dobbelstenen

Dit regeert de wereld: Kabbala

Dit is mijn oude artikel over Kabbala uit 2020. Ik pas het aan aan wat we er nú over weten, want u moet toch een idee hebben van wíe er nou toch helemaal echt vanachter de schermen aan de touwtjes trekt? Dat ís niet die miljardairsclub van Ome Dagobert (de ‘Cabal’), of tenminste: d’r zitten er een paar tussen, maar de meesten zijn uitvoerders. De échte heersers zijn 9 gekken met een afwijking voor cijfertjes en met nationaal-socialistische ideeën. En maar zeggen dat FvD, PVV en de Republikeinen in Amerika fascistisch zijn. Nee dat zijn ze zelf. Ik laat het zien!

-> -> De namen van de 9 kabbalisten kan ik nog niet zo even vrijgeven, maar ze zitten in en naast de Amerikaanse regering, bij het WEF – World Economic Forum – bij en in de Nederlandse regering en er is er nog één in België. Zij hebben de coronacrisis georganiseerd met die cijfertjesrommel van ze, de klimaatcrisis die niet eens bestaat en zij willen ons nu al onze bezittingen afpakken om de wereldmacht te grijpen. Nu het eindelijk duidelijk is dat zij dit willen, moeten we toch echt wakker worden en ons ertegen verzetten! Dat doet u door te evalueren hoe alles tot nu toe gegaan is met het grijpen van de macht en dan te eisen dat daarmee nú gestopt wordt.

 

Kabbala is gebaseerd op satanisme

Tenzij u gepokt en gemazeld in uw voodoo zit, gaat u zometeen schrikken. En ik hou het nog netjes ook! ALLES wat zogenaamd spiritueel is, van reiki tot jassentechniek en van Emile Ratelbands techniek tot psychotherapie is allemaal geënt op de kabbala. Zwarte magie, witte magie, hekserij, alle psychotherapie dus ook EMDR. Alles behalve de jungiaanse methode. Zelfs kwantumfysica is gebaseerd op kabbala: ALLES waarbij je jezelf opkrikt zonder op een gezonde manier aan je blokkades te werken en alles waar je kracht op zet met je concentratie, berust op de kabbala. Als de kabbala er niet was, dan waren al die andere dingen er ook niet. En dat is erg! Ik dacht namelijk dat ze cijfertjes geprogrammeerd hadden door zich erop te concentreren en dan door te drukken (erop poepen zoals ik altijd zeg), maar daar hadden deze typetjes éven iets ruigers voor nodig, zal ik maar zeggen. Even voor de duidelijkheid: oosterse geneeswijzen zijn níet op kabbala geënt.

Een rondje studie over het oude Egypte leverde de volgende informatie op. Ooit, vanaf een jaartje of 5000 geleden tot nog in de Romeinse tijd, net even voor Jezus’ tijd, zijn in Egypte allemaal waardes voorgeprogrammeerd. Cijfers, hiërogliefen, planeten en sterren, woorden en kristallen. Dan betekende het cijfer 1 niet alleen maar dat je één koe had, maar ook ‘ramp’. Ja je leest het goed: het cijfer 1 stond voor een ramp en niet voor een nieuw begin, zoals ons wordt voorgehouden. Wij zijn immers dom volk en mogen de waarheid niet weten! Die zijn wij niet waard, want daar moet je elite voor zijn. Kabbalisten die dit allemaal weten, vertellen het expres verkeerd aan anderen teneinde verwarring te zaaien. En ze vertellen u al helemáál niet wat er áchter hun zogenaamde geweldige kennis zit. De ranzige smeerboel zelve, echt! Ik denk dat zelfs de meest doorgewinterde heksen en tovenaars onder u dít niet hebben gewild.

