kids-sisters

De ware toedracht

Er gebeurt momenteel zoveel op de wereld dat ik er mijn hele website mee kan vullen. Alleen al het Marokkaanse elftal dat zonet even Het Legendarische Portugal met Cristiano Ronaldo en al klopte en Frankrijk dat net scoorde tegen aartsvijand Engeland. En wat dacht u van het Nederlandse elftal, dat zo oneerlijk gedwarsboomd werd door een woest Argentijns elftal plus bevooroordeelde Spaanse scheidsrechter, dat het zelfs nadat het de wanhopige stand van 0-2 had weten te corrigeren, alsnog nét verloor met penalty’s.

Nog weer Twitterdossiers zijn de lucht ingelaten door nieuwe algemeen directeur Elon Musk. Daaruit blijkt hoezeer Twitter is misbruikt door de linkse politiek op zo ongeveer de hele wereld als hun propagandamachine. Elton John – weet je hem nog, de artiest met de grootste brillencollectie ooit? – verdween met de staart tussen de benen van het platform na vrijgave der documenten. Die heeft ongetwijfeld een en ander op zijn kerfstok. Zonde toch van al die grote artiesten! Ik heb even een liedje van hem hier rechts in het menu voor het geval je hem niet meer kent. Trouwens in China heeft een clubje studenten een heuse onzichtbaarheidsmantel uitgevonden. Wat moeten die een lol gehad hebben toen ‘ie het echt deed! De mantel zorgt dat je niet gespot wordt door al die beveiligingscamera’s in het Chinese. Er is nog veel meer en ik hou het voor morgen om over te schrijven.

De CEO – of algemeen directeur in normaal Nederlands – van farmaceutisch bedrijf en Covidvaccinmaker Pfizer weigert voor een onderzoekscommissie van het EU-parlement te verschijnen. Van Bourla weten we allang dat hij geen zuivere koffie is, maar hij zal beslist nog meer misdaan hebben dan we tot nu toe hebben kunnen ontdekken. Ik kan nog zo een half uur doorgaan, maar het allergrootste nieuws is dat de allerlaatste clan van de satansekte die de wereld in z’n tang hield, het voor gezien houdt. O ja voordat ik het vergeet: in het Capitool ofwel het parlementsgebouw van de Amerikaanse staat Illinois hing altijd een Joodse menora, stond iets religieus van de natives en stond een christelijk kruis. Sinds gisteren staat er ook een duveltje bij in het kader der inclusie, want satanisme is ook een eh … godsdienst nietwaar?

Eerst even Untold Times steunen en dan door naar het grote nieuws, waar verder niemand op de wereld van op de hoogte is en dat je dús alleen hier leest. Vandaar ook de websitevertaler in het rechtermenu.

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou MA, a Greek journalist in the Netherlands who writes meaningful articles about issues that matter. Thank you very much for the donations that are coming in! But do help Anastasía to become even better known, by supporting her work with a monthly or once-only contribution to Untold Times. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Satansekte druipt af

In mijn laatste video en artikel had ik er al wat over geschreven: er was nog één clubje van de satansekte dat bezig was mijn leven, maar dat van jullie zeker niet in mindere mate, in de war te schoppen. Niet met voetbal, maar met ongeloveloze apparaatjes, waarmee ze zo met één druk op de knop even 5G-internetgolven konden rondsturen. Jawel, daarmee konden ze zo een hele menigte niet alleen uiteendrijven, maar ook opstoken tegen alles wat en iedereen die goed en positief enzo is. Ze konden ook je DNA even in de war sturen oftewel allerlei functies gewoon doodleuk in de UIT-stand zetten met ook een druk op de knop van hetzelfde machientje. Het zag eruit als zo’n miniradio die je meeneemt op vakantie om via de korte golf het Nederlandse nieuws te volgen.

Ik was zo woedend toen ik het zag, dat ik niet eens meer gevraagd heb. Het kan me niks schelen wat het allemaal is: als het maar STOPT en wel nu. Vervelende is wel dat deze kluit van 13 Gigantisch Gekke Gekken nogal váák op De Knop heeft gedrukt en dat je dat niet zomaar even in een paar minuutjes weer goed hebt. Dat gaat wel weken duren, zo niet langer om de hele wereld gedeprogrammeerd te krijgen. Maar in ieder geval wordt het nu niet meer nóg erger en gaat het allemaal met kleine stapjes vooruit. Ik merk bij mezelf dat ik steeds ontspannener word en steeds meer dingen kan. Qua gezondheid en qua talenten ook. Het gaat heel langzaam, maar het gebeurt wel degelijk. Misschien merk je het bij jezelf ook wel. Je kunt nu wel dénken dat je zo wakker bent, maar als je dat écht was, had je mij wel gesteund. Dat deed je niet omdat je niet mocht van die duvelse dwazen hier uit Nederland. En ze kwamen lang niet allemaal van de universiteit van Leiden en die dubieuze studentenclub Minerva. Zeker de helft heeft in Groningen gestudeerd of heeft gewoon niet gestudeerd. De top van deze sekte bestaat echt niet alleen maar uit autistische gymnasiasten met te veel geld en te hoge banen. Nee.

