censorship

Amerika: alle bewijzen verkiezingsfraude én anti-Trumpnetwerk boven

Soms moet je van mensen die je uitschelden, horen dat je je vergist hebt. Middenin de chaos van nare gebeurtenissen in Amerika heeft iemand een nepbrief van Nancy Pelosi in elkaar gedraaid. Ik zie haar zo in staat om hem te schrijven, maar hij is toch niet echt. De rest van dit artikel is wél echt en ik ben bij lange na niet de enige die er ingetuind is. Fijne dag!

Omdat de informatievoorziening nogal ‘sucks’ hier in Nederland en je op Twitter ook niets meer leest wat de Grote Bazen niet aanstaat, dacht ik: kom, ik hou u even in het Nederlands op de hoogte van wat er daar nú aan het gebeuren is. Inmiddels gepokt en gemazeld in vreemde gebeurtenissen die toch echt waar zijn, geloof ik het zelf ook maar met moeite. Wat me wakkermaakte, was een ouderwetse brief van Nancy Pelosi, de Amerikaanse (ongeveer) voorzitter van het parlement, aan de burgemeester van Portland in Oregon van augustus vorig jaar. Ze vertelt hem wat hij moet doen ingeval hij de chaos niet meer trekt. Alle bewijzen van de verkiezingsfraude zijn deze dagen boven water gekomen en dat is de énige reden waarom er miljoenen (!) mensen van Twitter, Facebook en zelfs van Google afgegooid zijn. De corrupte Democrats zijn bang dat het afgelopen is met hen en slaan om zich heen.

pelosi-blametrump
Nu bent u wakker, toch? #freespeech

Mocht u nog altijd denken dat de Democrats de good guys zijn in Amerika, dan loopt u echt hopeloos achter. Geen nood echter, want de meesten van ons hebben dat lange tijd gedacht en ik veroordeel niemand, tenzij iemand míj eerst veroordeelt. Ik ga u echter niet met zachte muziek wakkermaken, maar met een emmer koud water. Succes verzekerd! Hier rechts ziet u een brief van Nancy Pelosi, zoals gezegd de 81-jarige en enorm machtige voorzitter van het Amerikaanse parlement, aan Ted Wheeler. Dat is de burgemeester van Portland, helemaal linksboven in Amerika en hoofdstad van de staat Oregon. Dat is één van de meest vreselijke, linkse staten daar, waar deze zomer een flinke hoop geweld was en waar nu een brute lockdown is, net als hier ongeveer. Naast de staten New York en Californië is Oregon de meest agressief-Democratische staat in de VS.

 

Pelosi’s laptop is afgelopen woensdag geconfisqueerd door de autoriteiten – ik weet inmiddels niet meer precies welke – en daarin bleek zich een schat aan bewijsmateriaal te bevinden over de fraude tijdens de verkiezingen en de smerige streek van de Democraten om president Trump weg te jagen en het land over te nemen in een coupe.

 

Vergelijking met Nederland

Even ter vergelijking: in Nederland zijn afgelopen zomer precies dezelfde gewelddadige incidenten geweest, compleet met het platbranden van halve steden. In ons geval waren het moslimjongeren die het deden en Antifa met BLM ook een paar keer. Er werd geen enkele actie tegen de oproerkraaiers ondernomen, maar toen even later vreedzame mensen gingen demonstreren tegen de veel te strenge en onredelijke coronamaatregelen, werden die wél opgepakt en werden oude mensen hard mishandeld door de politie. Er waren filmpjes waarop politieagenten in burger uit politiebusjes stapten en vanuit het niets vredige demonstranten aanvielen en sloegen. Wie kregen de schuld? Ja hoor: de demonstranten, die elkaar juist probeerden te beschermen tegen de politieagressie. Precies hetzelfde als in de VS, met het verschil dat er daar veel meer mensen zijn die het door hebben dan hier.

