baby-with-bear

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Kindermisbruik dus ook.

Zo, we gaan van start en gelijk maar goed ook! Als ik schrijf op het niveau van mensen die al heel veel weten over kindermisbruik, pedofilienetwerken enzovoort, begrijpt de rest van Nederland – en België! – er niets van. Ik begin dus rustig aan met eerst vertellen dát het bestaat. Stellen dat ik er zelf in gezeten heb en dat ik niet ergens in gezeten kan hebben wat niet bestaat, volstaat hierbij helaas niet. De hersenen van de meeste mensen zitten hermetisch op slot! Je mag niet geloven in magie, niet in satanmisme en in duiveltjes en ook niet in (ritueel) kindermisbruik. Erover praten mag ook niet, maar we gaan het toch doen! Het is namelijk verschrikkelijk en er moet nodig een einde aan komen. Dat gebeurt niet vanzelf: je moet ervoor werken. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Kindermisbruik dus ook. We gaan het bekijken!

 

Groeit alles wat u aandacht geeft?

Oh ik kan zo boos worden op van die mensen, die doodleuk bij alles wat ze niet ‘leuk’ vinden, zeggen: alles wat je aandacht geeft, groeit. Zullen we daar heel even bij stilstaan? Alles wat je aandacht geeft, groeit: wat betekent dat? Wel, dat u, als u een probleem hebt, zich daarvan moet afkeren, want anders wordt het nog groter. U mag een probleem niet oplossen, want dan geeft u het aandacht. Als u zich ervan afkeert, lost het zich vanzelf wel op. Ja, zoals dat probleem met toeslagen bijvoorbeeld! Dat loste zich ook vanzelf op, toch? Tien jaar zitten mensen ermee opgescheept, soms wel voor €40.000 of nog meer het schip in. Dat probleem heeft zich nou niet echt opgelost, toen we het geen aandacht gaven! Zelfs het probéren er aandacht voor te krijgen, was bijna niet te doen. Maar nu wordt het dan toch opgelost, want iedereen maakt zich er boos over, men twittert erover, de kranten staan er vol mee en het krijgt de volle … jawel: aandacht.

Aha, dus als u iets aandacht geeft, groeit het misschien eerst even. Dat komt omdat het probleem eerst volledig zichtbaar moet worden, voordat het opgelost kan worden. Een probleem geen aandacht geven is hetzelfde als de kop in het zand steken. Bij een struisvogel kan dat heel doeltreffend zijn, want als die zijn kop in de grond steekt, lijkt hij net op een dorre struik. In zijn leefomgeving zijn daar wel meer van en dan loopt zijn vijand hem zó voorbij. Als iemand u lijfelijk achternazit, kunt u zich best even verstoppen om de achtervolger op het verkeerde been te zetten. Als u echter een soort probleem hebt dat níet met lijfelijk achternagezeten worden te maken heeft, kunt u het maar beter in de ogen kijken, de waarheid zeggen en oplossen. Indien u het nu nog steeds niet met me eens bent, vermoed ik niet dat het veel zin zal hebben om verder te lezen. Ik ga namelijk terug naar mijn onderwerp: kindermishandeling, satanisme, pedofilienetwerken, huiselijk geweld en de banden met Jeugdzorg.

 

Cijfers van seksueel misbruik

Daarbij begin ik met stap 1: cijfers van seksueel misbruik, voor zover die beschikbaar zijn. Om te kunnen bewijzen dat u verkracht bent, zult u een zwaar medisch onderzoek moeten ondergaan. Als iemand u in uw slaap verkracht of anderszins onverwacht, kan het heel goed zijn dat een arts de sporen niet kan zien. Dan wordt u niet meegenomen in de cijfers, maar bent u nog altijd wel verkracht. In de cijfers worden ook mensen die aangerand zijn of bedreigd, meegenomen. En mensen die getuige van seksueel misbruik zijn geweest, zoals kindertjes die een broertje, zusje of hun moeder aangerand of verkracht hebben zien worden. Dat maakt de cijfers hoog, maar nog lang niet hoog genoeg. Er wordt geschat dat tweederde van de slachtoffers van seksueel misbruik er nooit over praten en misschien nog veel meer. Op deze pagina van strijdtegenmisbruik ziet u cijfers tot en met 2018. U ziet ook dat er een stijgende lijn is in het aantal gevallen. Op déze website van Project Speak Now ziet u nog meer cijfers. Op deze website van Globalmissingkids vindt u zelfs internationale cijfers van een handjevol landen.

