You are currently viewing De tegenpartij!

De tegenpartij!

Ja ik was dus lekker bezig zoals dat heet, om een Powerpointje in malkander te knutselen en een paar websites klaar te zetten om een podcast te maken. En opeens zei de computert: “Doe het verder maar zelf, want ik gaat ervan tusseh!”.

Ik ben dus lid van het Trumpteam en werk al 12 jaar met hen. Alleen wist ik tot een paar weken geleden niet precies wat voor team het nou precies was, waar ik bij hoorde. Ik doe voor hen het energetische werk. Dus ik spoor de kinderen op en ik spoor plannen op, die de globalistische machthebbers met de wereld hebben. Ik adviseer hun over hoe we de weg vrij kunnen maken en wanneer dat op energetische wijze gedaan dient te worden, dan ben ik degene die het uitvoert. Bij ieder ding dat deze griezels van WEF, WHO, ISS, EU enzovoort hebben gepland, moeten er energetische blokkades verwijderd worden. Aangezien alleen ik die zien kan, is mijn werk voor dit team en dus voor een vrije wereld cruciaal. Wanneer ik daarom dingen vertel die anders zijn dan jullie denken, komt dat omdat ík ze uit de eerste hand heb en jullie niet. Geloof je het directe nieuws of dat wat via-via tot je komt?

Met een gecrashte peecee hang je mooi. Want een Powerpointdinges op de telefoon maken, nein das schaffen wir nicht. Dat gaat me net ietsjes te ver. Dus ziede-gij mij nu gewoon zelf zonder niks op den video hieronder even exact vertellen wat jullie straks na de zomervakantie te wachten staat. Een hele kluif, mensen! Geheel in Natassiaanse stijl vertel ik er uyteraerdt tevens bij wat er allemaal aan te doen valt. Dat is namelijk óók een hele kluif.

 

 Even vergeten aan dit artikel toe te voegen: nu ik dit plan van de regering gepubliceerd heb, kan het zijn dat het niet meer gaat gebeuren. Vooral als jullie dit DELEN en heel hard gaan roepen om nieuwe verkiezingen. We hebben wel degelijk invloed op Den Haag!

 

Veel plezier met het bekijken van de video en niet vergeten: delen, inschrijven voor de nieuwsbrief en doneren! Ik heb daar nog nooit eerder om gevraagd, alleen hebben mijn lezers ooit zelf een donatiesysteem opgezet. Zij hadden namelijk wél door hoe onmogelijk het voor mij is om dit werk te doen, terwijl ik constant keihard aangevallen word en geblokkeerd bij alles wat ik doe. Helaas ben ik hen kwijtgeraakt bij één van de vele aanvallen op mijn website en nu moet ik het met onwillige lezers doen, die me nog wantrouwen ook. Hoe denk je dat dat voor mij is?

Alles is hier gratis, maar ik heb hier wel degelijk heel veel kosten aan en die moet ik er wel uithalen. Dus even helpen met wat je kunt! Hier vlak onder vind je de donatieknop. Binnenkort ben ik er niet meer om jullie iedere keer weer te helpen en te steunen. Dat gaat jullie hard vallen! Pas dan weet je wat ik in mijn eentje allemaal voor dit land, dat mij en mijn hele familie zo kapotgemaakt heeft en waar ik geen enkele band mee heb, gedaan heb. Een beetje dankbaarheid kan geen kwaad en volg me op Twitter hè. Ik volg terug tenzij je een slotje hebt.

 

 

 


donations-NN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.