 

Mijn verhaal even gecorrigeerd

Toen ik 2 dagen oud was, werd ik dus door die sekte en hun ontvoerorgaan de ISS ontvoerd naar hun lievelingsland Nederland en hun favo stad Amsterdammeke. Mijn ouders vonden me 8 dagen later, helaas al ritueel verkracht door die ranzige sekte. Dat doen ze immers altijd met baby’s en bijna niemand weet zelfs dat over ze. Mijn ouders namen me mee met behulp van – jawel! – de Russische KGB naar Griekenland, waar ze me direct lieten dopen. Dat is namelijk een bescherming tegen het kwaad en bovendien was ik dan ingeschreven als HUN kind, wat ik immers ook ben. De ‘Ollanders hadden me gelijk maar even een valse geboorteakte gegeven, zoals ik al wel verteld heb, maar in Griekenland waren kerk en staat nog één in die tijd en dus lieten ze me met een omweg inschrijven via de kerk. Maar toen ze de kerk uitkwamen, stonden er soldaten van de CIA en de toch wel zeer terechte spionnen van de KGB waren verdreven. Die schoten op mijn ouders, gristen mij uit mijn vaders armen en stoven weg met mij in de auto.

Mijn ouders konden me pas terugvinden toen ik bijna 9 maanden was, vlak voor mijn illegale adoptie in Emmen door het zelfs voor het doen van satanisten zeer brute koppel Dijkhuis en Stolk. Maar ze kregen me niet mee en daarom hebben ze in de tussentijd een soort beweging tegen kinderontvoering opgericht in Griekenland. En wie denk je dat gelijk lid werden? Ja: Costas’ ouders. De twee schatten die mijn schoonouders hadden moeten worden, maar die ik niet eens heb mogen ontmoeten. (Ondertussen maakt Frankrijk net 2-1 tegen Engeland via Giroud in de 77e minuut). Toen ik bijna drieënhalf was – iets eerder dan ik eerder dacht – wonnen mijn ouders mij terug op de ICC, de International Criminal Court in Den Haag. Ik herinner me nu weer (nadat de ISS mijn geheugen nota bene gewist had!) hoe die illegale bruten mij meesleurden het vliegveld van Schiphol over en hoe ze mij aan mijn moeder teruggaven. “Hier heb je dat vervelende kind. Hou maar, wij willen haar niet terug”.

Toch werd ik ongeveer een jaar daarna wéér ontvoerd, maar niet alleen deze keer. Ik had in de tussentijd een zusje gekregen, het baby’tje Constantina van 7 maanden oud en die werd óók ontvoerd. Zij naar de Noord-Griekse stad Kavala, ik naar de duivelse gekken terug. Die kregen iedere keer smeergeld van de satanisten om mij te houden. Dat wilden ze niet, want ze waren het spuugzat om voor ouders te moeten spelen, terwijl ze dat echt totaal niet konden. Het meest ongelofelijke nog is dat ik mijn zusje in Thessaloniki terugvond, zonder te weten wie ze was. We studeerden allebei Franse letteren in die tijd en ik zat bij de Mousiki Omada, onze (ontzettend saaie) muziekgroep. Wij wilden in het Frans zingen, maar sommige studenten durfden dat niet gelijk en in plaats van hen te stimuleren, dwong één van de hoogleraren die erbij zat, ons om Griekse poëzie uit de jaren ’60 te brengen. En dat terwijl we in die tijd zulke mooie muziek hadden met óók poëtische teksten. Mijn zusje wilde graag meedoen, maar had te weinig tijd vanwege haar werk. Toch werden we dikke vriendinnen en we zeiden allebei altijd dat ze zussen waren. Heel bijzonder als je dat zo duidelijk voelt, terwijl je allebei niet weet wie je bent.

 

Boy meets girl

Duzzz … het verhaal van hoe Costas, de man die bij me hoort, en ik elkaar ontmoetten is nóg weer anders nu. De ware toedracht dan eindelijk! Waarom dit zo belangrijk is? Wel, ik ben immers de ultieme gevangene van deze gestoorde en wrede sekte, die kindertjes ontvoert, verkracht en vermoordt. Omdat die sekte MIJ nog altijd vasthoudt na 56 jaar, zit de hele wereld in de ellende en dreigt er een enorme dictatuur te komen, die nooit meer afgezet zal kunnen worden met al die camera’s en nou ja, bedenk maar die apparaatjes met 5G, waarmee ze iedereen zo in het gareel kunnen laten lopen. Als dit niet waar was, hadden jullie mij állemaal gesteund en geholpen mij uit de tanden van deze gifslang te bevrijden. Het feit dat jullie mij daarentegen compleet negeren en het jullie zelfs niets kan bommen dat ik niets te eten heb, bewijst in één klap dat ik gelijk heb. Voor niemand anders zouden jullie zo onverschillig zijn, wees maar eerlijk!

