easter-corona

Iedere dag kom ik weer mensen tegen die nog nooit gehoord hebben van het feit dat Covid-19, het nu al anderhalf jaar lang rondspokende virus, helemaal niet zo gevaarlijk is. Zij weten niet dat de coronamaatregelen geen enkele wetenschappelijke onderbouwing hebben en vinden dat wij, mensen die strijden voor de vrijheid van iedereen, ons kop eens moesten houden. Wij verpesten het immers voor de anderen, want door onze protesten en weigering om mondkapjes te dragen, afstand te houden en ons te laten vaccineren, moeten anderen langer thuiszitten. Het eeuwige narratief van de media. Ik heb een prachtige video doorgestuurd gekregen van een geweldige mevrouw op Twitter. Hij is van iemand die het heel kalm en duidelijk uitlegt. En ik heb nog veel meer, onder andere een recept om zelf hoestsiroop te maken, die ook bij corona of andere longaandoeningen kan helpen.

Lieve mensen: het is net andersom als de media u vertellen! Ik heb wel meer over corona geschreven, maar als u nog steeds denkt dat we in een eerlijke crisis zitten, zijn die artikelen wellicht iets te fel voor niveau 1. Toen ik begon met tuinieren, ging ik ook niet gelijk proberen zaden te vangen uit uitgebloeide bloemen. Eerst in huis proberen de plantjes levend te houden, toen in een pot in de tuin, daarna in de grond zelf en de rest kan ik na zoveel jaar nog altijd niet. Het is gewoon heel moeilijk om uw hele wereld om te kieperen en te durven inzien dat we echt gewoon voor het lapje gehouden worden door een heel klein groepje Malle Medemensen, die overal geld in zien en dat zelf willen houden.

Cruciaal om te weten is dat we nooit meer teruggaan naar het oude normaal, zolang u massaal op de VVD en D’66 stemt. Zij zullen onder alle omstandigheden hun wens om de maatschappij volledig te ontwrichten, uitvoeren. Daarvoor gaan ze letterlijk over lijken: die van onze ouderen, jongeren, kinderen en ondernemers. Ze nemen ons al onze rechten af en nee, die krijgt u echt niet meer terug, zolang deze partijen aan de macht zijn. In Duitsland zijn allemaal rechtszaken aan de gang, omdat de hele coronacrisis nergens op gebaseerd is, behalve op de wil om nog meer macht te krijgen van een kleine groep enorm rijke mensen wereldwijd. Het is níet waar dat de coronamaatregelen vanzelf zullen stoppen. Het vaccinprogramma wordt expres niet snel uitgerold, omdat de regering wil dat de mensen ernaar snakken. Dat wij, de mensen, geloven dat we weer mogen leven als we maar gevaccineerd zijn. Maar dat is niet zo. De crisis zal minstens drie jaar doorgaan en daarbij komt nu ook nog het gesteggel over het klimaat. Het vaccin is bovendien niet goed getest en veroorzaakt heel veel bijwerkingen, naar verwachting ook op de lange termijn.

Ik zou u tientallen video’s van artsen kunnen laten zien en tientallen artikelen met wetenschappelijke onderzoeken over corona. Dat is echter te veel informatie voor één artikel. De mensen die protesteren tegen dit alles, staan er echt ook voor u! U doet er goed aan niet langer tegen te werken en ook om de subjectieve media niet meer te geloven. Dus hier is de video die uw leven in een uur tijd gaat veranderen, door een collega, Tim Gielen. Hij is een stuk beter in het knippen en plakken van video’s dan ik in ieder geval! Ik moet dat echt eens leren. De video was binnen een dag weggehaald van YouTube, dus hier hebt u nog een keer, maar nu van het vrije en democratische Bitchute. Niet mijn favoriet, maar je mot wat).

Afhankelijkheid van ‘experts’

Het wordt een artikel vol video’s, want ik kan geen verhaal over experts houden zonder éven de weergaloze Laurie Anderson, die u misschien nog wel kent van Oh Superman in een grijs verleden, erbij te halen. Hier is ze dan met een fantastisch lied over dat alleen experts problemen kunnen oplossen, maar dat u daarvoor wel eerst een plausibel probleem moet hebben. Daarvoor moet u óók een expert zijn. Vooral als u ‘on Oprah’ wilt (in Oprah Winfrey’s show). Hieronder ga ik verder met mijn relaas.

 

 

Ik zal beginnen met een voorbeeld uit mijn eigen leven. Toen ik in 2010 een praktijk voor genezing begon, wist ik nog niet dat de farmaceutische industrie héél erg per se wilde dat mensen afhankelijk waren van artsen. Dat ikzelf enorme trauma’s uit mijn eerste levensjaren had, die ik niet had kunnen verwerken, omdat ze gewist waren door de daders: de ISS – internationaal Jeugdzorg. Als ik dat toen geweten had, hadden ze mijn praktijk nooit kunnen afpakken en mijn gezin daarna ook niet. Mijn gezondheid en mijn goede reputatie. Als ik toen op de lastercampagne tegen mij op het internet in 2013 had gereageerd met een loeihard kritisch stuk over de medische en farmaceutische sector met goede wetenschappelijke onderbouwing, hadden ze ons wel met rust gelaten. Het punt is dat de ISS per se niet wilde hebben dat ik mijn herinneringen terughaalde. Dan zouden zij immers hun macht kwijt zijn met zulke schandalen, die ze mij en miljoenen andere kindertjes aandoen.

