You are currently viewing Bijwerkingen en wettelijke status coronavaccins

Bijwerkingen en wettelijke status coronavaccins

Moeilijk onderwerp weer: wat zijn de effecten van de coronavaccins op de mens die zich ermee laat inspuiten? Officieel zijn het geen vaccins, want ze staan besmetting niet in de weg én beschermen ingeënte personen niet tegen het virus. Dat vind ik persoonlijk toch wel wat zeggen, maar we gaan het onderzoeken!

Dat doe ik in een video, want dan kan ik alles mooi laten zien. Hij is geïnspireerd door de detective van ons team van #nieuwsinperspectief op Twitter @Nachtzuster2, die echt een kei is in het opgraven van allerlei belangrijke informatie. Niet alleen ‘informatie’, maar echt wetenschappelijke feiten. Ik ga ermee verder en heb heel wat gevonden.  Ook over de legale status van het vaccin en over de PCR-test.

De Spaanse studie van de universiteit van Almería, waarin wetenschappers hadden gevonden dat de coronavaccins van Pfizer uit 99% grafeenoxide zouden bestaan, staat overigens hier. U moet wel Spaans kennen om het te begrijpen. Ik kon het eerder niet vinden, tussen de tientallen “factcheckers” die erop losgelaten werden, maar dit is het dan!

Op Rumble kunt u de video hier vinden.

En op YouTube staat hij hier:

 

 

Denk weer even aan het verder delen, inschrijven voor nieuwe artikelen (die nieuwsbrief kun je ook zo instellen dat je hem eens per week of zelfs per maand krijgt), inschrijven voor VIP, de maandelijkse nieuwsbrief met een uniek artikel dat niet op de website staat en doneren voor de onafhankelijke journalistiek!

 

 


donations-NN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.