You are currently viewing Boek der Openbaringen helemaal duidelijk.

Boek der Openbaringen helemaal duidelijk.

Vandaag heb ik iets heel bijzonders. Tenminste dat vind ik zelf en een “leuke” bijkomstigheid: toen ik dit aan het voorbereiden was, bleek dat die H.A.A.R.P. waar ik op aan het zinnen was, inderdaad waar is. Niet leuk dat het waar is, maar ik ben lui genoeg om het leuk te vinden dat ik nu geen onderzoek meer hoef te doen. Wat heb ik namelijk? Ik heb dat Boek Openbaringen uit de bijbel eens bestudeerd en daar heb ik hulp bij gekregen van een geweldig iemand, die orthodox papás is (priester) en veel verstand heeft van de bijbel. Het hele boek is me duidelijk en ik dacht dat u er vast ook wel iets aan hebt om te zien wat er 2000 jaar geleden al door Jezus is voorzien van de toekomst, die nu ons heden is.

 

Zonden en straf!

Ik heb eerst een paar dingen die níet uit het boek der Openbaringen komen. Die gaan over wat er zoal aan zonde bestaat op de wereld en ook wat mensen die zich daar schuldig aan maken, eigenlijk als terugslag krijgen. Karma is a bitch, wordt wel eens gezegd, maar negatieve mensen zijn er heel lang heel handig in geweest om karma af te wenden. Dan mocht een ander het dragen, maar dat kan nu niet meer. Laten we dus maar eens kijken! Okee, we hebben dus ‘gewone’ zonden en karma erbij. Met aanbidden wordt bedoeld dat u iets of iemand anders dan God als God ziet. En als u het kwade aanbidt of bezittingen enzo, krijgt u daar ook weer van alles van. Aanbidden is sowieso niet zoiets goeds als u het mij vraagt. Gewoon bidden, dus aan God vragen om hulp, lijkt me gezonder! Dit over die zonden staat op verschillende plekken in de bijbel. U zult zien dat de straffen nogal licht zijn en beslist niet voldoende om mensen van het kwaad af te houden. Dat is eigenlijk de reden waarom ik u het wilde laten zien.

Dus: als u afgoden als god ziet, zoals Baäl – die tegenwoordig hip en wel als The Lord of the Flies door het leven gaat – Satan of de god van het geld Mammon, dan krijgt u ook die materiële bezittingen die u zo hard begeert. Macht, rijkdom en aanzien. U krijgt er alleen geheel gratis nog een extraatje bij: u bent slaaf van de duivel, die zich lekker binnenin u nestelt en u niet meer met rust laat. Die maakt uw aanbidding tot verslaving, doodt alle mensen waar u van houdt, maakt u onverzadigbaar, ongelukkig, depressief en hysterisch als u even niet onmiddellijk uwen zin krijgt (dat was even Vlaams: mooi hè?). Toch is dit niet zozeer kwaad alsmeer een manier van leven, die tot ongeluk leidt.

Doet u echt slechte dingen, zoals het inpikken van andermans man of vrouw, de kinderen afpakken (gezinnen te gronde richten), aan kindertjes zitten of andere misdaden jegens hen begaan, roddelen of lastercampagnes houden, anderen laten stikken, aan magie doen, moorden, andere criminele dingen doen of uw ouders niet respecteren, dan is uw deel ‘erger’. Uiteraard krijgt u dan ook Satan gratis erbij binnenin u – mij zou het wat druk zijn! – en wordt u ongelukkig, maar u wordt ook bezeten van nachtmerries doordat uw onderdrukte geweten u uw slaap niet gunt. Chronische depressies, u kunt geen relatie houden, geen gezin onderhouden of kinderen opvoeden, u bent onrustig van binnen en wordt steeds hysterischer.

 

Straf voor hersenspoelen!

