cyprus-lefkosia
Cyprus Lefkosia

Dit is het doel van voedseltekorten en een energiecrisis

Goedenavond op Eerste Paasdag voor orthodoxe christenen. Ik werd wakker met een bericht van de Amerikaanse website ZeroHedge, die meldde dat Elon Musk en Bill Gates ruzie zouden hebben. We hebben het er zo even over en verder vond ik een nieuwe video van Alex Christoforou van Cyprus, die ook al vertelde over het Griekse pasen en die verder iets héél interessants had, wat zelfs ik nog niet wist. Straks weet u het ook.

Eerst even de grap van Elon en Bill. Ik heb een aantal keer verteld dat Bill Gates helemaal geen slechte persoon is en dat hij juist heel erg werkt aan een betere wereld in plaats van een slechtere. Maar als je dat op zo’n hoog niveau wilt doen zoals hij, waar je dus écht iets kunt bereiken, moet je wel weten wie je vijanden zijn. En die moet je dan soms naar de mond praten. Als je Bill eenmaal kent, zie je in dat hij van alles zégt aan kolder over klimaat en weet ik wat allemaal, maar ondertussen heeft hij toch maar mooi samen met Elon een stelletje apparaten van jewelste gefikst, waarmee je mensen op afstand kunt scannen op ziektes (en ja, dan vind je dus ook geesten als die er zijn, daarom heb ik zijn machine de ‘geestenontkurker’ genoemd). Met weer een andere machine kun je zelfs mensen op afstand opereren en dat is wat deze twee IQ’s al een tijdje met mij aan het doen zijn, samen met Costas en mijn moeder. Als je zóiets geweldigs uitvindt, ben je echt geen boef!

Wat was nou de grap? Wel hier staat het op ZeroHedge, geschreven door Tyler Durden. Er waren wat appjes tussen Elon Musk en Bill Gates uitgelekt, waardoor iedereen nu denkt dat die twee ruzie hebben. Bill vroeg Elon of hij nog zin had om ‘iets filantropisch te doen voor het klimaat’ en Elon antwoordde dat Bill eerst nog een half miljard dollar tekort kwam aan geld voor Tesla. Daarna zette hij een karikatuur van een zwangere Bill online. Dit waren dus grapjes tussen twee vrienden, maar omdat iedereen tegenwoordig zo gestresst is, zijn we vergeten dat er ook nog zo’n fenomeen bestond dat we vroeger humor noemden en waar we om lachten.

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op crowdfunding. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Ondertussen in Lefkosía …

Daar loopt Alex Christoforou rond, van Duran op YouTube en die vertelt me toch een verhaal, dat volgens mij echt niemand anders weet. Zelfs Costas wist het niet en dat betekent wat! Ik krijg steun uit het vaderland, zal ik maar zeggen. Cyprus mag dan officieel onafhankelijk zijn, maar het hoort van alle kanten echt gewoon bij Griekenland.
Ik heb al een paar keer wat verdwaasd gemeld dat Nancy Pelosi (voorzitter parlement VS) met me aan de lijn hing en stomverbaasd ontkende dat zij en haar clan een éénwereldregering wilden.
“Welles! Daar sturen jullie op aan, toch?”, deed ik dan weer nog verbaasder, waarop zij antwoordde:
“No we just want to keep things as they are. America as world power number 1”. En ik dan weer:
“Waarom al dat gedram over dat covidvirus dan? En waarom moeten we nu weer honger lijden, terwijl we geen energie hebben en de economie in elkaar zakt???”.

Wat dacht u? Geen antwoord. En dus geloofde ik haar niet, want globalisten en andere slechteriken vertellen altijd onzin en durven niet te zeggen wat ze nou écht willen. Maar Pelosi loog niet en dat mag in het Guinness Book of Records. Uitleggen, dat doet Alex eventjes voor ons en ik zal het hieronder vertellen, want hoewel hij zo duidelijk Engels spreekt dat zelfs ik alles goed kan volgen (ik ben ontzettend goed in talen, maar verstaan blijft moeilijk), kan het zijn dat niet iedereen begrijpt wat hij zegt. Als een echte Griek is hij ook nogal langdradig – misschien begrijpt u nu waarom ik ook last van dat euvel heb: het zit ‘m in de volksaard! Hier is hij vers van de pers uit Cyprus vanochtend om 9 uur daar, 7 uur hier:

 

 

Ja! En hij zegt dus dat dat hele gedoe met voedseltekorten en energiecrisis, waarbij de héle economie aan flarden moet, bedoeld is om Rusland eronder te krijgen. Nee, de Amerikanen willen geen one world government, éénwereldregering. Ze willen gewoon de baas blijven, maar dat lukt niet echt ofzo, omdat ze er nogal met de pet naar gooien en steeds minder mensen hen nog geloven. Aangezien Rusland er niet intrapt, in al die trucs van ze, waar iedere keer weer heel veel mensen aan overlijden, zoals valsevlag-oorlogen en dat soort dingen, moet het land nu dan maar gedwongen worden om op de knieën te gaan.

Rusland is zulks echter bepaald niet van plan en heeft de oorlog in Oekraïne eigenlijk allang gewonnen. Waar het om gaat, dat is dat het NIET okee is dat mensen die de Amerikanen doorhebben en  hun politiek niet moeten, zomaar onderdrukt mogen worden. Het oosten van Oekraïne heeft altijd bij Rusland gehoord en wil gewoon terug. Waarom zou dat niet mogen? Wat heeft Amerika daarmee te maken en wat moet de EU met ook haar neus erin? Oekraïne is geen EU-land en al wás het dat, de EU heeft geen gezamenlijk buitenlandsezakenbeleid. Brussel heeft er niets mee te maken wat een aantal miljoenen mensen duizenden kilometers verderop in Zuidoost-Europa wil. Rusland dringt hun niets op, maar Amerika wél en dat zijn de feiten.

Verder wordt er al een aantal dagen voorspeld dat de Amerikanen hoogstwaarschijnlijk de een of andere valsevlagoperatie in Oekraïne van plan zijn: ze gaan dan chemische, biologische of nucleaire wapens gebruiken en vervolgens Rusland er de schuld van geven. Als ik heel eerlijk ben, vraag ik me af of ze dat gaan doen, want wat er écht is gebeurd, dat noemde ik gisteren in mijn nieuwsbulletin al: ze hebben twee Russische oligarchen met hun hele gezin vermoord, de grootste chemische fabriek van het land in lichterlaaie gezet én een onderzoeksinstituut waar Iskanderraketten (net zoiets als die Tochka-U ‘s die u gezien hebt, maar dan moderner) worden onderzocht en uitgetest, ook afgebrand. Ik weet dus niet of er ook nog iets in Oekraïne gedaan zal worden, want daarbij zouden er enorme aantallen burgerslachtoffers vallen en dat is een groot risico. Vooral omdat de aanval al is uitgelekt dus en de mensen eindelijk wel weten dat de Russen zulke dingen niet doen, maar de Amerikanen wel. Kijk maar in Syrië, Libië, Irak etcetera.

 

 

Ik ga ervan tussen, wens u een fijne avond en vergeet niet u te abonneren op mijn nieuws, mijn nieuws te verspreiden aangezien ik zoveel schaduwbannen heb dat ik 0 bereik over heb en vergeet niet mijn werk te steunen met een donatie! Ik zag dat op de telefoon Whydonate het niet doet hieronder. Maar hierbóven middenin het artikel, rechtsbovenaan iedere pagina én rechtsónderaan iedere pagina doet ‘ie het wel. Verder is er dus Paypal en BackMe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.