Als u nou dus uw aandacht richt op iemand en ondertussen een speciale cijferreeks met dat cijfer 1 opdreunt, verbindt u die persoon met de 1. Oftewel je creëert een ramp in diens leven. De reeksen vint u hier straks onder, want dit mag niet langer geheim blijven! Ze werken niet meer, want geprogrammeerde objecten en waarden vibreren op een onnatuurlijke manier. Dat heb ik ongedaan gemaakt tussen 2011 en 2013. Ik heb meegemaakt dat van die zogenaamde “therapeuten” hun patiënten wijsmaken dat de 1 juist iets goeds betekent, terwijl ze donders goed weten dat dat het exact omgekeerde is. Dan dragen ze hun op om op de 1 te mediteren en die dan met een geliefd persoon, voor wie ze graag een beter leven willen, te verbinden. Ook vertellen ze er niet bij dat dat zwarte magie is. Schande toch, niet? De vraag die hierbij rijst, is: “Hoe is het mogelijk om met een simpel getallenreeksje iemand een ramp toe te wensen?” Nou, dat ga ik u vertellen en dat gaat u niet leuk vinden. Maar u moet het toch weten, want zo is de hele wereld kapotgemaakt.

 

Alles programmeren met behulp van satansrituelen

Teneinde een paar cijfers en nog wat dingedangetjes te programmeren, hebben de oude Egyptische “wijsgeren” hele volksstammen verminkt en vermoord. Ze gingen naar arbeiderswijken en naar de boeren op het land. Daar grepen ze wie ze grijpen konden aan kinderen en meisjes die nog maagd waren. Die worden immers als onschuldig gezien en daarom gruwelijk verminkt met satansrituelen. Preciezer ga ik het niet vertellen, want ik kan er heel moeilijk over praten of schrijven. Het waren armen en ook krijgsgevangenen, wanneer ze die wisten te bemachtigen. Vreselijke terreur was het en deze verhalen worden in Afrika nog altijd verteld. Ik heb ze wel eens gehoord. We vergeten het wel eens, maar Egypte ligt in Afrika.

Ze hakten ook koppen van dieren af. Daarmee deden ze smerige rituelen, zo smerig als u het zich kunt voorstellen, compleet met seksorgieën en dan nog een paar keer in het kwadraat. Dan waren ze helemaal opgevuld met haat en weet ik wat voor kwaad allemaal. In die staat gingen ze cijfers en hiërogliefen in het zand zitten tekenen en brachten ze hun kwade gedachtes daarop over. Zo ook legden ze kristallen neer en tekenden ze planeten. Dan kregen ze hulp van madam de duivel, zie je wel, want zonder haar kon dit alles dus niet. Zo is het gekomen dat we beïnvloed werden door astrologische toestanden: ook planeten en sterren waren op dezelfde wijze geprogrammeerd. In de kabbala weten ze exact waarvoor iedere planeet en ster staat, want er zijn ook een heleboel vaste sterren geprogrammeerd. Die dingen zenden echt niet uit zichzelf ‘vibraties’ uit hoor! Als u ze in een boek opzoekt, staat de betekenis er heel vaak niet correct in. Maar de kabbalisten hebben de originele Egyptische boeken, waarin exact vermeld staat wat iedere ster en planeet betekent. Dat houden ze verborgen voor ons, waardoor wij onszelf niet kunnen beschermen tegen de door hen gestuurde nare invloeden in ons leven. En dan hebben zij leedvermaak. Dat soort mensen zijn het namelijk.

Doordat er een duivel was, die er nu niet meer is (bestond ook uit vibraties), konden deze mensen uit de oudheid de hele ‘zooi’ programmeren. Het doel was om zichzelf omhoog te duwen in het leven ten koste van een ander. Die nationaal-socialistische gedachte dat zij beter zouden zijn dan een ander. Altijd moest er een slachtoffer zijn! Terwijl het zó simpel is om een mooi leven te hebben zonder die duivelse krachten. Dan heb je bovendien geen zorgen en geen geheimen en heb je geen onverwerkte trauma’s ook. Zit je lekker in je vel enzo. Ik kom er straks nog op. Bovendien had ik die cijfertjes zo kunnen programmeren en dan hadden ze ze kunnen gebruiken, zonder dat het een ander z’n leven kostte. Ik heb nooit begrepen waarom niet iedereen gewoon voor het leven kiest. Lekker simpel en gezond. Ik zou het niet kunnen verdragen om op andermans levenskracht te floreren en te weten dat die ander door mijn schuld kapot ging. Helaas zijn er hele volksstammen die dat wél kunnen en die het doen ook. En daarom zet ik hieronder neer wat kabbalisten deden met cijfertjes. Hoe je het ongedaan krijgt, zet ik er ook bij. Costas en ik hebben ze namelijk allemaal zitten deprogrammeren en niemand kan er nu meer kwaad mee doen. De Kabbala is verleden tijd; alleen wat ze ermee hebben gedaan, is er af en toe nog.

