phishing

Boef gepakt

Mijn team heeft een boef gepakt en een dikke vis ook. Het is degene die mijn website altijd weer saboteert, die maar zo inlogt en artikelen verwijdert of in de html-bestanden van mijn website loopt te priegelen om te zorgen dat mijn website niet gezien wordt door Google. Niet alleen dat: hij wordt tevens onsympathiek gevonden door Google. Net niet erg genoeg om hem te labelen, maar wel erg genoeg om hem ernstig te blokkeren. Deze zelfde tactiek wordt ook in de internationale politiek gebruikt door de Geweldige Globalisten in Oekraïne, dus dat leg ik ook gelijk maar even uit.

Der Bösewicht is één van de vaders van die eeuwige basisschool van mijn jongste in Wageningen, die maar niet ophoudt op ons te jagen. De man ‘doet dingen met websites’ – nou saboteren dus – en geeft benevens ‘les’ in informatica op de middelbare school in town. Reden voor mijn spruit om dat vak niet te nemen en eeuwig zonde dat ze geen docent hebben genomen die les kan geven. Deze kerel nu, die daarnaast in Kroatië schimmig werk doet voor een christelijke sekte, heeft ooit mijn oude website (goudenera.nl) van mijn praktijk gehost. Op een dag begon hij met zeuren dat ik zogenaamd verkeerd werk zou doen – ik maakte zieke mensen beter – en op nog een dag had hij opeens een Trojaans peerd op zijn server, dat alléén míjn site gewist had, zo beweerde hij. De backup weigerde hij terug te zetten en daar ging mijn praktijk. Zo sta je dan als alleenstaand moeder, die ondanks haar MS die haar in rap tempo aan het verlammen was, nog probeerde haar eigen geld te verdienen om haar gezin te onderhouden door zieke mensen te genezen.

Deze vent heeft zó ontzettend veel hindernissen aangelegd in de in moderne websites bijzonder moeilijk te vinden broncode van al mijn websites, dat ik dat nooit meer zelf kan repareren. Hij vroeg mijn man Costas brutaal als de beul maar liefst €30.000 om de boel te fiksen en dat terwijl de Wageningse schoolfrik die erachter zit, hem alleen maar hoefde te dreigen dat ze zijn kinderen anders naar speciaal onderwijs zou sturen om hem tegen mij op te stoken. Dit wil ik toch even gezegd hebben en online hebben staan, ook al deelt u mijn artikelen toch nooit. Binnenkort heb ik dus een website die wél hoge ogen gooit. U kunt daaraan alsnog bijdragen met een donatie, door u te abonneren op mijn columns en door ze te delen. Dan gaan wij naar de internationale politiek.

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Valse informatie

Precies zoals mijn professionele website waar ik mijn inkomen vandaan moet halen, zo naar de maan geschopt is dat hij door Google als ‘onsympathiek’ wordt gezien en niet getoond wordt aan mensen die mijn nieuws willen lezen, zo takelen de Oekraïense militairen de bevolking van hun bloedeigen land enorm toe, maar zó dat ‘de Russen’ toch iedere keer weer de schuld krijgen. Het is absoluut niet waar dat Rusland een oorlog tegen Oekraïne is gestart. Ze zijn begonnen met een militaire operatie om neonazi’s die de hele bevolking van het oosten van Oekraïne lopen te vermoorden, uit te schakelen en te berechten. Ze hebben vlak over de grens in Rusland een speciaal tribunaal hiervoor ingericht, want het megacorrupte Internationale Hooggerechtshof in Den Haag vertrouwen zij zeer terecht niet. Bovendien worden Nazi’s in Rusland zelf ook hard bestraft. Niet alleen dat: deze Nazi’s hebben met Amerikaanse en EU-steun de hele macht gegrepen in Oekraïne en zijn de veroorzakers van de torenhoge corruptie die het land in een greep van extreme armoede houdt. Niet alleen het oosten dus, alleen weten de meeste mensen in het westen dit niet, omdat ze de sprookjes van komisch acteur Zelenski, die ze helemaal zelf tot president gekozen hebben, geloven.

Er zijn echter nog veel meer leugens over deze oorlog. Ik neem even een paar nieuwsberichten met u door, zodat u de twee kanten van de zaak gezien hebt en uw oordeel zelf kunt vormen. Ten eerste heeft ene Victoria Nuland, die de baan van ‘Under Secretary of State’ heeft in Amerika, gisteren duidelijk toegegeven dat er inderdaad 11 geheime biolabs zijn in Oekraïne, die gefinancierd worden door de VS. Misschien aardig om hierbij te vermelden dat de zogenaamde complottheorie hierover zei dat er acht waren. Under Secretary is een senior raadgever voor de Secretary of State ofwel de Minister van Buitenlandse Zaken in de VS. Geen staatssecretaris dus, want in plaats daarvan hebben de Amerikanen een heel team van raadgevers voor de minister. Je hebt ook nog de Deputy of State en dat is de plaatsvervangend minister; Wendy Sherman op het moment. Als Blinken dus weer ergens op de wereld uithangt om zijn neus in andermans zaken te steken, is deze dame de waarnemend minister. Hier is het filmpje van Victoria Nuland:

 

 

Kijkt u hier maar eens wat de Amerikaanse media voor de Russen in petto hadden met deze biolabs. Ik zeg niks, oordeelt u zelf maar:

 

Russische bom op kinderziekenhuis?

