Donkeys

En ja hoor: ze had weer gelijk, die vervélende Anastasía Vassiliou. De Nederlandse overheid gebiedt sociale media om berichten van mensen weg te halen, onzichtbaar te maken en om mensen van sociale media te verwijderen. Ik ben hun eerste en ergste slachtoffer. Ik kan daarom melden dat ze je bereik ook voor altijd laten blokkeren en je voor altijd onzichtbaar maken op het hele internet. Ook op je eigen website en het maakt niet uit waar. De hele media zetten ze tegen je op als ze zonder enige reden iets tegen je hebben.

Niet alleen het Ministerie van Justitie en Veiligheid doet dit, maar ook gemeentes, de AIVD en andere instellingen. Vlák nadat ik mijn comedy-actje van gisteren, dat ik in wanhoop maakte om eindelijk mijn leven eens terug te krijgen en mijn familie, vond de volgende scène plaats in de Tweede Kamer. Zie video hieronder en denk erom dat u mijn werk steunt!

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

 

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

YouTube:

 

 

 

Rumble:

 

 

 

 

donaties

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.