Je bekijkt nu Briefje van Natassa aan Mark Rutte

Briefje van Natassa aan Mark Rutte

Okee Mark, geheimen heb je voor mij niet meer. Ik weet nu wat voor geloof je hebt, hoe je echt in het leven staat en wat je wilt bereiken. Zolang je mij en mijn kinderen uit elkaar weet te houden én gegijzeld in dit duistere land, krijg je alles voor elkaar wat je je maar kunt indenken. Alleen is dat wat jij allemaal wilt, in volkomen tegenstrijd met wat je gelooft en waar je dus voor zou moeten staan: het gnostische, theosofische kabbalistische geloof in een balans tussen goed en kwaad. Niet alléén maar kwaad.

rutte-sahara
Het is exact wat je gedaan hebt.

Laten we het daarom daar eens over hebben vandaag. Misschien begrijpt dan eindelijk een deel van de Nederlandse bevolking ook wat je aan het doen bent en waar het op is gestoeld. Ik vind het ontzettend verwijtbaar dat je ons nooit hebt geïnformeerd over hoe jij in het leven staat, want we gaan zometeen zien dat dat heel iets kwalijks is, wat niemand wil behalve jij en je kluppie van 9 wereldvreemde kabbalistjes.

Jij hebt nooit recht gehad op de positie van premier en eigenlijk helemaal niet op welke positie in de politiek ook. Toch heb je het hele land gemold in 10 jaar tijd. De hele grondwet is eraan, de verzorgingsstaat is afgebroken, de mensen hebben nu schulden in plaats van bezit en de staat heeft zoveel schulden, dat we die in nog geen 100 jaar ooit weer kunnen aflossen. Die meme over jou uit 2011 klopte perfect.

 

Hoever kun je gaan in het verraad?

vvd-feitenEr is iets wat ik niet begrijp. Jij zit in de allerhoogste eliteclan die de wereld kent: de cirkel van 9 kabbalisten, die alle gebeurtenissen van tevoren plannen, er dan kracht op zetten door meditatie en toen ik dat nog niet onmogelijk gemaakt had, ook door ze met numerologie vast te plamuren zodat ze wel echt gaan gebeuren. Daarna gaat de leider van het groepie, ooit Napoleon Bonaparte, later Adolf Hitler, toen mijn pleegopa, daarna George Soros en nu Anthony Fauci, naar de vijf satanische hogepriesteresjes om te vertellen wat er gebeuren mot en die vertellen het weer door aan dat wat Cabal genoemd wordt: de leden van Oom Dagoberts miljardairsclub en de hoogste corrupte politici. Die gaan zorgen dat jullie kwaadaardige plannen erdoor worden gejaagd, of het volk nu voor of tegen is en niemand kan het meer tegenhouden of verminderen.

Het obstakel nu, beste Mark, is dat jouw geloof beweert dat er een soortement van evenwicht tussen goed en kwaad zou moeten zijn. Jullie denken dat God te zuiver is om naar de aarde te komen en dat Hij toen in Zijn uiterste domheid jullie stel idioten heeft Uitgekozen – ja ja ja hoofdletters, daar houwen jullie van – om dat evenwicht voor Hem te bewaren. Persoonlijk ben ik het daar totaal niet mee eens, want het kwaad heeft geen enkel bestaansrecht en we hoeven er absoluut geen rekening mee te houden dat er ook slechteriken op de wereld zijn, die allerlei rare dingen willen.

Maar het gaat over jou. Wel, laten we eens even weer op een rijtje zetten wat je allemaal voor mekaar hebt gebokst in 10 jaar tijd om te zien hoe het met dat evenwicht staat. Hier links zie je een hele rij, maar die gaat tot begin dit jaar. Daarna zijn de volgende prestaties er nog bijgekomen:

  • de Toeslagenaffaire: tienduizenden mensen die veelal buiten hun schuld in de schulden zijn geraakt en die jij weigert te helpen.
  • Min of meer verplichte vaccinaties, terwijl de Grondwet dat uitdrukkelijk verbiedt met meerdere artikelen: lichamelijke integriteit en discriminatie zijn de belangrijkste.
  • Daaruit voortvloeiend de Apartheidspas, door jouw regering coronapas of QR-code genoemd om het maar hip te doen lijken, wat het niet is. Niemand in het hele land is voor die pas, maar zonder dat ding kun je steeds minder kanten op in het leven. Jullie hebben zelfs al min of meer voor een sociaalkredietsysteem gestemd.
  • Koppig weigeren die zo foute en ongeschikte PCR-rommeltests eens aan de kant te gooien en de mensen gewoon een serologische test laten doen om te bewijzen dat ze antistoffen tegen corona hebben. En dat bewijs dan ook gewoon levenslang te laten duren, want antistoffen raak je niet zomaar kwijt.
  • 7 miljard naar het klimaat dat niet eens een probleem is en dat is extra geld bovenop de normale begroting.
  • 1 miljard naar gemeentes voor Jeugdzorg, maar dan zó betaald dat die gemeentes het voor andere zaken gaan gebruiken. Ze hebben altijd tekorten: wat raar ook. Moet dat niet ook eens opgelost?
  • Steeds meer gruwelijke bewijzen van satanisch, sadistisch kindermisbruik en ja ook kinderhandel om seks, organen en criminaliteit komen boven water, maar jij drukt ze constant weer weg. Waarom mag Joris Demmink, die zoveel kinderen verkracht schijnt te hebben en zoveel ook geregeld schijnt te hebben in die vuile onderwereld, niet gewoon eens eerlijk voor de rechter? Ga maar eens netjes aan de kant, zodat wij hem kunnen aanklagen en de hele beerput kunnen openen om daarmee een einde te maken aan kinderhandel, kindermisbruik en dat hele vunzige satanisme.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

 

Balans tussen goed en kwaad??

Er zijn beslist meer dingen, maar dit zijn de grootste en de belangrijkste. En weet je wat me nou zo opvalt, beste Mark?

 

 Er zit niet één positief punt tussen in al die 10 jaar tijd!

 

Je verraadt je eigen geloof, datgene waar je voor staat in het leven. Hoe ver kan een mens gaan in het kwaad? Is het dan echt nooit genoeg? Moet de hele wereld écht van onder tot boven volledig gesloopt worden? Dat is toch geen balans tussen positief en negatief? En mag ik nog eens aan jouzelf vragen: wáár komen toch steeds weer al die stemmen op jouw partij vandaan? Ik weet dat er heel erg veel mensen in dit land zijn, die ook dat rare gnostische geloof aanhangen, maar die zien toch wel dat alles wat jouw regering nu doet puur kwaad is? Veel van deze mensen heb ik in mijn praktijk gehad als patiënten en ik heb ze bevrijd van de banden met jouw sekte. Dolblij waren ze ermee, want ze werden er gek van en wilden die bezopen balans tussen duister en licht helemaal niet.

Al dat energetische geknoei van jullie in je leven, bah! Niemand wil dat. Al die mensen wilden alléén licht: een mooie wereld die leuk is voor iederéén en niet alleen voor een zootje kakkerlakken, die iedereen leegzuigen en het er zelf lekker van nemen! Dus hoe doe je dat dan, dat het zelfs bij verkiezingen steeds net lijkt alsof het halve land op jou stemt? Dat moet je me toch eens vertellen, want ik ken dus niemand die het ooit in zijn of haar kop zou halen om VVD te stemmen. Of D’66, ook zoiets. Dat was altijd een partijtje van zo’n 6 tot 10 zetels en dat was al te veel. Moet ik het nog met je hebben over het feit dat jouw geloof ook beweert dat alleen kabbalisten en joden in het algemeen mensen zijn? Dat de rest gojim zouden zijn ofwel varkens en onmensen? Of ben je al over dat bizarre complex heen?

 

Oplossing: eerlijke nieuwe verkiezingen

Ik ben geen Jan Dijkgraaf, dus ik heb geen cadeautje voor je. Alleen de titel van zijn fantastische briefjes heb ik even van hem geleend. Als Natassa heb ik wél een oplossing voor het probleem “Mark Rutte”, want dat is dan weer míjn dingetje. Geen probleem of er is wel een oplossing voor is mijn levensmotto. Een kabinet kun je toch niet meer maken met die arrogante tut Sigrid Kaag erbij en met precies dezelfde paljassen, die in januari dit jaar al gevallen zijn en waar het volk 0,0 vertrouwen in heeft. Vertel het volk eerlijk de scam van het coronavirus en die van het klimaat. Schrijf daarna netjes nieuwe verkiezingen uit, zonder dat je je klauwtjes erin steekt om de uitslag te beïnvloeden en zonder gestoorde documentaires op tv over corrupte politici. Zonder anderen te framen. En zonder briefstemmen uiteraard. En dan eens kijken waar het Nederlandse volk écht op stemt! Wedden dat FvD dan de grootste partij wordt?

 

 O en PS: vergeet je even niet om mij en mijn jongens onze echte naam, Grieks burgerschap, de juiste geboorteakte en een nette schadevergoeding terug te geven? Dat mag wel eens na 55 jaar liegen, ons gijzelen en ons leven slopen, toch?

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.