coronavaccine-kids

Doutzen Kroes moet in de keuken blijven: coronatests op kinderen

Zelf heb ik ook de hele dag in de keuken gestaan, dus nu moet Doutzen Kroes ook maar even. Zo vinden best veel mensen in Nederland vandaag en de kranten en het nieuws hadden opeens volop werk met haar. Niet dat de keuken een slechte plek is. Ik heb er net heerlijk brood gebakken en echte Franse madeleines. Daarna vis klaargemaakt. Topdag. Maar Doutzen kwam op voor kleine kindertjes in de gemeente Lansingerland, die getest moeten worden om te zien wat dat coronavaccin met ze doet.

home-made-madeleines
De keuken is best ergens goed voor, alleen niet voor álles …

Ook haar partner vond het maar tenenkrommend en vroeg zich af of het wel nodig was om zulke jonge kindjes te testen. Die zijn toch nagenoeg niet vatbaar voor corona? Een flauw stuk vond ik over Doutzen in de Telegraaf. Ik moet u toegeven dat mijn reactie niet zo héél veel anders was, toen ik over dit bezopen experiment hoorde. Ten eerste al omdat het vaccineren allang begonnen is, terwijl hele bevolkingsgroepen nog niet getest zijn en ten tweede omdat je als burgemeester toch niet kunt toestaan dat alle ukkies in je gemeente worden opgeroepen om zich te laten testen. Dan heb je van die ouders die stoer willen doen en anderen willen laten zien hoe geweldig zíj wel niet zijn en hoe dápper hún kindjes zijn. Twee jaar oud en al een prik, zomaar vrijwillig! Kom op zeg. Doe maar stoer omdat ze van de glijbaan af durven, maar toch niet vanwege een vaccin met een baanbrekende, spiksplinternieuwe technologie, waarvan je van alle kanten hebt gehoord dat het mensen ook ándere ziektes kan bezorgen op de wat langere termijn?

RTL Boulevard bestaat ook uit virologen tegenwoordig en die maakten zonet even gehakt van Doutzen. Lekker makkelijk, als ze er niet bij is om zichzelf te verdedigen. Ik heb respect voor haar en sowieso voor de Friezen. Het zijn vaak dappere mensen, die zich de kop niet gek laten maken en voor de Friese én Nederlandse cultuur staan. En ze is ook nog een topmodel! Doutzen gaf me kortgeleden, toen ik de stap om lid te worden van het FvD en er echt voor te gaan, nog niet durfde te nemen, op mijn lazer op Twitter en gelijk had ze. Ik vond het eng om dat te doen, omdat ik enige jaren geleden al zo ontzettend door het slijk gehaald ben, omdat ik voor mijn beroep zieke mensen genas. Dat mocht niet van de ISS (FIOM), want daarvoor moest ik trauma’s genezen en dan zou ik ook mijn eigen door hen gewiste herinneringen terughalen. Dus moest ik landelijk voor gek gezet worden en moest mijn praktijk dicht. Niet omdat ik iets verkeerds deed, maar omdat ik mijn leven niet meer terug mocht. Ik vond het eng om mezelf deze keer zélf in een kwetsbare rol neer te zetten en had daar net zo goed ook gelijk in, maar dat wist Doutzen niet.

Zoals hier bijvoorbeeld. Deze vader die meent Doutzen even de maat te mogen nemen, omdat ze net als de meeste anderen op de wereld ook een mening heeft en die af en toe een keer uit. Wanneer het belangrijk is, bijvoorbeeld. Met een akelige sneer erbij dat deze zelfbewuste, volwassen vrouw zich maar bij ondergoed dient te houden. Alsof hij daarover gaat! Hij mag namelijk zelf wél een mening hebben en wel die van de ons voorliegende overheid. Om die mening te hebben, moet je wel héél nauw zijn in het bekijken van alle nieuws dat er rondgaat. Gelukkig zijn er ook heel veel mensen die Doutzen Kroes wél steunen.

Medisch specialisten tegen coronamaatregelen en het coronavaccin

Als we het er dan toch over hebben dat mensen die geen viroloog of anderszins arts of wetenschapper zijn met verstand van vaccins, hun mond zouden moeten houden, dan heb ik nog wel een paar artsen voor de twijfelaars. Die hebben inhoudelijk verstand van vaccins en van DNA en die zijn massaal tegen dit vaccin en tegen de belachelijke coronamaatregelen. Mondkapjes helpen niet en anderhalve meter afstand ook niet. Het in quarantaine gaan om niets is ook ontzettend overdreven en helpt mensen van hun inkomen af. En wat dacht u van het feit dat kinderen niet naar school mogen vanwege het covidvirus? De onzin hiervan is nu al zó vaak bewezen dat zelfs mensen die alléén maar de hele dag naar RTL kijken, het toch eens zouden moeten weten. Lockdowns helpen zelfs volgens de WHO niet, nadat het virus er al een tijdje is. Zoals nu het geval is, ziet u wel. Wat lockdowns wél doen, is de economie verwoesten en dan vooral het MKB, het hart van de landelijke economie zelfs: winkels en horeca. Omdat deze artsen die verstand hebben van virussen, vaccins en/of DNA hun mening niet meer op YouTube, Twitter, Facebook en in de reguliere media mogen verkondigen, staan ze met video’s op Bitchute:

 

 

Dit was het voor vandaag. Er is me gevraagd een stuk te schrijven over onderwijs, dus daar ga ik me over inlezen nu.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.