lighthouse-texel

Láks zijn de poltieke partijen met z’n allen voor de verkiezingen! Bijna geen partij heeft z’n kandidatenlijst klaar en een verkiezingsprogramma op z’n website staan. En dan komt de VVD aanzetten met een lijst met alle kneusjes erop, ja want het zijn 7 vrouwen in de top 10. Ammehoela!

Ik overdrijf hoor, dat hoort bij mijn Griekse afkomst. Maar hieronder vindt u de video en dan weet u precies hoe in ieder geval de VVD ervoor staat en hoe het volgens mij dan wél zou moeten. Erg belangrijk natuurlijk!

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

 

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

YouTube:

 

 

 

Rumble:

 

 

 

 

 

donaties

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.