solidarity
Solidarity

Een vangnet voor elkaar

Het uur der waarheid heeft geslagen. Vandaag geen Untold Today en geen diepteartikel, want ik heb het druk gehad met de was die ík in tegenstelling tot jullie allemaal op de hand moet doen, hoe ziek ik ook ben. Niemand die mij aanbiedt af en toe éven een wasje bij hen te draaien of om éven naar onze wasmachine te kijken, nu al acht maanden niet. En ik heb het ook druk gehad met het op de been zetten van een hulpteam voor mijzelf en mijn familie. Het moet afgelopen zijn met de eeuwige haat en arrogantie tegen ons en wij moeten de put uit waar we in zitten. Dan gaan wij vandaag doen en daar gaan jullie mij bij helpen!

Waar wonen we eigenlijk? In Afrika waar iedereen het arm heeft en de regering één grote dictatoriale en corrupte bende is? NEE. Wij wonen in Nederland, één van de allerrijkste landen op de wereld, waar iedereen behalve ik de kans heeft op een leven. Iemand in jullie land, namelijk IK, Natassa (Anastasía) Vassiliou, heb géén leven en dat is voor 100% de schuld van jullie overheid. Die heeft mij tot VIER keer toe ontvoerd – ISS – daarna in een satanistentent en bij een satanisch pleeg”gezin” gesmeten, zonder dat mijn ouders mij ooit afgestaan hebben en terwijl ze mij zochten en maakt nu al 56 jaar lang mijn leven én dat van mijn kinderen compleet kapot. Iedere poging die wij ondernemen om normaal te leven net als ieder ander wordt ons onmogelijk gemaakt en de poten worden constant onder onze stoel weggezaagd. Dat hebben wij niet verdiend en jij gaat me helpen om daar vandaag nog een einde aan te maken!

Wij hebben daar niet om gevraagd. Wij hebben nooit welke wet ook overtreden, zijn geen drugsverslaafden, criminelen, slechte ouders, kinderen met moeilijk gedrag of wat ook, maar zijn fatsoenlijke mensen met maar één wens: doodnormaal onze familie terug, onze naam en identiteit, onze Griekse nationaliteit en burgerschap die ons zijn afgestolen, terug en dat wij net als jullie allemaal een inkomen mogen verdienen. Dat artsen eerlijk tegen mij zijn en mij helpen in plaats van mij expres dood te laten gaan. Hoe ziek ik ook nog steeds ben, ik kan altijd nog ontzettend goed schrijven, ik ben een topcoach, een topdocent (maar ben nog te zwak om les te kunnen geven) en ik vecht al sinds 2011 om daarmee ons geld te verdienen. Dat moet, nu het beter maken van zieke mensen in dit land verboden is geworden, via de journalistiek en ik werk daar zo hard aan als ik maar kan. De enige manier om daar geld mee te verdienen, is via Google AdSense die het verrekt om advertenties op mijn website te zetten (zonder verklaarbare reden, want ze vinden inmiddels niet meer dat ik zogenaamd de oorlog in Oekraïne zou toejuichen en dat ís ook niet zo) en via donaties van jullie, mijn lezerspubliek. En dat gaan jullie doen!

Als dit wat míj allemaal aangedaan wordt, júllie overkwam, zou ik jullie uit de put getrokken hebben. Hoe diep je er ook in zat! En dat heb ik vanaf 2011 voor honderden mensen ook daadwerkelijk gedaan. Ik had jullie kinderen teruggehaald als jullie goeie ouders waren en aangevallen werden door Jeugdzorg. Want ik bén het goede, ik bén het licht, ik geloof onomstotelijk in het goede en in God en ik geef de strijd voor het goede op de wereld nooit op. Ik heb daar de kracht voor en die zet ik altijd in voor het goede doel. De kracht die ík heb, is duizenden malen groter dan die van jullie allemaal bij elkaar – dat weet ik al heel lang, maar jullie hebben niet het recht om mij maar in de put te laten zitten verhongeren en mijn kinderen te laten mishandelen en kapotgaan. Dat recht heb je eenvoudigweg niet en al helemáál niet als je jezelf politiek rechts en/of christen (gelovig) durft te noemen en beweert dat je zogenaamd zo vecht voor het goede op de wereld. Waarom vecht je dan niet voor MIJ?

