De top van de bazen op aarde en eigen verantwoordelijkheid bij corruptie
Laten we de duivel schaakmet zetten

De top van de bazen op aarde en eigen verantwoordelijkheid bij corruptie

Zo gemakkelijk is het om jezelf te verdedigen als je corrupt bent geweest met een: “Ja, ik kreeg opdracht om het te doen”! Volgende vraag: “Van wie dan?”. Antwoord: “Nou eh ja, ik weet het niet precies hoor. Van het ministerie ofzo”. Er zijn dus 12 ministeries hier in Nederland en nog vijf ministers zonder portefeuille. Niet dat je dan snapt wat een minister zonder portefeuille in het kabinet doet, maar feitelijk 17 ministeries hebben je dus allemaal tegelijk opgebeld om te zeggen dat je mevrouw Vassiliou moest dwarszitten. Geen naam met wie je gesproken hebt en geen idee welk ministerie dan wel. En dan ga je dat doen zonder vragen te stellen! Het had wel een neptelefoontje kunnen zijn. Plus wat is dan je eigen verantwoordelijkheid? In zo’n land leven we en dat gaan we veranderen op mijn manier. Ik leg het uit.

De laatste twee weken heeft mijn wederhelft in Athene – de man die bij me hoort, maar die niet bij me kan zijn door deze corrupte maffiabende – twee rechtszaken over mij gehouden én gewonnen. Eén tegen de ISS en één tegen die verrekte schooldirectrice die mij en mijn gezin al bijna 20 jaar dwarszit. Zij is dus naar Wageningen gekomen met als doel om míj kapot te maken en ze was daar al een paar maanden voordat ik daar kwam wonen! Alles hebben ze opgebiecht, zowel de ISS die zich in Nederland verstopt achter de FIOM (de FIOM is de ISS!) als zij. Maar denkt u dat ík daar iets van te horen krijg? Hmpf! Zelf tegen hen procederen kan ik ook niet, want hier in Nederland is de volledige rechterlijke macht corrupt van boven tot onder, vooral als het over míj gaat.

Waarom ben ik zo belangrijk?

De ISS heeft van niemand opdracht gekregen om mij van mijn ouders af te stelen als baby en te ontvoeren naar een satanistencoven, waar ik ritueel misbruikt werd en zwaar fysiek en geestelijk mishandeld. Van niemand kregen zij opdracht om mij vervolgens van identiteit te wisselen en te laten “adopteren” door een volkomen algeheel en in het bijzonder seksueel gestoord pederast stel gekken, die zelfs door de Raad voor de Kinderbescherming niet kundig werden geacht om een kind op te voeden en om mij daar jarenlang op de meest gruwelijke en sadistische wijze te laten misbruiken en mishandelen. De ISS heeft dat geheel op eigen instigatie gedaan! Omdat het kon. Zoals ik heb verteld, werd mijn geheugen even huppa gewist toen ik bijna 5 jaar was en werden die ouders op slot gezet met een psychologische truc, die iedereen tegenwoordig vrijwillig op zichzelf en ook op hun kinderen toepast: EMDR of EFT, verzinsels van diezelfde satanisten en komend uit de NLP-box van jawel de satanisten. Nog steeds zo geweldig, dat EMDR? Als u dat doet, kunt u niet meer tegen het kwaad vechten! Zelf weten verder, u luistert toch niet naar mij. Wat mijn kundigheid betreft: ik heb taalwetenschap gestudeerd en daar zat ook psycholinguïstiek bij, psychologische taalwetenschap. NLP staat voor NeuroLinguistic Programming. Het is zelfs mijn vakgebied, zoals u ziet. Door de “behandeling met NLP-EFT waren die “ouders” niet meer zó enorm agressief en werd ik niet meer verkracht. Hoera, toen werd ik zwaar geestelijk mishandeld, het volgende feest in mijn vrolijke leven.

