podcast-natassanews

Alles over afasie, een aandoening op spraakgebied

Ik deel mijn genezingsproces hier de laatste week, omdat het nu eindelijk snel gaat en ik wil dat iedereen snapt dat je ziektes WEL kunt genezen. Genezen, dus zó dat je er niet wéér ziek van kunt worden. De laatste tijd was het bloedarmoede, die thalassamie bleek te zijn en daarna vond ik dat ik toch ook nog afasie heb. Dat is dat gedoe dat ik soms niet uit mijn woorden kom, langdradig ben of lang moet zoeken naar mijn woorden. Korte uitleg over wat het is, hoe het werkt én hoe je het geneest.

 

Uiteraard is dit op video, want anders kun je geen deelgenoot worden van wat afasie precies is. O ja: ook mijn eeuwige allergieën beginnen te genezen: ik ben niet meer allergisch voor die arme kater van ons, Nikifóros II, Kroonprins van Byzantium. Hier is de video op YouTube:

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.