Trouwens weet je wie mij ook liet stikken en zichzelf wél een christen noemt? Pieter Omtzigt. Ik vatte moed en mailde hem kortgeleden mijn verhaal kort, maar hij heeft het niet eens gelezen.

 

HIER kun je NU laten zien dat je wél om het goede geeft en dat je een ander NIET laat verrekken:

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Eerlijk de lucht klaren

Ik verzoek jullie dan ook dringend om eindelijk eens eerlijk tegen mij te zijn en hieronder in een reactie eerlijk – geen pranks!! – te vertellen waarom je mij laat stikken. Wat ís er dan dat je tegenstaat aan mij? Geloof je mijn verhaal niet? Ben je boos omdat ik zeg dat ik altijd degene ben die een doorbraak bewerkstelligt in het overwinnen van de satansekte die mij achternazit, en dat jullie altijd pas daarná verder kunnen vechten? Wel, het is de zuivere waarheid en ik verdien daar krediet voor, geen kritiek en scheve blikken. Je staat niet boven mij en hebt niet te oordelen over mij. Dat doe ik ook niet over jullie. Als je niet snapt wat ik vertel, dan kun je hieronder gewoon vragen stellen! Ik geef iedereen altijd weer de kans om zichzelf te verklaren en ook als mensen kwaad gedaan hebben, geef ik ze vanuit de liefde en warmte in mijn hart de ruimte om het goed te maken met mij.

Dat gaan jullie nu doen! Hieronder. Niet op Twitter, niet op Whatsapp en niet achter mijn rug om, maar hier recht in mijn gezicht. Met je eigen naam erbij (achternaam hoeft niet). Ik ben vandaag de hele buurt in ons dorp Beetgumermolen (Friesland) bij langs geweest om steun te halen. Het is niet okee dat er één iemand verhongert in een dorp van 900 man en dat iedereen haar met de nek aankijkt! Nou … één iemand kwam aan met iets wat hem van me had weggedreven. Ik was geschrokken, toen hij me een paar jaar terug vertelde dat iemand om wie ik gaf, was overleden en had een onhandige reactie erop gegeven. Mijn fout: zie je, ik ontken het niet! Nu hij 3 jaar later eerlijk tegen me was, konden we de lucht klaren en heb ik het goed kunnen maken. Er gaat van alles rond over mij aan leugens en laster. Als je dom genoeg bent om daar geloof aan te hechten, wees daar dan maar eens eerlijk over en praat het uit met me. Maar geen achterbakse heisa meer!

 

Zelfs de dominee doet mee met het nekkijken

De nieuwe dominee in ons dorp liet me eerst binnen, terwijl hij het eigenlijk druk had. Ik zei dat ik voor het eerst in 3 jaar weer buitenshuis was en nu weer in staat was om ook op een ander moment te komen. Of dat hij bij mij kwam of dat we belden of wat ook. Nee nee, het was goed. Ik vertel een stukje van wat ons is aangedaan en wil hem net vragen om daarover een klein stukje in de kerk te mogen vertellen op zondag, met als doel om de scheve nekken en afgewende blikken om te draaien in een dorp dat elkaar steunt en helpt … en opeens zag ik iets bij hem gebeuren. Hij keerde zich tegen me en werkte me de deur uit. Ik vroeg hem drie keer op de man af wat er was, of ik iets verkeerds gezegd had of dat er iets anders was, maar hij sloot zich af en wilde niets meer zeggen.

Dit gedrag maken heel veel mensen mee en ik zeg je dat ik niet kan zien aan zo iemand wat er dan speelt. Dit is gemeen gedrag en zo ga je niet met elkaar om, al helemaal niet als je jezelf christen durft te noemen en ook nog dominee bent. Dan dien je boven zulke kinderachtige spelletjes te staan en eerlijk tegen de mensen te zijn. Als ik onverhoopt te veel van zijn tijd heb genomen – waar hij zelf bij was en waar ik hem meermalen gevraagd heb of hij echt wel tijd voor me had – dan had hij dat gewoon kunnen zeggen. Helaas won ook vandaag de kleinburgerlijkheid het weer en ik kreeg zelfs geen hand bij het weggaan. Dit dorp is hopeloos en zal nooit ten goede keren. Beetgumermolen of Bitgummole in Friesland, onthou het maar.

