Parthenon-Acropolis

Αλήθεια, πιστεύετε στον Biden;

Όταν είδα πόσοι Έλληνες έχουν συμπάθεια με τον Αμερικανό Τζο Μπάιντεν, τρόμαξα. Θέλω να σας πω γιατί σ’αυτό το άρθρο. Εδώ και 25 χρόνια συνέβη κάτι θλιβερό: δεν μπόρεσα να μείνω άλλο στην πατρίδα μου, την Ελλάδα και πιο ακριβώς την πολυαγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Είχα τελειώσει τις σπουδές μου στην Ελληνική και Γαλλική Φιλολογία και είχα άδεια από την καθηγήτρια της Γλωσσολογίας να κάνω διδακτορικό, όμως δεν υπήρχαν άλλα χρήματα. Επειδή δεν έχω δικαιώματα στην Ελλάδα όπως εσείς, μ’έβλεπαν σαν αλλοδαπή – εξαιρετικά οδυνηρό – και έπρεπε να πληρώσω δίδακτρα για άλλα τέσσερα χρόνια. Μια δουλειά μου προσφέρθηκε, αλλά δεν ήταν σίγουρα και δεν είδα άλλη λύση παρά να γυρίσω στην Ολλανδία. Τη χώρα που μισούσα όσο τίποτε άλλο και που ποτέ δεν έγινε πατρίδα μου. Φυλακή ήταν και είναι έως τώρα. Θα φτάσουμε στο θέμα του αν πιστεύετε στον Μπάιντεν μέσω ενός κομματιού της ιστορίας μου. 

 

Μη αναγνωρισμένη Ελληνίδα στο εξωτερικό

Το ξέρω ότι σχεδόν όλοι οι Έλληνες θα ήθελαν να φύγουν στο εξωτερικό, αλλά το να αφήσεις την πατρίδα σου για λόγο του ψωμιού πονάει πάρα πολύ. Το να είσαι στην πατρίδα σου και πάντα μα πάντα να σε λένε “ξένη” πονάει ακόμα πιο πολύ. Ακόμα κι αν είχα αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, θα έλεγε αυτό το κατάσχημο όνομα κι επίθετο των θετών μου “γονέων”. Έτσι δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω στην πατρίδα μου. Όσο κι αν έχεις δυσκολίες στην πατρίδα, τουλάχιστον εκεί είναι οι ρίζες σου. Οι συγγενείς, οι γονείς, οι παλιοί φίλοι, η ιστορία σου – η οδός Αριστοτέλους. Εγώ όλα αυτά δεν τα είχα, ούτε στην Έλλαδα ούτε στην Ολλανδία. Ήξερα όμως ότι με περίμεναν ακόμα πολλά κακά χρόνια κι αν μείνεις από λεφτά στην Ελλάδα σαν “ξένη” που δεν έχει δικαίωμα να ανήκει, καλύτερα να είσαι στην Ολλανδία όπου τουλάχιστον θά’παιρνες μια τελευταία πρόνοια.

Όσο κι αν πάλευα για τη ζωή, οι δυστυχίες ήρθαν και συνέχισαν να έρχονται ξανά και ξανά. Έμεινα μόνη με δυο παιδιά, έμεινα από δουλειά κάθε φορά πάλι μέχρι που αποφάσισα να γίνω επιχειρηματίας. Ιδέα δεν είχα για το πώς γίνεται αυτό, αλλά τα παιδιά έπρεπε να τρώνε κι είχαν ανάγκη από πολλά άλλα τα οποία δεν ήμουν σε θέση να τους προσφέρω. Μετά από πολλή μόχθη και ιδρώτα τα κατάφερα κι είχα ενός είδους φροντιστήριο που πήγαινε πολύ καλά. Πολλά χρήματα δεν έβγαζα, αλλά τουλάχιστον κάτι είχαμε. Μέχρι που αρρώστησα βαριά από ένα σωρό ασθένειες την ίδια στιγμή: πολλαπλή σκλήρυνση, αρρώστεια του Λάιμ και του Κρον, διαβήτη, μια διπλή δισκοπάθεια που είχα από παιδί … και όλα μου τα αρνιόντουσαν οι γιατροί, ενώ ήταν διαγνώσμενα στο νοσοκομείο και σε πάνω από έναν επίσημο εξωτερικό γιατρό. Η μάχη εναντίον μου και εναντίον των παιδιών μου είχε αρχίσει πια καλά, αλλά ποιός άραγε ήταν ο αντίπαλος;; Δεν είχα ιδέα. Μόνο ότι υπήρχε αντίπαλος, κάποιος που ήταν αποφασισμένος να μας καταστρέψει όπως και να είχε η κατάσταση.

