movie-clapperboard-action

De gevolgen van kindermisbruik

Als je het over gevolgen van seksueel misbruik hebt, kom je al gauw bij het grote, maar mijns inziens verre van volledige, ACE-onderzoek dat in het begin van deze eeuw plaatsvond. Het is niet altijd mogelijk om alles wetenschappelijk te bewijzen, als je zelf geen laboratorium hebt of geen arts bent, maar ook in een praktijk kun je wel degelijk onderzoek doen en zien wat je patiënten zo’n beetje meemaken. Ik ga het dus hebben over wat ik in de praktijk zie bij mensen met een misbruikverleden.

Eerst netjes beginnen met dat ACE-onderzoek. Linkje naar Harvard University. Dit onderzoek is grof misbruikt door jeugdzorg om opeens aan preventie van misbruik te gaan doen. Niet alleen seksueel, maar ook van iets minder leuke ervaringen voor kinderen. Het ACE-onderzoek wordt misbruikt om kinderen zonder enige reden of aanleiding zomaar uit huis te plaatsen of onder toezicht te stellen door Jeugdzorg. Dat is zelfs nog een stuk kwalijker dan niets doen en dus gaan we gauw verder! De enige lichamelijke ziekte die uit dít onderzoek kwam en die misbruikte mensen vaak hebben, is dan ook diabetes. Verder hebben ze het heel erg over depressies. Mijn ervaringen zijn echt anders!

 

Wat doet een misbruikverleden met je?

Ten eerste zie ik iedere keer weer dat misbruikers – en sowieso van die negatieve mensen – zich aan je vastklitten en dat het een enorme toer is om die weer los te weken. Veel mensen zeggen dan tegen je dat je hén moet loslaten, maar jij bent niet degene die ze vastgepakt heeft. Ze hebben jóú vastgepakt en dus heeft ze de rug toekeren en negeren of ze nóg maar eens met zo’n oefening loslaten geen enkele zin. Je moet ze van je aftrékken en daar is heel wat voor nodig. Ik zal ook daar binnenkort een video voor inspreken. Zolang dit soort gasten aan je vastgeplamuurd zitten, heb je namelijk geen leven en heb je altijd tegenslagen bij letterlijk alles wat je probeert. Ik heb er studie van gemaakt in de jaren dat ik mijn praktijk had en het is helaas de realiteit. Deze mensen maken je ook ziek, juist doordát ze aan je zitten. Ze blokkeren je daardoor en dat geldt ook voor bijvoorbeeld je bloedsomloop, de seintjes van en naar je hersenen en noem alles maar op. Je wordt er lichamelijk ziek van, minstens net zoveel als psychisch.

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou MA, a Greek journalist in the Netherlands who writes meaningful articles about issues that matter. Thank you very much for the donations that are coming in! But do help Anastasía to become even better known, by supporting her work with a monthly or once-only contribution to Untold Times. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

 

Wat zijn zoal ziektes die je ziet na een misbruikverleden? Wel, kijk maar eens naar dit rijtje:

 

 • diabetes type 2
 • MS (multipele sclerose)
 • ziekte van Crohn
 • overgewicht als het misbruik ritueel is. Dat wil zeggen vanaf babyleeftijd en dat gebeurt in satanische gezinnen.

 

Dit is wat ik in mijn praktijk en daarbuiten in mijn privéleven heb gezien wat er gebeurt met mensen, die veel te vroeg hebben moeten leren wat seksualiteit was. Maar er is meer, want kindermisbruik maakt je helemaal kapot. Van top tot teen. Alleen mensen die in de satansekte opgroeien en na hun kindertijd die sekte braaf gaan volgen, kunnen een leven krijgen. Dat wil dan zeggen: een carrière en geld, want een relatie lukt alvast niet en een gezin is heel moeilijk. Dan ben je of een ouder die er bijna nooit is, die zich bedelft onder het werk, steeds op reis moet of iets dergelijks of je gaat scheiden. Toen ik moeder werd, wist ik niet dat ik misbruikt was en ik heb jarenlang moeten vechten om de lieve, verzorgende moeder te zijn die ik wílde zijn. Iedere keer brak er weer iets in me en nu weet ik dat dat de trauma’s waren en de blokkades door die akelige sekteleden die in me zaten om mijn leven kapot te maken.

 

 • Altijd tegenslagen bij alles wat je doet: verlies van baan, het lukt niet om te studeren of een ander diploma te halen, een relatie wil niet, met kinderen is het moeizaam. Ook al ben je lief voor ze, van binnen is het oorlog tegen jezelf. Altijd te weinig geld, spullen die kapot gaan, vrienden die je in de steek laten en altijd wel ergens gedonder in je leven.
 • Op iedere foto waar je op staat, zie je een ander gezicht. Het is dan ook moeilijk om te weten wie je precies bent en om bij jezelf te blijven. Het komt doordat je aan stukken gescheurd bent door het misbruik en niet altijd zo aanwezig bent als andere mensen. Het is geen teken van een meervoudige persoonlijkheid (MPS of DIS), maar gewoon van minder goed jezelf kunnen zijn.
 • Onzekerheid en moeite om voor jezelf op te komen (assertiviteit). Daar wordt hevig misbruik van gemaakt door je omgeving en zodoende is het heel lastig om vrienden te maken en te houden of om met familie om te gaan. Het is bijzonder ingewikkeld en vergt een engelengeduld om jezelf assertiviteit bij te brengen.