 

Op déze manier worden rampen en andere mondiale gebeurtenissen gepland en kracht bijgezet

Dit zijn de cijferreeksen van de kabbalaanse numerologie. Ze werken totaal anders dan de numerologie uit de boeken en van het internet en zo zie je maar weer wat een valse bende die kabbala is! Alles houden ze voor zichzelf, want stél je voor dat te veel mensen weten hoe je macht krijgt! Ik heb vorig jaar maandenlang dag en nacht gewerkt om alles wat die cijfertjesnerds met numerologie kapotgemaakt hebben op de wereld weer ongedaan te maken. De plannen zijn er nu nog wel, maar ze zitten niet meer zó vast als eerder én we kunnen nu gemakkelijker inzicht krijgen in wat ze willen dat er gebeurt. Nog beter: als ik de namen van de 9 gekjes kan publiceren (iets meer hard bewijs is daarvoor nodig), zult u zien dat u ze bijna allemaal al kent. Eén is niet bekend, want die had als taak om mij in toom te houden. Ik mocht toch eens alles verpesten zeg! Ja oeps, nu toch gedaan.

 

CijferreeksWerking
1 – 01 – 101Geeft je macht over de natuur: weer, maar ook mensen, dieren en natuur doden
1 – 11 – 111Stopt iemands macht over de natuur
111 – 11 – 1Breekt alles af in stukjes en laat alles vibreren
101 – 10 – 1Maakt alles weer heel en stopt het vibreren
Antidotum:Vitamine C
2 – 02 – 202Creëert ongeluk en gebrek aan succes
2 – 22 – 222Stopt het ongeluk
202 – 20 – 2Creëert seksueel geweld
222 – 22 – 2Stopt seksueel geweld
Antidotum:Water
3 – 03 – 303Maakt spullen kapot en laat ze verdwijnen
3 – 33 – 333Brengt spullen terug en maakt ze weer heel
303 – 30 – 3Creëert rampen op wereldformaat
333 – 33 – 3Stopt rampen en maakt alles weer in orde
Antidotum:Frisse lucht en/of pepermunt of munt
4 – 04 – 404Stookt mensen tegen je op; stookt boze menigtes op
4 – 44 – 444Stopt het opstoken
404 – 40 – 4Maakt dat het publiek je niet ziet, dat je dus niet beroemd of bekend wordt
444 – 44 – 4Stopt het onzichtbaar zijn voor het publiek
Antidotum:STOP roepen
5 – 05 – 505Laat iemand dingen doen die hij/zij niet wil
5 – 55 – 555Stopt het doen van dingen die iemand niet wil doen
505 – 50 – 5Maakt mensen lichamelijk en/of mentaal ziek
555 – 55 – 5Maakt mensen weer beter, stopt ziektes
Antidotum:Zeepsop
6 – 06 – 606Geeft studievaardigheden
6 – 66 – 666Stopt iemands studievaardigheden
606 – 60 – 6Laat iemand maatschappelijk stijgen en een machtspositie bekleden
666 – 66 – 6Stopt het maatschappelijk stijgen; maakt de macht weer ongedaan
Antidotum:Rozemarijn
7 – 07 – 707Houdt iemand tegen, legt blokkades op iemands weg
7 – 77 – 777Verwijdert de blokkades
707 – 70 – 7Met deze code schuif je alles af wat je niet wilt: ziekte, vuil in huis, negatieve eigenschappen etc.
777 – 77 – 7Geeft alles terug aan de eigenaar wat afgeschoven is
Antidotum:Roomboter (snap je nu waarom dat spul zo populair is bij dit soort gastjes?)
8 – 08 – 808Brengt iemand in de ‘flow’, dus dat alles makkelijk en vanzelf gaat
8 – 88 – 888Stopt de flow
808 – 80 – 8Laat alles eeuwig doorgaan en/of zich herhalen (lusvorming)
888 – 88 – 8Stopt het eeuwige doorgaan en/of de herhaling
Antidotum:Koeienmest
9 – 09 – 909Brengt orde: in huis, kinderen, met alles
9 – 99 – 999Stopt de orde, brengt chaos
909 – 90 – 9Geeft aantrekkingskracht om alles te graaien wat niet van jou is: andermans partner, baan, geld, alles
999 – 99 – 9Maakt dit weer ongedaan; pakt mensen alles af
Antidotum:Vuur
0 – 00 – 000Geeft je de macht om alles te doen waar je zin in hebt en overal mee weg te komen
0 – 0 – 0Stopt deze macht
000 – 00 – 0Geeft een beschermlaag om je heen, zodat anderen je niet kunnen beïnvloeden, iets van je pakken of je teruggeven wat je op ze hebt afgeschoven
000Stopt deze beschermlaag; maakt iemand kwetsbaar om diegene alles te kunnen afpakken
Antidotum:Rozen

