baby-pillow
De held van de week is Mike Lindell van webwinkel My Pillow

De vrijheidsstrijd in Amerika

Genieten is het, om de Amerikaanse vrijheidsstrijd te volgen. In Nederland is er nog steeds maar weinig echte tegenstand tegen het regime – dat wat ons regeert, kunnen we immers geen regering meer noemen. Maar in de Verenigde Staten gaat het hard tegen hard en ik heb er veel plezier in om de opmerkingen over en weer te horen. Bovendien staan er minstens twee politici op het punt afgezet te worden en als u weet hoe dat dáár gaat, kunnen we het hier misschien nadoen. De regering deed de Amerikaanse gefraudeerde verkiezingen toch ook na? Dan kunnen wij het ook!

Eerst iets wat heel triest is. De laatste tijd schijnen er vaak Chinezen en ook wel andere Aziatische mensen in de Verenigde Staten te worden aangevallen of zelfs vermoord. Het is omdat het covidvirus daarvandaan komt en sommige mensen niet begrijpen dat niet iedere Aziaat daar iets aan kan doen, maar dat het de Chinese regering is, die er schuldig aan is. Aziaten maken 28% van de bevolking uit in Amerika en hier vindt u een bericht uit Atlanta, de hoofdstad van Georgia, waar de afgelopen week maar liefst acht mensen zijn vermoord. Het gros ervan was Aziatisch en het is overigens nog niet duidelijk of het een racistische moord was. Denkt u er wel even aan dat het de BBC is die het schrijft? Even het wokegehalte filteren is geen slecht idee. De moordenaar is al wel gevonden en gearresteerd.

 

The “sugartruth” en visolie

Ook heb ik nog iets over gezondheid. Al jaren roep ik dat suiker helemaal niet zo ongezond is en ook niet de duivel is. Niet alleen dat: toen ik laatst van mijn moeder (via-via) een recept ontving voor hoestsiroop, ging daar een vétte lading suiker in. Ik heb het braaf ingenomen, hoewel flink tegensputterend, want ondanks dat ik best weet dat je niet dik wordt van suiker, blijf ik bang dat het misschien toch wel zo is en dat ik nog 200 kilo moet worden. Het is niet gebeurd, beste mensen en ik dacht vervolgens: ik kan ook gewoon eens proberen te zien waarom die suiker in die siroop zit. Dus ik stelde me een fles siroop voor, die ik in gedachten in één keer leegzoop en toen zag ik het: de suiker drong helemaal diep tot in mijn longen door en samen met het water en het anijsextract dat erin zat, haalde het de boze bacteriën die mijn longen zo chronisch ziek maakten (ik ben vaak benauwd), er vakkundig uit.

Ik was de laatste jaren ongelofelijk uitgeput. Het laatste jaar kon ik niet eens meer uit bed komen en dat werd steeds erger. Wat ik ook probeerde, het werkte niet. Duivels uit mijn systeem trekken deed niets, alles wat ik aan voeding probeerde niet, bidden niet en zelfs de chroompillen hielpen niet. IJzerpillen zorgden alleen maar voor obstipatie, vanille dat je ijzerbalans op peil hoort te houden, deed z’n werk niet, bosbessen- en sinaasappelsap werkte niet, Floradix niet en vitamine C en D-pilletjes lieten het ook afweten. Volgende poging was dus die hoestsiroop, die vól met suiker zat. En guess what? Ik heb weer wat energie en lig nog maar halve dagen in bed. Ik denk dat ik nog een fles maak. Volgens de wetenschap word je juist moe van suiker, krijg je er zo’n mist van in je hoofd en doet je spijsvertering het niet door suiker. Nou … ik ervaar precies het tegenovergestelde. Ik begin te geloven dat Costas gelijk misschien wel heeft.