 

Assertiviteit aanleren

Al met al sta je wel 100 punten achter in het leven, vergeleken bij mensen die níet misbruikt zijn. Zelf lukte het me pas om assertiviteit te leren, toen ik te zien kreeg hoe hele hordes satanisten – miljarden en iedere keer waren het weer dezelfde ongeveer 50 – binnenin me zaten om me kwaad te doen. Daar werd ik laaiend van en dan schold ik ze net zolang uit, totdat ze opkrasten. Soms was er muziek nodig, soms moest ik ze laten zien dat ik beter kon zingen, koken, kinderen opvoeden of weet ik veel wat voor flut allemaal en soms moest ik ze ook ordinair uitschelden. Het heeft me heel wat gekost om dat te leren, maar na een aantal jaar kreeg ik ze steeds sneller uit me weg. Nu boeit het me niet meer waaróm ze bij me zitten, want ik ben heel simpelweg geen gratis hotel en ook geen voetveeg waar je even overheen mag lopen. Ik sta hier en als je langs me wilt, dan loop je maar mooi om me heen en zo is dat!

Wat ik nog meer gedaan heb? Nou, ik heb welzeker vier hele blocnotes volgekalkt om in de weg zittende overtuigingen tegen elkaar weg te schrijven. Dat laat ik ook nog wel eens zien. Eerst wil ik zien dat jullie me steunen, want ik maak geen video’s meer en schrijf geen artikelen meer die geen lezers bereiken. De satansekte is ook degene die de wereld beheerst, zoals je in mijn vorige artikel hebt kunnen lezen. Zij houden zich bezig met eugenetica, een mengvorm tussen occultisme en wetenschap. Daarmee maken ze de meest ranzige apparatuur, waarmee ze je feilloos kunnen volgen zonder dat je een bug in je huis hebt. Jullie volgen ze niet, maar mij wel want als ík bekendheid krijg, valt de hele sekte om. Dan krijgen we een betere wereld en dat willen zij uiteraard niet.

 

Elkaar steunen!!!

Dus jullie moeten voor mij Google overweldigen, net zoals dr. Robert Malone, de arts van president Trump, dat een paar dagen terug deed. Hij had het in een YouTubeshow van Amerikaanse host Joe Rogan over mass formation psychosis, naar het voorbeeld van de bekende Belgische hoogleraar Mattias Desmet. Die bedoelde ermee dat hij een massahysterie ziet bij veel mensen die het coronabeleid geloven en zich laten vaccineren: doordat ze zich laten opstoken door regering en media tegen kritische mensen die zich níet laten vaccineren tegen corona en dat die gekte hun een negatief soort binding geeft. Een soort van wij met z’n allen tegen het kwaad, namelijk de ongevaccineerden. Hij vond dat een gevaarlijk fenomeen en had erover geschreven. Toen dr. Malone daar vervolgens over sprak in die YouTubeshow in Amerika, ging Google op tilt door de miljoenen keren dat de show overal rondgedeeld werd door luisteraars. Daarna werd de show van YouTube gesmeten en kreeg prof. dr. Desmet een waarschuwing van Google.

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This Post Has 2 Comments

 1. Ludmilla Lubitsch

  Hi Natassa,
  dank voor jouw geweldige werk.
  Omdat ik veel bewondering heb voor jouw doorzettingsvermogen om weer een heel mens te worden, heb ik bovenstaand artikel gedeeld op https://vriendenplek.nl/Ludmilla
  Ik zal regelmatig terug komen om jouw artikelen te lezen en mogelijk weer te delen.
  Hopelijk gaan meer mensen aandacht aan dit onderwerp besteden.
  Dat is de enige manier om er uiteindelijk voor te kunnen zorgen dat satanisch ritueel misbruik ophoudt.
  Veel liefde zend ik jou toe vanuit mijn hart.
  Ludmilla.

  1. Hi Ludmilla, dank je wel voor je reactie en je steun! Wat fijn zeg.
   Maar ik doe dit dus niet alleen om zelf weer heel te worden. De satansekte houdt met haar terreur de hele wereld vast in een doodsgreep. Zij beheersen alles en ik ben hun asset en hun doofpot. Alleen als ik uit hun greep vrijkom, wordt de wereld een mooie plek!

   Liefs en veel succes met je Vriendenplek, Natassa