fifties

Door deze oorzaak zijn politiek links en rechts verwisseld

Vandaag hebben wij een deal. Ik geef antwoord op jullie prangende vraag waarom links en rechts in de politiek niet meer zijn zoals vroeger. Die kennis heb je heel hard nodig om gericht te kunnen vechten tegen de veel te linkse regering en om de democratie te redden. Dat antwoord kan ik alléén geven, omdat ik in tegenstelling tot de hele verdere journalistiek en media alle mensen die echt helemaal aan de top van de wereld staan, persoonlijk ken. Ik ben in één van die families opgegroeid, weet je nog? Mijn echte familie is trouwens ook een dergelijke familie. Zonder hen weet je dit namelijk niet. Daar wil ik echter iets voor terug! Jullie steun!

 

 Tikkie: Voor mijn prachtige artikelen. Je kunt zelf invullen hoeveel je geeft en de link kun je overal delen. Dat is ook de bedoeling, want ik heb 0 bereik en kan niet meer overleven.

 Untold Times is an independent crowdfunded news website, where you get unique information. Thank you very much for the donations that are coming in, but do support Anastasía Vassiliou to continue by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you can donate:

 

Wat is er gebeurd met het traditionele links en rechts in de politiek?

Wel, dat is niet zo moeilijk. Traditioneel gezien is links er om de overheid te verstevigen en het bedrijfsleven af te remmen. Rechts is er om de overheid binnen de perken de houden en het bedrijfsleven te laten groeien. Even heel kort door de bocht, maar zo is het wel. Ik zie je nu denken; ja maar dat is nog steeds zo! Klopt. Links en rechts zijn dan ook niet onderling verwisseld, alleen is links als een paddestoel gegroeid, terwijl rechts een zielig klein hamstertje is geworden. Daarom hebben we tegenwoordig censuur, want je mag niets meer over de overheid zeggen, zonder dat je gecanceld wordt. Of gewoon afgeschaft in normaal Nederlands. Je mag het wel zeggen, maar daarna word je gestraft op het gehele internet en overal in de media. Kijk maar naar mijn website: Google heeft de advertenties, waar ik trouwens toch niets aan verdiende want je krijgt pas uitbetaald als je minstens €70 in één maand tijd hebt ‘verdiend’, stopgezet, omdat ik een paar keer de Russische kijk op de Oekraïense oorlog heb weergegeven. Daarmee “verheerlijkte ik de oorlog” in hun domme visie en er was niet over te praten. Je reinste discriminatie natuurlijk en dat komt omdat links nu de overhand heeft.

En dus klaagt rechts steen en been. Terecht, maar laten we nu eens teruggaan naar de jaren ’50 van de vorige eeuw? Wie had er toen de overhand: links of rechts? Ja, rechts! En net zoals links ongelooooooofelijk vervelend wordt als het te veel macht krijgt, zo wordt rechts dat ook. Toen hadden linkse mensen humor hoor! Rechtse mensen zaten helemaal in de economie, in het geld en strak in het driedelig pak. Hoornen brilletje op en daar zaten ze dan cijfertjes te lezen. En niets kon, want alles was gek. Normáál moest je doen. Vrouwen in de keuken! Die werden ontslagen bij hun trouwen, tot diep in de jaren ’60 aan toe zelfs nog. Daar waar ze er nu naar snakken om alsjeblieft weer rúst te mogen hebben en lekker met de kinderen in de keuken te mogen staan, werden ze toen depressief van het alsmaar verplicht thuis zitten. Mijn illegale pleegouders waren toen rechts (en werden later links toen ik rechts werd).

Op een gegeven moment kreeg rechts dus echt te veel macht en wat er toen gebeurde, dat is dat het internationale bedrijfsleven uit de hand liep. Multinationals zoals Shell, Unilever, BAS-F, Bayer en hoe heten ze allemaal, konden totaal niet meer beperkt worden in hun macht en regeringen raakten hun overwicht in de maatschappij steeds verder kwijt. De wapenindustrie eiste dat de levensgevaarlijke wapenwedloop tussen de Sovjetunie en Amerika steeds harder doorging. Als je wat ouder dan 40 bent, kun je je hier vast nog wel iets van herinneren uit je jeugd. En daarom gingen de verstandige mensen van toen op linkse partijen stemmen. Wij waren toen allemaal links en gingen demonstreren tegen kernwapens, tegen de macht van de multinationals en meer van dat soort dingen. Dat weet je vast nog wel of misschien deed je zelf ook mee. Ik in ieder geval wel en het was oergezellig, omdat dezelfde mensen die nu rechts zijn, toen meedemonstreerden.

 

Hoe kon dat zo ineens omdraaien?

