squirrel-winter

Al tientallen jaren lang zijn er mensen die voorspellen dat er een virusuitbraak komt, met een ondeugdelijk vaccin. Toen het dan inderdaad eind 2019 – begin 2020 gebeurde, kon niemand meer zeggen dat deze mensen complotdenkers waren. Gezwind werd het woord wappie geïntroduceerd, want eraan toegeven, nou nee dat vonden de media maar niets. Inmiddels zijn we een stuk of zeven complotten verder en nog altijd steken zowel de politiek als de media hun kop netjes in het zand. Toch is er best reden om u zorgen te maken om de toekomst. Een klein overzicht vandaag. De wereld in vrije val.

Eerst wil ik een vriend van me, die een fundraising voor me startte, enorm bedanken. Het loopt geen storm ofzo, want dat kan niet als het over mij gaat. Dat weten we nu allang wel, maar de maand maart is inmiddels bijna gered en ik werk zo hard aan mijn bevrijding uit de sekte-der-sekten, dat ik alwéér denk dat ik er misschien vóór het einde van maart wel eens eindelijk uit ben. Dat denk ik al jaren iedere maand, maar nu is er daadwerkelijk reden voor. Ik hang nog aan een klein zijden draadje en hoelang kan zoiets mijn gewicht nog dragen? Zó mager ben ik nou weer niet. Wél hebben we ontdekt waaróm ik geen lichtgewicht ben, maar ik schrijf er nog wel eens over binnenkort.

Vandaag eerst eens over de wereld. Ik maak me namelijk best zorgen. Trouwens, ik heb de Google Ads teruggezet, dus schrik niet als u af en toe tussendoor reclames ziet. Een mens moet toch verdienen, hoewel je bij Google AdSense minstens €70 per maand aan reclames moet verdienen voordat je iets uitbetaald krijgt. Meestal kom ik niet verder dan een eurie of 3, dus dat wordt delen hè lezers!

 

Corona: steeds meer versoepelingen, maar het blijft jeuken

Gisterochtend stond er in één van de nieuwswebsites waar ik op geabonneerd ben, dat het voorstel voor 2g in verband met de coronatoestand weggestemd is. Ik drukte het weg en had daarna natuurlijk spijt, maar ik kon het niet meer terugvinden. Blijkbaar was het op 10 februari al weggestemd in de Tweede Kamer. Zie de video hieronder. Waarom het dan toch vanochtend in mijn nieuws stond, kan ik u nu even niet vertellen.
Maar waar ik me samen met heel veel anderen zorgen om maak, is dat die verrekte QR-code – of CTB is de nieuwe hippe naam van hut ding weer – maar niet wil verdwijnen. De EU stáát erop dat we zo’n wallet moeten. Dat is een digitale ID die dus werkt met zo’n QR-code en waar uw hele medische dossier op staat en uw rijbewijs, naast uw ID-gegevens dus. Op de EU-websites staat er dan zo liefjes bij dat het niet verplicht is voor zo’n ding te kiezen, maar zodra het geval gemaakt is, valt die keuzemogelijkheid gewoon weg. Wedden? Ik snap sowieso niks van QR-codes en wil zoiets zeker niet hebben in de toekomst. Vroeger hád je niet eens een identiteitskaart!

 

 

 

 Untold Times is een onafhankelijke medicinale en anti-misbruikgerichte nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorm grote kennis van hoe je van ziektes en trauma’s geneest, heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun Natassa met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Het klimaat!

Vorige zomer waren er plotsling een heleboel overstromingen over de halve wereld ongeveer. Hier in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland, in China, in Engeland en er waren er nog meer. Ik heb er van alles over zitten lezen en het bleek dat de overstroming hier in Nederland eigenlijk was veroorzaakt door slecht gemeentebeleid in het rioolwezen en dat was in Duitsland en Luxemburg ook het geval. In België was een dam opengezet, die eigenlijk gesloten had moeten blijven. Maar de kránten jongens, die stonden tot de nok toe vol met sprookjes over klimaatsverandering, die de oorzaak van de overstromingen zou zijn. Nee dus. In China was het ook gebrekkig onderhoud die de overstromingen veroorzaakt had en als je even verder zocht op ‘t net of op YouTube, kon je dat gewoon opzoeken.

De afgelopen weken was er opeens een zo erge storm als ik in ieder geval in mijn leven nog niet had meegemaakt. Het was letterlijk windkracht 12, het hoogste dat er is. Een paar jaar geleden was het ook al lange tijd achter elkaar windkracht 9, 10 en zelfs eventjes 11. Ja, dat is iets wat we een tijdje niet meer gezien hadden, maar moet je dan gelijk zonder enig onderzoek concluderen dat die stormen door klimaatverandering komen en dat wij, mensen, daar direct schuldig aan zijn? Ik vind dat nogal apokalyptisch hoor! Waarom niet gewoon uitzoeken hoe die stormen er komen? Dan kunnen we er misschien wel iets aan doen, in plaats van zitten te zeuren dat het plastic weg moet. Dat moet sowieso, maar plastic zorgt niet voor stormen. Ik wil best meegaan in allerlei theorieën om uit te zoeken wat waar is en wat niet, maar zo gek krijgt u me toch echt niet.

