white-dove

Al wel zeker een eeuw lang worden er hete plannen voorbereid voor een wereld met maar één staat erop, waarin alles overal hetzelfde is en iedereen één taal spreekt. Het vervelende is dat er onder die plannen ook ideeën waren om de toen al groeiende wereldbevolking in te perken met behulp van een virus en een vaccin. Inmiddels hebben we gezien hoe dat dan is: een wereld waarin alles eenheidsworst is, waar je ook heen gaat, waarin iedereen Engels spreekt en iedereen bang is voor het coronavirus en de Russen. Omdat het niet echt beviel, worden we nu weer teruggeworpen op onszelf en dat gaat wel met de nodige hobbels.

 

Een wereld met één land

Het probleem waardoor het globalisme niet wil werken, is natuurlijk dat Amerika de baas speelt in het geheel. Niet alleen dat, maar ze verschuilen zich bovendien achter de EU, het World Economic Forum, de VN en waar niet achter. Het is pas sinds kort dat we zeker weten dat Amerika de baas is op de wereld, dat het WEF de broedmachine voor nieuwe ideeën voor nóg meer globalisme is, de EU de David die Goliath wil aanvallen maar zijn slinger is vergeten en de VN door de Amerikanen wordt gefinancierd. Eigenlijk wil sowieso al niemand met z’n allen één land zijn – herinnert u zich Youp nog, die in 1989 riep dat de Duitsers dan wel landgenoten tegen ons gaan zeggen? – maar een corrupte baas erbij is echt de grens van het toelaatbare en dus haakt momenteel het ene na het andere land af. Met frauduleuze verkiezingen proberen de Amerikanen hun boeltje nog wel te redden, maar het lukt steeds minder goed.

De Amerikanen, die ook maar de helft van hun land zijn want de Republikeinen vinden het globalisme maar niks, laten hun buit echter niet zomaar los. Hard hebben ze gevochten om alle landen bijeen te persen in die VN, toen het onwillige Europa in de EU, vervolgens moest de Sovjetunie juist weer uit elkaar, want die waren het niet met de Amerikanen eens en de Afrikanen en Aziaten begrepen het hele concept ‘Eén Wereld’ niet. Ze probeerden ons bang te maken met een de Russen komen en als u onder hén moet leven, is het nog duizendmaal erger en toen dat niet werkte, kwamen ze aan met China die zou komen oorlogvoeren. Noch de Russen noch de Chinezen kwamen echter en nu blijkt dat degenen in China die de wereldmacht zo graag aan China wilden geven, ook weer Amerikanen waren, die daar heel veel zwart geld verdienden dat ze weer in Oekraïne gingen witwassen. Ja! Zo zit het in mekaar.

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Steeds meer dwang

Nog iets wat de mensen op de wereld, maar ook steeds meer politici wereldwijd, ging tegenstaan, was het dwingende karakter van allerlei nieuwe maatregelen, wetten en regels die toegepast dienden te worden in dat grote wereldland. Allemaal moesten ze bijvoorbeeld homofilie en andere seksuele geaardheden gaan toestaan en zelfs knuffelen, terwijl de Amerikanen zo ongeveer de laatsten waren die dat zelf deden. De islamitische landen hielden het voor gezien, waarna het ruzie werd. Niet alleen daarom, maar nog veel meer om de aardolie die daar ‘groeit’ en de nucleaire wapens die er juist weer níet bleken te ‘groeien’. Natuurlijk horen alle seksuele geaardheden erbij en dient iedereen gerespecteerd te worden zoals hij is, maar homofilie en vooral transgenderoperaties hoeven ook weer niet gepropageerd en opgedrongen te worden aan onzekere jonge mensen die erbij willen horen.

Ik zou nog veel en veel meer zaken kunnen aanhalen die kenmerkend zijn voor het globalisme, maar het belangrijkste is dat niemand er gelukkig van is geworden. Zelfs niet die supersteenstinkendrijke elitegastjes, die de één na de ander miljardair wisten te worden door de bevolking uit te knijpen en die nu zelfs van mening zijn dat je gelukkiger bent als je niets bezit. Zolang zíj maar niet degenen zijn die niets bezitten, uiteraard. Deze mensen denken werkelijk waar dat zij ánders zijn dan alle anderen en dat is het probleem. Ze denken namelijk dat wij als gewone mensen het prima maken zonder macht, zonder bezit en zelfs zonder gezin en familie, zoals ze nu weer willen met al dat gendergedoe en door de staat boven de ouders te stellen voor kinderen. Ze laten je kinderen maar zo afpakken door hun jeugdzorgsysteem dat daadwerkelijk tot in de diepte van hun hart gelooft dat kinderen getraumatiseerd dienen te worden. Dus moeten ze ver van hun ouders opgevoed worden en mogen ze pas terug als ze volwassen zijn en onherstelbaar beschadigd.

