tent-camp-eritrea
Zo hoeven vluchtelingen toch niet opgevangen te worden?

Brussel niet meer tegen stoppen immigratie

Voordat u denkt: die Natassa gaat zo vlak voor de verkiezingen nog even op de VVD-toer: nee. Nee, nee, nee. Het zal beslist ook propaganda zijn, maar de waarheid moet gezegd worden en die luidt dat premier Mark Rutte Ursula von der Leyen afgelopen dinsdag heeft omgepraat in haar eeuwige eis om steeds meer asielzoekers naar Europa te halen. Het stond bijna niet in de krant en er werd ook heel weinig over gepraat in al die talkshows op tv, maar die zijn daar dan ook veel te suf voor.

 

Lobbyen tegen immigratie

Dinsdag 24 januari was Mark Rutte in Brussel op bezoek bij Ursula von der Leyen. Het was om een topconferentie over immigratie, die van 10 tot 12 februari wordt gehouden, voor te bereiden. Natuurlijk, het is hier verkiezingstijd en het zou zelfs onlogisch zijn als de VVD daar geen gebruik van zou maken om eventjes te zeggen dat de asielstroom ingeperkt dient te worden. Daar ben ik het helemaal mee eens, maar aan de andere kant is er al decennia sprake van een veel te grote instroom van mensen die meestal niet eens vluchtelingen zijn en die zich hier ook niet kunnen aanpassen. Pas sinds vorige zomer kan daar eindelijk eens heel voorzichtig over gepraat worden. Of dat niet eens moet stoppen, want Europa zit tot de nok toe vol met immigranten die zich niet aanpassen en die hier geen toekomst hebben.

De linkse partijen wilden ab-so-luut niets weten over opvang van asielzoekers aka vluchtelingen in hun eigen regio. Ze zagen dan die vreselijke VN-tentenkampen voor zich, waar allerlei narigheid gebeurde en waar die arme mensen een zwaar leven hebben. Ik denk niet dat iemand dát als oplossing voor het vluchtelingenprobleem ziet, om eerlijk te wezen. Dan moet je toch echt wel een Chinese muur voor je kop hebben en totaal geen gevoel. Het is heel erg als een plek onveilig is om te wonen en als de mensen er wegvluchten om te overleven. In een beschaafde wereld, zoals we die allemaal graag zien, moeten er dan degelijke, veilige en goed uitgeruste plekken zijn, niet al te ver weg van waar ze vandaan komen. Daar moeten die mensen dan tijdelijk kunnen verblijven, totdat hun eigen land weer veilig is. Die plekken moeten goed uitgerust zijn met alles wat nodig is om op adem te komen na het meemaken van een oorlog. Dat is stap 1 naar een meer vreedzame wereld. Stap 2 is dan dat we ook eens ophouden met oorlog voeren, maar laten we eerst stap 1 maar eens zien te regelen. Qua betaalbaarheid is het geen enkel probleem, dus het moet doenlijk zijn.

Nou, sinds vorige zomer hebben de linkse partijen dus eindelijk begrepen dat opvang in eigen regio niet betekent dat je die mensen in zo’n zigeunerkamp dumpt en ze dan vergeet. Dat was een gigantische gebeurtenis, die bijna niet eens uitgemeten is in de media. Onterecht hoor. Het onderwerp van ongebreidelde immigratie staat daarmee niet geheel en al voor de propaganda op de agenda. Bovendien is dat wat Rutte voor elkaar heeft gebokst in Brussel echt wel een ommekeer. Tenminste, dat is hoe ik ertegenaan kijk.