Toen ik dus 19 was, eindelijk van het gymnasium in dat vreselijk stichtelijke Kampen af was en naar Amsterdam was verhuisd om daar Nieuw-Griekse letteren te studeren, kwam Costas al gauw met een bevrijdingsteam. Ze vertelden me een raar verhaal over dat ze 80 kilo hasj gekocht hadden, maar dat de helft niet aangekomen was op hun eiland van afkomst Kreta, maar dat klopte maar half. Die zomer, 1985, hadden twee Engelse satanistenvrouwen die 80 kilo hasj inderdaad gekocht en ze waren betrapt. Omdat ze echter bij het “Systeem” hoorden, kregen ze uiteraard geen straf. Dit was namelijk een coup om te zorgen dat Costas mij niet kon opzoeken: één van zijn collega’s op de Loveboat (een cruiseschip met ontzettend rijke Amerikanen als klanten, door mij Loveboat gedoopt) had namelijk meegedaan met de coup. Hij en zijn ouders zaten Costas en zijn ouders altijd en eeuwig dwars en zelfs toen Costas op dat schip ging werken, werd hij zonder opleiding nota bene terwijl Costas een universitaire studie had voltooid, bóven hem geplaatst als eerste stuurman.

Costas en ik kwamen elkaar tegen, werden op slag verliefd, maar hij kon me niet meenemen. Vooral omdat hij me niets kon vertellen met die sekte om ons heen. De mensen die ik nadeed op mijn laatste video zitten bij de clan die ik bedoel. Dat zijn die 13 plus die ene “collega” van Costas en één van de twee Engelse hasjwijven, dat zijn ze. Costas ging dus terug naar Kreta na een paar weken en zei dat hij binnen twee weken terug zou zijn in Amsterdam met een paar andere vrienden. Nou, ze kwamen pas na ruim een maand en het allerergste was dat Yunus, de verrader, ook meekwam en niet alleen dat: híj wist mijn adres te ontfutselen en kwam twee weken eerder dan mijn eigen man. Hij moest verplicht bij me logeren, iets wat ik doodeng vond, zo’n vreemde kerel in mijn huis en wat wist ik nou van Griekse mannen? Ik had mijn hele leven niet eens geweten dat ik uit Griekenland kwam en moest tussen de Hollanders opgroeien op uiterst stichtelijke christelijke scholen. Ik had nauwelijks vijf Grieken gezien in mijn leven. De Fransen hebben ondertussen een zware wedstrijd tegen Engeland gewonnen en gaan door naar de halve finale, samen met Argentinië dat trouwens wel onderzocht wordt na die oneerlijke wedstrijd tegen Oranje en Marokko.

Wat er allemaal gebeurde met die vijf Griekse jongens en ik, dat is niet te beschrijven. Alles wat heel, heel erg is, gebeurde en die Yunus wist me te verkrachten. Ik kon hem pas twee maanden later van me afkrijgen en verhuisde toen snel naar een kamer waar hij niet mee kon komen. Costas en de anderen vertrokken totaal gedisillusioneerd en we zagen elkaar nog twee keer heel even, net genoeg om zijn kinderen te kunnen krijgen, onze twee prachtige zoons. De sekte had Costas bedreigd dat hij mij niets mocht vertellen van wat er speelde, want dan zouden ze me vermoorden. Toen hij 10 jaar later probeerde weer in contact met me te komen, vermoordden ze zijn vader met messteken midden op straat. Mijn zusje heb ik zelf teruggevonden door Costas te vertellen over mijn beste vriendin ooit, die ik was kwijtgeraakt toen ze voor de zoveelste keer weer verdween (tja, dat zijn trauma’s van als je van je ouders wordt weggekaapt: dan kun je je niet goed hechten). Ik vertelde dat we allebei voelden dat we zussen waren, maar het niet geloofden, omdat ik dacht dat ik een Hollandse moeder had en zij niet wist dat ze ontvoerd was. Zij is net als onze zoons totaal geprogrammeerd en moet eerst weer ‘normaal’ worden, voordat we contact kunnen hebben. Zo triest is ons verhaal.

Satanisten zijn gruwelijke duivels – je leest het – en jullie mogen allemaal blij zijn dat ik er ben om voor jullie tegen ze te vechten. Het zou jullie sieren als jullie eindelijk eens weer jezelf werden en mijn strijd kwamen steunen! Ze zijn dan wel gestopt nu, maar de hele wereld is volledig geprogrammeerd. Voordat ze die machientjes hadden, deden ze dat met numerologie, zoals ik vaker heb uitgelegd. Het is echt niet iets van de laatste paar jaar! Waarom denken jullie anders dat die hele meuk schapen iedere keer weer op linkse partijen stemt? Dat ze totaal gestoord met woke en inclusie bezig zijn en op geen enkele manier willen snappen dat ze ons een eindeloze dictatuur binnensturen. Het is echt 1 voor 12, dus kom gauw helpen!! Liken, reageren, delen, inschrijven voor de nieuwsbrief en doneren is wat je kunt doen. En als je méér wilt, mag je contact opnemen via whatsapp – zie onderaan de pagina. Niet bellen en niet mailen, gewoon eerst appen.

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.