movie-clapperboard-action

De gevolgen van kindermisbruik

Als je het over gevolgen van seksueel misbruik hebt, kom je al gauw bij het grote, maar mijns inziens verre van volledige, ACE-onderzoek dat in het begin van deze eeuw plaatsvond. Het is niet altijd mogelijk om alles wetenschappelijk te bewijzen, als je zelf geen laboratorium hebt of geen arts bent, maar ook in een praktijk kun je wel degelijk onderzoek doen en zien wat je patiënten zo’n beetje meemaken. Ik ga het dus hebben over wat ik in de praktijk zie bij mensen met een misbruikverleden.

Eerst netjes beginnen met dat ACE-onderzoek. Linkje naar Harvard University. Dit onderzoek is grof misbruikt door jeugdzorg om opeens aan preventie van misbruik te gaan doen. Niet alleen seksueel, maar ook van iets minder leuke ervaringen voor kinderen. Het ACE-onderzoek wordt misbruikt om kinderen zonder enige reden of aanleiding zomaar uit huis te plaatsen of onder toezicht te stellen door Jeugdzorg. Dat is zelfs nog een stuk kwalijker dan niets doen en dus gaan we gauw verder! De enige lichamelijke ziekte die uit dít onderzoek kwam en die misbruikte mensen vaak hebben, is dan ook diabetes. Verder hebben ze het heel erg over depressies. Mijn ervaringen zijn echt anders!

 

Wat doet een misbruikverleden met je?

Ten eerste zie ik iedere keer weer dat misbruikers – en sowieso van die negatieve mensen – zich aan je vastklitten en dat het een enorme toer is om die weer los te weken. Veel mensen zeggen dan tegen je dat je hén moet loslaten, maar jij bent niet degene die ze vastgepakt heeft. Ze hebben jóú vastgepakt en dus heeft ze de rug toekeren en negeren of ze nóg maar eens met zo’n oefening loslaten geen enkele zin. Je moet ze van je aftrékken en daar is heel wat voor nodig. Ik zal ook daar binnenkort een video voor inspreken. Zolang dit soort gasten aan je vastgeplamuurd zitten, heb je namelijk geen leven en heb je altijd tegenslagen bij letterlijk alles wat je probeert. Ik heb er studie van gemaakt in de jaren dat ik mijn praktijk had en het is helaas de realiteit. Deze mensen maken je ook ziek, juist doordát ze aan je zitten. Ze blokkeren je daardoor en dat geldt ook voor bijvoorbeeld je bloedsomloop, de seintjes van en naar je hersenen en noem alles maar op. Je wordt er lichamelijk ziek van, minstens net zoveel als psychisch.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Wat zijn zoal ziektes die je ziet na een misbruikverleden? Wel, kijk maar eens naar dit rijtje:

 

 • diabetes type 2
 • MS (multipele sclerose)
 • ziekte van Crohn
 • overgewicht als het misbruik ritueel is. Dat wil zeggen vanaf babyleeftijd en dat gebeurt in satanische gezinnen.

 

Dit is wat ik in mijn praktijk en daarbuiten in mijn privéleven heb gezien wat er gebeurt met mensen, die veel te vroeg hebben moeten leren wat seksualiteit was. Maar er is meer, want kindermisbruik maakt je helemaal kapot. Van top tot teen. Alleen mensen die in de satansekte opgroeien en na hun kindertijd die sekte braaf gaan volgen, kunnen een leven krijgen. Dat wil dan zeggen: een carrière en geld, want een relatie lukt alvast niet en een gezin is heel moeilijk. Dan ben je of een ouder die er bijna nooit is, die zich bedelft onder het werk, steeds op reis moet of iets dergelijks of je gaat scheiden. Toen ik moeder werd, wist ik niet dat ik misbruikt was en ik heb jarenlang moeten vechten om de lieve, verzorgende moeder te zijn die ik wílde zijn. Iedere keer brak er weer iets in me en nu weet ik dat dat de trauma’s waren en de blokkades door die akelige sekteleden die in me zaten om mijn leven kapot te maken.

