Boeken en ideeën voor zelfhulp

Boeken en ideeën voor zelfhulp

De mensen kennen me als een soortement van spiritueel healer ofzoiets. Ik ging tegenover mijn patiënten zitten en ging dan in concentratie om alle blokkades die hun genezing in de weg stonden, te verwijderen. Maar ik ben al zo ongeveer mijn hele leven bezig met genezen. Als onhandig kind met flessenbodembril en een dikke beugel had ik ook wel door dat dat niet normaal was. Ik was me er ontzettend bewust van dat ik niet heel was en deed al mijn best om mezelf weer bij elkaar te schrapen. Dat lukte alleen niet zo best met die giftige omgeving waarin ik moest opgroeien.

Een dergelijke video heb ik al eerder gemaakt, maar iedere keer worden mijn artikelen en podcasts besmeurd door bepaalde typetjes, die ik voor de verandering eens niet bij naam zal noemen. In deze video vindt u de allerbeste klassiekers van boeken over zelfhulp op allerlei gebieden: psychologie, innerlijke groei, opvoeding van kinderen, onderwijs en gezondheid. Zo ben ik zelf begonnen met het genezen van mezelf, mijn kinderen en later mensen over de hele wereld.

 

 

Succes ermee en geef even een like, zowel hier op mijn website als op Rumble!

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.