Waarom gingen veel mensen toen, dus zo eind jaren ’70 – begin jaren ’80 ongeveer, plotseling op linkse partijen stemmen? Wel, daarop kon ik net als heel veel anderen het juiste antwoord maar niet vinden. Vanochtend toen ik wakker werd, stond Melinda Gates echter op wacht bij me en dat was een tijd geleden. Ze zei dat ze me informatie kwam geven en even later kwam het, ondanks de werkelijk bar en boze verbinding: ze vertelde me dat dat hele klimaatgezeur en in het algemeen het overdreven gezanik om het milieu in de jaren ’70 begon met de bedoeling om het bedrijfsleven af te remmen. Ja, die Circle of Nine met daarboven de Queen van Engeland is niet zo slecht als ze lijken. Die hadden dat namelijk verzonnen, want er was echt geen land meer te bezeilen met de steeds groter groeiende multinationals. Ik kan me nog goed herinneren dat heel veel mensen dat zeiden in mijn kindertijd, dat het in de krant stond, op het nieuws verteld werd en dat mijn pleegouders het er altijd over hadden.

Dus waarom is die hele wereldtop met alle bekende families die je nu wel een keer kent, zo links geworden? Omdat er nog een béétje evenwicht moest zijn tussen regeringen en bedrijfsleven. Er kwam haast geen belasting meer binnen ook en zonder belastingcenten kan een regering niets beginnen in het land. Geen ziekenhuizen, scholen, wegen en geen vliegvelden. Geen ziektekostenverzekering, geen minimumloon en geen vakantiegeld. Geen leger, geen buitenlandse relaties en geen minister-president.

Alleen kun je je nu afvragen in hoeverre de situatie nu verbeterd is. Het antwoord is heel kort en krachtig: niet! Alles is nu slechter, want rechtse mensen waren toen misschien wat saai en conservatief, maar ze konden wel alles goed regelen. Links kan dat niet. Die wil gewoon communisme en klaar. Nadenken is niet het sterkste punt van links, zoals we al wel weten, maar de situatie was wel erg genoeg om regels voor het milieu af te dwingen. Dat kon alleen over de kant van de linkse politiek, want rechts wil best een béétje meewerken met het klimaat en de zure regen, maar de bedrijven moeten toch wel vrij blijven. De enige manier om de ongebreidelde macht van het bedrijfsleven enigszins onder de duim te houden, was door hen voor te houden dat het Armageddon er wel zo ongeveer aankwam en ja, in onafgezwakte vorm. Alleen als de bedrijven van alles gingen doen om minder vuil te produceren, konden ze een beetje aan de leiband.

 

Toch klopt het verhaal niet

Goed gezien. Er is namelijk niets verbeterd sinds de jaren ’80 ongeveer en letterlijk álles is erop achteruitgegaan. Die smiechten van bedrijven hebben gewoon uitlaten van auto’s en fabrieksschoorstenen zitten maken, die nanodeeltjes uitstoten. Dan zág je geen zwarte rook meer en dacht je: kijk eens wat een schoon milieu, maar ondertussen was de uitstoot eigenlijk gevaarlijker geworden in plaats van veiliger. Nanodeeltjes zijn immers hartstikke gevaarlijk en vooral ook onbetrouwbaar in hun gedrag. Je weet niet wat ze gaan doen en kunt het heel moeilijk meten ook. Eindelijk begint dat nu, 40 jaar later, door te dringen tot de massa. Maar hoe heeft dat kunnen gebeuren dan?

Hier komen we op mijn terrein. Ik vertelde toch al tig duizend keer dat het waar is dat er een onzichtbare top van de wereld is. Een zootje types in groepjes enzo, die alles besturen em dat wijzelf niets te zeggen hebben? Iedereen die een beetje nadenkt, ziet wel dat dat waar is en de rest weet het ook wel, maar durft het niet hardop te zeggen – bang om uitgelachen te worden. Maar degenen die anderen uitlachen, dat zijn de spionnen en andere griezels van die zo machtige machten. Helemaal bovenaan én overal tussendoor bevindt zich de satansekte. Ze noemen zichzelf liever Het Systeem, ze zijn de foute lobby’s, de maffia, de mensensmokkelaars en de linkse indoctrinatie in het onderwijs. De corruptie in de overheid, de slavernij, jeugdzorg en gewoon alles wat slecht is. En zij zijn eeuwig links, maar tot in de jaren ’80 zaten ze in beide kanten van de politiek. Dus ook rechts en nu alleen nog links. Dat is toch wel vooruitgang, niet?