Voor het indoctrineren en hersenspoelen van anderen en het ontnemen van hun vrijheid, luidt de straf van het leven dat mensen u gaan bekritiseren, negeren en dat u ze niet meer kunt bereiken. Kijkt u maar eens naar Mark Rutte die aan alle kanten wordt bespot en terecht ook. Het feit dat dat hem geen moer kan schelen, zegt iets over zijn persoonljkheid: hij is dermate ongevoelig, dat hij het hele land maar blijft afbreken en iedereen de afgrond insmijt, wat er ook over hem gezegd wordt. Joe Biden is ook een goed voorbeeld: niemand ziet de man meer staan: hij wordt volkomen genegeerd en kan de mensen ook niet meer bereiken, want zelfs de pers die zo op zijn hand was, heeft zich tegen hem gekeerd. Toch gaat hij stug door, want ook deze man heeft totaal geen gevoel. Hij zál het land tot de laatste steen verwoesten. Dat is zijn opdracht en die voert hij perfect stoïcijns uit.

Dan heb ik er nog één en die is in- en intriest: als u door anderen erge dingen zijn aangedaan, blijft u zitten met trauma’s. Als het u niet lukt die tot op de bodem te verwerken of te genezen, blijft u ongeluk houden. Dat kan in de vorm van lichamelijke ziektes zijn, maar u kunt er ook psychisch ziek van worden. Zoals ik al vaak uitlegde, ligt dat aan de vraag welke hersenhelft dominant is. Is dat de linker, dan wordt u lichamelijk ziek. Diabetes, kanker en ziekte van Crohn komen het meeste voor hierbij. Is het de rechter, dan wordt u psychisch ziek en dat is dan vooral depressief en zwartgallig.

 

doorhebt-cruijff
Cruijff zei het al!

Doodzonden!

We hebben ook nog 7 doodzonden en wat er gebeurt als men die begaat! O ja en de originele zonde, dus de fout die Eva van Adam beging. Eindelijk weet ik hoe ze erop kwam om kwaad te gaan doen: ze werd verliefd op een andere man en moest en zou die hebben. Dat ging uiteraard niet, want in de hof van Eden had iedereen zijn of haar eigen partner. Bovendien wilde hij haar niet en had ook zijn vrouw er iets over te zeggen, niet? Maar madam moest en zou per se d’r zin hébben en zo zitten we nu met een compleet verrotte wereld. Daarom is die hele globalistische, linkse kliek zo vreselijk tegen het gezin! Dat is de oerzonde, ziet u wel? Alles wordt duidelijk als je het eenmaal door hebt.

DoodzondenDe straf
ZelfaanbiddingDe straf voor al deze misstappen is dat u slachtoffer van Satan wordt. Het
Moordis heel moeilijk om hieraan te ontsnappen als u eenmaal zoiets hebt
Andermans partner afpakkengedaan. Daarom zijn het doodzonden. De duivel neemt dan bezit van u
Hebzuchten verandert uw karakter. Niet ten positieve uiteraard. Deze zonden zijn
Lusten (niet alleen seksueel, maar dat u altijd uw zin moet hebben)bovendien verslavend en u blijft ze weer doen, als u eraan begint. U
Misdaden tegen kinderenwordt er ook niet aardiger op als u zulke dingen doet, dus beter niet aan
Blasfemie tegen Godbeginnen, zou ik denken.

 

 

Het verhaal van Openbaringen

Leuk hè, zonden. Laten we naar de Openbaringen gaan. Het is geen slecht idee als u ze erbij neemt, hoewel ik er alleen een paar dingen uithaal, waarvan ik denk dat het handig is om ze te weten. Op deze website kunt u het boek lezen, maar ook op een heleboel andere uiteraard. Het verhaal gaat over God, over een Lam met een hoofdletter, een boek met zeven zegels, een héleboel engelen, een paar beesten en allemaal rampen! Het begint bij Gods troon en daar staan engelen omheen met vier dieren. Die staan voor eigenschappen die u hebt of anders krijgt, als u voor het goede kiest en u dus tegen de globalisten én de doorgeslagen Islam keert. Het zijn een leeuw, dus kracht; een kalf, dus goedheid; een dier (volgens mij een kat) met een mensengezicht, dus intelligentie; en een adelaar die rondvliegt, dus vrijheid.

