barbapappa
Huup-huup, barbatruuk!

Corona: regering is kluts kwijt

Alles wat de klok slaat, is tegenwoordig corona, corona en nog eens corona. Daarna eventjes klimaat en dan wéér corona. Nu weer schijnen de ziekenhuizen vol te liggen met coronapatiënten en is het ruziën over of ze nou volliggen met óngevaccineerde of met gévaccineerde mensen. Wel, dat komt u zometeen te weten en ik ga het ook hebben over overbevolking en wat men daar dan weer voor ‘oplossing’ voor heeft.

Vandaag was ik om 8 uur al op, met andere woorden: eindelijk lijk ik het voor elkaar te hebben dat mijn dag- en nachtritme weer is omgedraaid. Daar heb ik hard voor moeten vechten, maar jawel, de aanhouder wint. En de aanhouder wint zelfs nog meer, want ik heb begrepen dat het stoken op ons huis met 5G-straling ook gestopt is, nadat ik er gisteren een boos artikel over had geschreven. Op verzoek van één van mijn contactpersonen uit de regering en ja, ik beloof u plechtig dat ik zal onthullen wie dat zijn.

Maar dan moet u wel doneren, want over 4 dagen is het alweer december en ik heb nog niet eens de helft binnen van waarvan ik moet overleven. U hebt straks een leuke feestmaand en ik moet op een houtje bijten met mijn jongens, terwijl ik ondanks mijn ziekte zulke geweldige artikelen schrijf? Dat laat u toch niet gebeuren? Nadat u gedoneerd hebt, kunt u naar het artikel van vandaag.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Paniek! De ziekenhuizen liggen vol!

Een paar maanden geleden werden we overspoeld met berichten dat alle ziekenhuizen hudje-mudje zouden liggen en de IC’s over de kop liepen. Er bleek geen woord van waar te zijn, maar de demissionaire minister Hugo de Jonge is niet geïnteresseerd in feiten. Hij wil die vaccins waarin zijn vaderland heeft geïnvesteerd op zijn aandringen, verkopen en hij kapt niet met dwingen en forceren, totdat hij dat voor elkaar heeft. Hij mag ze wat ons betreft aan de schillenboer verkopen, want de mensen die nu nog niet gevaccineerd zijn, nemen ze toch niet, wat hij ook doet. Het is ook zíjn probleem en niet het onze, dat hij veel te veel van die jabs heeft ingekocht. Tedros Ghebreyesus (ik noem hem altijd stiekum Allejezus) van de WHO heeft al vaak gezegd dat Afrikaanse landen met weinig geld graag vaccins willen overnemen, dus misschien is dat een optie.

Dus ik word wakker en kijk gezellig bij een kop koffie op Nu.nl. Wat denkt u? Jawel: Brussel wil direct alle vluchten uit Zuid-Afrika stoppen vanwege een nieuwe mutatie. Even zien hoe die dan moet heten, want na de Delta waren ze een paar letters van ons ongevraagd misbruikte alfabet vergeten en zaten ze opeens bij de Lambda. Daarna hoorde ik iemand nog My zeggen, dus als het goed is, is dit dan de Ny-variant, want Zuid-Afrikaanse variant, dát mag men niet zeggen. Dat is racistisch, mensen, pas op. Maar dit was nog niet alles hoor, want het kabinet gokte op milde aanpak en het gevolg is strenge maatregelen, zegt Nu.nl daarna boos tegen ons. Het lijkt wel wraak, vindt u ook niet?

jacquesattali-1981-eng
Tekst Jacques Attal 1981i, Emgels

En wat dacht u van deze? Wat is het, en hoe is het nog te voorkomen? Vier vragen over code zwart. Luguber en dat op je nuchtere maag. Plus ik dacht dat code rood het ergste was. Nee, het kan nog erger. Dit is de laatste dan: Vooral sterfte onder 80plussers. Ja dat is hartstikke triest natuurlijk! Al die opaatjes en omaatjes die onder dwang, wat tegenwoordig dan weer drang genoemd wordt want dat klinkt minder eng ofzo, gevaccineerd zijn, overlijden aan dat vaccin.

Het respect voor ouderen was al een hele tijd verdwenen, maar het is nu zelfs omgetoverd tot haat tegen hen. “Ze eten onze pensioenen op”, hoor je politici soms zeggen. Maar daarvoor betaalden ze toch ook een deel van hun salaris aan zo’n pensioenfonds? Dat die er vervolgens mee gingen dobbelen, is toch de schuld van die opa’s en oma’s niet? Misschien moeten we het nog even hebben over die rare manier om van de mensen af te komen door onze regeringen.

 

Voorspelling uit 1981

Jacques Attali, de adviseur van Franse president François Mittérand, deed een gruwelijke voorspelling in 1981 over een ziekte en de remedie daartegen, die in de toekomst heel veel mensen zou doden. Een hoop nare retoriek daarbij. Het is een stuk uit het boek Avenir de la Vie (Toekomst van het Leven) uit datzelfde jaar door Michel Salomon, die hem interviewde. Een Duitse meneer draagt het hieronder in het Duits voor met Nederlandse ondertiteling en er is een geschreven Engelse vertaling bij (hierboven). Als je dit opzoekt met behulp van Google, vind je alleen factcheckers en daarvan weten we al dat die het in ieder geval altijd verkeerd hebben. Het staat gewoon in dat boek hoor. Attali heeft het gezegd en Michel Salomon heeft het opgeschreven.