 

Maar hoe ziet een lokale wereld eruit?

De wereld is er niet mooier op geworden, sinds de wereld een groot dorp is. Het is misschien best aardig dat we allemaal computers hebben die je op elkaar kunt aansluiten via het internet, zodat we met elkaar kunnen communiceren, maar vertelt u me eens eerlijk: hoe vaak praat u op Twitter met iemand uit Rusland? Uit Thailand, uit Argentinië, uit IJsland of uit Zweden? Hoe vaak luistert u naar Chinese muziek en hoeveel talen hebt u al geleerd? We doen het niet, dus waarom zouden we met de hele planeet op een stuk of vijf Amerikaanse socialemediaplatforms zitten? Waarom moeten we allemaal hetzelfde besturingssysteem op de computer en op de telefoon?

Waarom moet iedereen Engels spreken? Is het niet veel handiger en logischer als je de taal van je buren spreekt? Er kunnen toch meerdere grote talen zijn, die mensen die in het werelddeel wonen waar die gesproken worden, als tweede of derde taal spreken? In de vorige eeuw spraken veel Grieken Joegoslavisch, toen Servokroatisch geheten, of Italiaans. Tegenwoordig moet iedereen zich driedubbel in het zweet steken om Engels te leren, wat ongelofelijk moeilijk is en niet alleen voor ons! En weet u hoeveel lokale talen en dialecten het loodje hebben moeten leggen tegen de grotere landstalen, omdat de mensen ook nog perfect Engels erbij moesten leren? Volgens deze website hebben 457 talen – dat is 9,2% van alle talen op de wereld – minder dan 10 sprekers. 639 talen zijn al uitgestorven en dat alles door het globalisme.

In een wereld waarin landen en ook regio’s zich meer op zichzelf richten dan op elkaar, heeft iedereen sterke wortels, een eigen taal en cultuur en daardoor iets om trots op te zijn. Dat is een ziel vol met positieve waarden! Wat er níet is in zo’n wereld, is een ISS (International Social Service) die kinderen ontvoert naar een totaal ander deel van de wereld, waardoor ze alles kwijtraken en helemaal kapot gaan. Het is echt niet zo dat een lokaal gerichte wereld perfect is, maar het is wel beter als iedereen gewoon zichzelf mag zijn en mag opbloeien in een overzichtelijke gemeenschap. Mensen die nog zo leven in de wereld zoals die nu is, zijn meer gevuld met eigenwaarde en cultuur. Ze hebben iets wat van hen is, leven in een wereldje waarin ze veel mensen kennen en dat hun vertrouwd is en hebben daar hun eigen plek. Ze hebben geen reden om ruzie te gaan zoeken met de buren, want die hebben óók hun eigen plek. Zakendoen met elkaar blijft natuurlijk wel nodig, want ziet u maar eens kans om hier in Nederland bananen te gaan kweken, maar dat is beter dan elkaar de koppen inslaan. Toch?

 

Hier heb ik een lokaal kunststukje voor u uit Griekenland. Deze man, Stavros Pazarentsis, speelt perfect Zuid-Europese klarinet (langer dan een klassieke) en zingt een prachtig traditioneel nummer. Het heet Τα πρώτα λόγια, de eerste woorden. Ik heb er geen idee van of u het ook kunt waarderen, maar dit is iets wat iedere Griek en iedere Balkanbewoner zelfs erg kan waarderen. Op de viool ziet u Lefteris Zervas en verder een paar schatten van muzikanten en nog andere zangers in het publiek. Er is ook een gaste bij die Armeens is uit Libanon. Zover reikt onze gemeenschappelijke cultuur en zo heeft iedere regio haar eigen cultuur. Als iedereen die weer leeft net als vroeger, is het leuk om een ander land te bezoeken. Dan zie je niet overal dezelfde winkels en mensen met dezelfde telefoons, handtassen en schoenen, maar is het overal anders. Ze maken de kaas net iets anders, koken de hutspot net iets anders enzovoort. Wat is er beter dan dat? Nederland heeft er bij de laatste gemeentelijke verkiezingen al voor gekozen.

 

Denkt u nog even aan het doneren en delen van het artikel voor de onafhankelijke journalistiek? Omdat er nu wél globalisme is, kan ik geen opdrachtgever hebben, want als die mijn geld overmaakt, stuurt de bank het doodleuk terug of houden ze het vast. Dat gebeurt nu al maanden en ik kan niet langer overleven op deze manier. Bovendien zijn mijn artikelen de donaties ruim waard!! Het kan gelijk hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.