Eén op de vier meisjes en één op de vier jongens in Nederland wordt geconfronteerd met seksueel misbruik. Dat kan variëren van intimidatie tot rituele verkrachtingen. De dader is bijzonder vaak een bekende: een vader, stiefvader of pleegvader, een oom, een buurman, leraar enzovoort. Mensen die misbruikt zijn, voelen zich daar vaak schuldig aan, omdat ze het niet hebben kunnen voorkomen. Dat is de belangrijkste reden waarom ze er niet over durven praten en dat geldt voor een ruime meerderheid van de mensen die dit ooit hebben meegemaakt. Een kind dat nog niet op de leeftijd is om seksuele gevoelens te hebben, wordt daar veel te jong mee in aanraking gebracht. Dat is nog één van de oorzaken voor het schuldgevoel dat zij hebben: een kind schaamt zich immers voor alles wat met seks en intimiteit te maken heeft. Dat is de natuurlijke bescherming tegen het te vroeg seksualiseren van kinderen. Op een gegeven moment zijn ze er zelf klaar voor en kunnen ze zelf om hulp vragen om wijs te worden in hun nieuwe wereld van volwassen worden. Dat is hoe het hoort te gaan, maar voor heel erg veel kinderen is seksualiteit niet iets wat natuurlijk start. Dat is heel pijnlijk en traumatisch. Het is iets waar een kind nooit meer overheen groeit, tenzij het wel bijzonder goeie therapie krijgt. En dat is zeldzaam. Mensen denken maar dat je even in een paar sessies met een domme psycholoog je hele verleden kunt verwerken met iets belachelijks en verraderlijks als EMDR of EFT.

 

Gevolgen van seksueel misbruik

In het Engels bestaat een voortreffelijke naam voor dat wat er met iemand gebeurt die langdurige spanningen meemaakt: toxic stress. Toxic is Grieks voor ‘giftig’ en dat is exact wat een trauma door kindermisbruik is. Het is dan ook ontzettend jammer dat de resultaten van wel 20 jaar onderzoek naar de gevolgen van seksueel misbruik en andere kindertrauma’s in een mensenleven zo misbruikt worden om zogenaamd te voorkómen dat kinderen misbruikt zullen worden. Zoiets kun je helemaal niet voorkomen! ACE wordt misbruikt om kinderen zonder reden te laten monitoren door jeugdzorg en zonder reden af te pakken van ouders. Hier is een website met informatie over de zogenaamde ACE-onderzoeken. ACE staat voor Adverse Childhood Experiences. Het is bizar gewoon, terwijl één van de grootste trauma’s voor kinderen op jonge leeftijd – vooral baby’s! – juist is dat ze hun ouders niet mogen zien. Wat ik ook niet zo zuiver vind, is dat er zo geaccentueerd wordt op psychische en gedragsproblematiek door misbruik. Een veel groter probleem is dat een kind niet volgroeid is, als het misbruikt is. Dat het op latere leeftijd en mogelijk zelfs al in de kindertijd, fysieke gezondheidsklachten krijgt. Niet alleen met bijvoorbeeld blaas of vrouwelijke organen, maar juist ook diabetes type 2, hartklachten en andere auto-immuunziektes, zoals de ziekte van Crohn door opgekropte spanningen, MS doordat het geheugen is gewist en het slachtoffer de trauma’s dus niet kan verwerken, zodat het lichaam verhardt. Een kind kan klein blijven, dik worden of juist heel mager afhankelijk van de manier van omgaan met de toxische stress, geen kleur krijgen (zoals ik bijvoorbeeld veel blonder ben dan mijn ouders) en nog veel meer klachten ontwikkelen.