 

 

In 1981 wist de elite van de wereld, dus die omhooggevallen corpsballen van de satansekte en de kabbala zeg maar, allang dat er een ziekte zou komen en een remedie daartegen (waarschijnlijk een vaccin), die heel veel mensen de dood zou kosten. Omdat ik deze zelfde lieden al 55 jaar achter me aan heb, weet ik exact hoe ze werken: eerst moet je alle energetische rommel die ze gebruiken, opruimen door in concentratie te proberen alles te zien te krijgen en het dan te verwijderen. Daarna zie je de ‘aardse’ dingen die ze hebben gedaan en dat gaat dan over je bespioneren met technologieën waarvan de gemiddelde ingenieur alleen maar kan dromen, elkaar opbellen en rechters, bazen enzovoort tegen je opstoken met dreigementen en chantage, zodat je geen rechtszaak kunt winnen, geen baan kunt krijgen of houden, geen bedrijf kunt runnen en ga zo nog maar een tijdje door. Het toppunt is dat ze ook aan je gezin komen.

Deze elite wist in 1920 al dat ze de wereldpopulatie wilden uitdunnen met behulp van een vaccin, alleen waren ze er te dom voor om een virus te maken dat iedereen zou doden en een vaccin dat de klus zou afmaken. In de jaren voor 2009 hebben ze zelfs een dode van de Spaanse Griep uit z’n graf gehaald om dat virus te laten herleven. Onnozel, want daarvoor is iedereen al immuun natuurlijk en dat bleek met de Mexicaanse griep, die de betrokken wetenschappers ervan brouwden. Wat ze feitelijk gedaan hebben, is er zelf voor zorgen dat de wereldbevolking enorm is geëxpandeerd. Hoe doe je dat namelijk? Wel, door de mensen te laten lijden, want dan krijgen ze veel kinderen als levensverzekering. Dat leerde ik op de middelbare school al, dus dat weten zij dan ook, zou je denken. Niet blijkbaar.

De enige manier om de wereldpopulatie te laten slinken, is door overal welvaart te creëren. Dan krijgen mensen minder kinderen en heb je al snel veel minder mensen over. Misschien even lastig dat je dan met pensioenen en sociale voorzieningen zoals zorg etcetera in je maag zit, maar dat is na één generatie ook wel klaar als je het goed aanpakt. Nadeel is dan wel dat die vervelende elite niet alle geld naar zichzelf toe kan trekken, want dat moeten de mensen hebben. Waarom willen ze ons trouwens dood hebben met een vaccin? Nou, omdat ze dus denken dat je ziel dan ook doodgaat en dat je niet meer kunt reïncarneren, want daar geloven ze in. Zo simpel zijn die lui! Het is wreed en gemeen wat ze proberen, maar het is bovenal hersenloze flauwekul. Als u het zo beziet, kunt u er nog een beetje om lachen en daar kunnen deze lieden niet tegen.

 

barbapappa
Huup-huup, barbatruuk!

Hou in uw gedachten dat alles een opgeblazen ballon is

Ik zie dat heel veel mensen er zwaar van worden, van al dat oeverloze gezeur over problemen op de wereld. We wéten dat die expres gecreëerd worden en we zien het inmiddels ook voor onze ogen gebeuren. De Grote Verdwijntruc lukt de incompetente regeringsleiders niet meer en dus doorzien steeds meer mensen hun (barba)truukjes. De mensen zijn de corona zát en willen niet meer meewerken aan de iedere keer veranderende en nooit werkende onzinregeltjes.

Zo wil bijvoorbeeld bijna niemand de scholen meer dicht zien, op een paar naargeestige jaloerse Truusjes na. Ook is kinderen vaccineren tegen corona, een ziekte waar ze niet eens last van hebben en terwijl er mensen aan die vaccins overlijden, niet populair. De mensen die dit soort dwangmaatregelen en lockdowns, mondkapjes en coronapassen wél willen, worden door steeds meer mensen als zeikerig ervaren. En het ergste nog, namelijk doodgeboren baby’tjes omdat hun moeder zich heeft laten vaccineren tijdens of voor de zwangerschap, begint ook door te lekken naar de gewone mens. Uiteraard wordt het weer hevig ontkend door de mainstreammedia en wordt er beweerd dat ál die jonge moeders zogenaamd corona zouden hebben. Maar dat kan helemaal niet, aangezien zoveel mensen helemaal niet ziek worden van dat virus. Hoe erg kun je zijn om zoiets ergs te ontkennen?

 

Hoeveel macht heeft de regering nog?

Net als u weet ik ook niet hoeveel macht de demissionaire regering nog heeft om wéér vervelende maatregelen af te dwingen. Ten slotte is iedereen ook zat van het feit dat we bijna een jaar lang geen nieuwe regering hebben en er ook geen nieuwe verkiezingen willen komen. Geen enkele maatregel die genomen is, heeft geholpen, de jeugd heeft heel veel onderwijs gemist, veel bedrijven zijn op de fles gegaan, er zullen ook wel weer onterecht kinderen zijn afgepakt van hun ouders en iedereen is in malaise. Okee, het past bij de plannen van het WEF, dat de plannen van de boze clan die ons allemaal dood wil hebben enzo, heeft overgenomen, maar ze krijgen nu tegenwind.

De mensen willen geen dwang meer. Ze willen gewoon vrij leven en met rust gelaten worden. Dat kan ook prima met dat virus, want bijna niemand wordt er toch ziek van. Mensen weten zichzelf er best tegen te beschermen: daarvoor is de overheid niet nodig om allerlei regels en vaccins af te dwingen. Gooi de maatschappij open, stel een paar klinieken in, waar je je immuunsysteem kunt laten opbloeien en laten we verdergaan met leven. De elite voorbij!

 

Had u nou al gedoneerd? En bent u al geabonneerd op het nieuws op Natassa News? En deelt u het artikel nog even overal waar u kunt? We moeten immers samen Google zijn, aangezien die zijn werk niet doet.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.