ducks-slide

De glijbaan van Pelosi tot Bruls

Ja, ik ben nu dus journalist hè, niet alleen columnist. En een journalist moet onderzoek doen naar verborgen feiten. Tot nog toe deed ik dat gewoon door me naar binnen te keren en dan mezelf te vragen wat ik nog allemaal moet weten over deze of gene schurk. Dan kreeg ik de top van de top en daar de top weer van te zien: de clan Pelosi-Biden-Obama-Bush-Gore-Albright-Winfrey-Cheney, met gelijk daaronder een zootje griezelheksen van de satansekte met de paus en Klaus Schwab daar weer boven. Maar nu moet ik al die dingen niet alleen zien, maar ook bewijzen, dus laten we daar eens mee oefenen. Bent u er klaar voor? AF!

Als je de enórme grip op de wereld wilt hebben die die globalistenclan momenteel heeft, heb je echt niet voldoende aan machtsmiddelen zoals propaganda, vervelende communicatietactieken en een doofpot (moi) om je geheime intriges in te dumpen. De top van de machthebbers ter wereld is dan ook gezamenlijk satanist van geloof en bezit een hele divisie met occulte medewerkers: de satansekte met een miljard adepten – waaronder een héleboel gevangenen – en aan de top dus die vijf griezelheksen van hogepriesteressen, die ik allevijf heb mogen leren kennen in mijn leven. De paus die aan de leiding van deze krengetjes stond, hadden we al vrij gauw van zijn macht ontdaan, want die zat ‘m in zijn scepter waarmee hij zwaaide, als hij ‘Urbi et Orbi!’ uitriep. Op het ding zat een of andere soort straling, die maakte dat de mensen naar hem luisterden. Het was een bepaalde frequentie en verder ben ik te slecht in natuurkunde om het exact te weten. Belangrijker is mijns inziens dat de man die ongebreidelde macht kwijt was op het moment dat wij die staf in 2013 een lesje hadden geleerd.

 

Onderzoek!

Hoe ik opeens op dit onderwerp kom? Wel, op Twitter gaat heden een onderzoek rond (hierboven) van een paar supertwitteraars, die allemaal wob-verzoeken hebben gedaan, waardoor ze hebben kunnen bewijzen dat het RIVM en zelfs een aantal onderdelen van het leger in Nederland tijdens de coronacrisis ons critici de mond hebben zitten snoeren. Niet alleen dat, maar ze vonden tevens uit hoe deze lieden dit kunstje geflikt hebben. Jawel, mensen. Knappe journalistiek en ik was natuurlijk hart-stik-ke jaloers, dat snapt u. Hoe durf je nog te zeggen dat je journalist bent – met een geheime opdrachtgever nog wel – als je totaal niet weet hoe je zulk onderzoek moet doen? Dus ik dacht: wel, dit is het Nederlandse stuk van het desastreuze coronabeleid, maar dat komt weer ergens anders vandaan. Laat mij dan eens uitzoeken waar de opdrachten vandaan komen en hoe ze naar ons toereizen. Ferd Grapperhaus vertelde me immers enige maanden geleden dat de hele mikmak van nieuw overheidsbeleid van het WEF afkomt, waarna het via de EU linea recta naar KMPG gaat, die zorgt dat het wordt uitgevoerd zonder dat de regering erbij betrokken is. Democratie heet dat.

Na enig onderzoek de afgelopen maanden werd de wég bekend, waarlangs de opdrachten voor allerlei onzinnig beleid, zoals verlammende coronaregels, klimaatgeneuzel en Oekraïne-arglist met vluchtelingengejengel reizen. Dat gaat namelijk zo:

 

 Pelosi-Biden <–> WEF –> KPMG –> EU –> nationale overheden –> overheidsinstanties.

 

Dus die Amerikaanse Congress Group zoals ze zichzelf noemen en die ik hierboven opsomde, verzint van alles aan idiote plannen om de wereld om zeep te helpen. Vergeet niet dat de Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken Secretary of State heet: de minister van de staat oftewel de op één na belangrijkste man in het land na de president. Buitenlandse zaken is het allereerste dat de Amerikanen doen en het is urgenter dan hun eigen politie, leger, onderwijs, woningbeleid, volksgezondheid, defensie en zorg. De minister van Defensie komt gelijk ná BuZa en daarna pas the Home Office oftewel het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Voor de Democraten, die de hele overheid in handen hebben in de Verenigde Staten, is het van levensbelang om de baas te zijn op de wereld, zoals u ziet.