 

Ik denk dat u gelijk wel iemand weet die de ‘nullentruuk’ heeft gedaan: Jeugdzorg!

Dat betekent dus dat de kabbalaclub Jeugdzorg zo enorm veel macht heeft gegeven. Niet dat iedereen die daar werkt, kabbala kent. En ik weet ook zeker dat u voor iedere combinatie wel iemand weet, die u of iemand in uw omgeving ermee te grazen heeft genomen. Ik moet nóg iets noemen, want de numerologie zegt iets heel anders over de betekenis van cijfers! Weet u hoe dat komt? Omdat iedereen die een cursus kabbala komt volgen behálve die 9 “Grote Wijzen” aan de top, glashard voorgelogen wordt. Zoals een vent die eens bij me kwam en zei dat je zogenaamd met het cijfer 1 mensen kon genezen. Nou, ik dacht het even niet! Die vent kwam thuis van een kouwe kermis, want hij dacht mij wel even te kunnen genezen door het opdreunen van een paar reeksjes van het cijfer 1. Maar ik ben dus écht helderziend en kon gewoon meekijken met wat hij deed. Daardoor zag ik dat hij rampen creëerde en kon ik hem stoppen. Tegen een andere cliënte zei zo’n zelfde vogel dat zij haar familie met behulp van de 1 en de 0 – dus die reeks 1 01 101 – kon helpen om blijer en gezonder te zijn. Gelukkig trapte ze er niet in en stopte ze er tijdig mee, want anders had ze hen helemaal machteloos gemaakt. Erg, niet?

 

Lichaamshoudingen!

Oh wat is het toch jammer dat ik het plaatje dat ik ergens heb opgedoken van een zootje lichaamshoudingen niet mag gebruiken hier op mijn website. En ik kan niet tekenen, dat is toch wel jammer hoor. Maar goed. Het is op zich heel simpel, want u staat gewoon in een bepaalde houding en dan kweelt u wat woorden. Het werkt allemaal niet meer, maar zo deden ze het dus. Allemaal in plaats van gewoon eens naar hun leven te kijken en naar hun gedrag en daar wat in te verbeteren. Je snapt het gewoon niet.

Wat het dan weer wat ingewikkelder maakt, dat is dat u dat geval hiernaast, dat ze dus “sefiroth” noemen, erbij zou moeten nemen. Het werkt alleen allemaal al jáááren niet meer, dus fak-de-sefiroth, zou ik zeggen. Laat u ook bepaald níet intimideren door de Hebreeuwse namen op de rondjes op het plaatje, want dat werkt toch niet meer. Het zijn eigenlijk allemaal woorden die symbool staan voor dat nazistische gedachtengoed van ‘wij zijn joden en dus zijn wij beter dan de rest’. Dat ding bovenaan met de 1 erop, dat hoort op uw kruin. 2 en 3 zijn dan uw pijnappelklier en hypofyse en zo gaat u door naar beneden. Nummertje 10 is dan de onderwereld, nou daar zat de duivel dan en nu het Vaticaan en inmiddels doet het allemaal niks meer met u, want dit vond ik toch echt niet kunnen. Leve de logica en het normale leven!