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou MA, a Greek journalist in the Netherlands who writes meaningful articles about issues that matter. Thank you very much for the donations that are coming in! But do help Anastasía to become even better known, by supporting her work with a monthly or once-only contribution to Untold Times. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

De moedige premier van Italië

De conferentie over immigratie is pas over een week of twee, maar hij heeft de EU-top in Brussel zover gekregen dat ze niet meer tegen het tegenhouden van immigranten zijn. Die top was zelfs boos om de hekken bij de grenzen in Polen, Bulgarije en Griekenland en weigerde mee te betalen aan het plaatsen en de reparaties die best vaak nodig zijn, aan die dingen. Bootjes afgeladen met gelukszoekers uit Afrikaanse landen moesten en zouden toegelaten worden in Griekenland, Italië en Spanje. De nieuwe Italiaanse premier, de moedige Giorgia Meloni, bracht boten netjes terug en nam een heel aantal zieke immigranten toch in haar land op. Ze oogstte daar grote bewondering voor en ik denk dat dat terecht is. Ja, we willen best mensen helpen hier in Europa en we weten dat wij het hier beter hebben dan in de rest van de wereld, maar we kunnen niet heel Afrika en Azië hier laten wonen. Dat kán gewoon niet.

 

Welvaart overal op de wereld

Persoonlijk denk ik dat deze asielcrisis, waarbij Nederland zodanig uitpuilt dat er dagelijks ongeregeldheden voorkomen in de asielcentra, de opmars is naar een vrediger en eerlijker wereld. Niemand kan immers ontkennen dat de West-Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland het economisch veel en veel beter hebben dan de rest van de wereld. Ook kan niemand ontkennen dat juist deze landen ontzettend hard lobbyen om alle andere landen onder hun macht te krijgen en te houden. Daardoor kunnen die niet ook economisch groeien en dat heeft overal op de wereld kwaad bloed gezet. Dát is bijvoorbeeld ook de grootste reden voor het totaal uit de hand gelopen moslimterrorisme. “Wij willen óók een mooie economie!”, schreeuwen de mensen in moslimlanden en omdat ze niet gehoord worden, zijn ze boos geworden en bommen gaan gooien. Het is verschrikkelijk, maar wij als westerse wereld hadden daar allang iets aan kunnen doen, door die mensen de kans te gunnen om zich ook mooi economisch te ontwikkelen.

Meermalen heb ik verteld dat ook Griekenland die kans niet krijgt van het westen. Ja, we horen bij Europa zogenaamd, maar we mogen alleen maar stikdure leningen afnemen. Het is niet zo dat de westerse landen handel met ons gaan drijven, zodat we het allemáál goed krijgen en niet alleen zij. Precies hetzelfde gebeurt in Oost-Europa en dat is één van de redenen waarom Rusland zo boos op het westen is. Het is omdat de arrogantie van die westerse landen gewoon zó torenhoog is, dat verder niemand een leven mag hebben. Zó bang zijn ze dat ze het zelf minder goed zullen hebben en vooral ook dat zij de baas niet meer zullen zijn op de wereld. Alsof dat erg is! Waarom mag niet iedereen vrij en soeverein zijn? Wat een tirannieke bemoeizucht is dat toch. Het veroorzaakt alleen maar oorlog, armoede, criminaliteit en andere ellende. Ik heb er nooit iets van begrepen, ook niet nu ik weet wat voor sekte erachter zit.

Net zoals de linkse politieke partijen in Nederland, maar ook in andere landen van Europa er lang over deden om te begrijpen dat opvang van asielzoekers niet langer hier in Europa kan, zo moeten alweer de linkse partijen in deze landen nu inzien dat zij de baas niet langer kunnen zijn op onze mooie blauwe planeet. Dat het helemaal niet erg is als er iets gebeurt ergens ver bij je vandaan, waar jij de controle niet over hebt. Relax, mensen! Los je eigen problemen op en laat een ander ook zelf dealen met zijn kwesties en queestes. Heel eerlijk: die mensen zelf willen toch ook liever in hun eigen land wonen? Hun eigen taal spreken met hun familie en vrienden, hun eigen cultuur leven en een goed leven hebben!

 

Frankie Goes To Hollywood zei het in 1995 al: Relax! Hier hebt u hem nog even in de originele versie. Het nummer is geschreven door Holly Johnson, Peter Gill, Mark O’Toole en Brian Nash.

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.