De arts op de video die ik zometeen deel, zegt dat het probleem suiker is en niet (fructose-)glucosesiroop. U weet wel, dat vervelende goedje dat van mais gemaakt wordt en waar u wél allerlei klachten door krijgt. Hij zegt dat de suikerindustrie de bijwerkingen van suiker verhuld heeft, terwijl de waarheid net andersom is: fructose-glucosesiroop verschuilt zich achter suiker en nu denkt iedereen dat dat de duivel is. Wat tegenwoordig gegeven wordt aan diabetici om de suiker te compenseren, is berberine-extract. Dát is nou een gif en wel een alkaloïde. Het spulletje wordt helemaal opgehemeld door de wetenschap, maar ik heb altijd al gewaarschuwd: pas op met giftige stoffen die als medicijn verkocht worden. Gif is géén medicijn, tenzij u in de jungle gestrand bent na een vliegtuigongeluk en er niets anders is om u te redden van een dodelijke spinnenbeet. Hier even de Amerikaanse wetenschap voor u met een totaal fout filmpje over berberine en suiker.

Gisteren nog vertelde ik in mijn video dat visolie helemaal niet zo goed voor u is. Er kan dan wel veel van dat omega-3 vetzuur in zitten, maar als u het mij vraagt, zeg ik dan: “Waarom zou je die omega-vetzuren überhaupt scheiden? Ze horen toch bij elkaar? Beter olijf- of zonnebloemolie nemen, want daar zitten ze allemaal in”. Hoe dan ook, onderzoek wees recentelijk uit dat visolie in ieder geval niet helpt bij atrial fibrillation (boezemfibrilleren). Het is één van de bekendste oorzaken van hartfalen en eerder werd daar visolie voor geadviseerd, in combinatie met vitamine D. Beide lijken geen enkel resultaat te hebben op deze ziekte. Aan vitamine D heeft bijna de hele planeet een tekort, maar het grootste deel ervan dient u via buitenlucht binnen te krijgen. Uiteraard kunt u er pilletje van nemen in de winter, maar zoals u weet ben ik er geen groot voorstander van.

 

Gouverneurs afgezet in New York en Californië

Nu goed nieuws. De gouverneur van Californië, Gavin Newsom, stelt zich ongelófelijk aan wat het coronavirus betreft. Alle restaurants moeten dicht, zelfs in de open lucht en dat terwijl ze daar 12 maanden per jaar zomer hebben. Zelf houdt hij zich totaal niet aan zijn eigen regels en dat heeft kwaad bloed gezet. Mensen zijn ook boos omdat Hollywood wél aan het werk mag en eigen regels lijkt te hebben. Verder doet Big Tech aan censuur op het internet, vooral op sociale media, en ook daar hebben de mensen het mee gehad. Er waren anderhalf miljoen handtekeningen nodig om een impeachment tegen Newsom te starten: een aanklacht wegens slecht functioneren, die moet leiden tot afzetting. Afgelopen woensdag is de handtekeningenlijst ingeleverd en er stonden ruim 2 miljoen handtekeningen op. Ik denk niet dat deze meneer het nog lang zal maken.

Er is er nog één die op het puntje van zijn stoel zit: Andrew Cuomo, gouverneur van New York. Ik heb het al een paar keer gemeld, maar er zit weinig beweging in. De man wil gewoon coûte que coûte blijven zitten en ontkent iedere beschuldiging, die tegen hem gedaan wordt. Zijn partij heeft hem laten schieten, want zo gaat dat bij de maffia: iemand die te ver gaat en de sympathie verliest van z’n achterban, wordt geofferd voor de voortgang van de maffia zelf. Cuomo heeft nog een broer, Chris, die de presentator van een nieuwsprogramma op CNN is. Hij probeert het voor zijn broer op te nemen, maar dat mag niet voor de wet en hij heeft al een paar keer geen show mogen doen om die reden. Verder vertelt hij wel meer rare dingen de laatste tijd, dus het kan best zijn dat de hele familie in één klap weg is straks. Alleen Kamala Harris heeft de gouverneur nog niet laten vallen, aldus Sean Hannity, nieuwshost bij FoxNews. De beschuldigingen zijn overigens dat Cuomo een heleboel ouderen in verzorgingstehuizen heeft laten doodgaan vorig jaar vanwege zijn slechte coronabeleid, dat een heleboel bedrijven daardoor op de fles zijn gegaan en hij heeft ook nog een heleboel vrouwen aangerand. Tenminste, er zijn alweer 8 klachten binnen.