 

 • Altijd tegenslagen bij alles wat je doet: verlies van baan, het lukt niet om te studeren of een ander diploma te halen, een relatie wil niet, met kinderen is het moeizaam. Ook al ben je lief voor ze, van binnen is het oorlog tegen jezelf. Altijd te weinig geld, spullen die kapot gaan, vrienden die je in de steek laten en altijd wel ergens gedonder in je leven.
 • Op iedere foto waar je op staat, zie je een ander gezicht. Het is dan ook moeilijk om te weten wie je precies bent en om bij jezelf te blijven. Het komt doordat je aan stukken gescheurd bent door het misbruik en niet altijd zo aanwezig bent als andere mensen. Het is geen teken van een meervoudige persoonlijkheid (MPS of DIS), maar gewoon van minder goed jezelf kunnen zijn.
 • Onzekerheid en moeite om voor jezelf op te komen (assertiviteit). Daar wordt hevig misbruik van gemaakt door je omgeving en zodoende is het heel lastig om vrienden te maken en te houden of om met familie om te gaan. Het is bijzonder ingewikkeld en vergt een engelengeduld om jezelf assertiviteit bij te brengen.

 

Assertiviteit aanleren

Al met al sta je wel 100 punten achter in het leven, vergeleken bij mensen die níet misbruikt zijn. Zelf lukte het me pas om assertiviteit te leren, toen ik te zien kreeg hoe hele hordes satanisten – miljarden en iedere keer waren het weer dezelfde ongeveer 50 – binnenin me zaten om me kwaad te doen. Daar werd ik laaiend van en dan schold ik ze net zolang uit, totdat ze opkrasten. Soms was er muziek nodig, soms moest ik ze laten zien dat ik beter kon zingen, koken, kinderen opvoeden of weet ik veel wat voor flut allemaal en soms moest ik ze ook ordinair uitschelden. Het heeft me heel wat gekost om dat te leren, maar na een aantal jaar kreeg ik ze steeds sneller uit me weg. Nu boeit het me niet meer waaróm ze bij me zitten, want ik ben heel simpelweg geen gratis hotel en ook geen voetveeg waar je even overheen mag lopen. Ik sta hier en als je langs me wilt, dan loop je maar mooi om me heen en zo is dat!

Wat ik nog meer gedaan heb? Nou, ik heb welzeker vier hele blocnotes volgekalkt om in de weg zittende overtuigingen tegen elkaar weg te schrijven. Dat laat ik ook nog wel eens zien. Eerst wil ik zien dat jullie me steunen, want ik maak geen video’s meer en schrijf geen artikelen meer die geen lezers bereiken. De satansekte is ook degene die de wereld beheerst, zoals je in mijn vorige artikel hebt kunnen lezen. Zij houden zich bezig met eugenetica, een mengvorm tussen occultisme en wetenschap. Daarmee maken ze de meest ranzige apparatuur, waarmee ze je feilloos kunnen volgen zonder dat je een bug in je huis hebt. Jullie volgen ze niet, maar mij wel want als ík bekendheid krijg, valt de hele sekte om. Dan krijgen we een betere wereld en dat willen zij uiteraard niet.

 

Elkaar steunen!!!

Dus jullie moeten voor mij Google overweldigen, net zoals dr. Robert Malone, de arts van president Trump, dat een paar dagen terug deed. Hij had het in een YouTubeshow van Amerikaanse host Joe Rogan over mass formation psychosis, naar het voorbeeld van de bekende Belgische hoogleraar Mattias Desmet. Die bedoelde ermee dat hij een massahysterie ziet bij veel mensen die het coronabeleid geloven en zich laten vaccineren: doordat ze zich laten opstoken door regering en media tegen kritische mensen die zich níet laten vaccineren tegen corona en dat die gekte hun een negatief soort binding geeft. Een soort van wij met z’n allen tegen het kwaad, namelijk de ongevaccineerden. Hij vond dat een gevaarlijk fenomeen en had erover geschreven. Toen dr. Malone daar vervolgens over sprak in die YouTubeshow in Amerika, ging Google op tilt door de miljoenen keren dat de show overal rondgedeeld werd door luisteraars. Daarna werd de show van YouTube gesmeten en kreeg prof. dr. Desmet een waarschuwing van Google.

