quarantine

Covid-19 en de uitweg

Al een paar keer heb ik over Covid-19 geschreven, het vervelende virus dat onze maatschappij kwelt. Aangezien het verboden is om dat spulletje hydroxychloroquine samen met zink te nemen en nog een paar andere middeltjes waarvan gezegd wordt dat ze helpen, heb ik een natuurlijk voorstel gedaan om eraf te komen. Mensen vonden dat niet echt wat, want ze willen iets wat van een dokter komt. Voor mij onbegrijpelijk, want je neemt toch liever iets wat je gewoon kunt eten of drinken, zou je denken? Maar … er is ook nog iemand die een prachtige documentaire over het coronavirus gemaakt heeft. Waarschijnlijk kent u die al, maar ik wil hem toch nog even voorstellen. Covid-19 en de uitweg.

Echt werken aan hun gezondheid en zorgen dat ze niet meer ziek kunnen worden, is voor bijzónder veel mensen wel 20 bruggen te ver. Ik kan dat niet begrijpen, want wat wil een mens nou liever dan écht gezond zijn en jong blijven enzo? En dat ook nog op een natuurlijke manier … Maar nee, want daarvoor moet je trauma’s verwerken op een fatsoenlijke manier, waardoor ze echt weg zijn en dat willen mensen niet. Dus laten we dan maar gaan naar een meneer die wetenschappelijk heeft uitgezocht waarom de meeste mensen immuun zijn voor het covidvirus. Nico Sloot voor u vandaag!

Het verhaal van de WHO, het RIVM en alle andere nationale organisaties in andere landen die zich met het coronavirus bezighouden, gaat over B-cellen en immunoglobulines. B-cellen zijn een soort witte bloedcellen, die het gevecht aangaan met indringers – ziektekiemen zoals zo’n virus bijvoorbeeld – en die verjagen als het even wil lukken. Deze B-cellen worden weer aangestuurd door zogenaamde T-cellen. De T staat voor ‘thymusklier’, omdat ze net als een goede Franse wijn in een kelder, in uw thymusklier liggen te rijpen. Midden op uw borst. Het officiële Covidverhaal gaat echter niet over deze T-cellen, maar alleen over de soldaatjes zelf: de B-cellen tezamen met de immunoglobulines (IgA, IgM en IgG). Daarbij verzinnen ze dan allerlei chemische goedjes van de farmaceutische industrie, die die geheel versterken en opjagen om harder te werken. Pilletjes en coronavaccins zijn dat dan.

Maar het feit dat de meeste mensen – zeker 98% – resistent zijn voor dat Chinese virus, zoals president Trump het meestal noemde, komt omdat we dus ook nog T-cellen hebben. Bij de meeste mensen zijn juist déze witte bloedcellen krachtig genoeg om dat virus op te ruimen. Dat mag echter niet gezegd worden om de een of andere onbekende reden. Nou ja onbekend: als we dat gewoon zeggen, dan neemt niemand dat vaccin en verdient de heer Gates zijn miljarden niet, ziet u wel. Net als de directeuren van Pfizer en nog een paar farmaceutische bedrijven. Ik stond er stomverbaasd van om te vernemen hoe ontzettend veel geld deze bedrijven wel niet bezitten. Ze geven ook veel uit aan tests en onderzoeken, maar ze verkopen medicijnen echt veel te duur. Vaak worden ze ook nog gesubsidieerd, zoals in het geval van dit covidvaccin.

Hier kunt u de documentaire zien. Hij duurt ongeveer anderhalf uur, maar dan weet u ook echt alles. Niet alleen over het covidvirus, maar ook over hoe geld functioneert enzo. Hier vindt u nog een mooi artikel van Nico Sloot op nieuws.nl. Wat ook niet te behapstukken is, is dat deze keurige meneer van LinkedIn is geschopt en zijn video van YouTube. Zó per se moeten bovengenoemde partijen grof geld verdienen aan dit virus, waarmee zij zonder enige reden de hele maatschappij nu al een jaar lang platgelegd hebben. Als het aan Bill Gates ligt, gaat hij daar fluitend mee door tot diep in 2023 en ik heb hem zelf nog 2026 horen zeggen. Het lijkt me een beter idee om de krachten te bundelen, geen ruzie te maken met elkaar over kleinigheidjes en met ons allen te zorgen dat onze maatschappij geen sinistere kant op gaat, maar een vrolijke die voor iedereen goed is!

Het is gewoon te gek voor woorden dat bijna alle kinderen en jongeren thuiszitten en helemaal gek worden van verveling, terwijl dat virus bijna alleen mensen van boven de 70 of zelfs 80 jaar treft! Vindt u het niet schandalig dat het hele MKB eraan gaat, omdat ze eenvoudigweg niet mogen werken en ondernemers maar moeten zien hoe ze overleven? Is het ook niet eens tijd om iets aan die vreselijke avondklok te doen? Mijn manier wilt u kennelijk niet en dat vind ik erg teleurstellend voor mij en voor anderen. Heel onterecht ook. Maar hé er is er dus nog één. Altijd positief blijven. Met andere woorden: deelt u dit verder, zodat de 16 miljoen mensen die het nog niet hebben gezien in dit land – en 11,5 miljoen in België – het ook kunnen zien. Gecombineerd met míjn pogingen: nog beter.

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.