Er wordt ook nog gefluisterd dat Meghan Markle, de Amerikaanse vrouw van prins Harry, mee wil doen met de volgende presidentsverkiezingen in 2024. Persoonlijk geloof ik er geen woord van, maar hier hebt u de roddel. Ze schijnt met de Democraten gepraat te hebben. Last but not least is daar Gretchen Whitmer, de gouverneur van Michigan. Er is een paar maanden geleden al geprobeerd om haar weg te krijgen, maar het parlement in Michigan wilde er niets van horen en de rechtbank ook niet. Nu is ze wéér aan de beurt, want ook zij hanteert ijzeren covidregels die haar staat geen goed doen. Mensen zijn woedend en terecht.

 

Frauduleuze verkiezingen

In de Verenigde Staten is dus een federale staat en dan is iedere staat ook nog bijna een apart land met een complete regering en alle toeters en bellen van dien. Aangezien er politici voor twee Kamers gekozen dienen te worden, zijn er iedere twee jaar verkiezingen en soms ook nog tussendoor. Plus burgemeesters worden er gekozen, niet aangesteld zoals in Nederland. Ná de verkiezing waarbij president Trump op onnavolgbare wijze ‘verloor’ aan nota bene Joe Biden die niet eens één zin correct kan uitspreken, die brute plannen heeft voor het land en voor wie niemand naar zijn campagnerally’s kwam, zijn er nog meer deelverkiezingen geweest. Een aantal daarvan zijn niet naar tevredenheid verlopen. In Georgia is alweer fraude gevonden bij de verkiezing van twee nieuwe senatoren bijvoorbeeld.

De onderzoeken naar fraude bij al die verkiezingen worden nog altijd voortgezet, maar bijna geen rechter durft uitspraak te doen ten gunste van Donald Trump. Ik ga u ook vertellen waarom ik denk dat dat zo is: in Nederland weet je niet eens wie de rechter is in de meeste zaken, maar in Amerika komen rechters die belangrijke uitspraken doen, met naam, toenaam en hun gezicht op tv, op het internet en in de krant. Het is dan niet zo eenvoudig om beslissingen te nemen, die tegen de wil van de oppermachtige Democraten ingaan. Het zou niet de eerste keer zijn dat je als rechter of officier belaagd werd door gewelddadige tegenstanders. Op de Supreme Court, die meestal vertaald wordt met ‘Hooggerechtshof’, terwijl in Nederland de Hoge Raad de hoogste rechtbank is, heeft de nieuwste rechter Amy Coney Barrett nog niet eens de kans gehad om een zaak over president Trump te beoordelen. Dat mag ze pas als ze wat langer aan is. Bovendien is geen enkele van de acht rechtszaken die Trump heeft ingediend, afgewezen op inhoudelijke gronden. De rechters zijn simpelweg bang, dat is alles.