Al mijn huisartsen kregen opdracht om mij voor te liegen over alle ziektes die ik ooit zou krijgen. Als je zó zwaar mishandeld bent en het niet meer weet doordat je geheugen door de daders gewist is (!), waardoor je je pijn ook niet meer kunt verwerken, word je langzaamaan ziek. Dat is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en weergegeven in ACE, een onderzoek dat inmiddels wordt misbruikt om kinderen onterecht van goede ouders af te pakken, want oh stel je voor dat er ooit op een dag eens kindermishandeling zou ontstaan. In een goed functionerend gezin dus hè, want daar hebben we het over. Al die huisartsen en alle specialisten in alle ziekenhuizen waar ik ooit in mijn leven geweest ben, hebben de artsen en verpleegkundigen allemaal glashard gelogen over mijn lichamelijke toestand en allemaal hebben ze nóg harder meegedaan aan de hoax dat ik zogenaamd geestelijk niet goed zou zijn. Ik ben geestelijk de meest stabiele persoon die ooit geleefd heeft! Aan wat ik allemaal meemaak, zou ieder ander als baby al doodgegaan zijn. Maar ik heb een helende gave, net als nog een stuk of 30 anderen op de wereld en ik genees dus iedere keer een beetje. Helemaal genezen kan echter pas wanneer deze stinktoko van mij en mijn familie af is, want zij blijven me infecteren met hun gif. Satanisten aanbidden immers de duivel en hebben daar zo hun methodes voor.

Alle advocaten die ik ooit in mijn leven heb betaald en om raad gevraagd, gooiden er met de pet naar in míjn zaken. En voor anderen waren ze allemaal zó goed! Ja voor hen wel, maar voor mij niet, want ze lieten zich corrumperen door een gestoorde pedofiele club gekken uit Genève. Die kennen allerlei typetjes bij ministeries op de hele wereld en die laten ze dan bellen om zogenaamd indruk te maken op degenen die mij weer te gronde moeten richten en dat allemaal doen om zélf hun riante baantje maar lekker te houden. Er is er ook niet één die ooit eerlijk tegen me is geweest en me heeft verteld wat er zich achter mijn rug afspeelt. Zó corrupt zijn mensen met een ego en een goede baan! Als ik dat had en ik moest tegen een klant liegen of diegene kwaad doen, zou ik de zaak weigeren en die klant in het geheim inlichten over wat er gaande was. Ik wel, want ik heb iets wat ruggegraat heet. Ondanks mijn dubbele hernia waar ik mijn leven lang mee moest rondlopen, want ook daar werd over gelogen. Toch laat ík mij niet corrumperen en kan ik niet meer slapen als ík een mooi leven heb, terwijl een klant van me, die een prachtmens is en niets verkeerd heeft gedaan, kapotgemaakt wordt en geen kant meer op kan. Maar hoeveel mensen zijn geestelijk zo gezond en zuiver?

 

De baas op aarde: complotten

Ik ga u nu vertellen wie de baas is hier op aarde en daarvan zult u ontzettend hard schrikken. Namen kan ik niet noemen, want daarvoor moet ik eindelijk dat dossier dat over mij gaat van die ISS in handen hebben. Daar staan alle namen in. Dat kan nog altijd niet, want dat dossier is geprogrammeerd. Als ik het in handen krijg, gaan mijn jongens dood en dat mag nooit gebeuren. Ik moet het dus zien te ontkrachten, wat bijzonder veel werk is en al die tijd loopt mijn leven en dat van mijn kinderen, ouders en man gevaar. De Kinderbescherming heeft het ook en weet ook exact wie ik echt ben, maar die geven het nooit van hun leven. Voor hun baantje geven ze hun leven wel, maar niet om een lieve, onschuldige vrouw en topmoeder te redden met haar twee fantastische kinderen die óók slachtoffer zijn en geen leven hebben. Hoe ze zich dan nog kinderbescherming durven noemen en ‘s nachts kunnen slapen, ik weet het niet. Moet u hun maar vragen.

