You are currently viewing Een pacifist in de Hollandse gevangenis

Een pacifist in de Hollandse gevangenis

Sinds vijf dagen zit er in het drommels democratische en verrekt tolerante Nederland een dissident in de gevangenis. Hij zit er om één reden en dat is dat hij het niet eens is met de aanpak van het coronavirus door de regering. Niet alleen dat, maar hij is bovendien pacifist. Twee woorden die we al heel lang niet meer gebruikt hebben: dissident en pacifist. Tijden veranderen en niet altijd ten goede. Willem Engel zit vast en dat is het begin van het einde van onze democratie.

De media schreven over Engels arrestatie vorige week woensdag 16 maart, de laatste dag van de verkiezingen nota bene, dat de reden zou zijn dat hij opruiiend gedrag had vertoond. Nou, ik volg hem af en toe wel eens op Twitter en daar heeft hij wel eens een tweet in de trant van: mensen, denk na! Het regeringsbeleid aangaande SARS-CoV2 is niet terecht en de vaccins zijn gevaarlijk. Zoiets zeg maar, ongeveer. Dat soort teksten zet ik zelf óók op mijn Twitter, want er is meer dan genoeg onderzoek gedaan naar zowel het virus als naar de vaccins om zonder twijfel te kunnen stellen dat de vaccins inderdaad niet deugen. Hier een voorbeeldje van een gemiddelde tweet van Willem Engel:

Niet echt opruiiend, vindt u ook niet? Dat ze ondeugdelijk zijn, geldt voor alle maatregelen die de regering treft, zoals mondkapjes, afstand houden en niet meer dan zoveel mensen bij u thuis ontvangen. Winkels dicht, bedrijven dicht, iedereen thuiswerken en vooral ook scholen dicht en kinderen vanaf 6 jaar al laten vaccineren. Niets daarvan helpt tegen het virus, maar de hele maatschappij ligt wel plat, de economie is voor de eerste minstens 10 jaar onherstelbaar vernietigd, veel mensen zijn getraumatiseerd, chronisch invalide of zelfs overleden. Er is best reden om daar iets van te zeggen, toch? Je bent niet gelijk een dissident en een opruier of haatzaaier, als je kritiek hebt op het katastrofale beleid van de Nederlandse regering in de laatste twee jaar (en eigenlijk nog veel langer). Aangezien er bijna een week later nog altijd niets meer bekend is over Engels arrestatie, kunnen we wel concluderen dat die onrechtmatig is.

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

De aangevers?

Ja, er waren aangevers. Maar liefst ruim 20.000 mensen hadden op het internet meegedaan met een massale aangifte tegen Willem Engel. De aangifte was op touw gezet door ene Norbert Dikkeboom, een totaal onbekende man uit Harderwijk die naar eigen zeggen vader is en voor zijn werk medische apparatuur aan ziekenhuizen verkoopt. Niet iemand met kennis van zaken, zal ik maar zeggen. Bovendien kwam de aangifte nadat Engel al jarenlang de grond ingeschreven werd door de media in Nederland én België, waar hij keihard aangevallen werd door zogenaamd “topviroloog” Marc van Ranst, die zelf … in 2019 vertelde dat de hele coronacrisis nep is.

 

 

Even voorstellen: topviroloog

Marc van Ranst Wiki
Stukje over de studie en het werk van Marc van Ranst uit de Wikipedia

 

Zoals u ziet, heeft Van Ranst 7 jaar over zijn basisstudie medicijnen gedaan en moest hij daarnaast ook nog apart leren hoe je medisch onderzoek doet. Hij geeft college aan de KU, de universiteit van Leuven in België, in allerlei vakken die hij niet of nauwelijks bestudeerd heeft, mag zich bemoeien met AIDS-zaken en sinds kort ook opeens met vaccins. Als u dát een vakman noemt, dan weet ik niet meer wat ik u moet zeggen!

Toch wordt Van Ranst constant de lucht ingeprezen in alle media als topviroloog, terwijl Willem Engel wordt afgedaan als onwetend dansleraar. Ik doe nu zelf even dezelfde taalpsychologische truc, door voor Van Ranst de aanduiding ‘de lucht ingeprezen’ te gebruiken en voor Engel ‘afgedaan als’. Ik ben afgestudeerd op dit soort van bewuste misleiding door de media, die bedoeld is om de algemene opinie een bepaalde kant op te sturen en wat dat met het bewustzijn van de mensen doet. Voor Koerdische vrijheidsstrijders – dat is wat ze zijn: ze vechten voor hun eigen land – wordt bijvoorbeeld vaak het woord rebellen gebruikt. Dat maakt dat de mensen onbewust gaan denken dat Koerden ‘niet goed’ zouden zijn en dat het een soort criminele bende van opstandelingen zou zijn, daar in het Midden-Oosten. In werkelijkheid hebben we het hier over een volk van maar liefst 40 miljoen mensen, dat niet eens een eigen land bezit. De Koerden hebben groot gelijk om voor hun land te vechten.