Ik geloof dat veel mensen hier in Nederland dit niet goed beseffen, maar zo is het dus wel. Het beheersen van de totale wereldpolitiek is nummer 1 op de agenda van de Amerikanen. Daarna komt een hele tijd niets en dán pas hun eigen zaken. President Trump veranderde dat en toen werd hij met megafraude het Witte Huis uitgekegeld. Iedereen zag de flessentrekkerij bij de verkiezingen, maar niemand kon de daders pakken, aangezien het rechtssysteem ook failliet is in dit land.

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Bewijzen willen we!

Het probleem is nu dat we deze glijbaan van Pelosi tot Bruls dienen te bewijzen om hem omver te halen. En ik ben hier dus niet goed in, maar dat hadden we al geconstateerd. In ieder geval kunnen we stellen dat iemand uit de clan die bedreigd wordt met ontslag, niet de hoogste baas is. Daar gaat madammeke Ursula von der Leyen dus de glijbaan af, kijkt u maar mee:

De EU doet wel vet stoer en probeert uit alle macht de Congress Group te evenaren, maar Brussel kan de ideeën niet eens genereren. Zijn ze niet slecht genoeg voor waarschijnlijk. De EU is vooral één grote warboel van organisaties, comités en toestanden in 27 landen, die elkaar allemaal tegenwerken. De agenda die ze er doordrukken, is niet eens van hen maar van het World Economic Forum – de denktank van Amerika – en zij zijn zelfs geen schakel in het geheel. De EU kunnen we doorstrepen als potentiële wereldmacht.

 

Maar wie is nou dat KPMG?

Ik wilde meer weten over dat mysterieuze KPMG, dat leraren in het onderwijs en ook de inburgering goed kennen, maar verder eigenlijk niemand. In het onderwijs komen ze je iedere twee jaar even melden dat je he-le-maal verkeerd werkt en dat het hele onderwijs op de schop moet, namelijk nu gelijk. Nou, dan moet je naar zo’n training van ze, waar je echt niet zonder slaapmatje en slaapzak naar toe moet gaan. Daar krijg je via je ene oor te horen hoe het dan wél moet volgens KPMG, waarna je weer naar huis gaat, alles via je andere oor weer naar buiten latend. Docenten geven toch wel les op hun eigen manier, daar is geen investeren tegen. Nu weet u wie KPMG is.

kpmg-wef
KPMG is de belangrijkste ‘partner’ van het WEF, niet zomaar één van de zoveel leden.

Deze onsamenhangende organisatie, die zich eigenlijk met geld – accountancy – zou moeten bezighouden volgens hun statuten, bemoeit zich dus ook met het WEF en met de Congress Group. Kijkt u hier maar eens. Of hiernaast in het uittrekseltje van dezelfde pagina.

 

Ook op LinkedIn pocht KPMG met z’n voorname rol binnen het WEF:

 Of course there’s more we can do. With Brexit, trade deals, climate conversations and negotiations in Glasgow all on the agenda, the UK – and the globe’s – prosperity hangs on the ability of governments and businesses to respond to these challenges. KPMG has a part to play too.

 

kmpg-russia
KPMG wil zich niet terugtrekken uit Rusland en Wit-Rusland

Daarom snapte ik aanvankelijk het volgende fragment uit de Times of Israel niet geheel (zie links). Omdat Amerika besloten heeft dat het Rusland gaat doodknuffelen met sancties vanwege de militaire operatie die het land in Oekraïne houdt, moet KPMG zich voor z’n fatsoen ook terugtrekken uit Rusland. Om aan te geven hoe gewéldig slaafs ze zijn, zeggen ze er trots bij dat ze zich óók terugtrekken uit Wit-Rusland. Maar, zeggen ze erbij, eigenlijk is dat wel verrekte problematisch, want we hebben daar allemaal in elkaar vertakte bedrijven zitten bladibla. Zou dit betekenen dat ze gedwongen worden en dat ze er uitgegooid worden à la Ursula, als ze de Befehle niet opvolgen? We gaan het zien, mensen, maar het laatste woord over het geheimzinnige KPMG is nog niet gezegd. Ik denk dat de wereld nog net even te weten zal komen wie ze nog maar waren, voordat ze gekielhaald worden. En ergens denk ik ook dat zowel Rusland als Wit-Rusland zeker niet slechter af zullen zijn zonder dit vertakte accountancybedrijf, dat zich tevens bemoeit met politiek en als doorgeefluik functioneert voor Biden & Pelosi’s Duivelse Deals.

 

Ik weet geenszins of ik hiermee voldoende bewijs heb geleverd voor het glijbaantje van Pelosi richting Bruls (de Nederlandse overheidsorganisaties in onderwijs, zorg, ICT en meer). Wat we wél hebben geleerd – denk ik – is dat KPMG dan misschien niet zo beroemd is als bedrijf, maar dat het wel degelijk een grote rol speelt in de gevestigde orde zoals de globalisten die graag zien. Ik ga slapen, zie u morgen wel weer.

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.