Er wordt ook gezegd dat de extreme weersomstandigheden van de laatste paar tientallen jaren veroorzaakt worden door H.A.A.R.P., een fabriek in Alaska die volgens de Wikipedia de ionosfeer onderzoekt. De ionosfeer is de buitenste van de sferen rond de aarde die zorgen dat we hier niet bevriezen of verbranden en dat we zuurstof hebben. In dit korte videootje zegt mega-onderzoeker Neil de Grasse Tyson dat het wel degelijk mogelijk is om met H.A.A.R.P. het weer aan te passen, maar dat hij niet gelooft dat het gebeurt. Zelf weet ik het niet, want ik ben nog nooit in Alaska geweest en ook dit onderwerp is er weer één waar we niet over mogen onderzoeken. Daardoor is het lastig om er eerlijke informatie over te vinden. Stiekem denk ik dat het weer wél gemanipuleerd wordt.

 

 

Gas uit Oekraïne

Sinds november vorig jaar staat Europa stijf van de spanning om Oekraïne. Amerika heeft zich in het hoofd gezet dat dit Oost-Europese land per se volwaardig lid van de NAVO moet worden en Europa vindt dat het land bij de EU moet horen. De Verenigde Staten hebben nogal wat belangen in Oekraïne en die gaan allemaal over gas. De zoon van president Joe Biden, Hunter Biden, deed jarenlang corrupte zaken in Oekraïne met een energiebedrijf daar. Je mag er niets over weten, dus het is heel lastig om erachter te komen hoe het exact in elkaar steekt. Feit is in ieder geval dat Joe Biden in de tijd dat hij vice-president onder Barack Obama was, een Officier van Justitie van de Oekraïense rechtbank heeft laten ontslaan. Brute macht! Feit is ook dat Hunter Biden een vette seksuele afwijking heeft, waardoor hij hele ‘feesten’ bouwt met minderjarige hoertjes. Vreselijk om te zien en zo erg dat zulke jonge meisjes al geen toekomst meer hebben. Wat een familie is dat!

Toen Biden net president was geworden, sloot hij gelijk de pijpleiding met aardolie richting Canada en gas vanuit Canada af. Het halve land werkeloos … Er zijn plannen, zowel in de EU alsook in het WEF, het World Economic Forum, om van fossiele energiebronnen zoals aardolie, gas en kolen, af te stappen. Men wil per se en tegen wil en dank vooral ook de wereld op windkracht en zonne-energie laten draaien. Het halve land staat onder de windmolens en de zonnepanelen vullen het kleine beetje natuur dat we nog hebben, terwijl iedereen weet dat er veel te weinig energie mee wordt opgewekt én dat die energie bovendien heel moeilijk opgeslagen kan worden. Dit is gewoon niet de oplossing om een beter milieubeleid te scheppen op onze planeet. We zullen het echt nog een tijdje met gas, olie en kernenergie moeten doen, of we dat nu leuk vinden of niet.

Maar Biden ging dus overal lopen sjacheren om energie te importeren uit Rusland, China en weet ik veel waar allemaal vandaan. Vervolgens maakte hij ruzie met Ruslands president Vladimir Poetin over de gastoevoer vanuit Rusland naar Duitsland met het supersonische pijpsysteem Nord Stream 2. De Duitsers mogen van hem geen gas uit Rusland hebben, want ze moeten dus van de wind zien te leven. Dat is nu al deerlijk mislukt, want Duitsland heeft het geprobeerd en dat ging heel simpelweg niet. Bovendien is er nóg een reden waarom Duitsland en Rusland niet mogen samenwerken van ome Joe: hij wil niet dat het Rusland goed gaat en dat gunt hij Duitsland eigenlijk ook niet. Ze zouden met z’n tweetjes eens sterker worden dan het Grootse Amerika zeg. Maar dát mag niet! Amerika moet de grootste power op de wereld zijn en iedereen moet doen wat Amerika wil. De wereld is eenvoudig, als je het Joe Biden vraagt.

 

Oorlog met de Russen

Omdat het Joe toch al niet lekker zat dat Oekraïne helemaal geen NAVO-lid is, ging hij maar eens ruziën met Poetin. In 1997 heeft de toenmalige Amerikaanse regering Rusland toegezegd dat de NAVO niet verder naar het oosten zou uitbreiden. Afijn, ik heb erover geschreven en u hebt het vast elders ook wel gelezen: er zijn een stuk of 15 Oost-Europese landen toegevoegd aan de NAVO sinds die tijd en sommige daarvan grenzen bovendien aan Rusland. Dat werd de Russische regering zeer terecht te veel en ze protesteerden dus. Intussen blijkt dat Oekraïne echt een ongelofelijk corrupt en straatarm land is, waar alleen een zootje oligarchen centen heeft en waar het wemelt van de neonazi’s. Die proberen constant de macht te grijpen, wat ze al deels gelukt is en ze vallen ook iedere keer weer het Russisch gezinde Oost-Oekraïne aan. Hieronder zet ik een documentaire erover neer.

