gay-woke

Amerika vandaag

Het verspreiden van het normale rare nieuws moet ik meer dan anders aan anderen overlaten, want ik ben er te ziek voor. In elk geval kan ik u zeggen dat het in Amerika nog altijd vurige strijd is tussen volkomen doorgeslagen Democraten, die nu zelfs satanisch getinte dragqueens voor klassen met kleine kindertjes neerzetten om voor te lezen en dat er een wet door hun parlement is goedgekeurd, waarmee ze zoveel kunnen sjoemelen met alle verkiezingen, dat er nooit meer een Republikein macht zal krijgen. Ik geloof wel dat de wet nog door de senaat moet en vervolgens kunnen de staten hem zelf nog aanvechten in rechtszaken.

 

Seksualiseren van kinderen in Nederland

Nog één ding dat vandaag overal op Twitter werd gedeeld: er komt een nieuw “kinderprogramma” op de televisie bij de NPO. Daarin mogen kleine kinderen blote volwassenen het hemd van het lijf vragen. En ja: ze zijn letterlijk bloot. Naakt waar kinderen bij zijn!!! Ook kreeg ik laatst een brief van de middelbare school van mijn zoon, waarin te kennen werd gegeven dat ook hij en zijn leeftijdsgenoten “les” krijgen in seksuele handelingen. Ook op de basisschool krijgen kinderen van nu af aan dit soort “lessen”. Het is te ranzig om te geloven, maar het gebeurt allemaal echt vandaag de dag en protesteer er maar eens tegen met al die ouders die dat “enig” vinden of niet geloven dat het waar is. Het stond in de nieuwsbrief van school … en mij negeren ze altijd op de debiele school, het Pantarijn in Wageningen, waar mijn zoon zonder mijn toestemming en met mijn groot protest naar toe moet. Míjn protest heeft überhaupt geen zin. Dat is dan Jeugdzorg Nederland: altijd dát doen wat de goede ouder van een kind niet wil én wat slecht is voor de kinderen.

 

Seksualiseren van kinderen in Amerika

Eigenlijk is er iets wat nog véél erger is in Amerika, namelijk dit. Wat op zich níet erg is, is dat de nieuwe minister van Volksgezondheid onder Joe Biden een transgender is. Wat wél erg is, is dat de persoon ze absoluut niet op een rijtje heeft. U ziet het hieronder en wat hij ook doet, is zorgen dat minderjarige dakloze tieners op stel en sprong hormonen moeten kunnen krijgen om zichzelf om te laten bouwen. Eerst maken deze gestoorde geesten kinderen onzeker van hun geslacht op een leeftijd, waarop ze daar helemaal nog niet over nadenken en daarna dwingen ze ze tot operaties die nooit meer ongedaan gemaakt kunnen worden. Walgelijk!

Dan heb je nog de zeer beroemde Dr. Seuss-kinderboeken, die nu weer niet goed zouden zijn. Dus blote volwassenen interviewen en jezelf als kind al zonder toestemming van ouders mogen ombouwen tot meisje of juist jongen is wél goed voor kinderen, maar een leuk kinderboekje niet! Amerika is boos om dit geobsedeerde gezeur over racisme en gendergedoe. Er is geen normale publieke school meer te vinden in het land en als je een lesbevoegdheid wilt halen, moet je verplicht één specifieke opleiding door, die helemaal volzit met deze linkse gruwel. Daarom willen de Republikeinen dat er meerdere, private dan maar, opleidingen voor docenten komen.

 

Ik heb ook nog goed nieuws, want er zijn deze week weer 150 kinderen gered tijdens een enorme arrestatie in Tennessee. Het is namelijk één grote onzin dat kinderen ontvoerd en verhandeld zouden worden. En dat redden is ook niet waar, ook al staat er iedere maand wat van in de krant. De organisaties die deze kinderen bevrijden, zijn veelal opgezet en gefinancierd door en tijdens de regering-Trump. De operatie was al vanaf januari op zoek naar 240 kinderen, waarvan er eindelijk 150 zijn bevrijd.

 

Politiek

We hebben ook nog de afzetprocedure van gouverneur Cuomo van de staat New York. Er zijn duizenden redenen om dat te doen, maar alles wordt afgeketst. Alleen één ding schijnt te werken: hij schijnt wel eens vrouwen ongevraagd te hebben aangeraakt. Wat ervan waar is, weet ik niet en deze man is een tiran die echt weg moet. De manier waarop is alleen zo bizar. De Democraten laten elkaar altijd vallen op het moment dat één van hen niet meer te redden is en dat is precies het bewijs dat het een maffiabeweging is. Republikeinen stemmen voor of tegen iemand, al naar gelang die persoon gelijk heeft volgens hen of niet.

Het grootste nieuws in de ‘States’ echter is het feit dat Joe Biden vanaf de dag dat hij president is, nog nooit een persconferentie heeft gehouden. Daarmee is hij het record aller tijden met 43 dagen denk ik ondertussen. Toen hij het gisteren dan toch probeerde, hoorde je hem zeggen “I’d be happy to take questions if that’s what I’m supposed to do, Nance,” tegen Nancy Pelosi, de 81-jarige voorzitter van het parlement. Daarna zei hij nog net “Whatever you want me to do.” en hup toen sneed iemand in het Witte Huis zijn verbinding af.

Nog één leuke om de humor erin te houden: Biden zei ergens dat het “Neanderthaler thinking” is om de mondkapjeswet af te schaffen. Gouverneur Greg Abbott van Texas sloeg terug: “Het binnenlaten van illegale immigranten (aliens) met Covid: dát is nou Neanderthaler thinking!’. Tot zover Amerika vandaag!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.