Okee, er zijn dus mensen die complotdenkers worden genoemd. Laat ik daar eerst eens korte metten mee maken: degenen die de wereld beheersen, zitten in het geniep achter gesloten deuren de boel kapot te programmeren met die NLP van ze, die op wilskracht werkt. Iemand die probeert uit te vissen WIE die bazen toch zijn, wordt onmiddellijk besmeurd met lastercampagnes en nooit meer serieus genomen. Google, Facebook en Twitter zitten in het complot van het blokkeren van hele bedrijven zelfs en dat is allemaal bewezen. In Amerika zijn nú voor de zoveelduizendste keer weer rechtszaken tegen deze drie ondeugden aan de gang, omdat ze dus mensen die het niet eens zijn met de totalitaire linksheid op de wereld de mond snoeren. Dat is verboden volgens de Amerikaanse wet en het zijn Amerikaanse bedrijven, dus die moeten zich net zo goed aan de wet houden als alle anderen. Het is alleen moeilijk dat voor elkaar te krijgen als je het parlement tegen je hebt, omdat dat volzit met corrupte, ranzige lunatics die nooit zullen stemmen voor iets wat eerlijk of goed is.

Maar mensen die zo moedig zijn dat ze blijven zoeken naar de waarheid, zijn NIET gek, paranoïde of complotdenkend. Er IS een deepstate in Amerika. Dat is bewezen en iedereen weet dat daar gewoon, dus waarom mag je dat hier dan opeens niet zeggen? Er zijn satanistische families die aan de top van de macht staan, zowel van Amerika als wereldwijd. Ook dat is bewezen, dus waar is dan het zogenaamde complot? En over het doden van de bevolking middels vaccins bijvoorbeeld: luister gewoon eens naar Bill Gates wat die allemaal uitkraamt op allerlei video’s van shows waarin hij te gast is in Amerika of daarbuiten. Hij zegt letterlijk wat hij van plan is en nóg steeds wil niemand het snappen. En wat dacht u van onze eigen Mark Rutte, die laatst onder ede in de Tweede Kamer doodleuk zei dat hij de wet aan de kant gooit, wanneer hem dat politiek uitkomt. Bent u dan een complotdenker of is de rest psychisch in de war? Het laatste toch, nietwaar?

 

De baas op aarde dus!

Ja, van Google mag je geen kopjes met meer dan drie alinea’s maken, want da’s niet goed voor de SEO. De vindbaarheid in de zoekmachien, weet u wel. Maar hier komt het dan: wie de baas is op aarde. Dat zijn NIET die satanistische of niet (want het zijn echt niet allemaal satanisten en pedofielen) families die bovenaan Amerika staan. De Clintons, de Obama’s, de Bidens, de Epsteins en iedereen die ik vergeten ben. Nee ook niet de Rockefellers, de Rothschilds, de Joris Demminken, de Lubbersen, Ruttes, Brenninkmeijers, koninklijke families of wie ook. Nee! Stel u een maffiabende voor en stel uzelf dan de vraag waar u de top neer zou zetten: middenin het spotlicht bovenaan de macht op aarde? Of liever héél ergens anders waar echt niemand het ooit zal vermoeden? Persoonlijk zou ik het laatste doen en dat is ook wat zij gedaan hebben. Da’s dan punt één.

Ze hebben mij als ultiem slachtoffer en ik mag daarom van hen nóóit aandacht krijgen op het internet of daarbuiten in de media enzovoort. Niemand vat dus dat alles om mij draait, want iedereen heeft een ego en denkt het zelf beter te weten dan ik. Of ze denken dat ik om aandacht verlegen zit. Nee joh, ik ben geestelijk gezond en als ik aandacht wil, schrijf ik wel in mijn dagboek. Maar een negatieve persoon heeft toch altijd een slachtoffer nodig om de schuld op te kunnen afschuiven, dat weet u toch wel? Nou, dat ben ik dus voor de negatieve wereldmacht. Oftewel: de top van deze puinzooi staat om MIJ heen teneinde hun macht, die ze allemaal op mij hebben gebouwd en aan mij hebben gekleefd, te beschermen. Dat is doodnormaal voor de maffia. Vraag maar aan Rudy Giuliani hoe die maffia die hij in New York heeft ontmanteld, in elkaar stak qua organisatie. En je ziet het ook in bijvoorbeeld zo’n serie als The Godfather of welke Marvelserie ook die over maffia gaat: de top zit lekker te relaxen in een villa aan zee of realistischer nog: die zit zich kapot te stressen in een huis waar ze niet uit kunnen, want dan zijn ze hun leven niet zeker. En niemand weet eigenlijk wie de ultieme baas is. Maakt niet uit welk boek of welke serie u erbij pakt: dat is hoe de maffia werkt en de bazen van de wereld zijn de maffia. De top ervan dus.

