alfa-omega

Conversatie met de vrouw van Jezus II

Verder met de conversatie met Martha van Bethanië, een heerlijk slimme en vrije dame van 2000 jaar geleden en ja, de echte vrouw van Jezus. Aan Maria Magdalena kom ik nog niet toe, maar anders is het ook niet spannend! Denk er even aan om een like en een reactie te geven, u in te schrijven voor de nieuwsbrief en mijn artikel(en) te delen. In dit deel gaat het kort over het leven van Jezus en Martha en daarna over een verschrikkelijk wrede coup tegen de joden, die tot op de dag van vandaag een enorme impact op het leven heeft. 

 

Terug naar de tijd van Jezus!

Hier kunt u deel I van mijn interview met Jezus’ vrouw lezen. Dan weet u ook gelijk hoe ik nu zeker weet dat Martha inderdaad Jezus’ vrouw was. Ze hadden zelfs twee zoons! Ik vermoedde het al jaren en er blijken wel meer mensen te zijn, die dat ook vermoeden. Dat moet je er tegenwoordig bij zeggen, want anders word je voor gek uitgemaakt – hiermee dan! Ik weet inmiddels hoe het komt dat wij dit alles niet meer weten. Al die tijd wist ik ergens wel dat er geknoeid moest zijn met de boeken over Jezus’ leven, maar door wie dan en hoe? Wel … ik heb de daders bij de kladden en misschien moeten we daar eens mee aan het werk. Ik begin met een kort stukje over hun leven, want de truc komt pas aan het einde daarvan. Het is te veel informatie voor één artikel, dus ik blijf hier kort en bondig. De hele geschiedenis moet immers op de schop.

Jezus en Martha waren inderdaad de gouverneurs van Israël onder de Romeinen. Vandaar ook het bordje boven Jezus’ vermeende kruis “Koning der Joden”. Dat klopte immers. Ze stonden onder koning Herodes, die koning was van een groter stuk Midden-Oosten en een bruut van een kerel met een gestoorde vrouw en dochter. Misschien kent u het verhaal van Johannes de Doper nog, die mensen in de rivier de Jordaan doopte met als doel om God in hun hart toe te laten. In de tijd waarin Jezus gevangen werd en volgens onze overlevering aan het kruis stierf, had koning Herodes Johannes de Doper laten arresteren. Op één van zijn vuile orgieën liet hij zijn dochter buikdansen voor de kerels die er waren – lekkere familie! – en vroeg zij als dank voor haar optreden om het hoofd van Johannes op een schotel. Romeinen waren bruut hoor. Ze kreeg haar zin en zoals u hieronder kunt zien op het plaatje, zijn bijna alle apostelen van Jezus op bloederige wijze aan hun einde gekomen. Ontzettend triest voor die helden!

 

apostles-of-Jesus-death
Het gruwelijke lot van de apostelen van Jezus (thanks to https://www.churchpop.com)

 

Ik vertelde Martha dat de mensen van tegenwoordig denken dat Jezus niet getrouwd was en dat de meeste priesters daarom ook verplicht celibatair moeten leven. Hoe de westerse kerk is afgedreven en er daardoor zoveel kindermisbruik voorkomt. Martha schrok daar enorm van en zei dat ze gewoon getrouwd waren. Ook hadden ze gewoon een eigen huis, twee zoons en woonden ze niet met familie. O en er woonden ook geen ezels en schapen in de huizen van toen. “Wat denken jullie wel over ons?”, zei ze een beetje verontwaardigd. “Wij zijn beschaafde mensen hoor”. Ze zag een filmpje over hoe we tegenwoordig denken dat de huizen van de oude joden waren, leerde het woord ‘film’ met uitleg van Costas en keurde het af met een schuddend hoofd. En een douche hadden ze ook al in hun tijd, zei ze, toen ze onze douche zag. Een hangende ton die zich met water vulde als het regende, net als in Griekenland soms op het strand. Ik lag in een deuk van het lachen toen ze dit zei. Weten wij veel? Alle kennis uit de oudheid is verdwenen en in de laatste paar eeuwen hebben we hard gewerkt om die terug te halen. Nog niet helemaal gelukt, zo te horen.

