijf me kan blijven steunen. Dat weet je niet als je middenin een strijd zit om zelf te overleven én tegelijkertijd de hele wereld te redden. Als u daarbij wilt helpen, steunt u mij en mijn werk door te doneren en door mijn artikelen overal waar u kunt, te delen. En door u te abonneren op mijn nieuws, want dat is voor Google weer een criterium om me niet te kunnen tegenwerken op het internet. Hup mensen! Sta aan de goede kant van de geschiedenis!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.