fruit

Corona: wat je kunt doen voor je immuunsysteem en je vrije rechten

Er komen steeds meer vragen over wat je kunt doen als je werkgever je probeert te dwingen tot het nemen van een coronavaccin en ook wat je kunt doen om je immuunsysteem te versterken tegen ook weer corona. Ik heb een aantal verstandige adviezen bij elkaar gezocht en een aantal van mezelf daarbij gevoegd.

Ik ben misschien geen jurist, maar had wel een paar goede ideeën gevonden, die andere juristen niet gevonden hadden. Bijvoorbeeld jurisprudentie uit Oekraïne aangaande het recht op privacy en een familieleven uit de EVRM. Daar kreeg iemand vrijstelling van het coronavaccin mee, dus best belangrijk!

Hier is de video op YouTube:

 

 

Hier vindt u de link naar het artikel uit de AD, waarin staat dat het hele land Mark Rutte moe is. Hieronder vindt u de tweet met live video van Mordechai Krispijn op Facebook, maar die u ook zo kunt bekijken.

 

Hier vindt u nog de video van Café Weltschmerz over wat u kunt doen als uw baas om een prik vraagt.

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Denkt u nog even aan het inschrijven voor de nieuwsbrief (u kunt die ook zo instellen dat u hem eens per week of zelfs per maand ontvangt), het delen van dit en graag ook andere artikel(en) en het doen van een donatie voor de onafhankelijke journalistiek. Die kan NIET bestaan zonder donaties!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.