Exact hetzelfde wordt gedaan door Marc van Ranst, die dagelijks heel België voorliegt over de niet-bestaande gevaren van het coronavirus, topviroloog te noemen. Vooral de tegenstelling met Willem Engel, die toch echt afgestudeerd is in biofarmaceutische wetenschappen en bezig was met promoveren, maar steevast dansleraar wordt genoemd, doet je de das om. Engel stopte gewoon op een dag met promoveren en startte een dansschool. Daarmee is hij nu niet alleen maar dansleraar – niet dat dat erg zou zijn – maar ook geslaagd ondernemer. Ook zijn organisatie Viruswaarheid is zeer succesvol, maar dát vermelden de media niet. Dat zijn psychologische spelletjes, waarvan nu duidelijk gebleken is dat ze wis en waarachtig niet ongevaarlijk zijn. Willem Engel zit onschuldig in de gevangenis, terwijl zowel de uiterst onbeschofte Marc van Ranst als de protserige Norbert Dikkeboom vrij rondlopen.

 

Opruiing is strafbaar

Zullen we nog even naar die Dikkeboom kijken? Zijn website aangiftewillemengel.nl, later veranderd in stopwillemengel.nl, staat nu te koop. Meneer heeft zijn doel bereikt, dus hij wil niet meer betalen voor de hosting van die website. Hij zal ook wel bang zijn dat de zaken omkeren en dat hijzelf het deksel op zijn neus krijgt. Dat krijgen mensen die het onderste uit de kan willen, wel vaker immers. Mensen die zijn aangifte ondersteund hebben, zijn vóór de coronaregels. Daar kunnen we van uitgaan en als je vóór de coronaregels bent, dan ben je niet op de hoogte van wat dat virus eigenlijk is en van wat je bereikt met die regels. Dat ten eerste. We kunnen er daarom zo wel van uitgaan dat al deze mensen zeer zeker niet weten wie Willem Engel eigenlijk is. Wisten zij dat, dan zouden zij nooit aangifte tegen deze ontzettend vriendelijke en vredelievende man doen. Alleen al om zijn karakter.

Ik heb hier als voorbeeld een stuk van de website van Op1, die draakachtige extreemlinkse talkshow van de NPO, waarin Dikkeboom doodleuk zegt dat hij Willem Engel als onkruid ziet. Dat mag hij zomaar midden op teevee zeggen en niemand die over hem heenvalt. Nee, uiteraard niet: jarenlang is er immers al een lastercampagne over Willem Engel aan de gang overal in de media en linkse mensen zijn niet op de hoogte, zoals we al zo vaak geconstateerd hebben. Het maakt niet uit over welk onderwerp, want ook over het klimaat wordt door links zeer schadelijke flut verteld en geschreven, die onze volledige economie doet instorten met belachelijke regels voor CO2- en stikstofuitstoot en door miljarden uit te geven aan het klimaat, dat niet eens een probleem is. Over corona hetzelfde liedje, over de oorlog in Oekraïne weer en er blijft bijna geen onderwerp meer over, waar eens objectief over wordt gerapporteerd.

Persoonlijk vind ik het ontzéttend opruiend om op de televisie over iemand die er niet bij is en die zich niet kan verdedigen, te zeggen dat die onkruid is. Als er íets strafbaar is, dan zijn het toch wel die woorden van Dikkeboom. Alleen … hij is niet op de hoogte van wat het coronavirus eigenlijk is en heeft daarom geen kritiek op het regeringsbeleid over dat onderwerp. Hij is geen dissident en dus mag hij alles zeggen wat hij wil. De media aanbidden hem, nodigen hem constant weer uit om nog hardere dingen te roepen over Willem Engel, die als biofarmaceut afgestudeerd is op het maken van farmaceutische medicijnen, waaronder ook vaccins vallen en daar al met al wel degelijk expert in is. Ook al doet hij nu ander werk. Ik ben ook 27 jaar geleden afgestudeerd, maar daarom ben ik nog wel steeds taalwetenschapper! Het moest er nog bijkomen dat je vakgebied je ontzegd wordt, omdat je toevallig ander werk bent gaan doen. Willem Engel hoeft alleen maar een beetje zijn kennis te updaten om volledig op de hoogte te zijn van wat er vandaag de dag speelt in vaccinland, maar Norbert Dikkeboom heeft daar totaal geen idee van. En zo zit het in elkaar, beste lezer dezes!