Graag wil ik even héél duidelijk zeggen hoe ik de islam zie. Volgens de bijbel is het duivelsaanbidding, maar daar gaat het dan ook over terrostische islam. Ja: als u erin doorslaat, gaat u verschrikkelijke dingen doen. Maar dat wil niet zeggen dat er geen goede moslims zijn. Ik zou alleen willen dat die helemaal eerlijk waren over wat hun godsdienst oproept in mensen die het moeilijk hebben in het leven en zich verongelijkt voelen. Dat kent geen enkele andere godsdienst en als moslims echt het goede willen, moeten ze hele passages uit de Koran en bijbehorende boeken weghalen. Ik wou dat er een groep verlichte moslims opstond om dat te doen. Moslims die normaal zijn of ‘goed’ (het klinkt zo stichtelijk), doen al die rare dingen niet. Ik had eens een heel beschaafd moslimgezin als cliënt in mijn praktijk, van wie de dochter was ingepalmd door een vent met zijn griezelfamilie. Dat waren zogenaamd hindoes, maar toch duivelsaanbidders die aan pikzwarte magie deden. Vreselijk was het! Magie en duivelsgedoe komen helaas overal op de wereld voor.

Terug naar het verhaal van de strijd: vervolgens krijgen mensen die goed zijn, nóg een paar wapens: kracht, rijkdom, wijsheid, innerlijke kracht, eer (respect zeg maar), ‘glorie’ of een goede reputatie en ‘dankzeggingen’ oftewel dat mensen je als een voorbeeld zien. In feite hebben goede mensen een mooi leven. Zo zou u het kunnen samenvatten. Het is niet altijd zo, maar vaak wel. De komende jaren gaat dat allemaal veranderen trouwens. Er is namelijk een groep machthebbers op aarde, die al hun wandaden verstopt in een enorme doofpot en die moet open. Daarom heeft God een boek waarin de waarheid over hen geschreven staat. Er zitten alleen zeven zegels op en als kenner van magie kan ik u verzekeren dat hiermee bedoeld wordt, dat iedere keer dat u weer een stuk in dat boek leest, er weer een ramp gebeurt. Als u magie weghaalt namelijk, krijgt u altijd een ‘trap na’, zoals ik dat noem: een baal ongeluk omdat degene die de magie gezet heeft, er niks an vindt dat u het weghaalt. Op het boek van de waarheid zitten zeven zegels en zes trappen na. Eerst als u dat boek opent, bent u immers in vechtmodus en daarna komen de trappen pas:

 • Eerst gaat er een krachtige man op een wit paard (niet letterlijk natuurlijk) vechten tegen het kwaad. Die is er hoor. Hij werkt alleen op de achtergrond en als ik zeg wie het is, wordt het werk hem onmogelijk gemaakt. De andere punten zijn uitdagingen die hij tegenkomt, trappen na:
 • Oorlogen en criminaliteit
 • Alles is ongelofelijk duur en dat wordt steeds erger
 • De dood: ¼ van de mensen op aarde sterft aan honger en andere gruwelen (neem dit met een kilo zout hoor!)
 • Mensen moeten geduld hebben en maar blijven volhouden om zich te verzetten tegen alle onderdrukking en ellende
 • Het licht gaat uit: er is onderdrukking en dictatuur
 • Dan komen er zeven engelen met een bazuin, die rampen aankondigen.

 

Zeven rampen

Vervolgens een verhaal over 144.000 mensen die helemaal goed weten te blijven in de harde tijden. Maar er worden veel meer mensen gered die overleven! Als iemand de strijd tegen het kwaad niet aan kan, is die niet gelijk slecht ofzo. Dat is wat er eigenlijk staat. Voorbeeld: de staat Texas, die heel hard op dreef was met vechten tegen Biden. Die draaide vervolgens de kraan dicht qua banen en legde coronamaatregelen op, waar Texas niet onderuit kon. De hele economie aan flarden en de regering kan niet nog meer ellende riskeren voor hun bevolking. Daarom houden ze zich éven rustig, ziet u wel? Dat is geen lafheid, maar een verstandig besluit. Plus 144.000 was toen ongeveer 1/7 deel van de bevolking. In deze tijd zou dat ongeveer een miljard zijn, wat klopt met mijn bevindingen. Ook staan er vier kwade engelen op de hoeken van de aarde en dat zijn de vier die de top zijn van het kwaad. Ik schreef er eerder over. Ze zitten in of rondom Amsterdam. Vervolgens komen er zeven engelen met een bazuin, die allemaal ellende aankondigen en dat is interessant. Kijkt u maar eens:

 • Hagel, vuur en bloed en de bomen en het gras verbranden: bosbranden.
 • Een berg van vuur die in de zee brandt: de kernproeven op Samoa en op nog veel meer eilanden. Die hebben ontzettend veel leven in de oceaan gedood, vooral dolfijnen en walvissen.
 • Een ster met vuur die uit de hemel valt en het water tot alsem maakt: H.A.A.R.P.! Ja want die mensen in die fabriek gooien frequenties van energie naar de ionosfeer, die daardoor omhooggaat. Daarna komt ‘ie met een noodgang terug: een ster van vuur uit de hemel. Het water wordt erdoor vergiftigd. Zoals u ziet, zijn de meeste rampen al gebeurd of nog bezig.
 • 1/3 van de zon, de maan en de sterren wordt ‘geslagen’ en het wordt donker op aarde. Wat ik altijd weer zie wanneer ik de aarde voor me zie, dat zijn twee dikke, paarsbruinige ijzeren kluisdeuren om de aarde heen, met enorme sloten erop. Ik heb er volgens mij wel eens over gelezen: dat de elite die deuren heeft gemaakt en ze dicht wil gooien met als smoes dat er “straling van de zon” of iets dergelijks onzinnigs vanuit het heelal hierheen zou komen.
 • Dan opent zich een gat in de grond en daar komen rook en donker uit. Daarna ook sprinkhanen. Dit is een lek in één of meer vaten met nucleair of kernafval. Er is ook een ‘koning’ bij betrokken, dus een politiek leider. Ik denk de toenmalige leider van de USSR, Michail Gorbatsjov in 1986: Tsjernobyl.
  ———
 • Dan worden er vier boze engelen losgelaten bij de Eufraat, dus in het Midden-Oosten: Al Quaeda, Taliban, Boko Haram (of misschien Hamas) en IS. Die gaan 1/3 van de christenen doden om hun geloof. Het hoeft uiteraard niet zo erg te zijn en er zijn al een aantal keer dit soort bewegingen ontmanteld. Ik weet niet of er nog meer komt, maar denk eigenlijk van niet. De Iraanse regering beschuldigde laatst wel Biden ervan dat hij IS alle ruimte gaf om weer op te staan.
  —Er komt bij deze ramp een enorm leger van Islam in vurige, hemelsblauwe en zwavelkleurige (bijtend geel) tekenen op hun borstkas. Het blauw is Turks, het vurige denk ik IS want die verbrandt vlaggen. Het gifgeelgroenige zou Hamas kunnen zijn met zijn knalgroene vlag en zelfgemaakte bommen. Dit leger komt iedereen die hun geloof niet wil overnemen, vermoorden. Onthoofden, staat verderop. En ze voeren een heilige oorlog, oftewel de jihad.

  ikonostasi
  Iconostási met kandili: een heilige plek in huis met ruimte voor God en een lichtje van een lontje in een kurk, die op een laag water met olijfolie drijft.an worden er vier boze engelen losgelaten bij de Eufraat, dus in het Midden-Oosten: Al Quaeda, Taliban, Boko Haram (of misschien Hamas) en IS. Die gaan 1/3 van de christenen doden om hun geloof. Het hoeft uiteraard niet zo erg te zijn en er zijn al een aantal keer dit soort bewegingen ontmanteld. Ik weet niet of er nog meer komt, maar denk eigenlijk van niet. De Iraanse regering beschuldigde laatst wel Biden ervan dat hij IS alle ruimte gaf om weer op te staan.Er komt bij deze ramp een enorm leger van Islam in vurige, hemelsblauwe en zwavelkleurige (bijtend geel) tekenen op hun borstkas. Het blauw is Turks, het vurige denk ik IS want die verbrandt vlaggen. Het gifgeelgroenige zou Hamas kunnen zijn met zijn knalgroene vlag en zelfgemaakte bommen. Dit leger komt iedereen die hun geloof niet wil overnemen, vermoorden. Onthoofden, staat verderop. En ze voeren een heilige oorlog, oftewel de jihad.