Hier hebt u een voorbeeld van een rechter in Michigan, die Trump verdedigt: de briefstemmen daar waren niet wettig namelijk en dus is de puinzooi die erdoor veroorzaakt is met valse stemmen etcetera ook onwettig. Eerder liet ik al zien dat in Pennsylvania en Georgia toch wel rechtszaken over de verkiezingen zijn gewonnen. Het is een strijd om gerechtigheid te krijgen. Het Congress (Tweede Kamer) zit daarbij tegen, want daarin hebben de blokstemmende Democraten een meerderheid, maar Joe Biden maakt zo’n enorme troep van het land, dat ook zij beginnen in te zien dat hun partij echt erg ziek is. Trouwens Iran, Rusland en China hebben wel enige invloed proberen uit te oefenen op de verkiezingen van afgelopen november, zo meldt NewsMax, maar dat heeft geen resultaat gehad op hoe de verkiezingen zijn verlopen of wat er uitgekomen is. Momenteel zijn gesprekken tussen de senaat, het parlement en Biden spaakgelopen, omdat Biden per se in de kieswet wil vastleggen dat briefstemmen legaal is en zelfs zonder identiteitskaart. Die altijd geweldig vrolijke senator James Lindsay ziet er vermoeid uit.

 

 

Joe Biden en zijn politiek

Jen Psaki, de dartele perswoordvoerder van Biden die nooit op de hoogte is van wat er gebeurt en die haar baas’ politieke escapades allang niet meer verdedigen kan, zei laatst dat Noord-Korea de regering-Biden aan het ‘belazeren’ was. Daarna zei ze gauw dat het altijd het doel van de Amerikaanse regering was om de vrede te bewaren. Ja het woord belazeren is bijzonder vreedzaam. Antwoord kreeg ze er niet op, echt raar, niet? In 2019 zei Kim Jung-Un eens dat Biden een hond met hondsdolheid was, die maar gauw dood moest. Dit komt regelrecht uit de Koreaanse pers, vertaald door NeonNettle. Inmiddels heeft Kims zus Kim Yo-Jong gereageerd met de volgende legendarische woorden: “Als Amerika de komende vier jaar rustig wil slapen, moet het geen stank meer veroorzaken door buskruit te schieten”. Dat gaat lekker en Noord-Korea is bijna de buur van de Verenigde Staten. Alleen de Stille Oceaan en Japan zitten ertussen. De door president Trump gestarte en zeer vruchtbare vredesonderhandelingen zijn gestopt. Voordat ik het vergeet: Biden heeft van maar liefst 21 (!) staten rechtszaken aan zijn broek hangen en een boos Canada tegen zich, vanwege het sluiten van de Keystone XL olie- en gaspijplijn van Canada naar Texas, die tienduizenden banen heeft gekost en nog veel meer in andere staten.

Joe Biden overtuigde eerst de beide Amerikaanse continenten ervan dat ze maar massaal naar de US moesten komen. Nu ze er dan zijn aangekomen en een aantal al binnen zijn, waar ze vette problemen veroorzaken, vindt hij het toch niet meer zo jofel en laat hij ze weten dat ze toch maar terug naar huis moeten. Iedereen spreekt er schande van, vooral omdat hij altijd zijn mond zo vol had van Trump die die zogenaamd ‘kinderen in kooien propte’. Nou … dat doen de regering-Biden nu. Al die oude kooien die president Trump had vervangen door gebouwen, worden nu opnieuw gebruikt voor … jawel: kinderen. Die hebben wekenlang gelopen en komen vaak helemaal uitgedroogd bij de Amerikaanse grens aan. Veel immigranten hebben ook ziektes bij zich en worden niet getest bij de grens. Nog erger: drugkartels en kinderhandelaren (u weet wel: kinderen die geprogrammeerd worden om pedofielen ‘diensten’ te verlenen – dat bestaat immers zogenaamd niet) groeien als paddestoelen uit de grond. Het is één grote noodsituatie en hier is even een video erover.

