truth

Chris Klomp en fake news over Wybren van Haga

Een hele tijd heb ik zoiets gehad van: ach laat die Chris Klomp toch lekker zwetsen. Wat kan het schelen? Maar nu hij een bijzonder giftig stuk over Tweede Kamerlid Wybren van Haga heeft opgekalkt – zoals wij dat vroeger op school noemden – vind ik het welletjes geweest en bemoei ik me er toch mee. Wat hij daar allemaal schrijft, gaat echt alle logica en eergevoel te buiten.

 

Huh waar gaat het overrr?

Laten we wel wezen: ik vind het niet chic dat Van Haga zich vlak vóór de Tweede Kamerverkiezingen eerst bij Forum voor Democratie aansloot om die vlak erná weer te verlaten. De reden waarom – een uitlating van Thierry Baudet die misschien niet leuk was, maar niet fout – vond ik ook niet sympathiek. Baudet had posters gemaakt met een tekst erop over hoe deze tijd van onderdrukking om het coronavirus en diens vaccins lijkt op de jaren ’30 en de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. Het klinkt misschien wel hard en zelf maak ik de vergelijking liever niet, maar het is wel waar dat in deze tijd wéér mensen buitengesloten worden om een heel slechte reden: ze willen zich niet laten inspuiten met een slechts tijdelijk goedgekeurd injectiegoedje, dat nog lang niet getest is en dat veel serieuze bijwerkingen kent. De bijwerkingen worden bovendien door de regering onder tafel geschoven, dus er is een heel goede reden om vraagtekens te plaatsen bij het coronabeleid.

Enfin, hier vindt u het artikel van Klomp over Van Haga. Ik zie dat ik Wybren van Haga nog niet gefeliciteerd heb met het via de rechter terugwinnen van zijn account bij LinkedIn. Hiermee! Het is nog niet zó eenvoudig deze dagen om je recht op vrije meningsuiting op te eisen en daarin ook nog gelijk te krijgen van een rechter. Ook al mompelt die er dan bij dat hij het maar schadelijke desinformatie vindt wat je op LinkedIn meldt. Het juiste woord is overigens misinformatie; de rechter sprak niet eens foutloos Nederlands. Maar een mens mag zulks vinden en een rechter is ook een mens, dus die mag ook slecht geïnformeerd rondlopen en totaal niet begrijpen dat het juist de regering met de media in hun zog en het RIVM zijn, die misinformatie verstrekken. We mogen juist blij zijn met de paar politici die de waarheid nog durven te vertellen; nog wetenschappelijk onderbouwd ook.

Ik begrijp eerlijk gezegd niet waar Chris Klomp de ongekend holle frase vandaan haalt dat volksvertegenwoordiger Van Haga verkeerde informatie zou posten op LinkedIn (of waar ook). Mijn website staat ook bol van de waarschuwingen tegen het coronavaccin en die zijn allemaal gebaseerd op degelijk en vooral onafhankelijk, niet door welke overheid ook vergoed wetenschappelijk onderzoek door de grootste experts die onze mooie blauwe planeet kent. Misschien is dit een goed moment om even de korte video hieronder neer te zetten van de bekende en hogelijk gewaardeerde Amerikaanse vaccindeskundige dr. Carrie Madej. Zij heeft op verzoek van de DOJ – oftewel het Ministerie van Justitie van de staat Georgia – een aantal vaccins onder de microscoop gehouden om te zien wat erin zat. De producenten zijn namelijk niet alleen niet verantwoordelijk voor bijwerkingen van deze spuit, maar ze zijn tevens niet verplicht te melden wat er eigenlijk wel allemaal ín de flesjes spuitwater zit. Er zijn een aantal ingrediënten bekend, maar lang niet allemaal en dat zou Chris Klomp als onderzoeksjournalist moeten weten. Niet alleen dat: hij zou het zijn publiek moeten melden.

 

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou MA, a Greek journalist in the Netherlands who writes meaningful articles about issues that matter. Thank you very much for the donations that are coming in! But do help Anastasía to become even better known, by supporting her work with a monthly or once-only contribution to Untold Times. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Misinformatie door beroemde, zeer ervaren arts-wetenschappers?