Duzzz … er is een persoon die hun grot van Ali Baba is: de plek waar ze hun doofpot hebben – Natassa Vassiliou, aangenaam kennis te maken. Ik word als stop gebruikt om hun doofpot dicht te houden. Ze hebben óók een groter en fysiek roversnest waar ze zich ophouden: in Amsterdam bij de kabbalavereniging en nog algemener heel Nederland is hun roversnest. Deze lieden doen namelijk ook aan een vuile soort van kabbala, waarmee ze anderen en vooral mij dus, kwaad doen en ook gebeurtenissen programmeren. Ze plannen ze zoals u al weet, maar de duivel gebruikt ook magie. Magie, dat is programmeren met NLP-achtige praktijken. Zo kun je voordat je iets gaat organiseren, éérst bepalen dat het überhaupt gaat gebeuren en dat het geheim blijft. Daarna ga je organiseren. Als je dus bijvoorbeeld dat coronaschandaal wilt uitgraven, is het niet genoeg om rechtszaken aan te spannen en fysiek te vechten met demonstraties en geschreeuw op Twitter. Dat moet óók, maar de basis ervan is dat het vastgeprogrammeerd zit, net als uw hersenen die u nota bene vrijwillig hebt laten saboteren met EMDR. Zó vast zit het. Nooit iemand die ooit nog bij uw ongewenste herinneringen kan komen. Ik heb het meegemaakt, dus vertel mij wat.

 

Wie staan er dus boven die Amerikaanse families?

Vraag me niet waarom, maar het mishandelen, martelen en misbruiken van kinderen is ten eerste waar en ten tweede is het kennelijk ergens voor nodig. Waarvoor dan? Wel, om de macht van Satan op aarde te behouden. Heel simpel: om deze vuile toko aan de macht te houden. Alles zit doodeenvoudig in elkaar als je het uitzoekt. Satan oftewel het kwaad keert het goede om, toch? Nou, zij moeten iets hebben, waardoor het goede altijd omgekeerd blijft en dat zijn die verschrikkingen met kinderen. Dat is hoogst effectief, omdat het zo erg is dat niemand het durft te geloven of er zelfs maar over durft praten. Zodra er in een gezin of in een instelling of waar ook kinderen worden misbruikt, staat het hele Jeugdzorg stijf van schrik en kunnen ze niets meer. Daar zit namelijk de ISS achter met hun satanistenvriendjes. Maar net als bij de Wizard of Oz is de uiteindelijke tovenaar een lel van een loser. Leest u maar verder.

Boven de hoogste politieke macht op aarde, bestaande uit machtige politieke leiders in Amerika, EU, China en die engerd van een Navalny in Rusland, staan exact VIER mensen, die u ook gerust monsters mag noemen van mij. Hun namen kan ik niet noemen, maar zij zijn totaal onbekend, niet rijk of zichtbaar machtig en toch zijn zij de baas. Geen joodse of zionistische mensen! Geen van de vier heeft joodse roots (ze verschuilen zich achter de joden), maar ze doen wel aan corrupte kabbala. Eén van hen is de vrouw die zogenaamd mijn biologische moeder zou zijn volgens de Kinderbescherming en de FIOM. Dat is ze dus niet. Wat ze wel is: de top van de wereldmacht. Nummer twee is de duivel zelf, namelijk een vrouw die u niet zult mogen, maar van wie u nóóit zult durven vermoeden dat zíj nou Satan is. Toch is zij het. Zij heeft ooit een lieve jongen ingepalmd die verliefd op mij was, maar waar ik niet van wist. Wij waren goede vrienden en ik was 16. Zij moest en zou hem hebben en daarvoor moest ík kapot. Hij wilde haar immers niet en slechteriken moeten altijd een slachtoffer hebben. Als de duivel zelf wist zij wie ik ben. Dit kreng heeft haar hele leven achter mij aangejaagd, terwijl ik van niets wist en haar allang was vergeten.