  —Dan staat er een engel met één voet op de zee en één voet op de aarde. Zeven donderslagen gaan de lucht door. Hij heeft een boek aan de profeet, dat die (ik denk zij) moet opeten om het te onthouden. En dan moet ze overal gaan prediken. 42 maanden, 1260 dagen, gaat de bezetting van de aarde door moslimterroristen duren en dat is exact 3,5 jaar. De engel geeft haar twee olijfbomen en twee kandelaren: een kandili, dat Griekse lichtje dat op olijfolie werkt en een soort kaarsje lijkt. Volgens de bijbel verslaat dat kwaadaardige types.
  —Dan komt er een beest uit de grond en die verslindt de terroristen. Dan heeft de vrouwelijke profeet er opeens een man bij, want ze gaan samen overal waarschuwen voor de rampen. Het beest uit de grond is waarschijnlijk een aardbeving waar eerder over gesproken werd. 1/10 van de stad gaat kapot en er zijn 7000 doden. Welke stad dit is, weet ik niet. Denk Babylon, ik vertel zo wat dat is.

 • Dan komt er een vrouw die een kind krijgt en is er de draak die het kind wil grijpen om het de leider van de moslimterroristen te maken. God redt de jongen echter en de vrouw moet vluchten in de woestijn, waar ze in leven wordt gehouden. Aartsengel Michael verslaat de draak en gooit hem op aarde, waar het beest echter de vrouw ontdekt en haar achterna gaat jagen. En haar andere kinderen, die goeie kinderen zijn met bijzondere krachten.

 

Twee beesten van jewelste

Het eerste Beest komt uit de zee en is het islamterrorisme. De draak zit erin en die geeft het monster kracht. Dit gaat dus de aarde 42 maanden regeren en heilige oorlog voeren: islamterreur, ik zei het al. De draak, dat is de slang uit het verhaal van Adam en Eva en dat is die fout die Eva beging: dat ze andermans vent wilde inpikken en diens vrouw dood wilde hebben toen het haar niet lukte. In de doorgeslagen islam gaan die kerels met iedere vrouw die ze kunnen grijpen en worden die vrouwen niet alleen gruwelijk verkracht, maar ook gemarteld en vaak ook nog vermoord. Als er íets het tegengestelde van het gezin is oftewel die draak, dan is het dat wel! Het klopt allemaal, ziet u? O ja de slang van Eva wordt ‘draak’ genoemd, omdat het oud-Griekse woord voor ´slang’ ‘drakon’ was, δράκων. Eigenlijk staat er dus ‘slang’ en niet ‘draak’, aangezien het Nieuwe Testament in het Grieks geschreven is.

Het tweede Beest komt uit de aarde en dat is de globale regering. Dat hele zootje globalisten dus. Die globalisten die zijn inderdaad bezig om ons de islam op te dringen en veel mensen hebben dat door. Overal moskeeën die tegenwoordig ook nog gebedsoproepen mogen doen, onopgevoede jongeren die radicaliseren en wij moeten dat allemaal maar goedvinden. Het Suikerfeest en de mondkapjes. Ja, het is waar: de islam wordt ons opgedrongen en het christendom wordt geridiculiseerd. Erger nog: het wordt verboden. We mogen niet eens meer kerst of pasen vieren, terwijl de moslims wél hun slachtfeesten mogen houden. Hoe kán dat in een christelijk land?
Er wordt ook een beeld gemaakt van het tweede Beest en volgens mij is dat de VN met z’n enorme nest aan ngo’s, zoals de WHO, het WEF enzovoort. Het nummer van het tweede Beest is 666 en ‘dat is vroeger het nummer van de mensen geweest’, aldus de bijbel: in de numerologie staat de 6 namelijk voor … het gezin! Dát is datgene dat zo per se kapot moet van die globalisten en nu weet u waarom: het is de originele fout die gemaakt is en als ze niet ieders gezin verwoesten, kunnen ze de macht niet grijpen en houden. Houd dus vast aan uw gezin en uw familie!