 

Zijn al die aangiftes wel geldig?

Er is nog één ding dat me van het hart moet. Ik vind het namelijk bijzonder kwalijk dat er blijkbaar ruim 22.000 idioten gevonden zijn, die zonder te weten waar het over gaat, zomaar een aangifte tegen een fatsoenlijke burger indienen. Op mij komt het over alsof ze eerder jaloers zijn, omdat Engel in staat is zoveel mensen op de been te krijgen voor zijn zaak en dat al die mensen zich nog keurig en vreedzaam gedragen ook. Bovendien viel me nog iets op: AL die handtekeningen zijn allemaal goedgekeurd door het OM, terwijl van de ruim 69.000 aangiftes tegen Hugo de Jonge niet meer dan rond de 42.000 overbleven, na screening door het OM. Er zaten nogal wat trollen tussen, zo meldde het nieuws erover. Het was deze week nog, maar ik kan het bericht niet meer vinden. Maar zou er dan geen enkele trol tussen die 22.000 ondertekenaars tegen Willem Engel gezeten hebben? Kijkt u eens wat ik wél vind? Alle 69.019 aangevers zijn toch geaccepteerd door het OM.

Vergeet u niet dat Engel met zijn Stichting Viruswaarheid vorig jaar in eerste instantie zijn rechtszaak tegen de avondklok gewonnen had. Vervolgens kwam er een kort geding tussen door het kabinet, met dezelfde bevooroordeelde en inmiddels gewraakte rechter, waarin de avondklok ineens tóch werd goedgekeurd. De wraking werd niet geaccepteerd en Engel had bij zijn volgende rechtszaken nog een paar keer diezelfde rechter. Hoe kun je dan rondbazuinen dat hij iedere rechtszaak zou verliezen? Dat zijn toch geen eerlijke processen op die manier?

Hij moet op woensdag 30 maart voor de politierechter verschijnen, maar dat is weer voor iets anders. Engel riep namelijk via Facebook mensen op om politieagenten te arresteren middels burgerarrest. Dat is iets wat gewoon toegestaan is en in de wet staat. Hij riep daartoe op, omdat politieagenten al zo vaak onschuldige burgers geslagen, geschopt, anderszins mishandeld en zonder reden opgepakt hebben bij de vreedzame anti-coronademonstraties. Dát is verboden en leest u hier maar eens hoe Amnesty International daarover denkt. Ik moet bij deze zaak steeds denken aan mezelf, toen ik in 2013 opeens landelijk voor paal werd gezet zonder enige reden en mijn praktijk kapot was. De enige bron van inkomsten die ik nog had, nadat ik MS had opgelopen, maar de artsen daar expres over logen met als doel mij dood te laten gaan, terwijl ik twee kinderen naliet, die nergens naar toe konden. Precies hetzelfde overkomt Willem Engel nu en deze praktijken moeten stoppen.

 

Willem Engel kaartje sturen
Willem Engel kaartje sturen

Kaart sturen

Wat u kunt doen om Willem Engel recht te laten geschieden, is mijn artikel overal rondsturen. Ook kunt u hem post sturen. Hieronder staat hoe u dat kunt doen. Het kan via de ouderwetse Tante Post, maar ook via Greetz.nl of Kaartjeposten.nl. Het zou natuurlijk énig zijn als we de brievenbus van die gevangenis waar hij zit (!), kunnen laten ontploffen met vredige kaartjes!

Alleen al vanwege de valse tweet die Van Ranst stuurde, toen die te horen kreeg dat Engel gearresteerd was. Mensen die zó vol rancune zitten, maar zelf wel hun hele land de vernieling in helpen met de meest belachelijke maatregelen tegen een verkoudheidsvirus, horen niet zo hoog van de toren te blazen. Ik kreeg op Twitter een keer een aanvaring met deze griezel en kan u vertellen dat dat allerminst gezellig was. Hij zit vol woede, wrok en jaloezie en scheldt iedereen uit. Er is geen enkele reden waarom de media hem zouden neerzetten als ‘topviroloog’, want dat is hij niet eens. Hij is gewoon hoogleraar aan die extreemlinkse KU universiteit van Leuven in België. Die ken ik maar al te goed van hun taalkundige vleugel, die ook zo woke is als het maar kan.

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.