cow-man

Een globalistisch virus

Na een Spaanse griep hadden we een vogelgriep en een Sarsgriep uit China. Daarna hadden we een Mexicaans griepje en nu weer een Chinees. Eigenlijk voel ik me niet goed vandaag en hoef ik geen stuk te schrijven, maar dit wil ik u toch niet onthouden. Kort maar krachtig vandaag! Een internationaal virus.

Dat we globalistisch aan het doen zijn, weten we. Spaghetti of eigenlijk pasta uit Italië, ons geloof uit Griekenland en Israël, meubels uit Indonesië en virusjes uit China. Alles moet kunnen. Maar het virus dat op dit moment de wereld doorreist, plant zich voort en muteert overal. Zo hebben we al een Britse en een Zuid-Afrikaanse variant gehad. De Zuid-Afrikaanse, daar trapten de mensen niet meer in, maar nu schijnt er weer één uit Brazilië rond te razen, zeer giftig en dodelijk.

Nog erger? De WHO liet in China zelf onderzoek doen door Chinezen, net zoals wij van WC-eend zulke karweitjes aanpakken. Waar deden zij dan onderzoek naar? Wel, naar de vraag of dat virus wel echt van die vriesmarkt daar in Wuhan vandaan komt. De Chinese onderzoekers vonden dat maar een raar idee en zeer ‘unlikely’, dus … dat onderzochten ze niet. Klaar, onderzoek afgelopen en toen verscheen president – of eigenlijk voorzitter van de Communistische P’tij van China – Xi Jinping op teevee met zijn vrolijke glimlach. Nieuws had hij, want het virus, jawel het virus, dat kwam dus uit Australië. Van bevroren rundvlees namelijk, daar kwam het vandaan. Was er ook bewijs voor die stelling? Neu, maar dat hoeft toch ook niet meer tegenwoordig? De regeringen drukken alles wat ze willen er toch wel door.

Deze discussie met Australië is al bijna een jaar bezig overigens. Als u het leuk vindt, staat er een leuke korte docu op SkyNews over de Koude Oorlog van China met het westen, want zo zien de Australiërs het coronavirus van hun kant. Hier is hij:

 

 

Ik heb hier trouwens ook nog even die oude reclame van WC-eend uit de jaren ’80 voor u.

 

 

Ik ga weer verder uitzieken. Er is nog een hoofd dat lang geleden op vijf plekken schedelbreuken had en dat nooit goed genezen is. Dat moet nu nog en daar ben ik mee bezig. Maak er maar een mooie avond van en tot morgen weer!

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.