 

Kindermisbruik door hooggeplaatste personen

Lin Wood is een beroemd advocaat in de Verenigde Staten, die naar mijn bescheiden mening wel eens wat ver wil doorzakken in theorieën, maar ondertussen wel vecht voor gerechtigheid. Wat ik bedoel met doorzakken in theorieën: één dezer dagen had hij een paar tweets over de Amerikaanse vice-president Mike Pence. Hij vertrouwde hem niet meer, omdat Pence zich niet direct uitsprak over de aanpak van de verkiezingsfraude op 3 november j.l. Die wordt morgen aangekaart en hopelijk opgelost, tijdens het openen van de stemmen van de kiesmannen in Washington. Omdat de officiële, maar wel foutieve, uitslag in veel staten voor Biden is, hebben veel senatoren (Eerste Kamerleden) beloofd de uitkomst te zullen aanvechten. Mike Pence had zich er nog niet over uitgesproken en iedereen zat in spanning over wat hij zou gaan doen. Ik heb hem leren kennen van zijn video’s en tweets als een verstandig man, die net als Willem van Oranje spreken zilver acht, maar zwijgen goud. Toch twijfelde ik ook wel. Hield mijn mond overal, omdat ik de man niet wilde afvallen. En: ja hoor, vandaag las ik op het Amerikaanse nieuws dat hij president Trump overmorgen zal steunen. Hij wilde de Democrats natuurlijk niet de tijd geven om zich voor te bereiden op strijd, want zij hebben letterlijk alle instituties in hun macht en een openlijke strijd zouden ze winnen. De Republicans moeten hen verrassen en nu gaat dat ook gebeuren.

Hoe dan ook: Lin Wood doet ook heel veel werk voor het oplossen van geweld tegen kinderen. Als er niet zoveel geweld tegen kinderen wás, kon hij dat werk niet doen. Toch? Hij heeft het heel veel over hooggeplaatste personen die kinderen verkrachten, mishandelen en vermoorden. Ja, gruwelijk is het, maar moeten we daar onze ogen maar voor sluiten dan? Alleen maar omdat u er een paar nachtmerries van krijgt? Dat komt omdat uw onderbewuste wel degelijk weet wat er gaande is en wil dat u in actie komt om een einde te maken aan de gevestigde orde, die op grote schaal kinderen schandalig, vreselijk en gevoelloos misbruikt. Hoe zou u het vinden als úw kind ontvoerd was en iedereen zo afwijzend reageerde als uzelf doet? Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet, zo stelt de bijbel het. Een wijs boek.

 

Actie tegen kinderhandel, kindermisbruik en exploitatie van kinderen

In de Verenigde Staten DOET men iets aan kinderhandel, misbruik en alles. Er is een Facebookgroep, Dreamcatchers, die voorlichting geeft. En, beste lezer, die groep zou er niet zijn als er geen kinderen werden ontvoerd, mishandeld, misbruikt en als slaven geëxploiteerd in lage baantjes, criminaliteit en prostitutie! Ogen open en verstand in de AAN-stand graag. In Nederland zijn er wel wat organisaties die zogenaamd misbruikte kinderen of volwassenen zo’n beetje steunen, maar er is niemand die er echt tegen vecht. Geen enkele instantie die ontvoerde kinderen terughaalt. Sterker nog: er zijn niet eens behoorlijke cijfers van hoeveel kinderen er ontvoerd worden! Alleen van asielzoekers, want daar wordt op gelet door de EU. Maar voor Nederlandse burgers die hun kinderen kwijtraken door ontvoering door kinderhandelmaffia – uiteindelijk afkomstig van de ISS – zijn geen fatsoenlijke cijfers. Laat deze website het begin zijn van de ontmaskering van deze gruwelorganisatie, die bij zóveel schandalen betrokken is, maar waar nooit eens iemand over durft te schrijven – alleen ik! Als u kinderen een warm hart toedraagt, zou ik deze website maar eens snel overal gaan bekendmaken. Als ik daar ook nog geld in moet gaan steken dat ik niet heb, komen we nooit ergens. Actie graag mensen!

En als u nu nog altijd niet gelooft dat er kinderhandel is, satanisme, pedofilienetwerken en andere kindergruwel, dan moet u maar gauw eens onder behandeling van een goeie psychiater! U moet zich schamen dat u durft vol te houden dat iets wat duidelijk zichtbaar is, niet zou bestaan. Gewoon omdat uw maag zich een beetje omkeert, wanneer u zulk geweld ziet. Ja, daarom moet u er ook tegen vechten. Alles wat u aandacht geeft, groeit niet, maar wordt overwonnen! Als mijn website nu nog altijd niet drukbezocht wordt, ga ik filmpjes delen van kindermishandeling en uitbuiting. Nog één ding. Ik heb in het verleden al vaker ontdekt dat ik zelfs dít moet spellen: denk erom wáár u mijn artikelen deelt. Het dienen geschikte plekken te zijn. Niet zomaar overal mensen de stuipen op het lijf jagen! Daar sta ik niet achter.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.