Μετά από δεκάδες χρόνια αναζήτησης – δηλαδή πέρυσι – βρήκα τον εχθρό μου: Το ISS, International Social Service. Μπορεί να τους γνωρίζετε από τις υιοθεσίες Ελλήνων παιδιών στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια επίσης από το εξωτερικό προς την Ελλάδα. Ανακάλυψα ότι τα περισσότερα παιδιά είναι κλεμμένα από τους γονείς τους ή αλλιώς τα έχουν πάρει υπό πίεσης από την οικογένειά τους. Ναι κυρίες και κύριοι, το ISS χρειάζεται χρήματα για να συνεχίσει την ύπαρξή του, οπότε πρέπει εσείς στις φτωχές χώρες να μας χαρίζετε τα παιδιά σας για να τα πουλάμε εμείς σε ξένους γονείς, οι οποίοι ιδιαίτερα συχνά είναι παιδεραστές. Ή τα πουλάμε σε Σατανιστές για να γίνουν πόρνες και εγκληματίες, τους οποίους επίσης χρειαζόμαστε για να τα παίρνουμε χοντρά … Οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι κοιμούνται όρθιοι, δεν μπορούν να μας σταματήσουν ποτέ. Τώρα με το να δημιουργήσουμε τη μια καταστροφική κρίση μετά την άλλη στην Ελλάδα, τραυματίσαμε τους Έλληνες τόσο πολύ που ακόμα πιστεύουν ότι ο Τομ Χανκς είναι καλός και αξιοπρεπής άνθρωπος. Ο Τομ Χανκς που ήταν καλοί φίλοι με τον Τζέφρι Έπσταϊν, που είχε ολόκληρο νησί γεμάτο πορνεία με ανήλικα κορίτσια και μια Σατανική εκκλησία, όπου και ο Χανκς έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές.

Όπως επίσης γνωρίζετε, η Ολλανδία είναι η χώρα της παιδοφιλίας. Όλη η ελίτ κάθεται στην Ταϊλάνδη και καλοπερνάει με τα παιδιά εκεί, που δεν έχουν άλλη ευκαιρία στη ζωή τους παρά να δουλεύουν από μικρά στην πορνεία. Το ίδιο κακό υπάρχει σε κάθε χώρα της γης, μόνο λιγότερο οξύ και το ISS είναι ο διανομέας των παιδιών αυτών. Το ISS είναι ο διανομέας των Σατανιστών και των παιδεραστών. Και εμένα προσπάθησαν με κάθε τρόπο να με κλείσουν σ’ένα πορνείο, αλλά γλίτωσα κάθε φορά. Στα 16 μου οι “γονείς” μου με πέταξαν έξω, αλλά εγώ βρήκα δωμάτιο σε φοιτητική εστία και τέλειωσα το λύκειο μόνη μου. Ανακάλυψα ότι ήμουν τάχα μισή Ελληνίδα, από πατέρα και η “Προστασία” του Παιδιού μου βρήκε κάποια Ολλανδέζα σχιζοφρενή γυναίκα, η οποία δήθεν ήταν η μητέρα μου. 35 χρόνια αργότερα επιτέλους έμαθα ότι έχω Ελληνίδα μαμά και Έλληνα μπαμπά και τώρα προσπαθώ να τους βρω στην Γερμανία όπου πρέπει να ζουν. Πλέον δεν έχω ούτε δουλειά αφού δύο επιχειρήσεις μου καταστράφηκαν λόγω του ISS. Την οικογένειά μου, μού την έκλεψαν και τα αγόρια μου περνάνε πανδύσκολα και χώρια ο ένας από τον άλλον και ο δήμος όπου διαμένω, με αναγκάζει να “τρώω” το σπίτι μου. Είμαι πολύ άρρωστη για να δουλεύω με συνεχή εγκεφαλικά επεισόδια και πολλά άλλα. Η μοίρα ενός παιδιού κλεμμένου από τους Σατανιστές, οι οποίοι υπάρχουν σαφώτατα. Αλλιώς δεν θα μπορούσαν να μου τα κάνουν όλα αυτά, έτσι δεν είναι;

 

Ο Τζο Μπάιντεν πρόεδρος των ΗΠΑ;

joe-biden
Αλήθεια πιστεύετε τον Τζο Μπάιντεν;

