podcast-natassanews

Alles over afasie, een aandoening op spraakgebied

Ik deel mijn genezingsproces hier de laatste week, omdat het nu eindelijk snel gaat en ik wil dat iedereen snapt dat je ziektes WEL kunt genezen. Genezen, dus zó dat je er niet wéér ziek van kunt worden. De laatste tijd was het bloedarmoede, die thalassamie bleek te zijn en daarna vond ik dat ik toch ook nog afasie heb. Dat is dat gedoe dat ik soms niet uit mijn woorden kom, langdradig ben of lang moet zoeken naar mijn woorden. Korte uitleg over wat het is, hoe het werkt én hoe je het geneest.

 

Uiteraard is dit op video, want anders kun je geen deelgenoot worden van wat afasie precies is. O ja: ook mijn eeuwige allergieën beginnen te genezen: ik ben niet meer allergisch voor die arme kater van ons, Nikifóros II, Kroonprins van Byzantium. Hier is de video op YouTube:

 

 

En hier staat hij ook nog op Rumble.

 

 

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.