Zij zijn degenen die het bedrijfsleven zo ontzettend uit de klauwen hebben laten lopen, dat het niet anders meer opgelost kon worden dan door ‘over links te gaan’ om de controle hopelijk eens terug te krijgen. Toen ging de hele satansclan mee naar links, zie je wel? Ja heel veel satanische types werken juist bij de overheid, dat klopt. Die moeten die overheid immers verzwakken en de democratie ondermijnen. Zij moeten gezinnen kapotmaken, kinderen op school verpesten met dat belachelijke onderwijs vanaf halverwege de jaren ’80 al en de zorg afbreken. In de top van het bedrijfsleven zitten ze ook: in het bestuur van allerlei grote bedrijven en daar bezorgen ze zichzelf monopolies en overheidssubsidies voor de gekste dingen. En vergeet de gigantische immigratiehandel niet. Zo ingenieus zit Het Systeem in elkaar! Dat heb je echt niet maar zo omver met een beetje blazen. Nee, daarvoor moet je er echt induiken zoals mij de kans gegeven is te doen. Als ik dat als journalist zou doen (als mijn gezondheid dat al toeliet), zou ik nooit de essentie van het machtsprobleem te weten zijn gekomen. Hoe alles precies werkt daar in die top van de wereld, dat is allemaal geheim. En alles zit anders dan je denkt. Echt alles.

 

Waarom mag Rusland nooit meedoen?

Niet alleen Rusland! China en India mogen ook niet meedoen, Oost- en Zuid-Europa niet, het Midden-Oosten niet en Zuid-Amerika niet. Die zijn niet links genoeg, dat is het. Die laten zich niet gek maken door de regering van Amerika die zelf niet eens zo graag de baas op de wereld wil zijn, maar gedwongen wordt door die akelige Systeemclan. Je kunt je misschien wel iets voorstellen bij wat die gaat doen als je niet doet wat zij zegt. Maffioso-nazistische terreur, zal ik maar zeggen. Kinderontvoeringen – kijk maar naar mij. Ik kom uit een vooraanstaande familie in Griekenland en ben zelfs vier keer ontvoerd! – zijn daarbij favoriet. Mijn ouders zijn niet alleen hoogleraar: ze adviseren ook regeringen en kennen iedereen in Athene. En zij staan aan de goede kant van de geschiedenis, want een goede beweging is er uiteraard ook.

Waarom denk je dat bewindslieden uit de hele wereld míj om advies vragen? Ze proberen mij het vak te leren en van informatie te voorzien, zodat ik daarmee de foute machthebbers kan wegjagen. Maar ze willen ook weten hoe ik denk, want dat helpt hen. En jullie laten mij vervolgens links liggen, belachelijk toch? Dan heb je gewoon het middel om die hele globalistenbende te verslaan – mij – en dan laat je me gewoon liggen en ga je lopen klagen over de verdwijning der democratie. Ik kan jullie niet vertellen wat Griekenland en Turkije bijvoorbeeld aan het plannen zijn voor het Midden-Oosten en de Balkan. Als ik dat zeg, dan mislukt het, maar ik weet het wél en hou er rekening mee in mijn uitspraken. Ook weet ik van andere politieke spellen van bijvoorbeeld China en uiteraard van Rusland, Wit-Rusland en Hongarije. Of Brazilië. Het enige dat ik kan zeggen, dat weten jullie al wel zo’n beetje: deze landen proberen met z’n allen de foute machthebbers eruit te krijgen. Zij horen bij de goede kant en we mogen dankbaar zijn dat zij er zijn! Ondanks dat ook zij uiteraard niet perfect zijn en ook wel eens fouten maken.

Je ziet het: ik doorzie het hele spel, omdat ik er middenin zit. Maar “Het Systeem” heeft nog altijd veel te veel macht en dus kunnen al die mensen uit de top van de wereld en zelfs mijn man en verdere familie me niet helpen op financieel gebied, om mijn kinderen, mijn identiteit, mijn eer en hén terug te krijgen. Dat moeten jullie doen en als je dat eindelijk gaat doen, dan zul je zien dat het met de wereld ook vooruit zal gaan. Omdat ze mij niet meer in hun macht hebben, het meisje waarvan ze denken dat ze ooit met Jezus getrouwd was (echt niet) én dat “in dit leven” uit zo’n invloedrijke familie komt, die zij niet kunnen zétten.

 

Heb je me al gesteund? Hier is het Tikkie nog een keer en nu mag je mijn artikel delen. Voor mijn prachtige artikelen. We spreken af dat ik nooit meer zo erg in de financiële penarie hoef te komen door júllie regering, dat ik geen eten meer heb zoals nu. Hier ligt toch echt de grens en het is niet mijn regering, maar die van jullie die ons hier gegijzeld houdt en dood laat gaan. Alleen júllie kunnen ons helpen, net zoals ik jullie al jaren help. 

 

donations Untold Times

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.