pride-rainbow-lgbtq

Amerika vandaag

In Amerika, het land van de dromen, is iedereen nog altijd boos op hun nieuwe president Biden. Topadvocate Sidney Powell zegt dat Donald Trump rond de 80M stemmen heeft gekregen, terwijl John Kerry – voormalig minister van Buitenlandse Zaken – doodleuk tegen de mensen die hun baan kwijt zijn door het sluiten van de oliepijplijn, zegt dat ze maar zonnepanelen moeten gaan maken. In Canada trekt de regering de haren uit het hoofd van wanhoop over zoveel verloren banen en moeten ze nu nieuwe afnemers voor hun olie en gas zien te vinden. Uiteindelijk komt er toch een rechtszaak over Donald Trump, maar die wint hij omdat de Senaat aan zijn kant staat.

 

 

Bij de Democraten …

Dan hebben we Democratisch parlementslid Maxine Waters, die meer dan een miljoen dollar van campagnegeld aan haar dochter gaf en daarbij betrapt werd.
Nog een meisje heeft aangifte gedaan tegen Twitter, omdat die niets doet tegen het verspreiden van kinderporno, waar zij slachtoffer van is.
Joe Biden heeft het uitzetten van illegale ‘aliens’ – geen buitenaardsjes maar buitenlanders – stopgezet. Wilde het coronavaccin eerst aan hen geven, maar dat vond het parlement toch niet goed en nu moet het Departement van Justitie weer contracten verbreken met gevangenissen waar buitenlandse gevangenen zitten.
Een voormalig stenograaf van Joe Biden zegt dat de man rond de 50% van zijn cognitieve vaardigheden kwijt is. Nu is dit geen arts, maar wel iemand die 6 jaar met Biden gewerkt heeft. “Bij tijden kan hij niet eens een pen vasthouden”, vertelde hij. Biden heeft nu alweer 40 decreten getekend – executive orders – en iedereen heeft er onderhand tabak van. Vooral omdat hij met ieder decreet een stuk Amerika afbreekt en niemand meer begrijpt waarom ze zo’n hekel aan president Trump hadden.

Terug naar John Kerry, die een privéjet heeft, dat 36 keer zoveel CO2 uitstoot als een auto.
U had denk ik al wel gehoord dat Black Lives Matter nota bene genomineerd is voor … jawel: de Nobelprijs voor de vrede. Misdaad loont, zal ik maar zeggen.
Van Kamala Harris hebben we nog niets vernomen, maar ze komt ook meedoen: haar stiefdochter heeft een gigantisch contract gekregen als fotomodel. IMG Models dat haar gecontracteerd heeft, vindt dat zij … ehm … vreugde uitstraalt. Kijkt u zelf maar in het artikel van Breitbart!
Ondertussen heeft de nieuwe Press Secretary van Joe Biden, Jen Psaki, naam gemaakt met haar epische uitdrukking “I’ll circle back with you” (ik kom er nog op terug). Ze is gewoon totaal niet op de hoogte van wat er voorvalt op het Witte Huis. Dat kan ook bijna niet als je drie keer per dag persconferenties geeft. Niettemin zou ze ook het aantal verschijningen kunnen minderen, maar zover is ze nog niet.

 

 

Bij de Republikeinen …

Ondertussen is de populariteit van Republikeins parlementslid Liz Cheney uit Wyoming enorm gezakt, nadat ze heeft gestemd vóór de aanklacht tegen voormalig president Trump. Uit een peiling onder Republikeinen in de staat bleek dat ongeveer 70% zich tegen haar keert.
Topadvocaat Lin Wood moet van de staat Georgia een psychologische test afleggen om zijn bevoegdheid te behouden. Hij heeft ook wel wat rare dingen getweet de laatste tijd, maar om dan maar gelijk aan te nemen dat hij zijn verstand verloren is, gaat vrij ver.

In het kader van de cancelcultuur hebben universiteiten in de VS het vuur geopend tegen militaire geschiedenis. Vreemd toch, want als je toekomstige oorlogen wilt voorkomen, moet je toch die uit het verleden goed bestuderen …
Niet alleen Texas is in de weer met rechtszaken tegen de man, maar Montana komt ook meedoen. Zij zijn boos om de wet die eist dat transgenders die fysiek nog man zijn, met vrouwensporten mogen meedoen en ook bij de vrouwen in kleedruimtes en douches mogen.

En volgens FoxNews legend Tucker Carlson zijn de Democraten bang voor de mensen waar ze leiding aan geven:

 

 

Ik zou zeggen: maak er een mooie dag van. Zelf zit ik aan het rozemarijnwater en slaap ik zeker 15 uur per dag. Ik heb nog één tweet van de onnavolgbare grapjas en genie Sebastian Gorka met zijn prachtige Engelse accent en daarmee sluit ik af voor vandaag. Ik kan geen regenboog meer zien sinds dat inclusiviteitsgedram echt nergens meer over gaat. Dit was Amerika vandaag!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.