young-people

Die millenials toch!

Deze week werd ik weer eens hard met mijn neus op de realiteit van onze jongeren gedrukt. Die willen maar één ding en dat is een beetje genieten van het leven. Een doodsimpele en eerlijke wens, zou je zeggen, maar kijk eens hoe ingewikkeld zoiets simpels is in deze tijd van strijd tegen de booswichten die de wereld steeds harder in hun greep houden?

Hoe abnormaal is het eigenlijk dat jij in Tytjerksteradiel geen huisje kunt krijgen, omdat er ergens in Amerika en ergens in Zwitserland een paar clubs met Machtige Mafketeltjes zitten? Machtgastjes die zélf alle huizen willen ownen en die het nodig vinden dat zij de wereld vanuit hun eindeloze verzameling kastelen de sloot insturen. Die een leger van maffiosi hebben, die je kinderen ontvoeren, waarna je ze nooit meer te zien krijgt en zelfs nooit zult weten of ze nog leven. Die hele economieën laten omvallen wanneer hun pet vandaag zo staat, die afdwingen dat de hele wereld zich laat prikken tegen een verkoudheidsvirus, terwijl de prik hun het leven kan kosten en die alle bomen wereldwijd kappen, want het klimaat.

 

Millenials en de elite

Jonge mensen tot een jaar of 45 hebben geen boodschap meer aan een wereld, waar je voor letterlijk ieder klein dingetje oorlog moet voeren. Het allereerste dat je nodig hebt, namelijk een huis, is al niet eens te krijgen. Normaliter zou je toch een eigen woning horen te krijgen, wanneer je uit je ouderlijk huis weggaat? Dat heb je nodig om te kunnen leven, dus dat moet er gewoon zijn. Zonder dat het je een leven lang krom liggen voor de hypotheek kost. Maar de realiteit in Nederland is dat je eerst drie generaties moet wachten en dat is voor een huurflatje in een achterbuurt. Kopen met een gemiddeld salaris kun je de eerste 10 jaar ook niet.  En dan is er de rest nog van wat een mens graag in het leven wil.

Je vaste lasten afbetaald hebben en dan nog geld over hebben voor iets leuks, zoals leuke kleding, uitgaan, op vakantie gaan en gezond en lekker eten is voor steeds meer mensen een droom die ver weg is. Wat gaan jongeren dus doen? Jawel: investeren in bitcoins en andere cryptomunten, op internetplatforms zaken doen om geld bij te verdienen, waarna ze erachter komen dat ze het geld dat ze daar verdienen, niet meer van dat platform kunnen afhalen en meer zulke dingen. De wereld is nog altijd vergeven van de puntige stekels, maar jonge mensen weigeren zich daaraan te conformeren en proberen uit alle macht toch leuk te leven. Hun leven speelt zich voor een groot deel af op het internet, waar alles wél mogelijk is of in ieder geval lijkt en ze hebben simpelweg geen trek om constant rekening te moeten houden met belemmerende factoren.

Oorlog zegt ze niets, honger en ellende ook niet en daarom staan ze massaal voor vrede en rust. Ze begrijpen niet eens waarom we in zo’n moeilijke wereld leven, terwijl alles gewoon makkelijk opgelost kan worden. Ook zien ze het kwaad niet van bijvoorbeeld de coronavaccins, want ze kunnen zich eenvoudigweg niet voorstellen dat iemand zo doorgedraaid kan zijn, dat die expres hele bevolkingen ziek en dood wil maken met nota bene een vaccin. Het feit dat de jeugd op de hele wereld zo over het leven denkt, betekent dat het afgelopen moet zijn met die bazige clan en snel ook! Niemand wil hen, niemand heeft ooit om hen gevraagd en niemand kan hen aan de kant krijgen. Dat moeten mijn familie en ik doen, samen met een klein clubje van nog geen 100 strijders. Het enige dat anderen kunnen doen, is mijn columns delen, maar dat weigert men en morgen demonstreren in Amsterdam is ook al verboden. Tja, mijn columns zijn er niet voor niets, mensen! Ik schrijf ze niet voor de lol, maar om ze door iedereen te laten lezen en verder delen. Hieronder kun je dat gelijk doen:

 

 The Happy Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Altijd in de geschiedenis is het zo geweest dat een kleine elite alle geld en bezit had, dat er een lading mensen wel zo’n beetje normaal kon leven, maar dat zeker 50% van de mensen een moeilijk en zwaar leven had. Dat is toch niet zoals het hoort te zijn en ik vind het dan ook totaal terecht dat jongeren uit onze tijd zélf het geld en het bezit willen hebben. Ze denken heel gemakkelijk over geldzaken en hoewel veel boomers van mijn leeftijd enzo dat maar onverantwoordelijk vinden van die millenials, heb ik daar een andere kijk op. En niet alleen ik, want het aantal mensen dat ook vindt dat iedereen toegang hoort te hebben tot een zorgeloos leven groeit met de dag.

 

We hebben één leven: laten we het koesteren

Zeker toen ik erachter kwam dat we echt, echt, echt maar één leven hebben en dat reïncarnatie onmogelijk is, besloot ik dat het systeem hier op onze planeet eens pijlsnel moet veranderen. Niemand heeft het recht een ander het leven de zee in te sturen en iedereen verdient het om gelukkig te zijn. Niet alleen in die paar rijke landen hier in Europa en Noord-Amerika, maar overal in alle landen. Wat er daarvoor moet gebeuren, is niet dat de rijke landen de arme geld blijven geven, want afgezien van het feit dat dat geen bal helpt, is er een betere manier. Gewoon de ander met rust laten, geen eisen aan elkaar lopen te stellen en zaken met alle landen doen. Niet op die vervelende globalistische manier, waardoor bijna niemand de kans krijgt mee te doen, maar juist door ieder land zichzelf te laten zijn en zelfstandig.

Als de economie kleinschalig is en ieder land, iedere provincie, iedere stad of dorp en iedere persoon datgene kan doen waar het goed in is, is de geluksfactor al een heel stuk hoger. En de inkomsten ook, want ieder land en iedere streek heeft dan één of meer specialisaties. Heeft iemand uit een ander deel van de wereld die nodig, dan moet die naar dat land, naar die streek of naar die ene persoon. Iedereen heeft dan iets om trots op te zijn, de kans om een leuk leven te leiden en – belangrijker dan menigeen momenteel denkt – een identiteit. In een kleinschalige wereld ben je geen nummer, maar heb je je eigen waarde. Je hoeft dan niet tegen miljarden anderen op te boksen, maar je hoeft alleen maar een weg te vinden om je eigen leven te leiden.

 

De jeugd koesteren

Ik denk dan ook dat het hartstikke verstandig is om de jeugd te koesteren en zelf de strijd tegen die bazige elite af te maken. Nog even de schouders eronder en ze zijn in het niets opgelost. Het mooie is namelijk dat de jongeren uit die elitaire families zelf óók geen zin meer hebben om anderen te commanderen. Dat is niet cool en dus doe je dat niet als jong persoon. Nu nog massaal mijn columns delen en mij steunen en alles sal reg kom.

Logischerwijze heb ik hier dan ook muziek van een paar Franse jongedames, die heel duidelijk maken wat ik hier net allemaal geschreven heb. Geniet er maar van en vergeet niet mijn belangrijke werk te steunen! Het zijn Amel Bent, Camélia Jordana en Vitaa, het nummer heet Ma sœur (mijn zuster) uit 2019 en het is geschreven door Clara Luciani en Sage.

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.