podcast-natassanews

Een écht leuke wereld

Ik begin een bekend p’soon te worden en krijg fanmail. Vandaag iets wat ik al vaker ontvangen had en waar ik me toch een beetje zorgen om maak. Vandaar deze video! Over de religieus-spirituele kant van onze over het paard getilde machthebbertjes op de wereld van EU, WEF en aanverwante clubjes.

Oeps als u geabonneerd bent, moet u even het nieuwste artikel opzoeken. Ik had de titel niet op tijd ingevoerd, maar u vindt het wel! Dat weet ik gewoon.

 

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Hier staat de video ook nog op Rumble:

 

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.