Hier is de video van ‘s wereld bekendste en meest ervaren vaccindeskundige arts-wetenschapper dr. Carrie Madej, die zich meer dan 30 jaar lang bezighoudt met vaccins. Het is ongekende schande dat deze autoriteit niet eens haar waarschuwende video’s op YouTube kan zetten, omdat die ze er afdondert met de drogreden ‘misinformatie’ en dat zij en andere specialisten zoals zij moeten uitwijken naar videoplatforms zoals Rumble, Bitchute of Odysee, die de mensen die ze wil bereiken niet eens kennen. Er is geen ander woord voor dit de mond snoeren van mensen dan censuur. Hetzelfde geldt voor radio- en tv-shows waar kritisch wordt nagedacht over het leven en soms getwijfeld wordt aan overheidsbeleid, zoals in een democratie gewoon hoort te zijn.

 

 

Eigenlijk wil ik nog een interview met u delen over wat er in het bloed van gevaccineerde mensen is gevonden door een gepromoveerd alternatief arts (niet therapeut!), die gespecialiseerd is in bloedonderzoek. In de video hieronder interviewt dezelfde Stew Peters dr. Zandre Botha, die vertelt wat ze gezien heeft. Het gaat om vooral een enorm tekort aan zuurstof in het bloed, iets wat kritische mensen die een beetje zoeken naar informatie wel vaker hebben gelezen en wat zeer verontrustend is. Ook zijn er voorwerpen gevonden waarvan niemand weet wat ze kunnen zijn, maar die in ieder geval niet biologisch zijn of in het lichaam thuishoren.

 

 

Misinformatie over de PCR-test en Ivermectine?

Het is algemeen bekend dat de PCR-test geen besmetting kan aangeven en ook niet kan melden of iemand ziek is van corona, oftewel besmettelijk voor anderen. Verder werkt de test met cycli en daarvan worden er vaak veel te veel gebruikt. Een serologische test om aan te tonen dat je antistoffen hebt tegen corona zou veel logischer zijn, maar het probleem daarvan is dat zo’n test Bill Gates en zijn farmaceutenvrienden niet nog stinkender rijk maakt dan ze al zijn. Ik bedoel … de man zegt doodleuk op internationale tv dat hij dolblij is dat hij is gaan investeren in vaccins, want het is zo’n lucratieve business! De man heeft alleen maar twee jaar rechten gestudeerd, dus wat weet hij nou over vaccins? Maar zodra híj op de tv verschijnt, gelooft opeens iedereen hem. En dat terwijl hij als CEO van Microsoft al niet zo aardig was om het maar eufemistisch uit te drukken.

Dan Ivermectine: ik ben geen farmaceutische medicijnenexpert, maar ik heb toch wel begrepen dat Ivermectine zeker niet alleen maar voor dieren wordt voorgeschreven. Het is tevens een middel voor mensen. Als je dat helemaal in het begin van ziekte door het coronavaccin gebruikt of ter voorkoming ervan en liefst in overleg met een arts, schijnt dat je er heel snel vanaf te helpen. Daarbij komt dat Pfizer nú bezig is om een covidpil te fabriceren met als hoofdbestanddeel Ivermectine. Het middel heeft in Afrika miljoenen gevallen van corona weten te voorkomen in anderhalf jaar tijd. Pas toen de Indiase variant erbij kwam, werden er mensen ziek. Dus wat heeft Van Haga fout gezegd?

Dan over de borrelende onderbuiken die Kamerlid Van Haga zogenaamd zou voeden met angst: ik behoor tot die mensen en ik kan u melden dat ik niet in het minst bang ben voor corona. Ik heb het gehad en was in anderhalve dag beter met natuurlijke middelen bovendien. En dat terwijl ik toen nog diabetes had en nog meer auto-immuunziektes. Ook ben ik niet tegen vaccins in het algemeen. Heel erg veel mensen die tegen de covidvaccins zijn, denken ongeveer zoals ik. Er is helemaal geen coronapandemie. De cijfers van zogenaamde coviddoden werden vorig jaar enorm opgeklopt, omdat gewoon iedereen die in een ziekenhuis overleed, als coronadode werd aangemerkt. Bovendien deed het RIVM net alsof er geen gewone griep meer was om de cijfers maar omhoog te trekken en mensen bang te maken. En nu met de vaccins weigeren zowel de meeste artsen als het Lareb bijwerkingen te registreren. Daar zijn dus geen goede statistieken van. Hoezo wetenschap en feiten?