 

 

 

Woke, woker, wokish

Ik hoorde vandaag dat de bibliotheken zelfs in Nederland tegenwoordig al overbevolkt zijn door dragqueens, die niet alleen kleine kindertjes voorlezen, maar ze ook totaal in de war maken met hun gezever over geslacht en het veranderen daarvan. In de VS gebeurt dit ook, maar niet alleen in de bieb maar ook op scholen. Het begint al bij kindjes van de kinderopvang, dus van een jaar of twee. Heel veel parlementsleden schreeuwen er heel hard over, maar … hun stemmen worden alleen maar op de Republikeinse mediakanalen gehoord en geschreven. Ik las laatst op Twitter dat er nu een zaak is van een meiske van DRIE jaar dat een keer tegen haar ouders had gezegd dat ze een jongetje wilde worden. En nu zegt de wet van Californië – snapt u nu de afzetting van gouverneur Newsom? – dat het kindje ‘recht‘ heeft op het krijgen van puberteitsblokkers. Ouders kunnen er niets tegen doen. Ja, misschien de pillen vervangen door snoepjes … Ik kan het niet meer vinden, maar dit verhaal is wel net zo schokkend:

 

 

Ik heb het teruggevonden. Het was een podcast van meneer Rudy Giuliani, the Mayor of the World, met Jaco Booyens die zich bezighoudt met kinderhandel en er wel wat over weet:

 

 

Een federale rechter heeft de New York Times en de Washington Post beschuldigd van schokkende partijdigheid tegen Republikeinen. Ondertussen zijn veel Afrikaanse of zwarte Amerikanen zát van het gezeur van de Democraten en lopen ze massaal over naar de Republikeinse partij.

 

Twee nieuwe Socialemediaplatforms!

Het eerste nieuwe sociale medium gaat Vocl heten en wordt momenteel opgericht door Mike Lindell. Misschien kent u deze held wel, van zijn enorme bedrijf My Pillow. Hij zorgde vorig jaar dat alle zorgmedewerkers in het hele land medische mondkapjes kregen, toen niemand nog wist hoe ze er zoveel moesten kopen. Toen hij echter president Trump steunde, werd zijn website van de host (van het internet) afgegooid, wilde niemand hem meer hosten en moest hij via interviews op NewsMax en OANN, de Republikeinse kanalen, leven. Inmiddels heeft hij zijn eigen servers, zodat hij niet afhankelijk is van een hostingsbedrijf. Op het nieuwe platform voor sociale media kun je straks video’s en audio’s laten horen en allerlei dingen doen, die tot nu toe nog niet mogelijk zijn op andere platforms. En: er is vrije meningsuiting.

Mike Lindell was voor $1,3 miljard aangeklaagd door Dominion, het bedrijf van de frauduleuze tel- en stemmachines die in de VS gebruikt worden en waarvan iedereen heel goed weet dat ze corrupt zijn. Hij mocht geen kritiek uiten op Dominion, maar inmiddels heeft Lindell Dominion terug aangeklaagd met zelfs twee rechtszaken: één op eigen naam en één op naam van zijn bedrijf. In het artikel over Vocl uit Business Insider kunt u zien hoe ontzettend gemeen de linkse media zijn. Ze framen deze ongelofelijk vrolijke en krachtige man totdat hij niet meer op kan staan, maar hij vecht gewoon door. Hij draagt een groot kruis om te laten zien dat hij in God gelooft en van Hem kracht ontvangt. Gelukkig zijn er ook veel mensen die veel respect voor hem hebben.

Net komt een bericht binnen van NewsMax dat de rechter van het Hooggerechtshof (Court of Appeals) van het District of Columbia, het stukje federaal grondgebied waar Washington ligt, bepaald heeft dat de media anti-Republikeins zijn en een bedreiging voor de democratie. Ziet u wel: de Supreme Court heet in het Nederlands Hoge Raad, niet Hooggerechtshof. Leuk dat ik het goed had gezien. Andrew Giuliani zegt op NewsMax iets feitelijks over hoe groot NewsMax eigenlijk is, want de tegenstanders van een vrije pers doen net alsof het kanaal niets voorstelt. Het is een video van een paar minuten met de zoon van Rudy Giuliani, maar het lukt me niet om hem hier te embedden.

 

Fijne avond nog en een goede week alvast!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.