Goed, u gaat staan met uw armen naar boven gestrekt. En dan moet u ‘leven, leven, leven!’ roepen. En daarna ‘succes, succes, succes’. En u mag er niet bij lachen, want dan moet het opnieuw. Net zolang tot u niet meer lacht, want daar houdt de duivel niet van. Straks gaat ze zelf nog lachen en dan wil ze geen kwaad meer doen. Wat u dan deed, toen het nog werkte, dat was dat u uzelf opvulde met allemaal getapte levenskracht en talenten van andere mensen aan de bovenkant en aan de onderkant passeerde u uw ziel even onderhands aan madam de duivel. Dan was u haar slaafje en mocht u geen goeie dingen meer doen. Maar dan had u wel altijd succes. Deze informatie van mij kreeg u er overigens niet bij! Er zijn nog drie zulkse houdingen. Nog eentje dan: als u met de armen gespreid gaat staan en dan roept: “En nu is mijn huis schoon!”, dan was dat ook zo. Wel op voorwaarde dat u eerst met zeventjes had gezorgd dat u uw vuil op een ander had afgeschoven. Diegene had dan opeens van het ene op het andere moment een smerig huis. En het is echt waar, want dit deden een heleboel van deze gekzakken ook bij mij. Dan had ik net schoongemaakt en lagen er opeens wéér dikke stofwolken overal, want het zijn viezeriken ook, die kabbalisten.

 

“Kabbala is wetenschap”

Ik had nog iets beloofd over wetenschap hè? Ik ben niet echt goed in exacte vakken ofzo, maar die relativiteitstheorie voor dummies die ik gelezen heb om dit te begrijpen, gaat toch wel op bij dit soort gedoe. Dus dat u zich voorstelt dat er overal potentiële energie in de lucht zit (dat ís ook zo), maar dat u die niet kunt zien. Ik zie ‘m ook niet, want energie is ook voor helderzienden onzichtbaar, maar het bestaat wel. Energie is de onzichtbare bouwsteen van het leven en die brouwt u normaliter om tot leven door gewoon ergens aan te denken, een plannetje te maken voor iets wat u graag wilt en erover te praten. Energie is gezellig, dus dan krijgt u wat u wilt, ziet u. Dan kromt die energie zich naar u toe eigenlijk, als een soort geest-in-de-fles. Massa (een voorwerp zeg maar) is gestolde energie volgens de natuurkunde en magie is héél fijngestolde energie. Die zien de meeste mensen niet, maar mensen met een groot bereik in hun zicht, zien het wél. Enfin lees het stuk maar waar ik hierboven naar link, want het is een heel verhaal om te vertellen.

Zo, ik wens u een mooie dag morgen. Zoals ik al zei, geloven deze mafklappers dus dat het kwaad nodig is om te kunnen leven. Nee joh, onzin! Het kwaad betekent gewoon dat je jezelf als een rat omhoog werkt in de maatschappij over andermans lijk en dat je in andermans leven zit te roeren om mensen ziek, kapot en dood te maken. Dat mag niet langer bestaan en degenen die zulke dingen gedaan hebben, horen niet vrij rond te lopen!

 

Ik heb nog eventjes Lene Lovich voor je opgediept uit een grijs verleden. Die had in 1979 al het cijfer 1 als geluksgetal. Lucky number. Ik heb zo’n vermoeden dat zij er uitgebonjourd is met het getal 1, want het was een megagrappig mens en ze had nooit meer een hit. Dan zie je gelijk wat het doet. Ze bedoelde alleen maar dat ze liever alleen wilde zijn dan met een partner.

Denkt u nog even aan het inschrijven voor de nieuwsbrief bij ieder nieuw artikel, aan het delen van mijn artikelen en aan het doneren voor mijn vrije, onafhankelijke journalistiek en mijn enorme lef dat ik dit allemaal durf te schrijven?

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow The News by Email

 

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.