You are currently viewing Contact met het Trumpteam

Contact met het Trumpteam

Vandaag had ik contact met het Trumpteam en dat vond ik wel een mooi verhaal om hier even te vertellen. Dat is ook nieuws, niet? Het is eigenlijk een interview, ook al praten we dan niet via de bekende tech van telefoon, conferentiebellen of e-mail, maar via de tech van een apparaatje dat zij bij zich dragen. Ik hoef er dan geen, want dat van hen staat op mij gericht. Zo kan ik hen heel vaag zien en een beetje horen. Zij horen mij goed en zien me op een computerscherm. Knappe technologie! Het werkt via meerdere satellieten.

Dit is het team dat alles in het werk stelt om mij, mijn gezin, alle andere kinderen en volwassenen uit de kinder- en mensenhandel te bevrijden; uit de grijpgrage klauwen van Het Systeem aka de satansekte. Over de kinderhandel zeggen ze dat dat medio vorig jaar gestopt is. Wel zijn er nog hier en daar kinderen gevangen, die (schrik niet) misbruikt worden om hun organen te stelen en om hun bloed te drinken. Ja, het adrenochroomverhaal is helaas waar. Ik schrok er ook van, want net als heel veel anderen geloofde ik het niet. Maar tot een paar maanden geleden kon je het zo op AliBaba kopen. Nu niet meer, zoek maar met Google.

Rijke gekken drinken letterlijk bloed, dat van kinderen afkomstig is, die heel erg gemarteld zijn. Dan maken ze een stofje aan dat adrenochroom heet – adrenochrome in het Engels – en dat verjongt degene die het drinkt. Uiteraard kan de wetenschap nooit uitvissen of dit wel echt klopt, want dan moeten ze kinderen onder de 12 jaar zo erg martelen dat ze doodsangst krijgen en dan bloed afnemen. Ik denk niet dat ze dat gedaan hebben. Bovendien gaat het er ook om dat die gekken het geloven, want die mishandelen er kinderen voor en dat moet stoppen. Dat is belangrijker dan de vraag of er wel echt zo’n stofje adrenochroom bestaat. Het mishandelen van kinderen moest gestopt worden en dat is dus gelukt. Rituelen worden nog wel gedaan, maar zonder moorden.

Normaal zou je denken dat je de vooruitgang die je boekt op het gebied van het welzijn van kinderen gelijk zou terugzien in de politiek. Dus dat er eerlijker wetten komen en dat de coronadictatuur bijvoorbeeld stopt. Dat is echter niet direct het geval, want Het Systeem is vorig jaar uiteengevallen. Nu zijn er overal clubjes over die nog kwade dingen doen, zoals het WEF, de EU, de Chinese regering en de Turkse regering. De Democraten in Amerika en in Nederland bijna de voltallige regering, op een paar verstandige Tweede Kamerleden na. Dat zijn de belangrijkste clubs die nog over zijn van dat wereldwijde Systeem. Dus als je één clubje uitschakelt, heeft dat niet meer direct een uitwerking op de rest van de clubjes.

 

Rudy Giuliani

Uiteraard mag ik niet vertellen wie er in het Trumpteam zitten. Wel mag je weten dat er bekende mensen bij zitten en dat Rudy Giuliani hen steunt. Deze man is een ontzettende schat met een gouden hart en hij zou nooit liegen, zoals zijn tegenstanders beweren. Hij is op 25 juni ll. zijn vergunning om in Washington en New York het beroep van advocaat uit te oefenen, kwijtgeraakt. De reden daarvoor is dat hij zogenaamd in strijd met de waarheid twijfels gehad zou hebben over de wettigheid van Joe Bidens overwinning bij de verkiezingen in november vorig jaar. Het is pure censuur om de man daarvoor te schorsen, ook al is het dan tijdelijk en het gaat tegen de wet van vrije meningsuiting in ook. Dat is in Amerika het Eerste Amendement op de Grondwet en dus wel redelijk belangrijk, zou je kunnen zeggen. Er komt een gigantisch officieel onderzoek met hoorzittingen, toeters en bellen erop en eraan. De Democraten zijn nog lang niet van Giuliani af. Hij is een sleutelfiguur in de strijd tegen de Groene Khmer oftewel de Democraten, die binnen een paar maanden tijd een vette puinzooi hebben gemaakt van het land.

Inmiddels is er in Arizona een hertelling gedaan, die drie keer is uitgevoerd door verschillende partijen. Nu wordt ze nog een vierde keer wéér nageteld, dit keer door de Senaat (Eerste Kamer) van Arizona-. Het gaat om ruim 2 miljoen stemmen en helemaal in het begin werd er gezegd dat er in ieder geval rond de 20.000 stemmen onterecht naar Joe Biden waren gegaan, doordat de telmachines niet deugdelijk werkten. Dat is al genoeg – zo heb ik begrepen – om de staat aan Donald Trump toe te kennen (dat die gewonnen heeft). Maar alles wordt nu echt héél ernstig gedaan en we lopen daarom nog niet op de feiten vooruit. Er komt nog een officieel rapport over uit, maar er is nu net al een eerste resultaat naar buiten gebracht door de Senaat in Arizona. Kijk hier maar eens in de tweet en hier kunt u er nog meer over lezen.

 

Verder is het verkiezingscomité van vorig jaar ook in meerdere staten, zoals Wisconsin, Pennsylvania en Georgia bezig een hertelling af te dwingen. De burgers zelf helpen mee en proberen in nog veel meer staten een hertelling te organiseren. In Arizona, maar ook in een aantal andere staten zijn nieuwe stem- en telmachines gekocht in verband met de verkiezingsfraude, die wel degelijk echt is. Het is dus beslist niet zo dat de heer Giuliani maar een beetje aan het raaskallen is, zoals de kranten over hem beweren. Hij is de beste burgemeester ooit geweest, van New York, hij was advocaat-generaal en ook advocaat in dienst van de Amerikaanse staat (US Attorney). Niet iemand om zo even te framen.

 

 


donations-NN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.