Σας τα λέω όλα αυτά, όχι επειδή το έχω ανάγκη να λέω την ιστορία μου. Υπάρχουν ημερολόγια γι’αυτό. Το λέω γιατί η ίδια βρώμικη κλίκα κακούργων είναι πίσω από τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα ορκιστεί αύριο ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Εθνών. Ο γιος του, ο Hunter, έχει ιδωθεί πολλές φορές στου Έπσταϊν το νησί και όχι μόνον. Κυκλοφορούν εκατοντάδες φωτογραφίες του με ανήλικα κορίτσια. Πολύ ειλικρινά: όταν κάποιος είναι παιδεραστής, συνήθως το έχει πάρει από του πατέρα τη μεριά ή αλλιώς από κάποιον άλλο στην οικογένεια. Έτσι κι αλλιώς ο Τζο Μπάιντεν έχει κάνει πολλά άλλα βαριά εγκλήματα, τα οποία έχουν αποδειχτεί αναμφισβήτητα. Άσε ακόμα που δεν ψηφίστηκε καθόλου Πρόεδρος. Αυτή τη στιγμή μάλιστα μαλώνουν οι οπαδοί του Trump με τα ΜΜΕ για το ερώτημα του πόσοι καταχωρημένοι ψηφοφόροι υπάρχουν στις ΗΠΑ. Θα μαντέψετε; Κανένας δεν ξέρει! Απλούστατα δεν υπάρχουν στοιχεία. Αυτό που ξέρουμε όμως με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι ο Trump πήρε 74 εκατομμύρια ψήφους, το οποίο δε συνέβη ποτέ στην ιστορία. Αν είναι αλήθεια ότι ο Μπάιντεν πήρε 81 εκατομμύρια όπως λένε οι εφημερίδες, έγινε διπλό ρεκόρ και επίσης πρέπει να υπήρχαν πάρα πολλοί ψηφοφόροι. Ξέρουμε όλοι μας ότι πολλοί που δεν ήταν καταχωρημένοι, πάλι ψήφισαν. Είναι λοιπόν πολύ εύκολο για τα ΜΜΕ να “βγάλουν” κάποιο αριθμό από τη φαντασία τους για να κάνουν τους Republicans να σωπάσουν.

Είδα ότι μια μεγάλη πλειοψηφία Ελλήνων συμπαθεί με τον Μπάιντεν. Αναρωτήθηκα γιατί και μετά το είδα: ένα βίντεο στο οποίο δηλώνει η αλεπού ότι είναι honorary Greek: επίτιμος Έλληνας. Ότι θα μας προστατέψει εναντίον των Τούρκων, γιατί τόσο αγαπά την πατρίδα μας. Λοιπόν … πρώτα απ’όλα ο Μπάιντεν δεν είναι καθόλου Έλληνας! Ούτε ορθόδοξος είναι ούτε έχει πουθενά οποιονδήποτε συγγενή Έλληνα. Και όσο για το επίτιμος … ένας άνθρωπος που βάζει τον ίδιο του το γιο, που έχει σοβαρά προβλήματα ψυχολογικά και με ναρκωτικά, να του φέρει τα χρήματα από παράνομο μπιζνες που κάνει ο ίδιος με την Ουκρανία και την Κίνα, τί έχετε να πείτε γι’αυτόν; Μπίζνες που είναι καταστροφική για την πατρίδα του, την Αμερική, για την οποία επιμένει που επιλέχτηκε μάλιστα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αν διαβάσετε αυτό το άρθρο, γραμμένο από Έλληνα δημοσιογράφο στις ΗΠΑ, θα δείτε ότι ο Μπάιντεν δεν πρόκειται καθόλου να προστατέψει την Ελλάδα. Απλά ήθελε την ψήφο των Ελληνοαμερικανών. Αυτό που στην αλήθεια επιδιώκει, είναι να εναντιώσει τη Ρωσία και γι’αυτό θα έχει ανάγκη την … Τουρκία. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Άρη Δημητρακόπουλο που έγραψε το άρθρο. Δε χρειάζεται να σας πω πόσο επικίνδυνη είναι η Τουρκία για μας! Εύχομαι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά κι εικοσιτέσσερα και να μη θυμώσετε μαζί μου που σας εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα. Να προσέχετε την οικογένειά σας, να ζήσετε καλά και να σκοπεύσετε τις ελπίδες σας στην ίδια την πατρίδα μας: στη ναυτιλία που εγώ τουλάχιστον ελπίζω να μας σώσει.

 

 

© Νατάσσα Βασιλείου / Natassa Vassiliou

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.