fruit

Corona: wat je kunt doen voor je immuunsysteem en je vrije rechten

Er komen steeds meer vragen over wat je kunt doen als je werkgever je probeert te dwingen tot het nemen van een coronavaccin en ook wat je kunt doen om je immuunsysteem te versterken tegen ook weer corona. Ik heb een aantal verstandige adviezen bij elkaar gezocht en een aantal van mezelf daarbij gevoegd.

Hier is de video op YouTube:

 

 

En hier staat hij op Rumble:

 

 

Hier vindt u de link naar het artikel uit de AD, waarin staat dat het hele land Mark Rutte moe is. Hieronder vindt u de tweet met live video van Mordechai Krispijn op Facebook, maar die u ook zo kunt bekijken.

 

Hier vindt u nog de video van Café Weltschmerz over wat u kunt doen als uw baas om een prik vraagt.

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

En hier míjn eigen juridische video. Ik ben misschien geen jurist, maar had wel een paar goede ideeën gevonden, die andere juristen niet gevonden hadden. Bijvoorbeeld jurisprudentie uit Oekraïne aangaande het recht op privacy en een familieleven uit de EVRM. Daar kreeg iemand vrijstelling van het coronavaccin mee, dus best belangrijk!

 

 

Denkt u nog even aan het inschrijven voor de nieuwsbrief (u kunt die ook zo instellen dat u hem eens per week of zelfs per maand ontvangt), het delen van dit en graag ook andere artikel(en) en het doen van een donatie voor de onafhankelijke journalistiek. Die kan NIET bestaan zonder donaties!

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.