 

ministerie-gentherapie
Gentherapie

Zwerver zonder vaste baan

Zulke misinformatie plaatst ir. Van Haga dus niet op zijn sociale media, wanneer hij kritisch is op de covidvaccins. Vaak komt zijn informatie van de WHO af, die steeds vaker moet meebuigen met de kritische medemens, omdat de leugen dat Covid-19 zo’n killervirus zou zijn en het vaccin ertegen, dat door ons eigen ministerie ‘gentherapie’ wordt genoemd, zo fantastisch en zo veilig. Vooral voor kinderen, die sowieso bijna nooit ziek worden van dat virus en het ook niet doorgeven aan anderen. Het is overduidelijke misinformatie van het RIVM, van het OMT en de minister van VWS Hugo de Jonge om ons te vertellen dat het zogenaamd zo goed zou zijn om je te laten inenten met deze gevaarlijke rommel. Ik kan er echt niet meer van maken! Het werkt nog op je DNA ook. Moet ik nog meer zeggen?

Als ik even naar de biografie van Klomp op zijn eigen website kijk, zie ik dat hij nogal wat jaren heeft rondgezworven in Nieuw-Zeeland, Australië en nog wel meer landen. Niet dat het erg is, maar dat draagt niet echt bij aan een gedegen ervaring als journalist. Hij heeft ook vooral vrijwilligerswerk gedaan en korte banen gehad bij kleine kranten. Ik veroordeel hem er niet om, maar vind wel dat hij een grote mond opendoet over anderen die veel meer gepresteerd hebben. Als je dan Van Haga’s curriculum erbij pakt, zie je dat deze man hard aan zijn carrière gewerkt heeft. Hij heeft bij bijna alle foute bedrijven gewerkt bijvoorbeeld en wist daar ook nog op te klimmen naar leidinggevende functies. Hij weet dus hóé fout die bedrijven zijn – ik had ze zelf ook als klant toen ik mijn talencentrum nog had, want dat zijn nu eenmaal de bedrijven waar je al gauw terechtkomt als je een carrière probeert op te bouwen of, zoals in mijn geval, een inkomen moet vergaren als alleenstaand moeder zonder alimentatie en met een lastige ex én het grootste satanische pedofielennetwerk ter wereld in je nek.

 

Pedofielen geen kinderverkrachters?

Chris Klomp gaat er ontzettend prat op dat hij rechtszaken van criminelen bijwoont en werpt zich op als zeer ervaren journalist op dat vlak. Maar hij zegt ook dat pedofielen meestal geen kinderverkrachters zijn, omdat hij wel eens bij rechtszaken tegen dit soort schorem zit. Monsters die je tegenwoordig pedoseksuelen dient te noemen of zelfs pederasten, omdat ze niet alleen lange armen, maar ook lange tenen hebben. Ik ben zelf slachtoffer van satanisch, ja dus ook ritueel kindermisbruik en kinderhandel en weet uiteraard dat het daarbij om macht gaat. Het gaat echter ook om het uitleven van sadistische vunzigheid. Ik heb er echt geen trek in om weer te moeten vertellen wat er met mij en met anderen allemaal is of wordt uitgespookt, maar als een man een erectie krijgt bij het zien van een kind, heeft hij toch echt pedofiele neigingen. Excuses voor de grove taal, maar hier is de opmerking van Klomp even:

Vervolgens schrijft Klomp er een heel artikel over, want hij komt uiteraard niet weg met zo’n vuile opmerking midden op Twitter. Daarin stelt hij dat pedofilie een officieel erkende stoornis is en dat ‘ie in De Dikke DSM staat. Oh nou, dat zal best hoor Chris. Pedofielen zijn immers satanisten die meestal doordat ze zelf misbruikt zijn en zwaar getraumatiseerd, seksueel gefrustreerd zijn en op kindertjes vallen. De top van deze gruwelijke sekte heeft alle macht in onze wereld en die heeft het ook gepresteerd om pedofilie als een seksuele voorkeur erkend te krijgen, net als hun vereniging Martijn. Het pedohandboek is ook nog altijd niet verboden door demissionair minister Ferd Grapperhaus. Dus ja, als dit allemaal kan, dan kan pedofilie ook als stoornis aangemerkt worden. Dat ís het eigenlijk ook wel, al zou het wel een strafbare en verplicht te behandelen stoornis moeten zijn. Dat is het vooralsnog niet en kijk hoe gevaarlijk dat is. 1,2 miljoen kinderen per jaar worden verhandeld, seksueel misbruikt en/of van hun organen ontdaan en dat zijn officiële cijfers. Het lijkt me een prima idee als Chris Klomp zelf eens gaat kijken naar de misinformatie die hij verspreidt en naar de wetenschap waar hij het altijd over heeft.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.