Martha was zo verbaasd en teleurgesteld dat wij zo weinig overleveringen uit hun tijd hebben en dat een heleboel dingen gewoon verkeerd in de bijbel staan, dat ik haar gerust moest stellen. Costas en ik hebben immers die mogelijkheid om de verloren kennis op te zoeken in ons geheugen, door terug te gaan in de tijd en te kijken hoe de dingen waren. Martha is de beste informant die we tot nu toe gehad hebben! Het is nog steeds heel moeilijk en we moeten ook uitzoeken wat wetenschappers hebben ontdekt uit het verleden, maar langzaamaan vullen we de hiaten in de verloren gegane universele kennis die er vroeger gewoon was, weer aan. Zodra wij iets ontdekken, komt er meestal al gauw een wetenschapper die het bewijs ervan vindt. Ik wil alleen zo graag óók mijn deel van de eer krijgen en daarom wil ik dat jullie mijn artikelen delen. Ik word immers nóg altijd geblokkeerd op het volledige internet en dus moeten jullie lezers mijn Google zijn. Dat moet toch kunnen?

 

Hoe zag Jezus’ leven eruit?

In hun normale leven waren Jezus en Martha sámen – kijk eens hoe modern! – dus de gouverneurs van Israël. Ze hadden ook twee zoontjes, dus dat was een druk leven. De bijeenkomsten, waar Jezus de mensen hielp met hun dagelijkse leven, door die prachtige verhalen, gelijkenissen, te vertellen, waren ongeveer één keer per maand. Jezus en Martha waren absoluut geen omstreden figuren, maar ze moesten wel zien dat ze de vrede tussen de Romeinen en de joden bewaarden. De Romeinen verjagen ging niet, maar al eerder vertelde ik dat ik de indruk had dat ze een verdrag met hen hadden opgesteld, dat zij over 80 jaar vanaf het jaar 29 waarin Jezus gekruisigd zou worden, dus in het jaar 109 n.C., Israël uit eigen vrije beweging zouden verlaten. Dit werd door Martha bevestigd, maar wat er in het jaar 64 n.C. allemaal gebeurde, is te veel voor één artikel.

Daarom vertel ik kort dat Jezus in dat jaar overleed en Martha een paar maanden later ook. Ze raakte de kinderen kwijt en stierf van verdriet en nog meer, waarover ik nog zal vertellen. Wij denken tegenwoordig met de kennis die we hebben, dat de joden ongeduldig werden van het wachten totdat die brute Romeinen eens opdonderden. Dat ze in dat jaar 64 in opstand kwamen, waarop keizer Nero vanuit Rome zo ongeveer zijn voltallige legers richting Israël stuurde. Dat die een miljoen joden vermoordden, de tempel compleet verwoestten en dat toen al een groot deel van de joden naar Europa vluchtte. Maar zo is het niet gebeurd volgens Martha en ik zag alweer aan haar verbazing over wat wij nu denken, dat ik haar uitleg serieus kon nemen. Hier komt het dus.

 

Wie verwoestte de tempel en vervalste de bijbel?

Het waren niet de joden, die in opstand kwamen tegen de Romeinen en ook waren zij niet degenen die Jezus vermoord hebben. Misschien herinnert u zich nog van de bijbelverhalen van vroeger op school dat de grote vijanden van de joden de Filistijnen waren. Dát waren gepassioneerde duivelsaanbidders, die aan kinderoffers deden en alle gruwelen en martelingen die bij het satanisme horen. Het brein van mensen zo vakkundig in de knoop leggen zoals ze tegenwoordig doen, konden ze toen nog niet, maar stelt u zich maar eens keihard fysiek geweld voor tegen vooral kindjes en vrouwen. En dan ritueel, dus dat er vuren worden aangestoken, dat God wordt belasterd met allerlei griezelige spreuken en er ook verschrikkelijk seksueel misbruik is: groepsverkrachtingen, messteken en de rest kan ik niet eens opschrijven. Als u het wilt weten, zoekt u dan maar eens op ritueel misbruik of satanisme in de zoekmachines van het internet. Hele boeken zijn erover geschreven wat die bruten geloven en wat ze allemaal uitspoken.