 

Topcoach die er staat voor het gezin

In de jaren dat ik traditioneel (nadrukkelijk níet alternatief!) genezer was, heb ik niet alleen maar zieke mensen beter gemaakt, waar artsen steil van tegen de muur stonden van verbijstering. Nee, ik heb tientallen gezinnen bijeen weten te houden, waar een echtscheiding dreigde of waar kinderen het zwaar hadden op school en met andere zaken. Ik heb kinderen geholpen met schoolwerk, ouders geleerd geduld te hebben met ze, mensen uit depressies gecoacht en uit van die diepe putten net als die waar ik nu zelf in moet zitten. Mensen die op straat stonden, hielp ik aan een woning en snel ook en niemand liet ik stikken. Als iemand mij niet kon betalen, deed ik het niet gratis doen ondanks dat ik zelf niet kon leven van mijn praktijk met zoveel tegenwerking.

Nu IK degene ben die in de problemen zit, buiten mijn schuld om, heb ik er recht op dat jullie er voor míj zijn! Waar is het “wie goed doet, goed ontmoet”?. Ja, dat moeten jullie DOEN! Laat maar eens zien dat je er niet alleen maar voor jezelf bent en dat je ook om een ander kunt geven! Laat maar eens zien dat je een hart hebt en opkomt voor een ander. Ik weet wel dat je van die types hebt, die dan eisen dat ik heel liefjes om hulp ga zitten smeken. Lieve mensen: ik ben een trotse vrouw die altijd haar eigen boontjes heeft gedopt en altijd voor anderen klaarstaat. Ik hoef niet te smeken om hulp, nee ik heb een dikke prijs verdiend! Ja, ik ben slachtoffer, maar ik stel me niet op als een zielig vrouwtje, hoe ziek ik ook ben en hoeveel honger ik ook heb. Mijn trots laat ik niet varen, want zo laag hoef ik niet te zinken. Het is minderwaardig als je mij niet helpt, vooral als je mijn site wél leest en dan nóg altijd niets doet. Dan ben je gewoon een slecht mens.

Wat ik wil: donaties, donaties en nog meer donaties! En ik wil een podium om mijn verhaal aan iedereen in dit land te vertellen. Niemand wenst mij dat te verlenen en mijn website wordt nog altijd geblokkeerd door … Google? Ik weet niet hoe, maar een vrouw bij de gemeente Waadhoeke is de misdadiger die mij dit flikt. Wat jullie dus kunnen doen, is die corrupte gemeente en ook Veilig Thuis Friesland en de Kinderbescherming Arnhem brieven en mails sturen over mij. Dat ze moeten kappen mij en mijn familie kapot te maken, dat ik mijn jongens en mijn identiteit terug moet hebben, een inkomen en dat ik bereik moet hebben op het internet. Dat zij mij niet mogen blokkeren. En mijn artikelen overal delen in groepen, op fora, in je kerk, je vereniging en overal waar je kent en weet. In de krant, OVERAL! Wat ik niet meer wil of accepteer: scheve blikken en omgedraaide nekken om tegenaan te kijken. Reageren de mensen er negatief op? Dan zet je ze maar mooi op hun nummer, want dat hebben ze verdiend! Dit getreiter en deze moordaanslagen op mij en mijn zoons moeten NU afgelopen zijn! Alvast veel dank voor de hulp en steun!

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This Post Has 2 Comments

 1. Soraya

  Lieve Natassa,

  Eindelijk ben je tot me door gedrongen. Was in mezelf geabsorbeerd en had niet door hoe hoog je nood was, jij mooi mens. Het spijt me enorm en ik heb gauw wat overgemaakt voor je. Niet alleen omdat je het moeilijk hebt maar ook omdat je zo mooi schrijft en de mensen zo veel moed inspreekt. Iedere dag weer. Ik heb zo veel van je gekregen, nu is het de tijd om je dat terug te geven en ik zal je niet vergeten.
  Delen ben ik niet goed mee, heb geen sociale media meer maar ik ga bedenken hoe ik het kan doen. Jij hebt als allereerste recht op om je woor te doen.
  Lieve mensen help Natassa, ik ken haar persoonlijk en weet hoe ze altijd klaar staat om anderen te helpen en ze steunt iedereen. Niemand gaat bij haar weg zonder beter te voelen, alles wat ze zegt is waar.

  Liefs, Soraya

  1. Hé Soraya, dat is lang geleden! Dank je hartstikke enorm ontzettend verschrikkelijk en op naar meer hulp! Liefs Natassa