Verder stond er deze dagen in het nieuws dat ‘de Russen’ – of nog erger: ‘Poetin’ – een bom zouden hebben laten vallen op een kraam- en kinderziekenhuis in de zuidoostelijke stad Mariupol. Laten we eerst afspreken dat we het niet meer over ‘regulier’ en ‘alternatief’ nieuws zullen hebben. Er is gewoon nieuws dat alleen de kant van de globalisten weergeeft en heel veel zaken verkeerd vertelt en er is onafhankelijk nieuws, dat de zaken vanuit de ándere kant belicht. Je kunt geen enkele nieuwsbron zo op z’n mooie blauwe ogen geloven en moet altijd checken of iets klopt. Daardoor is er over de oorlog in Oekraïne zo weinig betrouwbaar nieuws. Maar die kliniek, die is absoluut niet beschoten door Russen. Er werden beelden getoond van een zwangere vrouw die zogenaamd ‘gered’ werd. Wel, dat bleek een Oekraïense influencer te zijn, die op Instagram van alles vertelt over schoonheid. In dit artikel kunt u alles lezen en bekijken.

Wat wél gebeurt: Rusland deelt dagelijks voedselpakketten uit en geeft humanitaire hulp aan Oekraïners. Hier en hier ziet u berichten over duizenden tonnen aan voedselpakketten uit Rusland voor Oekraïne. Dit waren allebei pakketten van alleen gisteren, dus stelt u zich maar voor hoeveel hulp Rusland verschaft. Dat doe je niet als je agressor bent en een land wilt bezetten en slopen. Rusland beschermt de Oekraïners juist tegen hun corrupte en zeer gewelddadige leger, dat alle macht daar in handen heeft en dat is de enige waarheid over het onderwerp!

 

Russisch gas

Ik heb nog iets. Stel, je wilt internet in je huis en je neemt een abonnement bij een provider. Een paar maanden later is er een béter abonnement bij een andere provider. Je kunt dan niet zomaar overstappen, want de eerste provider heeft in je geïnvesteerd met apparatuur en zo laag mogelijke prijzen. Een klantenhelpdesk, een monteur indien nodig en onberispelijke service voor weinig geld. Het is logisch dat je een langere zakenrelatie met die provider hebt om te zorgen dat die de prijzen laag kan houden, toch? Wel, hetzelfde doet Rusland met het gas dat het land exporteert. De EU heeft een dagmarkt, waar allerlei producten verhandeld worden voor prijzen die op die ene dag gelden. Een soort veiling is het eigenlijk of een beurs. Rusland past daarvoor, want zij willen langetermijnrelaties, die op wederzijds respect en vertrouwen gebaseerd zijn. Relaties die voor beide partijen goed zijn, zonder dat belangen geschaad worden en waardoor de klant altijd het gas ontvangt dat hij besteld heeft. Hier legt Poetin het uit.

Al een tijdje zeurt de EU over de contracten met Rusland en Duitsland wilde maar steeds de nieuwe pijpleiding Nord Stream 2 niet in werking stellen. Dat was allemaal omdat ze per se die dagprijzen wilden, want ze willen in Europa niet dat het Rusland goed gaat. Ze willen gas kopen van wie ze willen – alsof er zoveel aanbieders zijn – en zoveel als ze per dag willen. Het globalistische plan voor de hele wereld is immers dat er per se instabiliteit en rampen moeten worden gecreëerd? Dat weet u toch wel, neem ik aan. Voedseltekorten worden uit de hoge hoed getoverd, net als gas- en in het algemeen energietekorten, via lockdowns vanwege een totaal ongevaarlijk griepvirus wordt de economie platgelegd en als iedereen eindelijk door heeft dat ze nu toch wel in de problemen zitten, grijpt Amerika de wereldmacht. The Great Reset komt dan en die is feitelijk al begonnen, door de boeren van hun land te verjagen, door nu al te zaniken over een komend graantekort voordat het graan zelfs maar gezaaid is en door te weigeren die belachelijke CTB’s eindelijk eens af te schaffen.

De Verenigde Staten kunnen in hun eigen energie voorzien en volgens dit artikel van Forbes van een paar dagen geleden doen ze dat ook nog steeds, ondanks het sluiten van de pijpleiding uit Canada door Biden. Hier kunt u het lezen. Amerika exporteert gas en voorziet zichzelf ook volkomen in aardolie. Maar premier Victor Orbán vertelde gisteren dat in zijn land Hongarije de hele economie ineen zou storten zonder Russisch gas. Ook Nederland kan zichzelf wat gas betreft eventueel nét zelf voorzien, maar niet qua olie en zo is het voor ieder land weer anders. Het is gewoon belangrijk dat Rusland gas blijft leveren. Als Europa te moeilijk wordt, zijn er genoeg andere landen die hun gas graag willen.

Voor Rusland is het geen probleem aan wie ze hun gas en ook hun olie exporteren, maar voor Europa is het een enorm probleem om het niet meer te ontvangen. Daarom is het van groot belang om onderwerpen zoals nu de oorlog in Oekraïne goed te begrijpen: alles gaat om de belangen van Amerika en om de zelfdestructieve plannen van de EU en niet om de waarheid. Die vindt u bijvoorbeeld hier en ook ik moet er soms naar gissen, net als iedereen. Laten we ons best doen om zoveel mogelijk goed nieuws te verspreiden en laten we onszelf niet meer in een hoek laten drukken door Google et alii met hun onzin over fake news.

 

 

U kunt ook doneren via het platform BackMe.org door hier te klikken.

OF

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Harry

    Een goede vangst. Super!!!!!