Terug naar 6 januari of afgelopen woensdag op het Capitool: daar was een Trumpbijeenkomst, waar meer dan een miljoen mensen aanwezig waren. Allemaal vreedzame, bezorgde burgers die een beetje hoop voor de toekomst kwamen halen en tegelijkertijd hun president kwamen steunen. De Amerikaanse Republikeinen zijn dezelfde mensen als de leden van PVV en FvD in Nederland. Absoluut niet extreemrechts, want als u het verkiezingsprogram van deze partijen inziet, leest u dat zij juist een heel sociaal beleid hebben op veel punten. Ze vinden alleen dat het genoeg is met de immigratie en dat is heel terecht. De PVV kan het soms wat naar uiten en ook zijn ze niet tegen het verwoesten van de economie met de veel te strenge covidmaatregelen. Daarom ben ik zelf vorige week lid van het FvD geworden, dat ik na de aderlating van onder andere Annabel Nanninga een fijne club vind. Eén programmapunt maakt een partij nog niet extreemrechts, beste lezer!

 

Complotdenkers of … waarheidvinders?

Een paar van de grootste advocaten van Amerika, namelijk Lin Wood, Sidney Powell en ‘mayor of the world’ Rudy Giuliani worden uitgemaakt voor ordinaire complotdenkers, maar alles wat ze zeggen, komt uit. Ik moet zeggen dat ik Lin Wood en Sidney Powell af en toe wat vind doorzakken in complotdenken, maar ze hadden wel gelijk toen ze al maandenlang zeiden dat de waarheid aan het uitkomen was. Heel eerlijk: ik geloofde nooit dat vice-president Mike Pence verraad zou plegen tegen zijn president. Wel dat hij niet sterk genoeg zou zijn om tegen de Democraten op te kunnen. Ik dacht even dat hij het had gedaan, maar het is niet zo hoor. Mike Pence is een kalme man die niet graag een woord te veel zegt. Hij zou de verkiezingen precies ongeldig verklaren op het moment waarop Antifa het Capitool binnenstormde. Wat ik echt heel triest vind, is dat de grote Rudy Giuliani, die wel even in de tijd dat hij burgemeester van New York was de hele maffia platlegde, als een losgeslagen complotdenker wordt weggezet. De man is een verzetsheld, een icoon dat zijn leven op het spel zet voor zijn vaderland!

Verder kan ik melden dat de Republikeinse senatoren en wetmakers bezig zijn te proberen de sociale media Facebook, Twitter, internetreus Google en ook Amazon dat het nieuwe Twitter, Parler, om 22 uur vanavond van het internet gaat gooien, aan te klagen. Amazon heeft naast een internetwinkel ook een internethostingsbedrijf en Parler is daar klant. Hier de link naar de ‘Communications Decency Act’, een wet van fatsoen op het gebied van communicatie en daar een hoofdstuk uit: section 230. Die wet zegt dat een platform waar mensen met elkaar praten – zoals bovengenoemde sociale media – zich als publicist gedraagt op het moment waarop het zich bemoeit met wat cliënten er schrijven. Dat mag in Amerika alleen als je ook echt een publicist bént en dat zijn sociale media niet. Er zijn de afgelopen dagen zo’n 80 miljoen mensen van Twitter en Facebook gegooid, waaronder politici en bekende journalisten die de waarheid hoog in het vaandel hebben zitten.

Hier is luitenant-generaal Thomas McInerny, die vertelt én laat zien dat Antifa het Capitool bestormde en niet een aantal Trumpsupporters. Die beschermden juist de politie. Hij zegt ook dat bewezen is – en dat heb ik vaker in heel serieuze berichten van bijvoorbeeld universiteiten in de VS gelezen – dat het covidvirus niet spontaan is gemuteerd, maar gefabriceerd is in dat enorme laboratorium in Wuhan. Of het waar is, weet ik niet, maar McInerney zegt het wel heel stellig. Twee minuutjes duurt het en dat is het even voor vandaag. Parler is overigens nog steeds niet van het internet af, dus ik vermoed dat zij een andere mogelijkheid hebben gevonden om online te blijven, zonder de vrijheid van meningsuiting met voeten te hoeven treden.

 

 

Ik vond daarnet een video van Rudy Giuliani’s Common Sense terug, dat van YouTube verwijderd was. Het staat nu op Rumble. Duurt een halfuurtje, maar dan weet u wel gelijk alles! Meneer Giuliani vertelt geen onzin. Daarvoor zet hij zijn reputatie niet op het spel, dus hij is een heel goede bron van informatie.

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.