slums-poverty-ruins

Build Back Better of Build Back Backwards?

Build back better: het is de nieuwste rage weer en inmiddels weten de mensen dat er iets bestaat met zo’n naam. Alleen wat ís het? De enige die erover verteld heeft in Nederland, is Thierry Baudet en die wordt zó bizar door het slijk gehaald, dat niet iedereen naar hem durft te luisteren. Misschien durft u naar mij wél te luisteren? Of mijn verhaal stiekum te lezen, zonder dat iemand het weet? Dan laat ik u Baudet horen en nog een paar anderen. Gaan we!

In Amerika is BuildBackBetter al een tijdje onderwerp van gesprek. Joe Biden vindt het helemaal jofel om erover te kletsen en dan gaan de Republikeinen ervoor waarschuwen. Hebben zij gelijk? Of is het onzin om bang te zijn voor enge plannetjes van het WEF, het World Economic Forum en hun Chinese vrinden? Is het aan het gebeuren of zijn het complottheorieën? Wel, hier hebt u een campagnefilmpje van Joe Biden van augustus vorig jaar met een verhaal over BBB.

 

 

Wie financiert Build Back Better?

Wat ík hoor, is dat iedereen maar voor het klimaat moet werken en dat de regering daar miljarden voor uitgeeft. Waar die vandaan komen? Juist: van de belastingbetalers. Banen voor het milieu zijn meestal gesubsidieerde banen ook nog, dus waar gaat Biden al dat geld vandaan halen? Dan wil hij ook nog zorgen dat mensen minder geld aan school voor hun kinderen kwijt zijn. Weer met overheidsgeld, terwijl zoveel bedrijven failliet zijn gegaan door de Covidcrisis en iedereen in het klimaat moet werken. Tenslotte wil hij ‘equity’ voor gekleurde mensen. Equity betekent dat je gelijkheid creëert door positieve discriminatie. Oók weer van overheidsgeld inderdaad! Ziet u de adder onder het gras? Biden kán helemaal al dat geld niet betalen, want dat is er niet. Bovendien: waarom zou je een probleem oplossen dat er niet is? Er ís geen klimaatprobleem. We moeten naar het milieu kijken en zorgen dat er minder plastic gebruikt en weggegooid wordt. Dat mensen eens ophouden met vliegen en dat China eens schoon gaat produceren. Maar daar hoor je Biden niet over en onze eigen regering in Nederland of de EU ook niet.

Hier heb ik Thierry Baudet voor u, die óók Build Back Better uitlegt. Alleen iets eerlijker en duidelijker:

 

 

Thierry Baudet legt gelijk ook uit wat The Great Reset is, het plan van het World Economic Forum. Ik laat het hem uitleggen, want hij is daar heel goed in. Hij zegt dat BBB gaat over alle geld uitgeven aan het klimaat, over oneindige immigratie, over geen bezit meer mogen hebben en de rest mag Baudet u zelf vertellen. Sleutelfiguur is Klaus Schwab, zo’n man uit de EU die “Engels” praat, terwijl hij dat gewoon he-le-maal niet kan. Niet dat ik het wél kan hoor, maar ik waarschuw tenminste van tevoren. Schwab is echt niet om aan te horen, maar die vertelt alles over de plannen voor de toekomst van de linksliberale kliek. Het is eigenlijk zo dat complotdenkers gelijk hebben gekregen. Er zijn geen complottheorieën meer, maar ze zijn allemaal bewaarheid geworden of zijn dat nu aan het worden. Het zijn de mainstreammedia en de linksige politici die in complotten denken! Wel grappig vind ik dat.

 

Build Back Backwards

Dan heb ik namelijk nog twee gewéldige dames uit Amerika voor u: Diamond and Silk van NewsMax. Twee Afro-Amerikaanse zussen met een héle hoop humor, die alles nog duidelijk uitleggen ook. Build Back Backwards, zeggen zij en dat heeft een reden!

U bent weer op de hoogte en kunt nu aan iedereen dit artikel sturen. Dan weet iedereen wat de plannen van de dames en heren globaliseerders zijn. Verwoesting van de hele economie van de hele wereld, zodat we allemaal – hoezee en hiep hiep – in zo’n prachtig krot mogen wonen als die arme, arme mensen op de foto boven dit artikel. Nog meer immigratie en verwoesting van de westerse cultuur, alsmede het blanke ras. Dat moet immers vermengd worden met gekleurd bloed, zodat iedereen grijs wordt. Echt een leuke wereld en als u op D’66, CDA, CU, PvdA, VVD of GroenLinks stemt, is dit binnen een jaar gepiept. Misschien nog even over denken?

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.