Het terughalen van mijn herinneringen en het genezen ervan was echter nodig om zelf te genezen van de vreselijke ziektes die ik opeens allemaal tegelijkertijd kreeg, zo ongeveer vanaf 2010, direct na mijn echtscheiding. Toen ik mijn leven redde, maakten zij mijn hele leven kapot. Nú weet ik hoe de waarheid in elkaar zit en wat voor belangen er allemaal spelen op de wereld. Daarom ben ik nu weerbaar, want u moet niet denken dat Jeugdzorg mij en mijn gezin ooit met rust zal laten, zonder dat ik hen totaal ten val gebracht heb. Jeugdzorg heeft áltijd gelijk, zal nooit een fout toegeven en al helemáál niet goedmaken. Als ze uw kinderen eenmaal hebben weten te grijpen, krijgt u ze nooit meer terug. Het is de harde waarheid. Ik wil graag dat u óók weerbaar bent tegen onrecht, want daarvan komt er dagelijks meer in uw leven.

 

“U weet niets over het coronavirus, want u bent geen viroloog”

Hoe het dan zit? Wel, er was een enorm grote ‘alternatieve’ sector, die in natuurlijke genezing gespecialiseerd was. Mensen leerden ook veelvuldig zelf hoe ze ziektes in ieder geval konden verbeteren, waardoor ze een beter leven kregen. Dat zat de medische sector dwars, want die wilde volledige controle over ons en maximaal verdienen. Bill Gates zegt doodleuk dat hij miljarden verdient met zijn investeringen in vaccins! Die hele sector van natuurgenezing is aan diggelen geslagen en alle natuurlijke geneesmiddelen zijn feitelijk verboden. En wat dacht u van traumaverwerking? Dat mag u ook niet meer zelf doen tegenwoordig. U moet verplicht naar zo’n goog die even EMDR op u loslaat, want dat is zo lekker voor de verzekering: met EMDR zet u uw trauma’s op slot zonder ze te genezen. Het boeit de verzekering niets dat u daar ziek van wordt. Wat hun wél boeit, is dat u na een sessie of vijf ‘klaar’ bent – lees: hermetisch op slot zit – en dat willen ze nog wel vergoeden. Echte therapie vergoeden ze niet en dus moet u dat zelf kunnen.

De medische sector wil absoluut niet dat wij onszelf genezen met zelfhulp, want ze willen ons afhankelijk zien. En dus wordt iedereen die op een andere manier te werk gaat dan artsen en farmaceuten, met de grond gelijkgemaakt, zodra hij z’n kop boven het maaiveld uitsteekt. Over mij roddelen ze rond dat ik ‘maar’ een simpel mastertje (een doctoraal universitair diploma!) heb en wel op het gebied van taal en cultuur. Met zo’n domme opleiding kun je natuurlijk nóóit beter dan een arts weten wat ziektes zijn en hoe je ze geneest. Nou, wel dus en ik zeg u één ding: om ziektes écht te genezen, hebt u veel meer aan kennis van een paar talen, van allerlei culturen en van muziek gecombineerd met een vette portie liefde in uw donder dan aan een opleiding tot arts. Bovendien kunt u zich inlezen over dat virus en dan kunt u zich prima een mening erover vormen én een manier vinden om het aan te pakken. Als u er al last van hebt, want dat heeft 99,98% van de mensen niet.

 

Hoe geneest u Covid-19?

Covid kunt u prima zelf voorkomen en ook genezen. Uiteraard kan dat met vitamine D, zink, ivermectine en hydroxychloroquine, maar dan geneest u niet in zoverre dat u geen covid meer kunt krijgen. Het kan daarom beter met de hoestsiroop met anijs, die ik hieronder voorstel in de video. Daarbij kunt u ook pepermuntthee nemen. De rest van wat ik eerder noemde (citrusvruchten en mais), werkt ondertussen niet meer, want het virus verandert steeds. Nog één laatste ding: burgemeester Aboutaleb van Rotterdam maakt zich hard voor de moslims, die binnenkort ramadan hebben. Zij krijgen hoogstwaarschijnlijk een uitzonderingspositie, want zíj kunnen niet zonder hun sociale contacten, terwijl wij daar al een jaar zonder moeten leven. Corona geneest u gewoon net als een gewone griep: met kamillethee met een scheutje vers citroensap en een schep honing en vers geperst sinaasappelsap. Als u weer wat praats krijgt, kippesoep! Dat is de snelste manier om eraf te komen.

 

Dit was het voor vandaag! Ik wens u een goede nachtrust en tot de volgende keer. Denk er even aan dat u het artikel deelt overal waar u kunt en een donatie doet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.