Als God boos was in de verhalen van het Oude Testament, was dat omdat de joden soms wel eens bang werden van al die gruwelen van hun buren. Dan gingen ze ook maar een keer offeren aan die Baäl in de hoop dat die hen een beetje met rust liet. De Filistijnen vielen van tijd tot tijd Israël en Judea binnen en ook ontvoerden ze aan één stuk door kleine kindjes om die te offeren aan Baäl. De Romeinen hadden 2000 jaar geleden niet alleen Israël bezet, maar grote delen van het Midden-Oosten, Europa en Noord-Afrika. Hun leger was daardoor zó groot, dat niemand in opstand kon komen tegen hen. Van dr. Bill Warner van Political Islam heb ik geleerd dat het enige dat de Romeinen kon verslaan, iets was wat minstens net zo gewelddadig en vreselijk was: de islam. Enorme woeste legers met mohammedanen aan de poorten van Israël, Griekenland, Koerdistan, Perzië, Arabië, India, Noord-Afrika en Europa. Zij stonden én staan er nog steeds op dat de hele wereld verplicht moslim moet worden en hun teller staat intussen al over het miljard aanhangers.

Heel kort voor nu: in het jaar 64 n.C. begonnen niet de joden, maar de Filistijnen een opstand tegen de Romeinen. Zij deden dat niet omdat ze dachten de Romeinen te kunnen verjagen, maar ze wilden Israël en Judea – het land was immers al eeuwen in tweeën – bezetten om zelf in dat door de joden zo mooi bewerkte land te wonen. Wat hun helemáál dwarszat, was die Jezus met die vrouw van hem, die Martha. Die waren bezig om God in de harten van de mensen te laten wonen, waardoor ze beschermd waren tegen hun aanvallen en magie. Mensen die verrot zijn en Satan aanbidden, willen geen vrede. Zij willen chaos, pijn, ellende en verdriet, want daar léven zij op. Satanisme is echt veel meer dan kindermisbruik! Het is een totaal omgekeerde wereld van lijden voor bijna alle mensen, waarbij een kleine elite zich verschanst achter een dikke muur en er ongenadig luxe op leeft. Onze wereld wordt er nu wéér door bedreigd of eigenlijk moet ik zeggen: onze wereld is altijd beheerst geweest door satanisten. Iedereen weet dat dit de tijd is om die voor eens en voor altijd te overwinnen en achter ons te laten, maar de strijd is nog steeds even hard als altijd.

 

De tempel total loss, een miljoen doden en de bijbel vervalst

Door toedoen van de valse opstand van de Filistijnen tegen de veel sterkere Romeinen is heel Israël verwoest in 70 n.C. en zijn er een miljoen joden vermoord. Zoals ik zei, was dit een opzet met als doel om de joden de schuld ervan te geven. Het was een plan van de Filistijnen om hen Israël en Judea uit te krijgen. Vindt u het gek dat heel veel joden na deze gigantische zwarte plek in hun geschiedenis Jezus ontkenden en hun geloof zoals ze dat al eerder hadden, voortzetten? Ik kan ze goed begrijpen, vooral omdat de christenen het net als zijzelf vanaf dag 1 tot vandaag aan toe nooit gemakkelijk gehad hebben. Nu op dit moment worden er in het hele Midden-Oosten wekelijks kerken binnengevallen door islamieten, die de mensen onder dreiging van onthoofding dwingen moslim te worden en die ook heel veel christenen én joden ‘zomaar’ vermoorden. Omdat ze God aanbidden en niet Satan. De joden zijn onze vrienden!