Nummer drie zit in de Eerste Kamer als griffier en juridisch adviseur. Hij probeerde mijn praktijk kapot te krijgen en dat is hem gelukt met een leugencampagne over mij, die van geen kant klopte. Maar ja, vriendjes met Satan hè … Toen ik in december jl. een mail stuurde naar alle Eerste Kamerleden hierover, kreeg ik slechts van één iemand een mailtje terug. Heel gemeen en akelig was het. Nummer vier is de heks van een schooldirectrice van mijn jongste zoons basisschool in Wageningen. Deze vier idioten zitten direct of anders wel indirect achter ALLE onrecht, alle natuurrampen, alle corruptie, alle verkiezingsfraude, de coronacrisis, alle honger, prostitutie, kindertjes die op straat moeten wonen, criminaliteit en de droogte in Afrika: alles wat erg is, is uiteindelijk hun schuld. Zij programmeren het, bellen allerlei types op die anderen moeten corrumperen en als die niet doen wat zij opdragen, maken ze ze kapot. Doodsimpel. Kijk maar wat ze mij allemaal hebben aangedaan, mijn ouders, mijn jongens en mijn man. Kijk maar naar iedereen die aan de kant wordt gezet, vermoord en verwoest, omdat ze niet in het plaatje passen van madam Satan die inderdaad dus een vrouw is.

 

Hoe u kunt helpen

Terwijl ik dit zit te schrijven, word ik voor de zoveelhonderdste maal gestalkt door een raar telefoonnummer. Zoals u ziet, staat degene die met dit nummer belt, bekend als uiterst hinderlijk en ook gevaarlijk. Het kan natuurlijk toeval zijn, maar er zijn ook van die cyberfanaten die anderen kunnen laten bellen door zulke nummers. Aangezien het mij wel érg vaak overkomt, is het niet onmogelijk dat ik ergens op een lijst sta en daar moet ik maar eens af, niet? En van alle verdere zwarte lijsten die er bestaan, want ik heb tabak van het onrecht de hele tijd tegen mij en mijn familie. Ze zorgen dat mijn postpakketten niet aankomen, dat ik geldproblemen krijg die onoplosbaar zijn, dat mijn kinderen het slecht hebben en niet snappen hoe het kan dat ik altijd weer aangevallen word (en ik ze dus niet kan helpen in hun leven of opvoeden als moeder!), dat ik geen baan kan krijgen, geen bedrijf kan runnen of hoe dan ook een inkomen verdienen en het moet afgelopen zijn.

Wat u daarvoor kunt doen? In ieder geval OPHOUDEN met EMDR en aanverwante gevaarlijke onzin gebruiken en mijn berichten delen! Als u uw hersenen laat programmeren, zijn die in handen van deze club. Dan kunt u niet meer helemaal zuiver zijn, want u bent niet meer helemaal wie u hoort te zijn. Hebt u trauma’s? Verwerk ze op de manier die ík aanreik en die de enige wetenschappelijke én correcte manier is. Verder: u weet nu dat dit de top van de wereldmacht is: Vier Nederlandse gekken die geen macht lijken te hebben, maar ondertussen. Als iemand bij de VN niet naar ze luistert, laten ze die even een ramp overkomen en klaar is Kees. Niemand weet immers dat ze Miep van driehoogachter zijn? The Wizard of Oz, ik zei het. Zolang je maar erge dingen laat gebeuren, heeft niemand door dat je niks bent. En de duivel heeft magische krachten zoals u weet. Die kan iedereen kapot krijgen, ook al is ze drie keer 0 in het leven. Dat is juist het perfecte rookgordijn. Je mot toch wat als duivel, niet?

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.