 

Waarschuwing tegen vaccins

Hier is het verhaal over het teken van het Beest, dat dan weer zonodig in uw hand of op uw voorhoofd moet: een chip! Ik krijg duidelijk het idee dat het ding toch in één van de vaccins die we aan het krijgen zijn of nog krijgen, zit. We weten dat de technologie die dingetjes nu zo klein kan maken, dat ze ingespoten kunnen worden. Ook zijn er al chips die in je hand gaan en die ‘voor de lol’ op gestoorde drugsfeesten verkocht worden tegen het luttele bedrag van 1000 euries. Dit is datgene waar we allemaal voor moeten uitkijken: je kunt op een gegeven moment niets meer kopen of verkopen zonder dat vaccin en dat is waar we nú voor aan het vechten zijn om dat te voorkomen. Ik ben niet tegen vaccins in het algemeen, maar dit RNA- of DNA-vaccin vind ik niet veilig. Ook staan de griezelpraatjes van die Bill Gates me erg tegen. De crisis duurt 42 maanden, zoals gezegd, en dat moet dus de Covidcrisis zijn. Die is begonnen in juli 2019, dus we hebben al 19 maanden gehad. Nog 23 te gaan, als het allemaal zo uitkomt als in de bijbel staat. Straks gaat het over het klimaat, maar het bangmaken van de mensen voor dat virus zal blijven, totdat de allerlaatste persoon het ein-de-lijk doorheeft.

Maar al het water op de hele aarde is nooit vergiftigd geweest, bosbranden zijn in een aantal landen maar niet overal en een aantal nucleaire rampen zijn net op het nippertje (bijna) goed gegaan. Dus ook deze covidcrisis kan best veel minder lang duren of veel minder erg worden dan in Openbaringen verteld wordt. Wat er ook nog staat, is dat die chip een ander mens van u maakt. Wel, we hebben dat vreselijke AI of KI tegenwoordig: kunstmatige intelligentie en als u erover leest, ziet u dat ze daarmee een mens helemaal van buitenaf kunnen beheersen en veranderen van persoonlijkheid. In de bijbel stond het 2000 jaar geleden al! In een visioen van Jezus, dat hij vertelde aan zijn apostel Johannes, die het opschreef.

Daarna gaat het over de woede van God tegen al dat kwaad. Er is één ding dat ik nog niet vat en dat gaat (hoofdstuk 14) over dat de aarde gemaaid wordt, dus graan geoogst, en er druiven worden geplukt. Daarvan wordt een drankje gebrouwen dat bloed wordt en dat krijgen die slechteriken te drinken als zijnde de toorn van God. Die idiote smoothies die ze drinken met kilo’s bananen, boerenkool en spinazie erin? Tarwegras en hennepzaden? Een veganistisch dieet? Hoe dan ook: hier zijn de factoren die de globalisten ten val gaan brengen. Lijkt me handig om te weten, want dan kunnen we daar gebruik van maken.

 

De 7 plagen die de globalistische regering te gronde zullen richten:

 • Kanker (er wordt gezegd dat goede mensen het niet krijgen. Helaas is dat niet zo!)
 • Veel leven in zee dood door radioactief afval
 • Rivieren, dus drinkwater, vergiftigd door H.A.A.R.P. Dan gaat het over de slechteriken die bloed vergieten van goeie mensen en nu gaan ze het drinken. Ik denk dat het een verwijzing zou kunnen zijn naar dat drinken van adrenochrome van kinderen. Het wordt zó hard ontkend in de media dat het wel waar móét zijn.
 • Enorme hitte
 • De troon van het Beest wordt overschaduwd. Er staat niet bij waardoor. Schandalen misschien? De waarheid komt immers uit.
 • De Eufraat droogt op. Dan komen er drie boze geesten uit de bekken van het Beest, de slang (draak) en de valse profeet (die we nog niet hadden gezien). Die worden op de plek gezet, die Armageddon wordt genoemd. Geen idee waar dat is. Ik denk niet bij Haifa in het Carmelgebergte in Israel: dat lijkt me vreemd. Er wordt gezegd dat het die geesten zijn, die de mensen indoctrineren en hun leiders corrupt maken. Dat zijn dan dus het niet meer geloven in het gezin, het geloven dat globalisme zogenaamd iets goeds zou zijn en geloven in onzin. Die valse profeet waar zoveel mensen voor vallen, zou nog wel eens die Al Gore met z’n klimaatsprookjes kunnen zijn.
 • Dan is het gedaan en komt er een ontzéttende aardbeving. De grote stad is opgedeeld in drieën en ik denk dat het Amsterdam is! De steden van de heidenen vallen en Babylon krijgt Gods woede. Na de aardbeving hagel – misschien sneeuw na een nucleaire ramp?