Dat moeten jullie voor mij ook doen, want het is de enige manier om ooit uit de hele impasse te komen van een wereld vol onrecht. De satansekte wil mij en mijn jongens koste wat het kost als gijzelaar behouden, maar ik heb ook nog eens iets te zeggen over mijn leven en dat van mijn twee zoons! Zelf kan ik het dus duidelijk niet veranderen, want ze luisteren me 24/7 af (dat gaat via de satelliet) en blokkeren alles wat ik doe. Jullie moeten dus zorgen dat mijn columns wél door de ruimte knallen! Vandaar ook de deelknoppen, de donatieknop die er niet voor niets zit en de inschrijfknop, die ik niet onder iedere column kan zetten want dan doet hij het niet, maar hij zit keurig netjes en werkend in de rechterkolom naast je. >>>

 

Over assertiviteit gesproken. Ik wacht totdat jullie mij steunen, want dat verdien ik en daarna help ik jullie ook uit de put waar je als misbruikt mens in zit. Ik heb niet eens meer inkomen, want ook dat weet die verrekte sekte tegen te houden. Mijn hele huis gaat steeds verder kapot, ik heb geen kleren meer om aan te trekken, mijn kinderen zijn me afgepakt en bedreigd – ze hebben het ontzettend moeilijk zonder mij – en het is welletjes geweest! Mijn familie kan me niet helpen, want dan gaat die sekte mijn kinderen ontvoeren of misschien nog wel ergere dingen met ze doen. Laatst hebben ze gezorgd dat mijn oudste zoon AL zijn spaargeld kwijtraakte (€17.000) op Metatrader en dat buiten zijn schuld. Zelf kreeg ik €900 per maand van iemand die dat via-via regelde vanuit het kabinet in Den Haag. Zodra de satanisten erachter kwamen, was het in één klap uit en zonder dat kan ik NIET meer leven!

Het is geen kattenpis waar ik in zit en ik wil nu steun van jullie mijn lezers! Zorg dat ik alle aandacht krijg, dat ik donaties krijg en dat iedereen me helpt en steunt! Eén of twee kleine donaties per maand is echt niet voldoende om dit werk te kunnen blijven doen. Ik heb een nieuwe laptop nodig, een microfoon voor de podcasts en alles moet gerepareerd worden. Ik ben er zat van om altijd maar weer in de steek gelaten te worden. Ik besta net zo goed als jullie en heb ook rechten net als jullie. Jullie mogen het niet langer pikken dat mijn gezin en ik gesloopt worden! Eerst mij helpen, dan help ik jullie.

 

Actie!!!⇓

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Ludmilla Lubitsch

  Hi Natassa,
  dank voor jouw geweldige werk.
  Omdat ik veel bewondering heb voor jouw doorzettingsvermogen om weer een heel mens te worden, heb ik bovenstaand artikel gedeeld op https://vriendenplek.nl/Ludmilla
  Ik zal regelmatig terug komen om jouw artikelen te lezen en mogelijk weer te delen.
  Hopelijk gaan meer mensen aandacht aan dit onderwerp besteden.
  Dat is de enige manier om er uiteindelijk voor te kunnen zorgen dat satanisch ritueel misbruik ophoudt.
  Veel liefde zend ik jou toe vanuit mijn hart.
  Ludmilla.

  1. Hi Ludmilla, dank je wel voor je reactie en je steun! Wat fijn zeg.
   Maar ik doe dit dus niet alleen om zelf weer heel te worden. De satansekte houdt met haar terreur de hele wereld vast in een doodsgreep. Zij beheersen alles en ik ben hun asset en hun doofpot. Alleen als ik uit hun greep vrijkom, wordt de wereld een mooie plek!

   Liefs en veel succes met je Vriendenplek, Natassa

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.