quarantine

Covid-19 en de uitweg

Al een paar keer heb ik over Covid-19 geschreven, het vervelende virus dat onze maatschappij kwelt. Aangezien het verboden is om dat spulletje hydroxychloroquine samen met zink te nemen en nog een paar andere middeltjes waarvan gezegd wordt dat ze helpen, heb ik een natuurlijk voorstel gedaan om eraf te komen. Mensen vonden dat niet echt wat, want ze willen iets wat van een dokter komt. Voor mij onbegrijpelijk, want je neemt toch liever iets wat je gewoon kunt eten of drinken, zou je denken? Maar … er is ook nog iemand die een prachtige documentaire over het coronavirus gemaakt heeft. Waarschijnlijk kent u die al, maar ik wil hem toch nog even voorstellen. Covid-19 en de uitweg.

Echt werken aan hun gezondheid en zorgen dat ze niet meer ziek kunnen worden, is voor bijzónder veel mensen wel 20 bruggen te ver. Ik kan dat niet begrijpen, want wat wil een mens nou liever dan écht gezond zijn en jong blijven enzo? En dat ook nog op een natuurlijke manier … Maar nee, want daarvoor moet je trauma’s verwerken op een fatsoenlijke manier, waardoor ze echt weg zijn en dat willen mensen niet. Dus laten we dan maar gaan naar een meneer die wetenschappelijk heeft uitgezocht waarom de meeste mensen immuun zijn voor het covidvirus. Nico Sloot voor u vandaag!

Het verhaal van de WHO, het RIVM en alle andere nationale organisaties in andere landen die zich met het coronavirus bezighouden, gaat over B-cellen en immunoglobulines. B-cellen zijn een soort witte bloedcellen, die het gevecht aangaan met indringers – ziektekiemen zoals zo’n virus bijvoorbeeld – en die verjagen als het even wil lukken. Deze B-cellen worden weer aangestuurd door zogenaamde T-cellen. De T staat voor ‘thymusklier’, omdat ze net als een goede Franse wijn in een kelder, in uw thymusklier liggen te rijpen. Midden op uw borst. Het officiële Covidverhaal gaat echter niet over deze T-cellen, maar alleen over de soldaatjes zelf: de B-cellen tezamen met de immunoglobulines (IgA, IgM en IgG). Daarbij verzinnen ze dan allerlei chemische goedjes van de farmaceutische industrie, die die geheel versterken en opjagen om harder te werken. Pilletjes en coronavaccins zijn dat dan.

Maar het feit dat de meeste mensen – zeker 98% – resistent zijn voor dat Chinese virus, zoals president Trump het meestal noemde, komt omdat we dus ook nog T-cellen hebben. Bij de meeste mensen zijn juist déze witte bloedcellen krachtig genoeg om dat virus op te ruimen. Dat mag echter niet gezegd worden om de een of andere onbekende reden. Nou ja onbekend: als we dat gewoon zeggen, dan neemt niemand dat vaccin en verdient de heer Gates zijn miljarden niet, ziet u wel. Net als de directeuren van Pfizer en nog een paar farmaceutische bedrijven. Ik stond er stomver

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.