industry-smog

Amerika in wanhoop: waar is Trump?

U zult het niet geloven, maar ik zie het zich al een paar dagen voor mijn ogen ontvouwen: Amerika is in wanhoop en heeft spijt van het stemmen op Biden, voorzover ze dat gedaan hebben. De man heeft in een paar dagen tijd de economie tot diep in de grond toe vernield door het akkoord voor klimaatbeheersing van Parijs weer aan te gaan en die enorme oliepijplijn van Canada naar Texas gewoon dicht te gooien. Verder liet hij toe dat biologische mannen mee mogen sporten én de kleedkamers in mogen met vrouwensporten, waardoor die verleden tijd zijn. Geen vrouw die nu nog sporten wil, als er mannen tussen zitten. Ik weet wel dat het niet erg hip is om te zeggen, maar een man is gewoon drie keer zo sterk als een vrouw – in mijn optiek dan. Ik heb nog meer vandaag! Verder ben ik weer heel erg ziek en niet in staat om wat langere stukken te schrijven. Ik laat anderen het nieuws maar even toelichten vandaag!

 

Het klimaatakkoord van Parijs

Over dat Parijse akkoord: president Trump had zich daarvoor uitgeschreven en had met zijn eigen plan én de economie op dreef én veel minder CO²-uitstoot dan in dat akkoord werd geëist. De VS heeft zo ongeveer de schoonste luchten op aarde, op Groenland en Antarctica na natuurlijk. Dat is wat hij altijd vertelde, maar zijn video’s zijn van het internet gehaald. En nu zegt iedereen het. Allerlei bedrijven die naar China waren verhuisd en die hij terughaalde naar Amerika, produceerden vele malen schoner dan in China. Als we het over luchtvervuiling hebben, zijn het feitelijk vooral China en India die daar het meest aan bijdragen. Goed, er is begrip voor het feit dat het opkomende economieën zijn en dat ze dan een tijdje lang wat meer vervuilen, maar China is inmiddels volwassen. Toch wordt daar bar weinig voor het milieu gedaan.

 

Covidmaatregelen

Biden heeft toegegeven dat hij geen plan heeft om de pandemie te beëindigen. Wel heeft hij een verplichting tot het dragen van mondkapjes ingesteld op de federale gebieden (Washington DC) en in federale gebouwen en allerlei reisbeperkingen ook. Zelf houdt hij zich er totaal niet aan en zijn politici ook niet. Die lopen mondkaploos rond en reizen overal heen waar het hun uitkomt. Het volk is daar uiteraard flink boos om, want zij moeten zelf thuis zitten en stel je maar eens voor dat je in een afbraakwijk woont op een flatje vijf hoog achter met een paar kinderen. Ook al ben je de liefste persoon ter wereld, na een tijdje word je gewoon chagrijnig, prikkelbaar en depressief of anders wel agressief. Precies net zoals de mensen het hier niet meer uithouden en ook niet meer pikken, dat die pandemie bijna alleen voor mensen boven de 70 en zelfs vaak 80 gevaarlijk is, terwijl de hele bevolking opgehokt wordt. We vinden het erg dat dat met varkens gebeurt, dus waarom doen we het nu ook met mensen? Waar mensen ook boos om zijn, is de verplichting van vaccins en de angst daarom. En dat terwijl ze niet eens aangeleverd kunnen worden. Onder Trump werden er gemiddeld een miljoen prikken per dag uitgedeeld, maar ook dát doel haalt Biden niet.

Hier een klein fragmentje van OANN (One America News Network) over de ontevredenheid van deze dagen. “Biden wil eenheid onder het volk bereiken door Trump en de Republikeinen te cancelen”:

 

 

Linkse indoctrinatie

Joe Biden heeft eveneens een streep gezet door het 1776-rapport van Donald Trump en de commissie die zich ermee bezighield, opgeheven. Deze commissie had de oorspronkelijke bedoelingen van de oprichting van de Vrije Verenigde Staten van Amerika weer vers naar boven gehaald: vrijheid, gelijkheid en democratisch bestuur. Biden heeft daar allemaal niets mee en heeft er dus een einde aan gemaakt op zijn allereerste dag. Ik had gelijk toen ik dacht dat hij een uiterst tiranniek heerser zou zijn, maar had liever ongelijk gehad. Kijkt u maar eens naar dit artikel uit het geweldige krantje (nou ja nieuwswebsite) NeonNettle over wat er nu op school aan kinderen geleerd wordt. Als het niet zó erg was, zou je je bescheuren: “als je transgender wordt, word je gelukkig”. En: “er zijn meer dan 100 geslachten”. Dan heb ik nog niet eens genoemd dat ze óók moeten leren dat alle blanken racisten zijn en dat je zwarte mensen dient te vereren. Zij hebben ook altijd gelijk, weet u wel. Lees het maar.

 

Valse verkiezingen

Het onderzoek naar nóg meer bewijs voor de frauduleuze verkiezingen gaat gestaag door. Eindelijk heeft de onderzoekscommissie toegang gekregen tot de Dominionmachines in Georgia, de doorslaggevende staat. Ook in Maricopa County in Arizona is men eindelijk bereid tot medewerking. Ik heb zo’n vermoeden dat dat mede komt omdat de nieuwe president zichzelf binnen een dag onmogelijk gemaakt heeft. Mensen zijn ook woedend om de schandalige behandeling van hun soldaten, die nog steeds vanwege de inauguratie van Biden in DC zijn tot de 27e januari. Alleen Texas heeft z’n militairen teruggehaald, zogezeid en Trump heeft er zoveel hij kan in zijn hotel in Washington toegelaten. Steeds minder mensen zijn bezig met de aanklacht tegen Trump, die sowieso volkomen ongegrond is en ze willen hem alleen nog maar terug. Where is Trump when you need him?, hoor je overal.

Op OANN wordt nu gesproken van een illegitieme president:

 

 

Wat Amerika betreft bent u weer op de hoogte. In Nederland gebeurt ook meer dan genoeg, maar daar schrijf ik wel over wanneer ik wat fitter ben – beloofd. Fijne avond en vergeet niet mijn artikel te delen!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.