Putin-explainsEr wordt nu overal gezegd dat president Poetin, omdat Oekraïne best vaak bij Rusland heeft gehoord in de geschiedenis, het land terug zou willen veroveren. Ook gaan er wilde verhalen dat hij De Krim, het eilandje onder Oekraïne in de Zwarte Zee, geannexeerd zou hebben – ingepikt dus. Daar klopt allemaal niets van. De Krim is in een dronken bui door president – nou ja voorzitter van de Partij officieel – van de in de jaren ’60 van de twintigste eeuw nog USSR Chroesjtjov aan Oekraïne geschonken. Ook de Donbassregio, helemaal in het oosten van het land tegen Rusland aan, zou later aan Oekraïne zijn toegevoegd, terwijl het eigenlijk Russisch gebied zou zijn. Hoe het ook zij, Rusland is er niet op uit om Oekraïne te ownen. Wat Rusland wél wil, is die neonazi’s een kopje kleiner maken oftewel ontwapenen, want die zijn levensgevaarlijk en bovendien vroegen de leiders van de twee zich net deze week onafhankelijk verklaard hebbende oostelijke staatjes Donetsk en Luchansk erom. Die vormen samen de Donbass.

Sinds gisteren wordt er door het Russische leger op et noorden van de Oekraïense hoofdstad Kiev geschoten. Dat begreep niemand meer, dus ik moest zoeken om ook daar een antwoord op te vinden. In de mainstreammedia staat immers alleen nog maar oorlogstaal over Rusland dat wel zo ongeveer de duivel zou zijn. Nou, zoals u weet, ken ik de duivel hoogst persoonlijk en die is echt een stukje onaardiger en gemener dan Poetin. Kijk, hier rechts legt hij uit hoe het zit in Kiev. Die nazi’s zitten daar opgehoopt en hebben heel erg veel macht. Zijn leger probeert ze uit te schakelen, want nazi’s zijn geen leuke typjes, zoals u weet.

 

“Neem de macht in eigen hand. Het lijkt gemakkelijker voor ons om tot een overeenkomst te komen dan met deze bende drugsverslaafden en neonazi’s, die zich in Kiev genesteld hebben en die het hele Oekraïense volk gegijzeld hebben” aldus president Poetin tegen het Oekraïense leger.

 

Daarom viel het Russische leger Kiev dus aan. Niet om het in te nemen en ook niet op eigen initiatief, maar om de Donbass tegen deze gekken te beschermen op hun eigen verzoek. Even zoeken naar informatie wil best eens nuttig zijn! Iedere zaak heeft twee kanten en Amerika en de EU hebben gewoon corrupte belangen in Oekraïne. De EU wil dat land immers als graanschuur voor heel Europa maken en niemand die die mensen zelf eens vraagt wat ze willen. Het is een souverein land, hoe corrupt het ook is. Als het in handen van de westerse landen valt, is hun toekomst niet best, zoals u wel ziet. Ze mogen ook niet gewoon zowel met Rusland als met de EU zaken doen. Ook zoiets! Dat bepaalt een land toch zelf? Rusland vindt dat geen probleem en zo hoort het ook, maar Europa moet altijd iedereen claimen. Het is echt eens tijd dat Oekraïne een toekomst krijgt. Dat is wat ik ervan vind.

 

Een onzekere toekomst

Wat ik u vandaag wilde laten zien, is dat er een enorme machine in werking is gezet om te zorgen dat Amerika maar steeds de grootste macht op de hele planeet moet zijn en blijven. Niemand anders mag iets in de melk te brokkelen hebben, want dan wordt die gelijk uitgemaakt voor van alles en nog wat. Nou, heel eerlijk: het land maakte nogal een puinzooi in Afghanistan, nog maar een maand of zeven geleden. Puinhopen liet het na in Irak, Syrië, Iran, Korea, Vietnam, Joegoslavië en Libië. Zuid-Amerika niet te vergeten. Ze zijn momenteel zichzelf tevens aan het uitschakelen met al die corona-onderdrukking en het konkelen met gas en olie. Moeten we dit land nu écht als de baas op de wereld accepteren of is het eens tijd dat we zelf souverein worden en onze eigen koers gaan bepalen? Ik zelf kies voor het laatste! Laat gerust weten wat u vindt. Hieronder kunt u reageren en als het goed is, hoeft u niet in te loggen daarvoor. Zo heb ik het tenminste wel ingesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.