Als dit de feiten zijn, zouden het dan niet ook de Filistijnen geweest zijn, die de verhalen over Jezus hebben verdraaid? Ik twijfel er niet langer aan. Zij hebben de meeste joden inderdaad weggekregen uit hun land en daarom willen zij zelfs nu niet gewoon vertrekken naar hun eigen land Jordanië. Volgens Martha zijn de echte verhalen over Jezus niet in het jaar 70, maar in de jaren 63-64 geschreven. Vlak voor deze vreselijke aanval op de joden door de Filistijnen. De joden kregen er de schuld van en kijk nu wat een ellende allemaal. De boekrollen met de echte verhalen over Jezus liggen ergens in een grot vlakbij de zee, zei Martha stellig tegen me. “Ze zijn nog niet gevonden, maar dat gaat nu snel gebeuren”. Ik ben benieuwd, beste mensen! Het is echt tijd dat we weten hoe het allemaal écht gegaan is in de tijd van Jezus en dat we de geschiedenis rechtzetten.

We zitten nu opgescheept met een minister – Sigrid Kaag – die stiekem moslim is en de Palestijnen met ladingen geld steunt. Israël wordt ontzettend zwart gemaakt, dat ze zogenaamd zo zionistisch zouden zijn en dat zíj het kwaad zouden zijn. Nee, lieve mensen, Israël is niet verkeerd. Natuurlijk zitten er tussen al die foute families die onze wereld beheersen ook joden, maar vergis u niet: dat zijn geen mensen uit Israël! George Soros hoeft daar niet te komen hoor. Die moeten ze niet, want dat is een verrader. U hebt misschien wel eens gehoord over de Chazaren, een Turks nomadenvolk dat uit het oosten van Siberië kwam. Zij hielden in de achtste eeuw na Christus een stuk land bezet dat een stuk van Oekraïne omvatte, Zuidwest-Rusland, Armenië, Georgië en Azerbeidjan. Op een dag kwam er een ander Turks volk binnenzetten vanuit het oosten, vanuit het zuiden moslims en joden en vanuit het westen christenen: die waren zat van het geweld en de – ja alweer – kinderoffers van deze bruten, waarvoor hún kinderen gestolen werden. Ze eisten dat de Chazaren een normale godsdienst zouden kiezen.

De Chazaren kozen toen voor het jodendom, maar gingen stiekem gewoon door met hun geweld en magie. Dát zijn die enge families van Rockefeller, Rothschild en hoe heten ze allemaal. Dat zijn geen echte joden, maar déze families beheersen grotendeels de wereld nu in onze tijd. Zij bezetten Rusland en maakten er een communistische hel van, onder leiding van Jozef Stalin en Vladimir Lenin, die ook van Chazaarse afkomst waren. Zij verzonnen eveneens die gruwelijke concentratiekampen, waarin de echte joden in de Tweede Wereldoorlog zo bruut werden vermoord. Daar hebben we het nog wel een keer over. De gewone Israëli of joden als je naar hun geloof kijkt, zijn hartstikke aardige mensen, die net als wij God aanbidden. Het zijn gewoon mooie, getalenteerde mensen met enorme humor en wijsheid. Het zijn die Chazaarse nepjoden die hen naar het leven staan en het is hoog tijd om eens een einde te maken aan de verwarring tussen hen!

 

Muziek is wel wat je nodig hebt na dit artikel! Ik heb niet zoveel verstand van Israëlische artiesten, maar als ik iemand anders wil zoeken dan Gad Elbaz van wie ik al vaker iets gedeeld heb, zie ik dat zij hem allemaal nadoen. Minder goed ook nog, dus hier is de Meester! Gad Elbaz brengt met zijn Holocaust Band het nummer Shine On voor u. Positief en gezellig, maar ook hoogst gevoelig:

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.