 

Nu wordt het leuk: de hoer van Babylon en dat is dus de vrouw die ooit Eva is geweest en nu al heel lang de duivel. Die zit verborgen in Babylon, dat volgens mij Amsterdam is. Daar woont ze inderdaad niet ver vandaan en die verstopt alles in een enorme doofpot. Ze heeft zichzelf verrijkt en komt tevoorschijn. In die stad zijn alle geheimen en ik heb al zo vaak verteld dat alle kwaad uiteindelijk uit die kabbalavereniging in Amsterdam komt. Daar zijn alle geheimen!

Het verhaal gaat dan over 7 koningen of rijken waarvan er 5 geweest zijn: Babylon, Griekenland, Rome, Byzantium, de USSR/Rusland. Eén is nu aan de macht maar wordt minder: de VS en één komt op: China. Nog tien landen zijn eigenlijk niet zo heel goed, maar vechten wel tegen de vrouw: Canada, Australië, het VK, Argentinië, Saoedi-Arabië, Iran, Japan, Zuid-Afrika en India.

Amsterdam is een stad met verdorven ethiek, dat weten we allemaal. Zeker nu met Femke Halsema aan het bewind, die er een onvergetelijke puinzooi van maakt. De stad wordt economisch verwoest en de vuile handel die vandaaruit wordt gedreven met andere landen, gaat kapot. Dat zijn die TTIP- en CETA-akkoorden! Die worden in het World Tradecenter in Amsterdam opgesteld. Toen ik student was, heb ik daar nog gewerkt als schoonmaakster. En er wordt ook magie gebruikt: klopt ook, in het kabbalacentrum namelijk en nog wel op andere plekken ook. Babylon kán ook de EU zijn, omdat die zo’n torenvanbabelachtig gebouw hebben staan in Straatsburg, maar ik denk dat het Amsterdam is. Kijk maar wat u denkt.

 

En ze leefden nog lang en gelukkig

Vervolgens komt er ergens een bruid vandaan – ik denk die goeie vrouw die eerder barensweeën had en met de andere profeet de mensen ging waarschuwen. Die trouwt met het Lam dat eerst alles wat goed was, voorstelde, maar in dit stukje vermoedelijk Jezus. Die man heeft toch ook een vrouw! Hij gaat dan nog één keer oorlog voeren tegen de laatste schurken en dan wordt de hele meuk in een vuur gegooid waar ze 1000 jaar blijven zitten. Ik vermoed een paar jaar, eigenlijk of korter. Want Jezus neemt het dan op tegen Gog (Turkije?) en Magog (communisten in China?). Daarna worden alle dode mensen beoordeeld en gaan alle slechten dood, net als die beestenbende. De nieuwe stad is volgens mij niet Jeruzalem, maar Byzantium! Constantinopel. Die stad is namelijk in een vierkant gebouwd en er zitten overal edelstenen in de muren verwerkt. In Jeruzalem niet.

Byzantium moet bevrijd worden van de Turken. Die hebben immers hun eigen land en horen daar niet. Iedereen zijn of haar eigen land! Er is door een hogelijk gewaardeerde Griekse monnik voorspeld dat er nog een oorlog komt om Griekenland van de Turken te bevrijden. Die oorlog zit er op dit moment aan te komen en ik denk dat dáárover gesproken wordt in Openbaringen. In de tijd van Jezus bestond deze stad nog niet en daarom wordt ze ‘de stad’ genoemd zonder naam. In het Grieks noemen wij Constantinopel inderdaad ‘de stad’, η Πόλη. Vervolgens komt alles goed en gaan de mensen gezellig in Byzantium leven. Eind goed, al goed.

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.